Gå til innhold
 • Bli medlem

Fenrisfrøya

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  31
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Fenrisfrøya

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Prøv å gjøre passering av andre hunder så positive som mulig. Ikke gi hunden full dagsrasjon med hundemat, slik at hunden alltid er litt sugen på mat. Ha en pose i lomma med oppskjærte små små pølsebiter, kalkunpølse eller annet svært godt. Når du møter andre hunder rasler du med posen og gir den godbit, når du får fokus/ oppmerksomhet fra hunden. Ros hunden med lys stemme. Etterhvert kobler hunden andre møter med hund, som en positiv greie, fordi det vanker godbiter. Avtal gjerne slike passeringer med noen du kjenner, tren og tren. Habituering er trolig løsningen. Dette er ett alter
 2. Tårene mine triller, jeg føler så med deg. Har hatt hunder hele livet, og det skal vanskelig gjøres å få bedre turkamerater. De klager aldri, er alltid glade og fornøyde uansett vær, vind og dårlig fiske.
 3. Anbefaler OR. Rimelige i forhold til enkelte konkurrenter, og ikke dårligere.
 4. Jeg spurte Moderator på PM om det var greit med en slik tråd, FØR den ble startet. Jeg er enig med deg Espen, men samtidig er det ett viktig emne.
 5. Dette er nok tilfelle, som du skriver, men det er ikke helt vanlig praksis, eller er det det?
 6. I disse koronatider har vi turfolk handlet mer i nettbutikker enn noen gang. Jeg er en av de som handler mye og ofte på nett,og i den forbindelse har jeg forskjellige erfaringer. Min erfaring er at de fleste nettbutikker er meget seriøse, men det finnes dessverre noen svært useriøse aktører som det burde advares mot. Jeg tenkte vi i denne tråden kunne utvekslet erfaringer med de forskjellige nettbutikkene. Jeg ønsker å advare alle mot nettbutikken Jaktfall. En useriøs aktør, men det er veldig lett å gjennomføre selve handelen på nett. Du får tilsendt det du har kjøpt rimelig raskt, MEN s
 7. Ønsker kjøpe Klattermusen 6 L sidepockets / sidelommer til Klattermusen ryggsekk, send pm.
 8. He he he, "skytekåte gubber", er selv jeger, og jeg forstår folks redsel for jegere. Det har dessverre vært altfor mange skyteulykker opp igjennom årene, så det er ingen overdrivelse å synes det er guffent å gå i skogen blant elgjegere. Jeg anbefaler de som ønsker å gå i østmarka, å gå inn fra Losby/Lørenskog, dette jaktlaget får ikke jakte i helgene, nettopp pga mye turfolk.
 9. Hvis du er opptatt av vekt på packraften, med din høyde, hadde jeg gått for Kipara 235 char. Har denne og er veldig fornøyd. Jeg er 179 cm og har akkurat plass med rette bein. Modellen har ekstra høy/kraftig baug for feste av rygg sekk på 20-30 kg.
 10. Ser ut til at du ikke finner alle byggesaker ved dine søk i norske postlister. Du kan f eks søke i Nittedal kommune's postlister, kanskje du finner noe der,ikke vet jeg., men i den kommunen bør det finnes en del.
 11. -Holterkollen er det bygget nye hytter, som tidligere har fått avslag med henvisning til markaloven. - Lillomarka er det bygget ny hytte, som gjentatte ganger over flere år har fått avslag med henvisning til markaloven. -Lillomarka er det flere eksempler på nye bygg av større uthus/anneks og tilbygg på hytter. - Ørfiske, fikk avslag på bygge ny hytte i flere år, i sommer fikk utbygger lov. - Østmarka, fikk lov å rive ei hytte og sette opp en ny større hytte. -Lillomarka, den lokale skiforeningen graver opp myrområder, noe som i utgangspunktet er strengt forbudt, uanset
 12. Hvis du er seriøst intresert i hvor alle overgrep, av den nå verdiløse markaloven , har skjedd, send meg PM. Det har skjedd på Ørfiske, Holterkollen, Øst og Sør i Østmarka, flere steder i Lillomarka mm.
 13. Og Romeriksåsen, som er innenfor markagrensa.
 14. Ja, både i østmarka og i nordmarka.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.