Gå til innhold
 • Bli medlem

fiskekongen

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  852
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

fiskekongen vant dagen sist 3. mars

fiskekongen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om fiskekongen

 • Rang
  Ensom ensomhetsjeger
 • Bursdag 08. sep. 1978

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Stathelle

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Man fyrer uansett ikke i timesvis med gassbrenner i telt. En full boks holder ikke allverdens. Generelt sett så produserer brennere lite CO uten kjele. Og du vil uansett ha lufting åpen i teltet når man tørker ting, ellers vil kondensen bare legge seg på sovepose og innertelt.
 2. Jeg har teltet med karbonstavene. Disse kan ikke reguleres. Man kan vinkle dem noe for å få teltet lavere, men ikke mye.
 3. Jepp. Perfekt å steke ett egg av gangen og ett par stykker bacon. Steker heller eggene hver for seg. Da har jeg ett varmt nystekt egg når det første er spist 😉
 4. Keith Ti6032 stekepanne i titan. 2mm tykk 😊
 5. I dag ble det bare en kort tur ut med fiskestanga og en kaffe på min Primus Firestick TI. Deilig med kortreist avslapping etter jobbperiode
 6. Jeg ville heller skrevet ut de kartutsnittene du trenger for turen i f.eks A5 format og laminert dem. Mer hendig enn vanlige kart, vanntett og lett. Ser for meg at det er tungvindt å ha en kindle i lomma.
 7. Stigstuv har vel kun åpent i påsken. Dette er en privateid hytte, og ikke DNT hytte. Det finnes heller ingen del hvor DNT nøkkel passer. Min mening er at denne ikke burde vært merket på annet vis enn en vanlig hytte på kartet. Mange som har gått på en smell her.
 8. Ble en kort tur på Hardangervidda onsdag til fredag forrige uke. IMG_1582.MOV
 9. Ett lettere alternativ til Bialetti moka kjelen er Gsi sin espresso lager. Samme prinsipp men mye lettere. Her fra en tur på Hardangervidda forrige uke. ellers er som tidligere nevnt aeropress ett godt tips. IMG_1582.MOV
 10. Turen ble en kortreist tur på Langøya, med telt og lavvo. Ble noe kaldt for kona og hun minste på 4 år, da det kikk hull i det oppblåsbare liggeunderlaget. Viser bare viktigheten av å ha celleplast under underlaget i tilfelle uhell.
 11. Hvis du kun er ute etter å redusere vekten hadde jeg kikket på div telt i dynema. Zpack duplex som tidligere nevnt er ett ett godt forslag.
 12. Har dette teltet selv, og er enig i at dette er ett av dem enklere teltene å sette opp alene. Men også ett enmannstelt. Kuppeltelt større enn dette begynner å bli knotete. Tunnelltelt er uten tvil enklere i mye vind.
 13. Selv etter å ha solgt ett 30 talls stenger i fjor, er det fortsatt fullstendig kaos i alt fikseutstyret....Men noe henger på veggen. Det er det som ikke er i bruk.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.