Gå til innhold

zimwalker

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 651
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

zimwalker vant dagen sist Oktober 17 2015

zimwalker hadde mest likt innhold!

Om zimwalker

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Håper ikke du eller andre følte seg støtt av sammenligningen, som jeg selvsagt selv syns passet særs godt. Anyway, utstyr kan være dyrt, så de fleste av oss på forumet her får vel litt "blod på tann" når noe som var rimelig dyrt brått ble rimelig billig. Eller bare billig. Trenger ikke ha vært dyrt engang. Som her forleden, da jeg kjøpte en Mackenzie 3x3 tarp hos XXL, til "medlemspris" kr 199 (før 399) (tilbudet gjelder fortsatt: https://www.xxl.no/kupp) Dumt ikke å slå til tenkte jeg, samtidig som en stemme i hodet minnet meg på at jeg har 3 tarper fra før - og neppe trenger en til, iallfall ikke en hvis kvalitet kan være litt tvilsom. Men...tja, om jeg ikke beholder den selv så kan det bli en julegave, - tenkte jeg i neste sekund. Og det kan den. Og...man vet jo aldri, kan jo være at jeg får bruk for den selv også..for eksempel om jeg mister de tre andre [not very likely!!]. Og sånn kvernes det videre til, til man trykker kjøp. Og etterpå ligger tankene der å lurer fremdeles..mens pakken er på vei og angrefristen fortsatt er ung: Altså, flink til å rasjonalisere over kjøpsimpulser - det er vi (ja for jeg antar jo at jeg ikke er alene om slikt)....... Og nå fikk jeg uansett også en grunn til å ta turen innom fugleberget her for å "kvitre litt" om en billig tarp hos xxl (for de som fortsatt handler der)
 2. Rydde inn en haug med mail fra tråden her, som jeg jo abonnerer på. Smiler når jeg leser. Fikk et bilde i hodet av åtseldyr som lukter blod, som kaller på artsfrender der de sirkler rundt byttet - og som uler i kor i ren skuffelse når "byttet" de trodde var klart for konsumering reiste seg og løp vekk. Joda, jeg har kjent på skuffelsen jeg også, når et "røverkjøp" viste seg å være "for godt til å være sant". Men men, er jo uansett derfor vi har røverkjøpstråd, så vi kan "meske oss" i gode tilbud og kalle på artsfrender når vi finner noe som ligner et røverkjøp. Samt "ule" litt i kor her , i skuffelse og frustrasjon, når "byttet" ikke lot seg konsumere likevel.
 3. Helt enig med deg i dette. Bør kanskje være glad for at det er noen her som tenker i samme baner som meg. Er visst ikke alle som har fått det med seg.
 4. Ser at XXL nå har lagt "Therm-a-Rest NeoAir XTherm MAX Regular" i billigkroken(!) til kr 2000. Med 25% "vennerabatt" blir jo det bare kr 1500,-.- Men whooops, hos prisjakt ser jeg at 9. september var prisen deres satt ned til kr 1750,-. Men den prisen ville jo sluttprisen ha blitt 1312,50 i dag. Er det en måte å behandle sine venner kunder... eh gjester på da?! Joda, jeg ser at samme produkt koster kr 2699 hos Fjellsport nå, så en solid rabatt får man jo om man kjøper for 1500. Men likevel, dette viser vel bare at de (med noen andre) har en tendens til å skru opp priser før de inviterer til fest. Intet nytt under solen dette, vet det, men blir nå likevel litt forbauset - eller kanskje litt flau på deres vegne - hver gang jeg ser det.
 5. outdoorexperten ---- 25% på en valgfri vare. Tilbudet varer bare ut dagen. (Sent ute, sorry, så ikke mailen før nå nettopp!) www.outdoorexperten.no
