Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. Kjell Iver

  Kjell Iver

  Administrators


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   9 517


 2. REJOHN

  REJOHN

  +Blogger og sponsor


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   3 199


 3. Heriks

  Heriks

  Moderator


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   3 070


 4. fiskekongen

  fiskekongen

  +Blogger og sponsor


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   823


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 25. okt. 2020 i alle områder

 1. Fin tur inn i Simskardet - Børgefjell. Dette blir nok siste barmarksturen der inne i år. Runden er på ca 7 km - ungene ble ikke enige om hvilken retning vi skulle starte, så det endte med at vi gikk sørsiden først - så traff vi de andre ved Simskardhytta. bålet i sving når bi kom frem. Minus 7 - fin årstid!
  6 poeng
 2. En ny en som som ser ut som en utfordrer. adventure sworn Explorer cmpv3v
  6 poeng
 3. Panorama blir jo sjelden bra på skjerm, men får gjøre et forsøk likevel Årets siste sol .. fra nå og til midt i februar er sola under horisonten hele døgnet.
  5 poeng
 4. Det ble en flott start på ukas tur innover til Blåfjellenden. Været var bedre enn det YR hadde meldt, og jeg så lyst på situasjonen. Det kunne lett bli en tur uten regn. Så sent på året er ikke det noen selvfølge. Nå hadde Blåfjellenden vært nevnt i Stavanger Aftenblad. Et par hadde gått fra Mån mot Blåfjellenden og Sandvatn og var ikke kommet tilbake på avtalt tid. Letemannskapene traff paret da de var på vei mot Lortabu fra Sandvatn. I både godt humør og i god form. De hadde antakelig bare tatt en dag ekstra på hytta – i dårlig vær muligens, og så ble det satt i gang en leteaksjon. Nå ja, in
  5 poeng
 5. Fenrisfrøya

  Vinteren kommer!

  Vinteren kommer, isen legger seg og nysnø gir sporsnø. Sporsnøen gjør skog og fjell levende, uten å se sjølve dyrene , men vi kan se sporene, livet etter nattas hendelser. På bildet er det ferske ulvespor i nysnøen. Å være i natur med visshet om rovdyr i nærheten gir friluftslivet en ekstra dimensjon for meg. En sjelden gang har jeg stått øye til øye med ulv, jerv, gaupe eller bjørn, og disse minnene er mine største opplevelser i livet. Norsk natur og dyreliv er medisin på blå resept. La oss ta vare på allt dette! NÅ!
  4 poeng
 6. ketilring

  Høsttur i Åfjordsfjella

  Årets høsttur ble en liten rundtur i fjellområdene mellom Sørdalen og Stordalen i Åfjord. Vi kjøpte en liten hytte øverst i Sørdalen i fjor høst, og turen ble startet og avsluttet her. Det ble ikke så mye tid til å utforske områdene nord for hytta i sommer (ble Børgefjell i stedet) så målet var å traske litt rundt og sjekke terreng og fiskevann, og kanskje ta en tur opp på Dåapma og Finnvollheia dersom været tillot det. Det gjorde det imidlertid ikke; det tradisjonelle trønderske høstværet med lavt skydekke og regn slo til som vanlig, så turen ble ikke fullt så lang som planlagt. Det ble to ov
  2 poeng
 7. Sivme

