Gå til innhold

esphojo

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  332
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

esphojo vant dagen sist Mai 12 2018

esphojo hadde mest likt innhold!

Om esphojo

Nylige profilbesøk

1 816 profilvisninger
 1. @borgern; har du fått testfyrt? Holder lakken? Gjerne med litt søl i kassen 😉 Jeg har også et lakkprosjekt litt frem i tid, men finner stort sett bare sort, rød og sølv i "varmebestandig" lakk....
 2. Var vel den PU-varianten som ble døpt Exped Orion Vestlandet eller noe slikt i en annen tråd her (et år og to tilbake).
 3. Da skal det bli toast og ostesmørbrød i vinter også 😊
 4. Helsport hadde tidligere et innertelt som skulle passe de fleste lavvoer. Om jeg ikke tar helt feil var det med bunnduk ogå. Men bare plass til 2 stk eller så (festet til stangen og plugger ut til sidene mener jeg).
 5. Nei, ikke uten kniv. På den andre siden måtte jeg hatt kniv for å justere ventilen i ytterteltet også. Ingen justeringsmuligheter der. Myggnett som er sydd fast. Selve ventilen holdes åpen av dette "nye", litt stive, båndet. Stemmer at luftingen i innerteltet går langs sidene. Ligger en video på Youtube; Mange kompromiss selvsagt, men jeg vurderte det opp mot mitt Reinsfjell Pro. For min del ble besparelsen i vekt for liten ned til nye Reinsfjell SL (som veier ca 2.3kg) og valget falt derfor på dette (med sine mangler). Da var besparelsen plutselig nærmere et par kg mot Reinsfjell Pro.
 6. Da var den oppklart også! Flott. Hvor langt tilbake i tid er en da?
 7. Om det virkelig var slik ville det være et stort problem. For både gps-er, telefoner, nettbrett og pc-er. Ville være et merkelig valg å lage et internminne som ikke tåler strømbrudd, samtidig som eksternt minnekort overlever år uten tilført strøm...
 8. Gratulerer! Jeg slo til på et i outleten for litt siden jeg også. Fikk 19-modellen, der er begge ventilene oppe. Ser de også har endret til glidlås med klaff over (vs "vannavvisende" glidlås på bildene i outleten). Har dessverre ikke fått tid til å teste enda (utenom oppsett i kjellerstuen 🙃). Litt større enn hva jeg har sett for meg, men må nok ligge på diagonalen tenker jeg. Lett og lite pakkvolum. Så får vi heller lære å leve med fraværende fortelt 😊
 9. Hva mener du med det?
 10. Enhver velutstyrt turbod bør ha en 123 😉 Artig sak, men lager som regel mat til flere og da brukes 111 mye. Ellers passer sveaen fint i Optimus Terra Weeken (HE) også.
 11. ...og utstyr som tjener flere formål er vel enhver lettpakkers drøm 🤔🙃
 12. Eller kjøp deg et Allak og slå det opp i stuen (som mange andre her). Kryp inn i teltet når du vil ha solskjerming, eller komme unna nyskjerrige naboer. Du trenger ikke gardiner om du har et Allak 😊 Multiprodukt mao!
 13. Tja, muligens 😉 Men kan det være bardunsamlere på teltet? Liten sort strikk med en liten løkke på... Ellers pleier jeg å trekke strammerne helt inn til teltet og tvinne derfra (og ikke utfra og inn), før de stikkes gjennom samlerne.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.