Gå til innhold

fjelltrolla

Medlem
  • Innholdsteller

    4
  • Ble med

Om fjelltrolla

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg er veldig fornøyd med mine Fischer Traverse 78. De er riktignok smørefrie, noe jeg synes er genialt mtp feller som tas av og på. Slipper å rense skia. De går ikke i oppkjørte spor, men til gjengjeld bærer de meg godt i løssnø inni skauen. Lette å navigere er de og. Jeg valgte 75mm binding, og det funker fjell!
  2. Kjøpte du en av posene? Isåfall, hva synes du?
  3. Takk for innspill 😊 Skal vurdere Cecilie og. Dog litt redd jeg blir for tung for skia..? Får høre hva de sier i butikken om det og
  4. Hei! Jeg har tråla rundt i trådene her etter tips på fjellski, men er fortsatt usikker på valget mitt. Har heller ikke fått noe særlig hjelp fra butikkansatte.. I utgangspunktet står det mellom Ingstad, Fischer e109 eller Nansen, men MÅ ikke være disse. Ønsker å bruke skia til følgende: - Dabbe rundt hytta uten å synke langt gjennom snøen - Dagsturer i marka, gjerne i vekslende skog og flatmark - Må ikke være håpløse å gå flatt med på vidda. - Gjerne litt lekne å kjøre med Jeg er en dame på 60 kg. Tenker å bruke super telemark 75 mm binding. På forhånd, takk!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Skitt Fiske
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.