  Eilevtuppen

  Tur til Eilevtuppen, som ligger på Hommersåk i Sandnes. Fantastisk natur med høstensfarger. En flott tur oppover Sanddalen- Måketjørn forså tilbake til Maudlandsgården og deretter opp til toppen av Eilevfjellet, hvor man går videre og følger den merkede stien utover til Eilevtuppen. En spennende tupp med god utsikt
  2 poeng
 8. Hei! Jeg tror nok dette er et tema som angår flere og det er sikkert flere her enn meg som også har fått drøssevis av avslag fra potensielle sponsorer. Jeg har derfor jobbet målrettet i ca 3år nå for å prøve og forstå hva som er beste måten å kontakte merkevarer og aviser på, og tror jeg nå jeg kan si med sikkerhet at jeg har funnet en metode som faktisk fungerer fro meg. Det jeg mener nå er det viktigst er hvordan innholdet blir blir presentert. I et forsøk på å hjelpe flere har jeg laget en PDF pitch og en email-mal som jeg har brukt med stort hell på både sponsorer og avise
  1 poeng
 9. Den heter Sea to Summit Alpine ApIII, med t-lim på -40. Tjukk og god nakkekrage. Ytterstoffet er mye tynnere og virker skjørere enn på M.E posen, men er laget i noe som heter Nano Shell ([Hidden Content]), som er litt vannavstøtende. Til gjengjeld er det impregnert dun. Jeg har ikke prøvd den selv under åpen himmel, kun i telt. Vil tro den tåler det fint, så lenge det ikke regner Det var siste utgave av M.E posen jeg prøvde Si fra hva du ender opp med!
  1 poeng
 10. Det var en stykk sexy kniv 👏🏻
  1 poeng
 11. a_aa

  Passform på fjellstøvler

  Ja ha. De holdt ca 4 måneder, og er kassable allerede nå. Overdelen tåler ikke slitasjen som man får på turer i fjell, det er masse små "skrubbsår" som slipper vann inn, og stedvis har nå overdelen løsnet fra sålen - kan stikke en finger gjennom. Vanntettheten holdt de første ukene. Virker som det er et slags kamuflert gummistøvel-konsept, der vanntettheten (og bortimot null pusteevne) kommer av det tette ytre belegget - kan ikke se noen membran inni, i hvert fall. Grafen-sålen sitter definitivt godt både på tørt og vått fjell, men de gamle "sticky rubber" sålene til Inov-8 satt enda
  1 poeng
 12. Fine wobblere men å betale 175,- kr for 1 wobbler er galskap i mine øyne. Fiskeutstyr skal ikke være så dyrt.
  1 poeng
 13. Vært så mye snakk om disse wobblerene at jeg så meg nødt til å prøve noen ! DUO Ryuki Spearhead. Jeg gikk for en 50S og en 60s. Jammen ble det ikke to ørret på første turen i et vann her i nærheten av Trondheim jeg ikke tidligere har fått noe. Selv under vanskelige speilblanke forhold beit det. Overraskende gode å kaste med også til tross for at de veier 4.5g og 6g. Filmet litt som jeg pleier gjøre. Ta gjerne en titt. Kan noen anbefale andre morsomme wobblere ?
  1 poeng
 14. Det ble en smellfeit havabbor på fisketuren i dag. Ny PB!
  1 poeng
 15. Hvis du har mindre enn 150mm diameter på borrene dine så fisker du feil sted... ;-)
  1 poeng
 16. REJOHN