 6. Lamnia.com (i Finland) feirer 10 år og har et jubileums salg på kniver og div annet. Salget varer ut morgendagen (11.9). www.lamnia.com/no/spesialtilbud Som alltid lønner det seg å sammenligne med priser i Norge (gitt at forhandler finnes), spesielt når krona er svak. Husk også at det tilkommer 25% mva som betales når pakken hentes i Norge + fortollingsgebyr til posten (kr 158 for forenklet fortolling, dvs ved verdi under 3000, se www.posten.no/fortolling/motta-fra-utlandet.) Som tidligere har Lamnia fri frakt når man handler for kr 1000 eller mer.
 7. Nei, men du er urimelig dersom du forventer "skreddersøm" for slike småkjøp fra en webshop. Om pluggene ikke finnes hos lokale forhandlere er det i slike tilfeller bare å velge om du vil betale det det koster, eller gjøre som søvngjengeren her anbefaler, vente til du har flere ting å legge i kurven. (har selv flere ganger endt opp med å kjøpe mye rart jeg egentlig ikke trengte, bare fordi jeg syns frakta ble litt høy for den ene lille tingen jeg faktisk trengte... )
 8. Min favoritt akkurat nå er en gammel bekjent, Enzo Camper. Har hatt den noen år, og har vel nevnte den før et par ganger tipper jeg. Noen ganger syns jeg bladet på 12,5cm er et par cm for langt, andre ganger er det akkurat passe. www.brisa.fi produserer Enzo knivene. Nylig bestemte de seg for å droppe Enzo som merkenavn, og fortsette med de samme modellene (og noen nye) med Brisa som det nye merkenavnet. Har også Enzo Badger (utgått modell tror jeg) og Trapper. Trapper er fin, men jeg syns skjefte er litt kort. Foreslo derfor nylig for Brisa at de lager en Trapper v2 med litt lengre skjefte - for litt større hender, ca samme lengde som Camper eller Badger. Time will tell om de gjør det, ikke med det første var svaret, men de tar med seg inputen min videre.
 9. Nei, takk og pris, for det ville bli et skikkelig antiklimaks om jakten på den ultimate turkniven måtte avblåses!
 10. Godt poeng. Det hadde jeg ikke tenkt på. Kanskje fordi jeg selv syns det er helt greit at knivene mine ser brukt ut. Bruker ellers Sno-Seal på lærslirene mine, sånn ca en gang i året som du. Kan bli litt "slapp i fisken" etter gjentatte behandlinger, men da "våt former" jeg dem med kniven i. ("Wet-forming", dvs påfører slira vann utvendig med en svamp, som gjør læret vått og formbart. Former så læret det rundt kniven/skaftet og lar slira tørke med kniven i. (Blir det ev. noen små rustflekker på bladet av dette fjernes disse greit).
 11. Om vann (til å skylle med) ikke er en knapp resurs, så kan man alternativt gjenbruke en av Realposene på hele turen.
 12. allemannsretten.no/2013/08/01/teltreglene-faq/
 13. Har tittet litt på kanalen Teton Observer. Han går CDT i år og filmer mens han går. Korte snutter på fra 2 til 5-6 minutter. Ser ut som at han har kamera festet til en lang stang som er transparent, men som vi av og til kan se skyggen av på bakken. Kamera svinger rundt på toppen av stanga slik at han hele tiden veksler mellom å filme terrenget bak, foran og til sidene. Spesielt, og fint å se på. Får et godt inntrykk av landskapet han går i. Ikke som fra en drone høyt der oppe, men litt høyere opp enn "normal" kamerahøyde. Driver ikke med foto og film selv, så har ikke "fagterminologien" for dette eller navn på utstyret han bruker. Mulig det er helt vanlig. Mulig det er helt nytt. Vet ikke, men ser nå på....
 14. Tipper du blir fornøyd! (hvis ikke er det noe feil med deg! ). Selv bruker jeg bare kjelestøtten med 4 "ben" (4flex), den andre med 3 (triflex) legger jeg hjemme. Var så heldig å få begge inkludert da jeg handlet (den med 3 "ben" er standardtilbehøret tror jeg).
 15. fra; www.arctic-fritid.no STORT FLYTTESALG -25% PÅ HELE NETTBUTIKKEN! Bruk rabattkode: FLYTTESALG Gjelder alle lager- og tilbudsvarer, uansett førpris - minsteordre er kr 400.00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.