Gå til innhold
 • Bli medlem

fiskekongen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  840
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

fiskekongen vant dagen sist 31. oktober 2020

fiskekongen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fiskekongen

 • Rang
  Ensom ensomhetsjeger
 • Bursdag 08. sep. 1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stathelle

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har dette teltet selv, og er enig i at dette er ett av dem enklere teltene å sette opp alene. Men også ett enmannstelt. Kuppeltelt større enn dette begynner å bli knotete. Tunnelltelt er uten tvil enklere i mye vind.
 2. Selv etter å ha solgt ett 30 talls stenger i fjor, er det fortsatt fullstendig kaos i alt fikseutstyret....Men noe henger på veggen. Det er det som ikke er i bruk.
 3. Finn frem alt utstyr du ønsker å ha med, trekk fra alt unødvendig. Påse at du har med det som trengs av utstyr hvis hytter er steng o.l Pakk i sekk, se om du får plass. Det er helt umulig å si størrelsen du trenger, ettersom volum på soveposer, telt, klær osv er så forskjellig. Enten kjøper du utstyr etter sekken du ønsker å bære, eller sekk etter utstyret du har
 4. Jeg for min del likte serien godt, med unntak av siste etappe som bar preg av dårlig tid og transportetappe. Da årets serie startet med en mer "sakte variant", med mer bål og leirliv, hadde jeg gledet meg til å se mer fiske og teltliv på fjellet. Men pga for tunge sekker, og dårlig tid ble nok dessverre ødeleggende for både oss og dem. Syns det kanskje er litt hardt å kritisere dem for å ha feilberegnet både tid, vær og vekt. Det har vi vel alle gjort. Får bare håpe at dem gir seg selv bedre tid neste gang, slik at vi kan kose oss med litt sakteTV
 5. I mye vind er det to valg: - Være to stykker - Kjøpe tunelltelt
 6. Det viktigste med tykk 3D printet silent cap, er nok å ikke kjøre den på for lav guffe. Og luft når du har kjele på brenneren.
 7. Er det noen som har noen tips til telt til bruk sammen med vedovn? Har nå en sammenleggbar titanovn, og ønsker noe lettere enn helsport lavvoen jeg har. Jeg har kikket litt på Seek outside Cimarron, men tar i mot andre tips med åpne armer. Ser også at det er mulig å få tak i rimelige utgaver fraKina, men kvaliteten der er jeg litt usikker på. Teltet bør ha god plass til 2 med vedovnen i bruk.
 8. Jeg har begge brennerne, og begge er gode. SVEA med pumpe fungerer utmerket på vinteren
 9. Ingen som tør tipse om vann med røye i? Noen som kan si noe om istykkelsen på vidda nå? Er det mulig å komme igjennom uten forlenger?
 10. Silky i forskjellige lengder. Fantastiske sager!
 11. Heisann. vi er to som skulle gå Expedition Amundsen i år, men det ble dessverre avlyst i går. Så nå vurderer vi en kosetur på fjellet i stede. Er det noen som kan komme med noen tips til en rundtur på 5-8mil hvor det er muligheter for grei fisk på isen?
 12. Problemet er ikke sove kondensen. Annet enn at ytterduken vil puste noe dårligere. Men regnvann vil komme inn. Ytterduken er begrenset vanntett, og når tarpen først har trukket til seg vann vil oppholdstiden øke. Dem fleste stoff vil trekke litt vann og når du har en fuktig tarp liggende over vil det trekke igjennom. Men det er jo først ved skikkelig vått vær du vil merke det. hvis ikke du har teltduk av oljehyre da 😊
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.