  Ulvarudlå

  Søndagstur med broderen, Bjørg og Bestyrerinnen. Det finnes noen turer som både ligger nært, ikke spesielt lange og går over en topp med bra utsikt, og likevel ikke blir besøkt spesielt ofte. En slik topp er Ulvarudlå. Det er mulig å gå til toppen fra både Aurenes og Tjåland. Begge plasser er det en liten parkeringsplass med plass for 8-10 biler. Både Aurenes og Tjåland ligger noen hundre meter inn av fylkesvei 4410 mellom Undheim og Edlandsvannet ved Ålgård. Det er enklest å komme til parkeringsplassene fra Undheim og opp mot Knudaheiå, og videre et 3-4 kilometer. Det står skilt ved v
  1 poeng
 17. En liten, men veldig nyttig ting å ta med er en snøbørste, se forum-tråd her. Tar ikke mye plass, men veldig nyttig for å få kontroll på fukt og for å holde utstyr funksjonelt på vinteren.
  1 poeng
 18. Takk! Funker fortsatt, ihvertfall i går. PS: Bare så synd at for mange varer (det meste?) hos Fjellsport kommer man ned på prisen enkelte andre tar først etter at man har aktivert rabattkoden. Man får m.a.o følelsen av å ha fått en fordel, selv om man ender opp med å betale det samme som hos enkelte andre.
  1 poeng
 19. 3 dagers padletur med kano i Haugsdalen i midten av oktober. Helt nydelige padleforhold. Et par bæringer over fosser og bekker uten nok vann. Sovnet ved siden av bålet første natten og våknet med frost i barten!
  1 poeng
 20. Ja, har en slik en. Eller mulig jeg har X-trem Flex. Ytterduken er foret, intillegg er det et ekstra lag med for som kan tas av. Klokker inn på småpene 3.6 kg om jeg ikke husker helt feil. Første jeg gjorde var å fjerne innerforet. Tror knapt det har vært ute av boden, da ytterduken er mer enn varm nok for mitt bruk. Artig sak, men kanskje en smule overkill, ja 🙂
  1 poeng
 21. Tok en ettermiddagstur til Sætertjernet mellom Nordre og Søndre Kolsås i dag. For å føle litt på kontrasten mellom flott høst vær i forrige uke til våt snø i dag. Fortsatt mye høstfarget løv i igjen på tærne som skaper fine kontraster til snøen.
  1 poeng
 22. Jeg har kniven på bildet, og bruker snoren til det "borgern" har svart, men jeg bruker den og til å klipse inn på karabinkroken til dangleren, så den fungerer som en liten sikkerhet tilfelle kniven skulle finne på å skli ut av slira eller hekte seg fast i noe når man går i tett skog. Samme med tennstålet.
  1 poeng
 23. Jeg har helt gått bort fra å ha noe vantett utenpå soveposen når jeg ligger under tarp. For det første ser jeg ikke helt hensikten, og for det andre fordi det stort sett alltid blir kondens inni en slik. Hvis du tenker å brenne bål nær/under tarpet (noe jeg aldri gjør selv, så jeg har ingen erfaring med det) ville jeg tatt fleeseposen min utenpå soveposen eller lagt et lett ullteppe over posen. Mine 19 øre (my 2 cents etter dagens kurs)
  1 poeng
 24. Jeg har en eldre utgave av denne: [Hidden Content] Brukes under tarp, eller alene på tørre dager. Jeg er ikke så opptatt av at bivvyen skal være vanntett, men kun at den tar unna for dugglaget som kommer fra utsiden. Innvendig kondens får jeg uansett ikke gjort så mye med (annet enn å lufte soveposen etter bruk).
  1 poeng
 25. Den siste turen før langtidsparkering av kajakken er kommet i bloggen HER nå. Har noen turer liggende halvferdigblogget, så det kan komme noen flere selv om jeg er ute av drift en tid nå, så lenge jeg ikke blir slått helt ut. Siste tur ble en fantastisk dag med nesten sommertemperatur, flatt hav og høstfarger – fisk fikk jeg til og med også. Dog ikke sjøørret denne gangen heller da, men. En dag… Kanskje.
  1 poeng
 26. Vi befinner oss ved vannskillet. Kjernen av de store fjellområdene som skiller nordlige Troms og sørlige Finnmark. Frihetsfølelsen av å være her inne, langt unna sivilisasjonen, er enorm. Viddas sus preger oss.
  1 poeng
 27. Kan virkelig anbefale gåstaver for å avlaste knærne, spesielt ved nedoverbakker. Mange synes dette ser tullete ut (jeg var en av dem før). Etter at jeg begynte å bruke det for et par år siden har jeg derimot aldri angret! Knærne avlastes betraktelig, mer effektiv framkomst og nydelig til å få bedre balanse ved elvekryssing er noen av fordelene. Foruten dette anbefaler jeg å styrke beinmuskulaturen, spesielt quadriceps, samt tøyeøvelser.
  1 poeng
 28. Velfortjent lesetid i teltet etter å ha lest 4 eventyr, spilt pysjheltene kortspill og hatt teltkaraoke 🤣 #teltturmedbarn Gravlys er også en fin håndvarmer
  1 poeng
 29. Vandrefalk

  Forsvarets feltjakkee.

  Jeg brukte i mange år denne: [Hidden Content]. Riktignok ikke særlig norsk, men det klart beste og mest slitesterke plagget jeg har hatt noensinne. Vet ikke hvordan dagens gen III-jakker er, men det er vel ikke sikkert at de ligger til etters for de norske...
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00


×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.