Jump to content

Nubben

+Sponsor
 • Posts

  59
 • Joined

 • Last visited

About Nubben

Profile Information

 • Location
  Bergen

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Nubben's Achievements

 1. Slenger på en +1 på Vega. Har hatt en Vega nå i ca 8 år. Ikke vært veldig hard bruk, men har fungert problemfritt hver gang.
 2. Jeg fikk tilsendt nye strikker. Teltene var kjøpt i outlet før oppkjøp, men kontaktet de etter oppkjøp. Sendte bilde og kvittering, og hadde en hyggelig prat. Ikke noe problem å få tilsendt nye strikker da ihvertfall. På det ene teltet var det brukt to ulike strikktyper og det var tydelig at den ene typen var betydelig dårligere enn den andre.
 3. Har du tilpasset lengden på fellene? Avhengig av skilengden og egne preferanser kan man kutte lengden for å få bedre / passe glid. [Hidden Content]
 4. Mye interessant her om sko og sålematerialer. Er det noen som har prøvd seg på egenreperasjon av sko hvor mellomsålen går i oppløsning? Har et par Walk king som har fått altfor få kilometer, men mellomsålene har gått over til pulverform grunnet alderdom. Sitter litt langt inne å bare skrote de...
 5. Jeg slår et slag for denne Rago-posen: [Hidden Content] Det er en juniorpose, men kan fint bruke av voksne og min bedre halvdel bruker denne vår, sommer og høst. Er samme høyde og også litt frossenpinn Holder fint i noen minusgrader, og er liten og kompakt. På tur med barn synes vi det har vært veldig greit med relativt lett og komptakt utstyr til oss voksne, da det erfaringsmessig er greit å ha litt vekt og plass å gå på til ting til barna. (ser at den ikke er på lager nå, men går jo eventuelt an å se når de får den inn)
 6. Spennende..., den så jo veldig grei ut. Legg gjerne ut noen erfaringer når du får testet den.
 7. Hvis man synes produktene ser greie ut er min erfaring at AliExpress har relativt rask leveringstid, og er ryddige og greie å forholde seg til. De (veldig få) gangene noe har blitt borte underveis i transport har jeg registrert kalgesak. Disse har blitt behandlet på under et døgn og pengene kom tilbake på kortet dagen etter det igjen.
 8. Ser ut som de kun dobler prisen og videreselger fra AliExpress. Finner de samme produktene med de samme bildene der. Ser for eksempel at det de selger som "Fish finder" på "salg" til 615,- koster 350,- på AliExpress. Det samme gjelder soveposen de selger til 1400,-. Den samme soveposen får man til halve prisen inludert frakt på AliExpress.
 9. Ser at XXL har Helsport Ringstind Superlight 2 til 4999,- (for Reward-medlemmer). Endel tusenlapper billigere enn det ligger for andre steder og en god stund siden sist det var å finne like billig. Til den prisen ligger det også billigere enn de brukte ligger ute for på Finn.no.
 10. Hei. Posen du beskriver hadde jeg i mange år. Jeg har sovet komfortabelt vinterstid ned til -10/-15 grader i telt og gapahuk med den. Hvordan den føles kommer an på underlag og hvor kald/varm man selv er, men det er ihvertfall min erfaring. Lukking over skuldrene gav en ekstra hjelp når det ble veldig kaldt.
 11. Jeg har god erfaring med Hygglo. Jeg har ikke leid ut tur-utstyr, men har leid ut kameraobjektiver og litt verktøy. Dette er også ting som må behandles skikkelig, men jeg har bare gode erfaringer med løsningen og de jeg har leid ut til. Brukere må registrere seg med BankID, så det gir en ekstra trygghet synes jeg. I tillegg er ting forsikret som nevnt over.
 12. Som nevnt over blir det nok litt smak og behag utfra hvor mye man pakker med, men kan være greit med en sekk som lar seg stramme inn i sidene og komprimere litt hvis det ikke er fullpakket. Da blir den fort mye mer behagelig å gå med. (Ellers så støtter jeg det å ha med seg en vattert fjellduk)
 13. Angående sovepose ville jeg vurdert Rago Jr. til fruen også hvis hun var 150 cm. Da slipper hun å varme opp en sovepose på 185 cm, Vi har god erfaring med det hos oss.
 14. @Terka har du fått testet denne? Kunne vært interessant å høre erfaringene. En så liten og lett sovepose høres jo topp ut (til sitt bruk).
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy