esphojo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om esphojo

Nylige profilbesøk

552 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Takk 😊 Gikk fra Svea 3 til Spitsbergen 4. Litt mer av alt virker det som (også det negative, som pakkvolum og vekt 😉)
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Nytt morskip. Selvfølgelig overkill ut fra mitt bruk, men lot meg lokke av rette vegger/tak og danseplass 😊
 3. Reparere rift i telt - tips?

  Ta kontakt med Helsport så sender de deg det du trenger; http://www.helsport.no/gjor-det-selv-rift-i-duken Jeg sendte de en mail ang en rep for en tid tilbake. Gikk ikke mange minuttene før jeg fikk svar. Veldig god service! og +++ i margen!
 4. Vinterdrømmen - Sikre telt intro

  Jeg tror det må være Helsport Stortinden 2.
 5. Hva har du kjøpt nå!

  Regner med du fikk med en plate der og. Trangia gassbrenner passer rett opp i den....
 6. Tørkepapir på tur - tips

  I porsjonspakninger; https://nettbutikk.meny.no/varer/personlige-artikler/personlig-hygiene/papirlommetorkler/papirlommetorkle-7311041013847
 7. Ett lite intimt spørsmål!

  Om det likevel skulle gå galt; https://www.apotek1.no/produkter/inotyol-salve-30g-476262p Uhyre effektiv og fet salve. Benyttet på flere bleiebarn.
 8. Telt til "lang" familie

  Nettopp derfor jeg allerede er bekymret for Kaitum 2 som er på vei i posten. Litt høydeissue og litt bekrymret på hvor store forteltene er. Kanskje det får bli et Fjellheimen 3 likevel 😉 At det ikke finnes et alt-i-ett telt 🤔!
 9. Telt til "lang" familie

  Vi gikk i for to telt (2v og 3b). Veldig praktisk, og gir mange kombinasjonsmuligheter (alt etter hvor mange vi er på tur). Skal likevel innrømme at koseligst er det når alle er samlet i lavvoen, men den er ikke noe jeg ønsker å bære med meg enda (med i kano og bil). Kanskje wigloen er en god kombo 😊 Ikke så lang som deg (mangler ca 15 cm), men jeg droppet telt med skrå endevegg grunnet erfaring med våt sovepose. Har ikke testet Dovrefjell, men tunell med skrå vegger og 230 opplevdes som kort (kanskje forskjellig på andre modeller mtp vinkler). Endte uansett opp med rette vegger i innertelt og ville egentlig tro at det er løsningen for deg også (eller Dovrefjell?). Ikke for å kuppe tråden, men @tshansen; ligger du greit i fjellheimen uten å komme i kontakt med duken, eller tenkte du på "god plass" generelt (har nemlig ønsket meg et fjellheimen, men egentlig avskrevet det pga innsnevringen i fotenden)?
 10. På tide med tarp!

  Ja, er vel østens svar på e-bay vil jeg tro. Mange av de samme produktene.
 11. På tide med tarp!

  Jeg kjøpte den her (kostet 9.99 pluss 3.85 i frakt. Steget noen dollar siste ukene ser jeg): http://s.aliexpress.com/M3yqaaMf Her er en inkl frakt (og noenlunde samme pris): http://s.aliexpress.com/Z3muyYnm Min ble levert etter 2,5 uker.
 12. På tide med tarp!

  Her i huset er det Helsport Nordmarka tarp som brukes. 3x4m, pakker stort og relativt tung. Men billig og ikke noe en er redd for å bruke. Kunne sikkert vært flere fester på den, men med mitt oppsett klarer jeg meg fint med de som er. Har også nevte DD Superlight liggde i boden, men den har aldri blitt tatt i bruk. Liten og lett, men har kun blitt hengt opp i hagen en gang for test. Tenk lenge på å bruke den, men det er den gamle som havner i sekken hver gang. Kjøpte en minitarp fra Kina nå. Tenkte å ha med på telttur. Om det var et bomkjøp gjenstår å se, men for en 100-lapp tenkte jeg det var greit å teste. Er bare 1,5x2,1m. Rett over 200g og pakker mindre enn en brusboks. Så får vi se hva det blir til med den (bra førsteinntrykk hjemme i stuen hvertfall).
 13. warmpeace - dunposer

  Ser de skriver "kupp" og ikke "salg" eller "tilbud". I og for seg det samme med "rabatten". Har ikke sett noe til disse tilbudsmailene, men vil anta at de er relativt forsiktig med språket der også. Om det er nok for å ungå brudd på markedsføringsloven (eller hva det nå heter) skal jeg ikke uttale meg om, men tanken bak et nok grei å forstå. En får jo uansett inntrykk av et tidsbegrenset salg. Ser også mange andre kjører samme linjen mtp "villeding". Er mer enn en gang jeg har bladd i XXLs kundeavis og tenkt at dette er jo ikke noe salg/tilbud. Mye billigere i forrige uke! Samme med Power, Lefdal, Elkjøp osv. Om en ser etter står det ikke noe om salg. En bare får inntrykk av det. Liker det ikke, men har nok (dessverre) en misjon. Så er det bare å holde tungen beint i munnen og manøvrere deretter. Så et bevisst forhold til produktet og pris er nok moralen, uavhengig av rabatter og avslag 😊 (men ut fra innleggene her virker det jo som om mange her inne gjør en del research før kjøp).
 14. Exped Orion Extreme - 2 vs 3

  Det må vel kunne sies å være spot on, ja 👍