Gå til innhold

fiskekongen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  725
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

fiskekongen vant dagen sist Februar 3 2017

fiskekongen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fiskekongen

 • Rang
  Ensom ensomhetsjeger
 • Bursdag 08. sep. 1978

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. fiskekongen

  Erfaring med disse stengene?

  Typiske kastemaskiner har en svært rask aksjon. Disse er avhengig av å få lastet stanga for å få lange kast. Det kan være vanskelig i den lettere delen av vektskalaen. Min erfaring er at man kaster litt lenger med dypere aksjon på stanga til de letteste slukene. Hvis man ikke kjøper en tannpirker av ei stang som er rask (ul)
 2. fiskekongen

  Thermacell backpacker

  Fungerer på mygg, men langt ifra de 20m3 de lover. Men knott er den ikke like effektiv mot. Det er verdt 150g ekstra for å slippe myggen mange ganger
 3. fiskekongen

  Jervenduken - Oppskrytt eller uunværlig?

  Helsport vant vel en test over jervenduken for noen år siden. Dette var den vanlige tynne utgaven. Utformingen er litt forskjellig på dem, men jeg liker helsport sin kanskje hakket bedre.
 4. fiskekongen

  Packraft-venner

  Jeg lurer på en ting. Det står på alpacka sine sider at de har verdenspatent på overflatebehandlingen av stoffet? Hvordan kan disse være helt like da? Er begge urethanbelagt, men belegget er påført på forskjellig mate? De ser jo litt forskjellig ut på glansen også.
 5. fiskekongen

  Veien til det perfekte teltet⛺️

  Ett fantastisk telt!
 6. fiskekongen

  Valg av gassbrenner med slange

  Kovea spider har ikke sååå dårlig spredning på brennerhode. Utformingen av brennerhode fordeler varmen mer enn man skulle tro. Har brukt denne til matlaging uten problemer. Har en Firemaple som tilsynelatende har ett større brennerhode, men spredningen av flammene er dårligere, så Kovea Spider vinner faktisk her syns jeg. Men Windpro blir litt i annen liga når det kommer til varmespredning. Den er uten tvil noe av det bedre til matlaging. Har BRS brenneren som er helt lik.
 7. fiskekongen

  Veien til det perfekte teltet⛺️

  Sliter litt selv med valg av nytt telt. Er så utrolig fornøyd med Black Diamond Ahwahnee med fortelt. Rette vegger, stor god plass både inni og I forteltet. Reinsfjell teltet mitt syns jeg har for små fortelt til å kokkelere og hvis det skal kosefyres endel. Tar gjerne i mot tips til selvstående telt med godt fortelt under 3kg. Tunelltelt har jeg fra før.
 8. fiskekongen

  Hvilke telt har du i samlingen din?

  - Black Diamond Ahwahnee (Kanskje min største favoritt, ca3kg med fortelt) - Reinsfjell 2 SL (Når Black diamond teltet blir for tungt) - Hilleberg Nallo 4GT (Til familien) - Big Agnes SL 2 (Lettvekt 980g) - Helsport Patagonia (Vintertelt med pulk) - Helsport Varanger Lavo (Koseturer med familien) - Chub Cyfish 2 - Chub Outcast - Div tarp med og uten hengekøye
 9. fiskekongen

  Tips til lett tomannstelt?

  Jeg også var ikke fornøyd med mitt ringstind i vind. Mitt Reinsfjell 2SL syns jeg er ett godt telt. Men her også røyk ett bardunfeste i duken. Var ca 15sek/m tipper jeg. Men Helsport rydda raskt opp i det. Trolltind har tilsvarende konstruksjon som mitt Black diamond / bibler Awhanee telt. Dette er ett fantastisk telt, og det teltet jeg kanskje er mest fornøyd med. Med vestibule i tillegg har man ett romslig fortelt hvis man ønsker det. Synd dette er ute av produksjon....
 10. fiskekongen

  Travel light, rimelige packrafts

  Ja så rabatten nå. Er det noen som kan fortelle meg kvalitetsforskjellene på denne og en alpacka? Er det samme stoff? Er det andre forskjeller man bør være klar over? Alpackaen skal tåle ganske mye, og lurer på om disse vil tåle like mye. Synd ikke travel light er på tilbud. Dette er vel samme båten som perch. 2000kr for spruttrekk og metallringer til fester er litt mye. Blir nok packraft, men valget er ikke lett
 11. fiskekongen

  Travel light, rimelige packrafts

  Er det for sent for å være med på denne bestillingen?
 12. fiskekongen

  Om tilbud fra fjellsport - utskilt fra røverkjøp

  Det kan godt hende. Jeg trykte på vis kampanje, og da kommer alle tilbud opp uavhengig hva det er kampanje på. Altså alle tilbud. Der kommer det da opp masse til full pris. Altså en salig blanding av tilbud og varer til ordinær pris. Da mister liksom filteret og linken til "vis kampanjer" sin hensikt, og virker litt rotete. Bare for å pressisere, jeg gikk ikke inn på fanen over kampanjen til soveposer eller liggeunderlag, men der hvor alle kampanjer skal komme opp. Der vises alt fra sokker til binders.
 13. fiskekongen

  Tips til 4-manns telt

  Vi er veldig fornøyd med vårt Hilleberg Nallo 4 GT!
 14. fiskekongen

  Om tilbud fra fjellsport - utskilt fra røverkjøp

  Det som er sikkert er at det er rot på nettsidene deres anngående tilbud og kampanjer. Gikk inn på kampanjer hos dem nå, og der ligger det masse til full pris. Denali posen som kostet 2500kr her om dagen ligger der nå til full pris. Det er irriterende å benytte en nettbutikk som er så rotate og ikke har kontroll på hva som er tilbud / kampanje eller ikke. Det same gjelder masse liggeunderlag som nå ligger under kampanje, men som ligger til full pris.
 15. fiskekongen

  Bålkjele

  En kjele du har i mange år, for prisen av en liten tur på byen
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.