Gå til innhold

fiskekongen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  736
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

fiskekongen vant dagen sist Februar 3 2017

fiskekongen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fiskekongen

 • Rang
  Ensom ensomhetsjeger
 • Bursdag 08. sep. 1978

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. fiskekongen

  Trenger ny svartkjele, noen tips?

  Har hatt den i kanskje 5 år. Bruken er litt fra og til da jeg bruker mest primus. Helletuten er i alle fall fin. Jevn og fin stråle.
 2. fiskekongen

  Trenger ny svartkjele, noen tips?

  Jeg har denne fra MSR. Ikke den letteste men tåler bål bedre enn aluminium. Også her er det ganske stort lokk https://www.oslosportslager.no/produkt/msr-alpine-teapot-te-kaffekjele-6744.aspx
 3. fiskekongen

  Hvilke bæresele er du mest fornøyd med?

  Babybjørn når de er små. Og Osprey sin på tur. Den har plass til endel i selve krisen og like god å bære som en skikkelig sekk. Har reincover og solbeskyttelse også
 4. fiskekongen

  Hva har du kjøpt nå!

  Hilleberg Soulo til fjellturer tidlig vår og høst. Stoler ikke nok på reinsfjell SL jeg har etter en tur med mye vind 😊
 5. fiskekongen

  Tips til matlaging i fortelt

  Eller jobber med det 😉 Fjernet teoridelen, ble nok litt mye ja.
 6. fiskekongen

  Erfaringer Hilleberg Soulo som vintertelt?

  Ble ett slikt ett, så det er på vei i posten 😊 Er det takhøyde til å kunne fyre primus for teltvarme i fortettet?
 7. fiskekongen

  Tips til matlaging i fortelt

  Testen viser hva primusen avgir av CO og ikke atmosfæren i teltet. For å få skadelige konsentrasjoner har man ufullstendig forbrenning over tid. Brenner primusen din med blå flamme er du safe
 8. fiskekongen

  Tips til matlaging i fortelt

  Med gassbrenner er CO neste ikke ett tema. CO kommer fra ufullstendig forbrenning, og har du blå flamme er du safe. Ikke fyr med noe som brenner gult eller ureint. Største sjansen for ufullstendig forbrenning får du når det som står på brenneren er veldig kaldt, og gjerne er kaldt over tid. F.eks snøsmelting. Og husk at brenneren tren oksygen, så ikke dekk til brenneren for mye. Eller sett den nede i ett hull i snøen.
 9. Vurderer dette teltet og lurer på om noen kan dele erfaringer med dette på fjellet vinterstid. Har ett patagonia som har vært brukt endel. Men vurderer ett lettere telt også. Er det stort nok til vinterutstyr? Er forventet stor nok til skisko og snøsmelting?
 10. fiskekongen

  Erfaring med disse stengene?

  Typiske kastemaskiner har en svært rask aksjon. Disse er avhengig av å få lastet stanga for å få lange kast. Det kan være vanskelig i den lettere delen av vektskalaen. Min erfaring er at man kaster litt lenger med dypere aksjon på stanga til de letteste slukene. Hvis man ikke kjøper en tannpirker av ei stang som er rask (ul)
 11. fiskekongen

  Thermacell backpacker

  Fungerer på mygg, men langt ifra de 20m3 de lover. Men knott er den ikke like effektiv mot. Det er verdt 150g ekstra for å slippe myggen mange ganger
 12. fiskekongen

  Jervenduken - Oppskrytt eller uunværlig?

  Helsport vant vel en test over jervenduken for noen år siden. Dette var den vanlige tynne utgaven. Utformingen er litt forskjellig på dem, men jeg liker helsport sin kanskje hakket bedre.
 13. fiskekongen

  Packraft-venner

  Jeg lurer på en ting. Det står på alpacka sine sider at de har verdenspatent på overflatebehandlingen av stoffet? Hvordan kan disse være helt like da? Er begge urethanbelagt, men belegget er påført på forskjellig mate? De ser jo litt forskjellig ut på glansen også.
 14. fiskekongen

  Veien til det perfekte teltet⛺️

  Ett fantastisk telt!
 15. fiskekongen

  Valg av gassbrenner med slange

  Kovea spider har ikke sååå dårlig spredning på brennerhode. Utformingen av brennerhode fordeler varmen mer enn man skulle tro. Har brukt denne til matlaging uten problemer. Har en Firemaple som tilsynelatende har ett større brennerhode, men spredningen av flammene er dårligere, så Kovea Spider vinner faktisk her syns jeg. Men Windpro blir litt i annen liga når det kommer til varmespredning. Den er uten tvil noe av det bedre til matlaging. Har BRS brenneren som er helt lik.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.