Gå til innhold
  • Bli medlem

Nubben

+Støttemedlem
  • Innlegg

    97
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

Nettsamfunnsomdømme

76 Good

Om Nubben

Profile Information

  • Sted
    Bergen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Ser at MSR kjører en "Voluntary Safety Recall" på flere kjeler/håndtak (Reactor og Trail Lite) for å bytte håndtak. Det virker som håndtakene kan løsne. Ser at det ligger melding hos MSR selv og hos DSB på farligeprodukter.no. På norske nettbutikker kunne jeg ikke se noen meldinger, men ser at tilbakekallingen gjelder produkter solgt fra 2008 til februar 2024, så det er vel rimelig å anta at produkter med feil på håndtak fortsatt selges. Har noen prøvd å kontakte MSR for å få byttet håndtaket? Og har noen eventuelt kjøpt etter februar og kan si noe om håndtaket er nytt nå?
  2. Ja, pappen opp er absolutt best.
  3. Ja, blir spennende å se hva de ender på. For min del fungerer M77 godt, men da med privat dempe-såle. Håper de klarer å sette sammen et system med sko, forposer, innersåler og sokker som gjør at man slipper å supplere med egne innkjøp. Mulig det er variasjoner mellom avdelinger, men har kun fått ut innersåler i ullfilt med "papp" under. Har derfor supplerte jeg med dempesåler i førstegangstjenesten og nå i HV. Opplever da at M77 fungerer godt som "allroundsko".
  4. Er det denne: LINK?
  5. Veldig bra konsept! Håper at kontrakten med Politiet og Forsvaret bidrar til at de får store nok volumer til å holde liv i konseptet. Ser at teltene til Politiet og Forsvaret skal "produseres i Bangladesh og vedlikeholdes i Norge.".
  6. Aliexpress har eventuelt et stort utvalg i ulike størrelser og fasonger. For eksempel: https://www.aliexpress.com/item/1005003422201903.html?spm=a2g0o.productlist.main.5.22d48yrY8yrYIJ&algo_pvid=8dbf181c-9fd2-4df0-9ae4-f279320ee344&algo_exp_id=8dbf181c-9fd2-4df0-9ae4-f279320ee344-2&pdp_npi=4%40dis!EUR!1.32!0.92!!!1.40!!%402101f08717000383934813352e51df!12000025714891286!sea!UK!0!AB&curPageLogUid=2sdZjRforOkK
  7. Vet noen om verden er så enkel at disse kan brukes om hverandre på stormlightere, eks. at Primus sin stormlighter kan fylles med en adapter fra Optimus eller Soto?
  8. Har ikke opplevd at den lekker dun. Stoffet er tynt, men har ikke brukt den nok til å si noe om varighet over tid. Men det har ikke vært noe problem så langt.
  9. Jeg har en Sea to Summit Flame III (Long) som jeg er veldig fornøyd med. Den er litt romsligere i passformen enn Spark, noe jeg synes er komfortabelt. Den er også ikke for lang, den har maks personlengde 179 cm og jeg er 176. Som annet turutstyr kan prisen svinge litt, jeg kjøpte min på salg for rett under 3000,-.
  10. Ser i saken om Forsvarets nye patruljetelt at produksjonen av de skjer i Bangladesh. Vet ikke om det gjelder alle telt fra Barents Outdoor, men antar det. (Er forresten godt fornøyd med kvaliteten på de to teltene fra BO jeg har)
  11. Dette tenker jeg er veldig positivt, ser også at vedlikehold på de skal skje i Norge. Tenker at det er noe vi andre som eventuelt trenger reperasjoner nyter godt av. Regner med at det betyr stabile årsverk og langsiktig satsning hos Barents. https://forsvaretsforum.no/anskaffelser-fma-forsvaret/slik-blir-forsvarets-nye-patruljetelt/342461
  12. Ser at det ligger et X-mid 1 pers på finn.no nå. Men har ingen erfaring med teltet selv.
  13. Løsningen med kobling mellom innertelt-vegg og bardunfeste er veldig fint. På mitt Fjellcamp 4 er det det på endeveggen, noe som hjelper på å holde avstanden mellom dukene, og det hjelper godt på innvendig volum.
  14. Har hatt Ona Softrain i mange år og er veldig fornøyd. Det brukes opp over tid som alt annet, men opplever holdbarheten som god. Jeg bestilte meg Isfjord på salg som også er fra Ålesund Oljeklede. Denne er tenkt til mer stillestående aktiviteter. Den har tykkere og stivere materialer, så ikke like komfortabel. Men det oppleves til gjengjeld enda mer robust og har noen fine detaljer som mansjett i ermet.
  15. Har forresten noen prøvd Real turmat (middager) tilberedt med kaldt vann? Ser på hjemmesidene deres at det er en teoretisk mulighet for å "tilberede" maten med kaldt vann? Antar at dette ikke er noen stor kulinarisk opplevelse, men ble nysgjerrig på om noen hadde prøvd seg på det?
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.