Gå til innhold
 • Bli medlem

fjelltrolla

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

Om fjelltrolla

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ja, storfornøyd. Både jeg og samboer har de og er fornøyde begge to. Eneste minus er den summinga smørefrie ski gir. Men kun uten feller. Brukervennligheten veier opp! Kortfellene er enkle å bruke. Breidablikk har vel ikke stålkanter? Det bør evt tas i vurderingen om det er noe du tenker på?
 2. Den heter Sea to Summit Alpine ApIII, med t-lim på -40. Tjukk og god nakkekrage. Ytterstoffet er mye tynnere og virker skjørere enn på M.E posen, men er laget i noe som heter Nano Shell ([Hidden Content]), som er litt vannavstøtende. Til gjengjeld er det impregnert dun. Jeg har ikke prøvd den selv under åpen himmel, kun i telt. Vil tro den tåler det fint, så lenge det ikke regner Det var siste utgave av M.E posen jeg prøvde Si fra hva du ender opp med!
 3. Jeg har prøvd Glacier Expedition i damemodell regular (jeg er 167) og ville heller prøvd CWM. Jeg synes nakkekragen på M.E posen var skuffende tynn og dvask. I tillegg synes jeg det var lite dun lags glidelåsen og i fotenden. Samtidig har jeg hørt mye positivt om den, så det er helt klart individuelt hva man vektlegger. Tror begge posene vil være bra nok. Du kan jo prøve å legge en dunjakke i bunn av posen dersom du prøver CWM? Jeg har en pose som er ganske lik CWM og jeg blir ikke for varm i 0 grader
 4. Takk for svar! Skjønner. Godt du ikke frøys i alle fall. Synes du posen ekspanderer raskt når du tar den ut av pakkpose og oppbevaringspose? Hvordan blir høyden på posen? Jeg har nemlig en Rago x-trem som nekter å "blåse" seg opp uten at jeg rister og hjelper til. Og hvis jeg legger noe på posen og fjerner det ekspanderer den ikke av seg selv igjen. Posen er ikke gammel. Og er det ikke luften mellom dunet som isolerer?
 5. Hei! Jeg har blitt "influenced" av forumet her og vurderer å gå til innkjøp av en Cumulus sovepose. Jeg er 168cm og normalt bygd. Jeg lurer på om jeg bør velge str S (155-173cm) eller M (170-188cm). Jeg er redd S er for kort, men M er for lang. Kan noen hjelpe meg?
 6. To år senere, men har du noen erfaringer å dele om soveposen? Vurderer Excuistic selv..
 7. Jeg er veldig fornøyd med mine Fischer Traverse 78. De er riktignok smørefrie, noe jeg synes er genialt mtp feller som tas av og på. Slipper å rense skia. De går ikke i oppkjørte spor, men til gjengjeld bærer de meg godt i løssnø inni skauen. Lette å navigere er de og. Jeg valgte 75mm binding, og det funker fjell!
 8. Kjøpte du en av posene? Isåfall, hva synes du?
 9. Takk for innspill 😊 Skal vurdere Cecilie og. Dog litt redd jeg blir for tung for skia..? Får høre hva de sier i butikken om det og
 10. Hei! Jeg har tråla rundt i trådene her etter tips på fjellski, men er fortsatt usikker på valget mitt. Har heller ikke fått noe særlig hjelp fra butikkansatte.. I utgangspunktet står det mellom Ingstad, Fischer e109 eller Nansen, men MÅ ikke være disse. Ønsker å bruke skia til følgende: - Dabbe rundt hytta uten å synke langt gjennom snøen - Dagsturer i marka, gjerne i vekslende skog og flatmark - Må ikke være håpløse å gå flatt med på vidda. - Gjerne litt lekne å kjøre med Jeg er en dame på 60 kg. Tenker å bruke super telemark 75 mm binding. På forhånd, takk!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.