Gå til innhold

KS10

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om KS10

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Msr elixir 3 til 2300,- https://www.finn.no/173667080
 2. Men igjen, det er vel ikke sponsing med nytt utstyr det skorter på for Børgis om noe skulle bli ødelagt
 3. Det der er trek-varianten.
 4. Oppsettet er veldig enkelt. Innerteltet klipses i stengene, også monterer du ytterteltet utenpå. Med litt terping har du det montert ila 5 minutter. Selve innerteltet er frittstående. Forteltet plugges ut med to plugger pr side. Er man to på tur (et fortelt hver) er det plenty med lagringsplass for sekk, sko etc. Forteltet kan også åpnes 2/3 for god utsikt/gjennomtrekk. I innerteltet har du to store (!) Og to mindre oppbevaringslommer.
 5. Hvordan er det med å få strekt ut nakken/bøye hode bakover med sekken på? Har testen den i butikk, og kan virke som at det kan bli en utfordring..
 6. Hvis du kan leve med å sette opp innerteltet først (amerikansk oppsett) kan jeg absolutt gå god for MSR Elixir 3. Meget romslig innvendig, flere store oppbevaringslommer, to innganger og fortelt, og god ventilering. Mitt har jeg veid til 2,8 kg. På de varmeste sommerdagene kan du velge å kun slå opp innerteltet. Sålenge du holder deg unna de værste vindkastene er dette et telt som duger godt for 3-sesongs bruk.
 7. Hei. Har nyeste versjon av Primus Omnifuel og lurer på om det er mulig å bruke den med gassboksen vendt opp ned (for bruk i kaldere temperaturer)? Noen med erfaringer?
 8. Gode innspill. Har selv hatt alpha ar en stund, men skulle ønske at den var ørlite lengre og mer romslig. Valget står mellom alpha og beta SV. Begge med hver sine fordeler og ulemper. Alpha synes jeg har et penere snitt og bedre lommeløsning for bæring av sekk. Beta har lengden. Hmm. Ikke lett det her 😂
 9. Hvis du skulle valgt én jakke til hardt allroundbruk (fjellturer til fots og ski hele året), ville du gått for alpha eller beta sv? Noen som har erfaring med disse jakkene som kan gi noen innspill?
 10. Kan vel være ulike årsaker til det: slitasje fra beltestropper, lite vasking, feilvasking mm. Har selv opplevd det på min halvannet år gamle jakke, som nå er sendt inn til rep-avdelingen. Har behandlet den brillefint, så jeg forventer ingenting annet en gratis rep, ny jakke eller penga tilbake 😊
 11. Ser ut som delaminering. Ta kontakt med arcteryx og reklamer.
 12. Var dette den nyeste versjonen (fra 2018) med færre barduner, eller den gamle?
 13. Tenker vinter. Hvor er ikke så veldig nøye, men tenker i hovedsak nordre/østre del.
 14. Hei. Hva er letteste/raskeste måten å komme seg til hardangervidda fra Trondheim? Må jeg via Oslo og bruke 10-13 timer, eller finnes det raskere ruter?
 15. Har selv msr elixir 3 og er godt fornøyd med det til 3-sesongs bruk. To innganger og fortelt, god ventilering og meget god plass for to. Eneste ulempen, for noen, er at innerteltet slås opp først.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.