Gå til innhold

fiskekongen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  752
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

fiskekongen vant dagen sist Februar 3 2017

fiskekongen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fiskekongen

 • Rang
  Ensom ensomhetsjeger
 • Bursdag 08. sep. 1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stathelle

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjøp slike småflasker der de selger slike inhalatorer eller E-røyk. Har i alle størrelser. Billig er det også.
 2. Liker serien veldig godt. Minner meg om da turene var jomfruelige, og hvordan det var å reise på aleneturer som 13-14-åring. Savner den magefølelsen litt 😊 noen som vet når sesong 2 blir tilgjengelig?
 3. Har drevet opplæring i å måle gass, deriblant CO før arbeid. (Sertifikatutsteder) så litt flaut kanskje. Men sånn går det når man får ett par nye faktorer inn i bildet. Planlegger en forsøk på måling av CO i telt. Og er spent på hvordan XGK en kommer ut med silencer. Har en mistanke om at den ikke kommer veldig godt ut.
 4. Var ikke i kontakt med AMK. Dette var på natta, og ute på en øy. Var kommet meg såpass at jeg følte det var innafor å gå i teltet igjen. Jeg skrev 15-20min på bakken. Men det kan godt ha vært lenger. Har fyrt mye i telt. Også med 2 primuser i delvis nedgravd telt vinterstid og aldri hatt problemer tidligere. Er nok 4 ting som var årsaken her. Stillebrenner hode + mange timer + alkohol + lite telt.
 5. Ja, eller enda mer interessant, hvor mye CO det akkumuleres inne i teltet over tid.
 6. Sovnet ikke med brenneren på nei 😊 slo av brenneren og la meg. Men da var nok skaden allerede gjort. Fyrte i ytterteltet. Og første gang jeg har brukt denne brenneren med stillebrenner til kosefyring. Så brennerhodet kan ha sin del av skylden. Skal få lånt med meg en gassmåler fra jobb å sjekke litt etterhvert. Har en whisperlite jeg stort sett har brukt til kosefyring tidligere uten problemer.
 7. Jeg har klart kunststykket å få kullosforgiftning med XGK. Kosefyring i ett enmannstelt i flere timer. Aldri vært ett problem tidligere. Men denne gangen hadde jeg montert stillebrenner hode på denne, samt at jeg tok noen pils og en W mens jeg leste bok. Våknet av en ufattelig kvalme og at alt gikk rundt. Kom leg ut av teltet og prøvde å pisse. Men gikk mer eller mindre i bakken, og ble liggende der mens lys flakket for øynene og jeg var ubeskrivelig kvalm. Etter ca 15-20min var jeg fin foruten skallebank, og kunne gå i teltet igjen. Det som er svært viktig å huske er at CO kommer i tillegg til annen forgiftning av kroppen. Dvs at ved f.eks alholinntak, vil kroppen tåle svært mye mindre CO. Og total eksponering er det som betyr noe. Hvor mye produsert x antall timer. Skal i utgangspunktet svært mye til, men ikke overse alkohol og fyring av primus eller lavvo ovn.
 8. Jeg har Toaks kjelen og er fornøyd. Men har nå valgt aluminium til rein snøsmelting. Setter pris på bedre varmeledningsevne med større diameter på kjelen.
 9. Kan ha vært meg. Ofte på Flesland. Turtøyet er mitt hverdagstøy. Sorry! Men så sikkert dumt ut ja. Det værste er ikke å være trendy eller ikke, men å bli mistenkt for å være motejunky.
 10. Toyota proace, Fiat scudo osv er alle samme bil. Jeg har en slik med 3 seter som bil nr 2. Lang nok til å sove bak og har 4x4. Har hatt forskjellige caddy/kengoo/ partner. Men dette er bilen jeg har vært mest fornøyd med til fiske og tur. Fiat scudo er litt rimeligere pga navnet så havnet på en slik. Galvanisert karosseri også, så ruster ikke så lett heller 😊
 11. Sjeleglad for at ikke jeg røykte lenger, med glemt fyrtøy 😉
 12. Etter å ha glemt fyrtøy på en vintertur, hvor jeg kun hadde med tørrfryst mat, har jeg nå tennstål bunnet fast i topplokket på flere sekker.
 13. Jeg har mange kniver. Men denne er ett smykke, og slike smykker skal brukes. Redwood med mammut tann og damskus blad. Blir glad hver gang den blir tatt ut av slira
 14. Spennende. Større skjerm, høyere oppløsning, lettere og like god batteritid. Det er jo noe 😊
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.