Gå til innhold

esphojo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  351
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

esphojo vant dagen sist Mai 12 2018

esphojo hadde mest likt innhold!

Om esphojo

Nylige profilbesøk

2 138 profilvisninger
 1. Må få slengt inn teltlykten min her. Denne tar jeg alltid med når jeg er på overnattingstur. Koster nesten ikke noe, veier lite, tåler en trøkk, og lyser akkurat passe. https://a.aliexpress.com/_sAhEXm Finnes sikkert mange bedre og flottere lykter, men denne har blitt en favoritt her i huset (eller i teltet!). Kan og ta med liggeunderlaget Exped Synmat 9 LW. Gjorde underverker for nattesøvnen og er også noe som må med (selv om jeg skulle forsøke meg på lettpakking).
 2. Helsport Dovrefjell 3 Camp til 2500 hos XXL Lagunen. Lå en slenger på et bord der i annen etage.
 3. Rondane var et lite telt i prosegmentet. RondaneTrek er en del høyere, samt det er benyttet andre stoff/materialer i det. Hadde Rondane Trek 4 for noen år siden. Relativt høyt i midten, men skrår veldig.
 4. Bruker du "fotsporene" når du plotter ruten? Har ikke programmet foran meg, men mener å huske den skiller mellom langs vei og i terreng?
 5. Er det under forvarming? Flotte bilder, men brenner den helt som den skal?
 6. Da må du satse på en veldig muskuløs triceps. Strekk ene handa bak hodet og ta tak i bærehempen. Løft rett opp, samtidig som du sniker andre armen ut av skulderstoppen. Bytt grep og løse deretter arm 1 fra skulderstoppen. Alt under 45 kg burde gå helt fint. Eller 🤔 Men for å være litt seriøs. Forsøker selv å ta det litt med ro når jeg tar på tursekken. Bruker da stort sett bærehempen til selve løftet. Kanskje kraft og akselerasjon har noe å si her? Kraftig rykk for å få til løftet? Og rotasjon/fart som igjen må stoppes av samme skulderstroppen? Har forøvrig en dagstursekk hvor selve sømmen har begynt å løsne (bergans skarstind). Vet at jeg har en tendens til å slenge den på meg hver gang...
 7. Her var og en metode for varme i telt. For bushcrafteren 😊
 8. Hvilke deler du er på jakt etter? Her er f.eks repkitt; https://www.finn.no/135167668
 9. Ja, de er vel ganske like egentlig. 40 cm bredere og en smule lengre om jeg ikke husker feil. Litt kjipt for sistemann inn som må finne seg underlag på 40 cm 😉 Bruker forresten selv Orion 3 når jeg har med en eller to unger. Fungerer helt flott!
 10. Eller Reinsfjell 3 Pro til 1499 eller hva det nå var tidligere i år....
 11. Da får du den varianten med alle bardunene.....
 12. https://support.garmin.com/en-US/?faq=Z41VbtQ1EH7F4wmdm0hfE6
 13. Stilig bilde 👍👍 Fint når en ser hvor liten en er!
 14. Gå for trangia 👍 Trangia fungerer flott. Velprøvd og klassisk. Bruker selv 25 på tur med familien, og 27 (ha) alene. Kjempesett - alt i en løsning, stabilt og trygt. Så får heller vekten være litt over det minimalistiske. Har valgt å gå for gassbrenner i de. (hadde forøvrig også en plan med 28/mini, men der er det stort sett stekepannen som er i sporadisk bruk. Er en grunn til at den kalles mini 😊).
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.