Jump to content

Fenrisfrøya

Aktiv medlem
 • Posts

  354
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  6

Fenrisfrøya last won the day on September 4 2021

Fenrisfrøya had the most liked content!

About Fenrisfrøya

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Fenrisfrøya's Achievements

 1. Ha det bra folkens! Takk for meg! Fjellforum klarer seg helt fint uten meg og vise versa!
 2. Hva med å endre fjellform til ; jakt, feller og litt fjell? Forumet for de som dreper dyr!
 3. Det eksisterer mange forskjellige forskningsrapporter som viser det stikk motsatte, enn det du henviser til. Her tror jeg det kan stå uavgjort mellom den ene påstanden målt opp mot den andre, men det er lov å bruke hue når man leser de forskjellige rapportene, samt kanskje legge egne erfaringer, som er gjort over tid, til grunn i ett fast terreng. Enkelte rapporter legger ikke vekt på totalbildet av det å kun ta ut ett ledd, og kun det ene leddet. Rapporten du viser til må anses som nærmest verdiløs, den sier lite, tidsaspekt, fremtidsaspekt, langtidsvirkning, og rapporten er jo utført av hvemsomhelst og jegere mm. Hva gjelder dine påstander som; « skikkelige saker som dreper momentant», finnes det mange eksempler på at selv de «beste og dyreste « fellene ikke dreper momentant, men skader/ påfører lange lidelser for dyrene. Har selv egne erfaringer etter flere tiår med jakt og fellefangst, noe jeg ikke er stolt av lenger.
 4. "Redda ekorn".......dette kan være usikre påstander.....naturen og dyrelivet er ifølge forskning mer sammensatt enn at 1 +1 nødvendigvis er 2...eller at en død mår nødvendigvis betyr mer ekorn og skogsfugl..tar man ut ledd i økosystemet kan man rokke ved dette ømtålelige systemet. Mår har en viktig funksjon i naturen. Mink derimot burde det blitt drevet mer jakt på ettersom minken ble importert på 30 tallet og har ingen funksjon i økosystemet i Norge. Mitt inntrykk er at NJFF(landets jeger organisasjon)dessverre fører en mangelfull, misforstått og ufullstendig informasjon rundt jakt på predatorer.
 5. Jeg er enig og deler ditt syn. Det er imidlertid trist at hvis man har dette synet, så MÅ man understreke at man ikke er veganer, ikke bymenneske, drikker annet enn kaffe latte osv. Hvorfor har det blitt sånn de siste åra?
 6. Om du KUN skal bearbeide vannskrekken, kan denne være til hjelp. Om det er plass til noe mer enn deg og vannskrekken i denne modellen, er jeg usikker på.
 7. Sea too summit. Sts. Tror jeg har spenner. Da bytter du ut både hu og hann.
 8. Jeg er I de dype skoger langs grensa til sverige inn for Rømskog. Fin temperatur, lite vind, tørr luft, lite snø. Vi er jaggu heldige som bor i Norge. God hælj.
 9. La oss vanke i naturen på naturens premisser.
 10. Visste ikke det var lov å skyte fugl fra motorbåt, trodde all "jakt" fra motorisert kjøretøy var forbudt i Norge. Jeg vil vel tro heller ingen synes det er noe stas i skyte fugl fra motorbåt. Dette kan da ikke være riktig informasjon du har fått? Hvor står dette?
 11. Har kjøpt mini lavvo og titan ovn nå. Kommer tilbake om en måned med erfaringer da jeg tester dette i felt over tid.
 12. En liten forskjell på den toppmatede solo stove og en flatpakket kvist brenner er at den flatpakkede kan mates med småved mens kaffekjelen står på og bålet enkelt justeres med å mate på med lange pinner. En toppmatet brenner krever eksakte tilkappede pinner, som ikke stikker over brenneren hvor kjelen står.
 13. Hvilken ovn bruker du, som du synes er for stor? Bruker du hekla uten noen form for pipe?
 14. Er det noen som har brukt disse små lavvoene med ovn og ovnrør? Erfaringer?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy