Gå til innhold

fiskekongen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  767
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

fiskekongen vant dagen sist Februar 3 2017

fiskekongen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fiskekongen

 • Rang
  Ensom ensomhetsjeger
 • Bursdag 08. sep. 1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stathelle

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ett alternativ er Garmin Epix. Denne er ei knallklokke med muligheter for fargekart og touch skjerm. Disse fås ganske romlig på Finn.no nå. Denne har ikke pulsmåler på håndleddet, men kan kobles til belte. Solgte min fenix 3HR og kjøpte denne. Bruker heller en dedikert pulsklokke fra Polar «vantage» som har bedre pulsmåling på håndleddet til trening. Så først i etterkant at du allerede hadde kjøpt klokke 😊
 2. Zpack duplex zpack blast sekk MSR XGX, en i reserve på vinteren er greit. Garmin 66st Solgt annet utstyr som finansierte innkjøpet.
 3. Mener vi slo opp teltet ved Bøaøyna ved Lovatnet før vi skulle gå via ferrata løypa i Loen. Der var det god plass. Sto i alle fall ikke noe forbud mot telt der. Hvis dere har bil så er det en fin campingplass ved Oldenvatnet også
 4. Bare hold avstand så går dette fint. Vi har hatt nysgjerrig moskus på nært hold mange ganger på Hjerkinn uten problemer.
 5. Hvis man bestiller på minnebrikke, får man da også tilgang til å laste ned via internett og til basekart? Eller er det en av delene? Fungerer 3D visning nå?
 6. Kanskje gammelt nytt. Men Black Diamond har satt dette teltet i salg igjen. Uten tvil det teltet jeg er mest fornøyd med
 7. Heisann, Vi vurderer å hive oss på flyet i morgen for 4 overnattinger der oppe. Hvor lønner det seg å starte eller ta ferje til/fra? Eller alle andre tips tas i mot med takk. Hilsen Robert
 8. Vurderer en tur til Sørøya i morgen, og lurer på om det er lurest å fly til Hammerfest eller Alta. Er litt usikker på hva hvordan man kommmer enklest inn til de fine områdene og gode fiskevanna :) Som dere ser er det relativt kort frist, så hadde satt pris på raske svar :)
 9. Så sant det ikke er mye buskas bak deg der du fisker, ville jeg valgt 9 fot. Hadde ei 2-12g 10,6fot tidligere jeg var utrolig fornøyd med. Så kan godt velge stenger lenger enn 9 fot også
 10. Aksjonen, lengden og materialet på stanga har mest å si på kastelengden. Kjøp aksjon etter hva som er prioriteringen. Kaste langt, kjøring av fisk, bruk til meitefiske, napp indikasjon, krokningsegenskper o.l skal stanga også brukes til meitefiske gå for ei stang med litt lengde. Skal du kun bruke mono snøre, kan du tillate deg å fiske med litt kortere stang, med tanke på krokfestet. Progressiv stang kastet lenger, dypere aksjon er nydelig å kjøre fisk på. Og er litt mer tilgivende med hoppende og/eller uforutsigbar fisk. Den letteste stanga vil nok passe godt til ditt fiske.
 11. Kanskje det viktigste: Skulle en bjørn anngripe, IKKE løp! Det er ikke nødvendig å dø sliten!
 12. Kan godt hende at et kydex footprint gjør samme jobben. Jeg har med ett tynt skumunderlag av billigste sort. Greit å ha med til å sitte på ute eller ved bålet også.
 13. Jeg har tre Exped underlag. Ett lekker dun i ventilen og de to andre har det gått hull i. Begge hullene kom da jeg glemte å ha med skumunderlag under de oppblåsbare. Har også ett thermarest neo air. Dette har jeg også klart å få hull i. alle underlagene har jeg lappet og fungerer fint ennå. Men ingen er såpass holdbare at jeg vil ligge rett på skogsbunn uten skumunderlag under. To ganger har jeg våknet etter kort tid på seinhøsten etter å ha våknet kald på flatt underlag. Reiser aldri uten skum i bunn lenger.
 14. Benytter alltid fortom når jeg fisker med multi. Fluorcarbon eller vanlig mono. Har flere fordeler: tåler bedre slitasje mot steiner og fisketenner, mindre synlig, samt gir en litt mykere buffer mot det stumme multisnøret.
 15. En tynn dunpose som liner vil alltid overgå ullundertøy. Selv har jeg en dunpose på 450g inne i en syntetpose på vinteren. Syntetposen har vel comf på -10 og dunposen har på 0 grader. Jeg har sovet hele natten uten å våkne /fryse i -30.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.