Gå til innhold

KS10

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  54
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KS10

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Vanskelig å finne gode, støree sekker til den prisen. Kan dette være et alternativ: https://www.outnorth.no/osprey/exos-58-65581?utm_source=prisjakt.nu&utm_medium=productlinks&utm_term=Exos 58&utm_campaign=friluftsryggsäckar#BlazeBlack
 2. Forstår. Med rabatt på fjellsport får du dog sekken til 2699,- for 80-literen. Fortsatt en del penger, men for en sekk du potensielt vil kunne ha i flere tiår fremover er det muligens ikke så ille 😊
 3. Hvis dere har problemer med at lokket dunker i bakhodet, hvorfor ta til takke med "greit nok" istedenfor å gå for noe man blir 100 % fornøyd med? Har selv Gregory Baltoro 75 og kan ikke få lovprist den nok. Mange oppbevaringsmuligheter, høy slitestyrke, meget god bærekomfort og generelt mange praktiske løsninger. Den bærer fint 20-25 kg uten problemer. I tillegg har du all verdens rom for hodet til å bevege seg fritt i alle retninger. Fåes også i dameversjon, "Deva", i 60-, 70- og 80-liter. Hadde jeg vært deg/dere, ville jeg gitt den et solid forsøk
 4. Hei. Jeg tenker meg på en 2-netters overnattingstur i Oslomarka og er ute etter noen fine vann med gode telttplasser og gjerne 3-4 timers gange imellom (slik at jeg får meg en grei gåtur). Noen som har noen gode forslag?
 5. putt oppi en god spiseskje bakepulver, fyll helt opp med vann, putt på lokk (IKKE rist), og la stå et døgn. Skyll deretter godt ut, og se om det hjelper. Evt. kan du også forsøke å helle oppi kokende vann og la den stå en stund.
 6. Ta kontakt med Helsport. Hvis det er en feil skal det nok være en lett sak å få det byttet. Evt. bare returnér til butikken du kjøpte fra og be om å få et nytt.
 7. Ville uansett forsøkt å slå det opp ute, fullt bardunert før du tar en endelig avgjørelse. Har selv opplevd at mitt Soulo føles mindre tight inne enn hva det blir oppsatt ute, fullt bardunert (og dette er jo et kuppeltelt).
 8. Alpha AR har ikke drop hood, men storm hood (det samme som feks alpha SV og beta SV). Har selv alpha ar og er godt fornøyd. Skulle jeg dog pirket på noe kunne jeg ønsket meg et par cm lenger i front, men dette er jo en jakke laget spesielt for klatring, så det har jo sine grunner.
 9. KS10

  Rimelige telt

  MSR Elixir, Marmot Vapor, Marmot Limelight er alle solide kuppeltelt perfekt for 3-sesongs bruk. Ulempen er at teltene settes lettest opp med innerteltet først, for så å ta over ytterteltet.
 10. Har opplevd dette med en splitter ny Rab Andes 800 også, så dette later til å være et problem med flere dunposer.
 11. Hei. Noen som har erfaringer med Crispi Briksdal gtx? Ute etter ny fjellstøvel som både tåler bratt og ulendt terreng, samt går ann å bruke til slakere turer i skog og mark. Lest mye bra om denne skoen, men fortsatt interessert i erfaringer fra dere (holdbarhet, komfort, støtte etc.). Takk!
 12. KS10

  Nye fjellsko- tips?

  Så du opplever ikke at de blir for stive i sålen for mindre bratte turer, samt turer i skog og mark med lett kupert terreng?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.