Vandrefalk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 099
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  2

Vandrefalk last won the day on Juni 24

Vandrefalk had the most liked content!

Om Vandrefalk

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Bardufoss

Nylige profilbesøk

850 profilvisninger
 1. Foreløpig har vel ingen blitt hverken spist eller angrepet av bjørn i dette området. Jeg kjenner ikke til fiskemulighetene, men området er flott og du får helt sikkert en fin tur!
 2. Håndholdt vindmåler - WeatherHawk

  Denne: https://www.amazon.de/KAINDL-Windmaster-Windmesser-inkl-Tasche/dp/B002QGQARI er noe dyrere, men jeg foretrekker den da den ikke er avhengig av at man holder den i nøyaktig vindretning for å få riktig måling.
 3. Hvordan lade kamera på telttur?

  Et annet alternativ er å kjøpe et batterigrep til kameraet. Da kan du ha i to oppladbare batterier og eventuelt sette inn tørrbatterier om de oppladbare går tom..
 4. Rohkunborri nasjonalpark

  Uansett hvilken rute du bestemmer deg for, dersom du trenger skyss inn til/ ut fra startsted/mål må du gjerne ta kontakt. Nå er jeg riktignok mye opptatt med jobb og reising i slutten av august, men dersom jeg er hjemme (Bardufoss) kan jeg sikkert være behjelpelig..:-)
 5. Rohkunborri nasjonalpark

  Start i Sørdalen:
 6. Rohkunborri nasjonalpark

  En mulighet ville vel være å leie båtskyss inn Altevatnet og gå ut til ytterenden av Altevatnet, Sørdalen eller Bones..
 7. Dævling på fisk

  Nå har jeg vel fisket i nærmere en mannsalder, og jeg har heller ikke enda forstått hvorfor man absolutt må dævle fisken slik som Monsen bl.a. gjør (gjerne mens man gliser og ser rett inn i kamera i stedet for på fisken).. Jeg bruker kniv!
 8. Innvollsorm i ørret

  https://snl.no/måkemark
 9. Uansett hvor grenser går og hvor nye nasjonstopper dukker opp; gratulerer med et imponerende antall fjellturer!
 10. Jakt med hund

  Kapittel 11 gir vel også oversikt over hva forkortelsene betyr?
 11. Jakt med hund

  http://web2.nkk.no/filestore/Regelverk_utstilling_agility_lydighet/Utstillingsregler_01.05_2017_versjon3.pdf
 12. Jakke og bukse til paragliding

  Jeg skal ikke komme med råd om merke når det gjelder bekledning til paragliding, men det meste av fritidsklær funker. Det du må være klar over er at det kan bli en smule kaldere å sitte høyt oppe i lufta og dingle med beina enn det er når du går på bakken. Dersom du blir hekta på flyging vil du kanskje etter hvert heller kjøpe en dedikert flydress til sommerbruk.. (Ja, jeg har fløyet paraglider i noen år...)
 13. Ny rifle 30-06

  Vet vel ikke, men forutsatt at den er i god stand ville jeg gitt 1000 - 1500 kroner... (Dersom den har et godt kikkertsikte påmontert ville jeg kunnelagt på litt..)