Gå til innhold

zimwalker

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 368
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

zimwalker vant dagen sist Oktober 17 2015

zimwalker hadde mest likt innhold!

Om zimwalker

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. zimwalker

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Det har du rett i. Man må veie for og i mot vekta. Momenter man finner relevant legges på skåla. Et telt som man vil "tåle" å ligge værfast i en dag eller to, og som tåler været, kan for noen kanskje "veie tyngre" enn den ene kiloen.
 2. Går helt fint, har det. Som regel Unna på rygg, Soulo i pulk (men, ingen regel uten unntak).
 3. zimwalker

  Lett telt 1-2/2

  Og mange synspunkter/meninger her inne: https://www.fjellforum.no/search/?q=Niak
 4. zimwalker

  Lett enmannstelt

  Nå var ikke dette et forslag til meg eller andre som bikker over 2XL, men sier nå bare at døra ser liten ut. Ser for meg en person over 180 som med støle bein etter noen dagers marsj må trekke knærne under haka for å svinge seg inn i teltet, og som midt på natta våkner og må gjenta samme manøver motsatt vei for å komme seg ut og på do i en fart.
 5. zimwalker

  Lett telt 1-2/2

  Exped Mira 2 HL, ser fint og lett ut. Er det av typen man må sette opp innerteltet først og så kle ytterduken over? Jobbe fort i regnvær altså?
 6. zimwalker

  Lett telt 1-2/2

  Unna gir mening i seg selv! Det gir mening å kjøpe Unna, enda mere å bruke Unna. Så da er det litt rart å høre at Unna gjør en "meningsløs". Men, men, for de som ikke liker Unna og heller vil se henne flagre til stengene knekker, enjoy: youtu.be/HX-44w7oQl4?t=452 (video av Hans Petter Osvold; "Wildcamp with Hillebergs Unna and some stormy weather", 8.mars 2014 ) Bruker å se på denne videoen når jeg er i veldig godt humør, bare for å trekke meg litt ned altså.
 7. zimwalker

  Lett telt 1-2/2

  Hilleberg Unna har da to dører! Ei i ytterteltet og ei i innerteltet. Det er også mulig å legge seg på utsiden om det blir for vamt
 8. Det kommer an på....bl.a. været (skifter mye her) og turen (hvor/lengde). På en vegg hos meg henger 1) teltstenger til Unna i en original pose. 2) Plugger i ditto pluggpose 3) Innerteltet i egen pose 4) Mesh-innerteltet i egen pose. Så ser jeg an været og turen og pakker med det som passer best der og da. Tar aldri med både mesh og vanlig inner. Blir enten eller.
 9. zimwalker

  Adventure food vs. real turmat/ mountain house

  Aldri for sent å svare, er det vel? www.skistart.com/nor/aret-rundt/frysetorket-mat.html
 10. zimwalker

  Lett enmannstelt

  Ut fra mine egne preferanser heller du da feil vei, for jeg ville nok ha fortrukket et selvstående telt. Og etter det jeg kan se er ikke Bowfin det, mens Big Sky Chinook ut til å være det. Men nå er det sikker noe jeg ikke har lest igjen da, og for deg er det jo uansett dine egne preferanser som gjelder - så klart.
 11. zimwalker

  Lett enmannstelt

  Jøss, mener du at jeg burde ha lest førsteposten også da? Auda, jeg skumleste nok bare og tenkte mest på vekta her,
 12. zimwalker

  Lett enmannstelt

  Hilleberg Enan? Du har kanskje alt vurdert det?
 13. Skjønner ikke alt maset om bålforbud og brannfare,: https://www.nrk.no/nordland/linda-vaknet-til-sno-i-dag_-_-vi-ble-ganske-overrasket-1.14069329
 14. Dette var vel et eksempel sakset fra en svensk facebook gruppe, så da skal det vel litt til å få alle fakta her. Syns ellers selv at jeg spekulerte rimelig bra.
 15. Den varmereflekterende plata under brennhodet ble stående på skrå, og sendte varmen rett i den ene siden på vindskjermen? Ser slik ut på bildet av brenner og smeltet skjerm.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.