Gå til innhold
 • Bli medlem

Fenrisfrøya

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  197
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Fenrisfrøya vant dagen sist 1. mai

Fenrisfrøya hadde mest likt innhold!

Om Fenrisfrøya

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Bil? Gå til og fra bilen.? Hva mener du?
 2. Hva med Klattermusen Frode, eller tilvarende , tåler mye vind, tåler litt litt regn, tørker svært fort. Puster svært godt. Høy komfort.Litt vanskelig å finne jakke , som dekker dine krav, men dette er det nærmeste jeg kan tenke meg du kan trenge, utifra slik jeg forstår dine ønsker.
 3. Håper du kan komme tilbake med erfaring rundt dette med hvor vindfullt det blir, og om det eventuelt blir så vindfullt at du senker teltet, slik at ytterduken kommer ned til bakken. (slik noen beskriver det)
 4. Jeg ser det er flere på forumet som benytter Zpacks Duplex teltet på 540 gram. Jeg lurer på hva slags erfaring brukere har med dette teltet i forhold til at ytterduken ikke går helt ned til bakken. Blir det trekkfullt inne i teltet ved 2-4 m/sek vind? Er det ett telt til bruk godt under tregrensa? Hvordan klarer teltet seg når det blåser samt regner? Erfaringer? Ved kjøp av teltet, følger det med teltstenger,barduner osv? Er det komplett? Hvor finner dere eventuelt extrautstyr til dette teltet? Takker for svar.
 5. Karbonstaver tåler mye i lengderetning og er ett superlett materiale, men svakheten er om får du en smekk på tvers. Der aluminiumstaven normalt bøyer seg, har karbonstaven lett for å knekke.
 6. De siste ukene har jeg tilbragt i grensetraktene med ski, pulk, pilkestikker og maggot. En del gamle åpne falleferdige hytter ble funnet og fungerte som "tak over hue." Været har vært ok, men mye kald vind stort sett under hele turen. Turen har egentlig ikke hatt noen plan, jeg skulle bare "være" der ute, uten noen bestemt rute. Under turen så jeg jerve spor og gaupe spor, noe jeg synes er spennende.Hadde også bjørn i området en dag.Fisket har vært dårlig, men noen stekefisk har det blitt. Man blir ydmyk og glad av å se urørte skog -og fjellområder, og betenkt når man ser all flathogst. I di
 7. Black diamond trial shock absorber anbefales. En liten støtdemperfunksjon som tar av det værste støtet. Har selv slitne knær, staver kan anbefales.
 8. Jeg er helt enig. Det jeg IKKE er enig i er, slik du skriver; " NOEN ikke rydder opp etter seg"! Mitt inntrykk av all søppel og dritt jeg ser i norsk natur fra nord til sør, er at det ikke dreier seg om NOEN mennesker, det dreier seg om svært mange.
 9. Disse stavene har jeg akkurat testet ut under noen uker i grensetraktene. Svært lette ogvgode staver, men de må ha hatt problemer under produksjon med feste av stålspissen, fordi den knakk av 6-8 cm opp. Helt nye staver, når jeg kommer hjem blir det å forsøke reklamasjon.
 10. Mener du at "telt/ frilufts newbs" ikke har bedre kunnskap, eller er det det at de gir faan? Jeg lurer på hvordan det ser ut i hjemmene og utenfor hjemmene, til disse "telt/frilufts newbs ", som ikke kan/ vet/ forstår bedre enn at DNT må skjerpe inn.
 11. Det blir noen overnattingsturer til landets ulverevir, ikke at disse områdene nødvendigvis har så mye urørt natur, men følelsen av å ligge der ute, se sportegn etter ulv , gir friluftslivet en ekstra dimensjon for meg. Fiskestang, myggolje og packraft blir med:)
 12. Med dagens press på norsk natur- og dyreliv bør det umiddelbart komme enkelte endringer i allemannsretten, kanskje bare midlertidige endringer. Det er faktisk så mye kunnskapsløse folk, som ferdes i naturen og ødelegger den med det jeg kaller en blanding av hensynsløshet, kunnskapsløshet og en "gi faan mentalitet". Det burde vært nærmest obligatorisk med ett kurs i friluftsliv FØR man fikk lov å dra til skogs. Tungvint med nødvendig. Det jeg har vært vitne til av omfang av forsøpling og hærverk på norsk natur siste år, har jeg aldri før sett makan til. Men en endring av allemannsretten er poli
 13. Før i tida gikk vi barbeint, det var tider det.........
 14. Jeg tror på fagkunnskap, og flere ortopeder har rådet meg til å bruke gode fjellstøvler med stive såler. Det eneste som er leit er at mine fotblader fikk ikke gleden av slikt fottøy de første tiår med friluftsliv, og dermed sliter jeg med slitte og vonde fotblader i dag. Det er opptil hver og en og ta vare på sine føtter, ortopedene skal jo ha noe leve av i fremtiden de også.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.