Gå til innhold
 • Bli medlem
IGNORED

hundene deres i bilder


Anbefalte innlegg

Tenkte å sette i gang en tråd der forumets medlemmar kan legge ut bilder av hunden(e) sine i friluftsøyemed.

 

Vedlagt: grønlandshunden Harry, med en velfortjent pust i bakken etter ei økt med kløven under en tolvdagers tur på prins Karls forland (svalbard)  sommeren 2015.

(Logg inn for å se skjult innhold)

Endret av anderskristensen
Lenke til innlegg
Del på andre sider
 • Svar 120
 • Created
 • Siste svar

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Min gode trurvenninne, Akita. 

Min gjeng på 3 whippser og 1 pointer, her på påsketur  

Nytt familiemedlem og kommende turkamerat

Posted Images

Gjest Turlyst
4 minutter siden, whistler skrev:

Tintin - Ivrig strihåret dachs som begynner å bli vant til turlivet:

IMG_3082.JPG

Flotte hunder. Min eldste datter har en langhåret Dachs, som vi har hos oss nå og da. Han tenker nesten bare mat!

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Min første(og til nå eneste) hund/turvenn/kalv/vedløpsponni Tesla. Dessverre døde han alt for ung et år siden. Han var stort sett med på alt og alltid en fryd å ha han med på tur!

(Logg inn for å se skjult innhold)

(Logg inn for å se skjult innhold)

FB_IMG_1460524350676.jpg

 

Endret av awesomevicc
format
Lenke til innlegg
Del på andre sider
8 timer siden, shiban skrev:

Noen bilder av min turkompis, Chikai. en shiba gutt, 6 år.

 

(Logg inn for å se skjult innhold)

(Logg inn for å se skjult innhold)

Shiba er ein alsidig hund. Har hatt selv og har  sågar hatt min med i spannet deler av hardangerviddakryssing. Litt på lina og litt på sleden :) Vurderer absolutt shiba igjen :)

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Noen bilder av hundene jeg har hatt, pluss to katter. Øverst fra venstre Buhunden Bonso som var en omplasseringshund med trist historie med mye plaging, jeg hadde han bare kort kort tid.Familien som hadde han skulle i det minste ha hatt grisebank.. Så er det katten min Miki som ble 15år. Nederst fra venstre min lille pusejente som bare ble 4år; Felis Craphylis- til vanlig kalt Krapylet, Buhunden min Shanty som ble litt over 14år - som også var min første hund jeg var bevisst (den aller første døde da jeg var ett år, var en miks av Buhund og Grå Elghund), og så min Siberian Husky Balder som ble nesten 13år og 3mnd - den eneste hunden jeg oppdro fra valp faktisk:

(Logg inn for å se skjult innhold)

Min forrige hund - som også var en omplasseringshund - som jeg mista på slutten av juli ifjor; Grønskyen Rime som var en meget spesiell hund, altså en blanding av Grønlandshund(øst-Grønlender) og Siberian Husky - hun ble 12år og 2mnd:

(Logg inn for å se skjult innhold)

Min nåværende hund Kasper, en ganske nylig overtatt omplasseringshund på 7år, og en Norsk Buhunddame på 12år jeg lufter innimellom:

(Logg inn for å se skjult innhold)

Jeg har hatt dyr nesten sammenhengene fom 1980, med unntak av fra perioden fra tampen av juli ifjord til slutten av mars i år..

Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

 • Lignende innhold

  • Av Amaya
   (For ordens skyld: Jeg kommer til å dra og prøve aktuelle sekker, for å finne en som sitter godt  Vil bare orientere meg litt i jungelen av muligheter først  )
   Jeg skal gå til innkjøp av tursekk til bruk både på hytte-til-hytte- og teltur.
   Normalt sett vil jeg gjerne begrense oppakningen til 12-17kg, men jeg vil gjerne at det skal være mulig å bære hunden min i tilfelle noe skulle skje, uten at jeg sliter i stykker sekken eller meg selv. Har en 25kg blandingshund på størrelse med liten labradortispe. I et eventuelt nødstilfelle ville jeg antakelig lagt igjen noe utstyr eller fått en venn til å ta noe av oppakningen slik at sekken ikke blir stort tyngre enn rundt 30kg. Budsjett: Maks 4000,-
   Funksjoner jeg ønsker meg:
   Bæresystem som ikke blir vondt med 25-30kg oppakning Romslig hovedrom med åpning både i topp, bunn og front (enklere å få hunden inn) Kraftig stoff som ikke rives opp uten videre av huneklør Godt med lommer eller festemuligheter utenom hovedrom, slik at det går an å pakke om sekken for å gjøre plass til hunden. At sekken i seg selv er litt "fast i fisken" og ikke blir altfor ustabil med pelsdotten oppi Gjerne damemodell (om det er relevant er jeg 173cm høy, med rygglengde på ca 46cm) Minimum 65 L. Har kikket litt på Lundhags Gnaur og Fjällräven Kajka. Synes også mange av modellene til Gregory og Osprey ser interessante ut, men er litt nyskjerige på om de er for "myke" (ikke faste i fisken  ).
   - Amaya
  • Av Humbug
   Min ruslebror Asbjørn, hans hund Tyri, og jeg har vært på en medstrømsekspedisjon i Sølendalen. Videobevis her:
   Og to ferdige episoder av en nært forestående trilogi i fem deler her:

   (Logg inn for å se skjult innhold)
  • Av Tur123
   Hei,
   Jeg og søsteren min har tenkt oss på en 3-6 dagers telttur. Hun bor i Stavanger og har bil, jeg bor i Oslo uten bil og har i tillegg en hund som skal være med (kan derfor ikke ta buss, men må ta tog..) Har dere noen gode turforslag hvor det er lett for oss å møtes på midten ca? Vi er fleksible i antall dager, men er ikke så erfarne, så gjerne noe som ikke er så altfor krevende. Hunden er også 12,5 år ,så vi kommer til å ta det litt rolig
   På forhånd tusen takk for gode tips, vi venter i spenning
  • Av Marita Gløpstad Olsen
   Jeg er på let etter gode tips ang. Steder å slå opp telt i Rogaland. Jeg har vært på telttur med venner før, men har nå satt meg som mål å ta en tur alene. Ønsker så klart tips til storslåtte fjellturer, men utsikt og idyll, men ser meg nok nødt til å starte noe lette første gangen. Ser derfor etter ideer til steder som gjerne er lett tilgjengelige, og ikke krever for mye vandring fra bil (ser for meg det fort blir overpakking og tung sekk første gangene). Gjerne ved et vann eller i en Skog, hvor en kan få noe privatliv. Har også med hund. Setter stor pris på alle tips! 😊
  • Av Marita Gløpstad Olsen
   Jeg er på let etter gode tips ang. Steder å slå opp telt i Rogaland. Jeg har vært på telttur med venner før, men har nå satt meg som mål å ta en tur alene. Ønsker så klart tips til storslåtte fjellturer, men utsikt og idyll, men ser meg nok nødt til å starte noe lette første gangen. Ser derfor etter ideer til steder som gjerne er lett tilgjengelige, og ikke krever for mye vandring fra bil (ser for meg det fort blir overpakking og tung sekk første gangene). Gjerne ved et vann eller i en Skog, hvor en kan få noe privatliv. Har også med hund. Setter stor pris på alle tips! 😊
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.