Jump to content

Trond Arvid Hagen

Aktiv medlem
 • Posts

  210
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Everything posted by Trond Arvid Hagen

 1. jeg kjøpte også oss cumulus for noen år siden, på sydd på spesialmål, kjempefornøyd. anbefales
 2. aften rød, gjør morgendagen søt. når solen går ned i en sekk, er den neste dag vekk. ask føre eik, dat blir det steik. (sommervarsel) eik føre ask, da blir det plask
 3. Husky fighter 3-4 knalltelt [Hidden Content]
 4. sånn vil jeg ha, er dette laget fra de nya eller gamle ally setene?
 5. jeg kjøpte i fjor høst en ally kano, som jeg nå har brukt på noen turer, og det er en ting som jeg sliter veldig med, og det er setefasongen, dette setet er forferdelig vond og sitte på over lengere tid, og men er nesten låst til en sittestilling. finnes det noen alternativt sete som passer rett inn??. ja jeg har skaffet meg den der saken man trer på med rygg, men den fæle skålformen skjærer opp i ræv likevel. ønsker meg flatt sete.
 6. Syntes det var rasende billig jeg for 1,8 KM med bardun 🤣
 7. he he, så moro, nærmer seg 500 innlegg i denne tråden, er vi kommet no nærmere en konklusjon på hva som er den ultimate turkniv 😊
 8. Er på jakt etter en uslitelig varm vann og vindtett bukse, finnes dette. kom med forslag, fordel om denne finnes i butikk, da jeg aldre kjøper klær uten og prøve passform først. liker at det sitter bra, gjerne med stretch i ræv og på kne
 9. jepp, har nok ikke lest grundig nok jeg, bare og beklage, skitt jakt og lykke til med ny demper, veldig behagelig og skyte med, mitt største problem med demper er at den blir veldig varm og når jeg banker ut skudd etter skudd på banen får jeg ofte mirage i kikkerten.
 10. Nå ble jeg faktisk litt skremt av at du vet såpass lite om eget våpen at du ikke vet åssen man tar av og på en lyddemper, denne bør jo faktisk tas av vær gang du pusser børsa, og gjengene bør oljes slik at den ikke setter seg, lyddemperen bør også demonteres med jevne mellomrom da det bygger seg kruttslam i denne som tilslutt kan bli så mye at det blokkerer løpet. Første bud lær deg og kjenne ditt eget våpen.
 11. [Hidden Content] her er ett sammendrag dra den turen
 12. vel, jeg hadde ett trysil 3 på hardangervidda for noen år siden på sommertur, og møtte på sterk vind, måtte kjøpe nytt telt etter den turen. endte opp med ett husky fighter tre, og det virker bombesikkert.
 13. finnes det nødpeilesendere som ikke krever abonemang/årsavgift?
 14. Fra det ene til det andre, er reinsfjell sl 3 ett telt som er stabilt nok til at en kan stole på det med hensyn til vind, over tregrensen typ hardangervidda sommerstid
 15. Ble en stille og rolig hjemmepåske i år, da min beste turvenn treger masse ro og omsorg. [Hidden Content]
 16. Da har min også kommet, og testsatt opp i hagen, heldigvis ingen feil på myggnettingen her, første inntrykk er bra, veldig deilig og slippe den store fotposen fra versjon en, men litt knottete og dra på myggnett uten og skli fremover i køya.
 17. vel, jeg har ett bergans trysil 3p, og ett huskey fighter som jeg skaffet etter storm på hardangervidda med trysilteltet, så har jeg ett helsport varanger dome 4-6 som jeg hovedsakelig bruker på kanoturer, i vinter kjøpte jeg ett reinsfjell 3sl, som jeg ennå ikke har brukt. i tilegg til dette har jeg 2 stykk amok dramir en versjon en og i går fikk jeg xl i posten.
 18. Venter og venter, har ikke fått noe annet en den beklagelsesmailen ennå jeg, bestilte også i høst
 19. Da har min lille blog fått en liten turoppdatering [Hidden Content]
 20. tur i helga på Søndre Boksjø [Hidden Content]
 21. da er reinsfjell superlight 3 innkjøpt, selgeren anbefalte sterkt at jeg også skaffet meg en fotprint, er dette strengt tatt nødvendig, føler litt at vitsen med superlight blir litt borte.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy