Gå til innhold

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  688
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Anders_G vant dagen sist April 30

Anders_G hadde mest likt innhold!

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profil

 • Min blogg 📰: http://utentur.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 442 profilvisninger
 1. Hva med en minimalistisk klatresele? Jeg har ikke brukt det selv, men har sett andre gjøre det.
 2. Kanskje du spørre helsport om de kan sy ett til deg?
 3. Husk også at det bare er Nalloen som gir den gode hilleberg følelsen 😉 Hver gang jeg bruker et av de andre teltene mine (helsport), tenker jeg at hilleberg har bedre løsninger på stort sett alle detaljer. Det kan godt være at Fjällräven også gir den samme følelsen av kvalitet i alle ledd, men det vet jeg ikke.
 4. Den største ulempen med Abisko Lite vs Nallo 2 slik jeg ser det er at førstnevnte er 10cm lavere i hodeenden.
 5. Står å skal pakke sekken og her kan man altså se forskjellen mellom beastmaster og Exage s.t.c.te:
 6. Ser ganske utrivelig ut uansett hvilken vei man setter det opp...
 7. Det er flere tunneltelt, som skrår i fotenden, hvor produsenten anbefaler å sette hodeenden av teltet mot vinden. Dette er for å unngå at vinden skal blåse inner og ytterteltet i hverandre. Uten at jeg har erfaringer med Ringstind vil jeg tro at det ikke burde være noe problem å sette hodeenden mot vinden slik at forteltet havner i le.
 8. Hvis du har en DNT butikk i nærheten har dem det der. Hvis ikke så kan du helt sikkert få det tilsendt i posten. Det finnes kart for sør, midt og nordnorge.
 9. Vil kanskje kalle det en mellomting mellom myggnett og innerteltstoff. Det er rimelig tettvevd og slipper ikke inn knott eller snø.
 10. Nallo 3gt har ikke myggnett i hverken dør eller ventil i ytterteltet, i innerteltet er det myggnett samt vanlig duk i både dør og ventil.
 11. Erfaringer jeg har hatt er at man ikke trenger å bruke meldinger så ofte, men så fort du skal kommunisere med noen så vil det raskt gå en del meldinger. Dersom du må, kan du jo bruke mer enn de inkluderte meldingene også, det blir bare lagt på regningen. 30 meldinger holdt stort sett da jeg gikk npl i fjor, men brukte noen ekstra meldinger innimellom. Brukte også sporing hele veien, til stor glede for de hjemme. Ett tips er å fylle på inreach kontoen med et beløp som dekker de månedlige kostnadene pluss litt ekstra bruk for hele perioden du planlegger å være på tur. Da er du sikkert på at det ikke blir noe krøll med betalingene. Værmeldingen er ikke like god som feks yr, men det duger. Jeg har brukt de en god del spesielt nord for Trøndelag, hvor det er områder med dårlig dekning og potensielt mye vær. Sende = 1 melding Motta = 1 melding Vanlig værmelding = 1 melding Forhåndsdefinerte meldinger = inkludert i abonnement Sporing = 1 melding per punkt, eller inkludert avhengig av abonnementet Dette er skrevet utifra det jeg husker, så dobbeltsjekk gjerne på garmin sine sider.
 12. Ny rabattkode som dukka opp i google ads er "var-25"
 13. Hva blir lengden på stangtuben til denne stanga?
 14. Blir gøy å prøve, virker som ett godt basecamp/kanotur-telt.
 15. Strammet opp stengene ved stangkoppene så mye det lot seg gjøre. Teltet sto i stua i 10 minutter så jeg er ikke sikker, men fikk bare inntrykk av at marklinene bare kunne strammes ved døra. Jeg skal vel en tur i skauen i morra og slå det skikkelig opp. Finner ut mer da.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.