Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  224
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders_G

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

696 profilvisninger
 1. Tips Nytt fiskesett

  Funker bra den der, har samme kombo selv. Stengene i den serien er gode, men kan ikke sammenlignes med delbare stenger selvfølgelig. Fordelen er at du får dem oppi en liten sekk, godt beskyttet i det medfølgende futeralet.
 2. Tips Nytt fiskesett

  +1 jeg har selv to slike og er godt fornøyd med dem. Bra stenger til å være teleskop.
 3. Anbefaling av softshellbukse

  Har brukt buksa mye siden jeg kjøpte den, og jeg er godt fornøyd. Jeg kjøpte størrelse L og den passer bra i lengden, og greit i livet. Passformen er relativt vid og jeg liker det veldig godt. Luftinga kunne med fordel vært større, men det funker bra så lenge det ikke er altfor varmt.
 4. mat i sekken i sommervarmen

  Jeg har pleid å ha med rå egg enten i toppen av sekken (i eggekartongen slik at de ikke blir knust) eller på flaske.
 5. Fersking ønsker et Helårstelt.

  Jeg ville gått for ett tremanns tunelltelt med stort fortelt. Enten hilleberg nallo 3gt, eller helsport fjellheimen 3 Camp. Dette er dyre og veldig bra telt, men Kan fåes rimelig på outlet eller finn.
 6. Fersking ønsker et Helårstelt.

  Jeg har brukt hilleberg nallo 3 gt som helårstelt. Det eneste minuset er at den ene av to lufteluker er nede mot bakken. Dette er problematisk i snøstorm. Det er relativt dyrt, men mulig du kan få tak i ett brukt for en rimelig penge. Dette teltet er lett nok til å ha I sekken samtidig som det tåler bra med vær/uvær. Jeg tror ikke det finnes noe telt som fungerer like bra på sommeren som på vinteren. Derfor gikk jeg til innkjøp av ett superlight og ett x-trem-telt fra helsport.
 7. Flått

  Vi bruker samme pille, men jeg har fått inntrykk av at man ikke blir smittet av flåtten før etter x antall timer (x=24?) Jeg husker ikke helt eksakt, men hele poenget med pillene er at flåtten skal dø før hunden blir smittet.
 8. Finse - Haukeliseter

  Du trenger egentlig ikke å streke opp noe som helst. Sjekk ut denne https://www.ut.no/kart/ Du kan skru på sommerstier og disse viser da T-Merkede stier som du kan følge hele ruta di.
 9. mat i sekken i sommervarmen

  Har selv god erfaring med dette. Spesielt dersom jeg skal være flere dager på samme plass. Da er det enkelt å enten grave ned maten i myra eller finne en kjølig plass i skyggen. Maten holder seg nesten like godt som i kjøleskap.
 10. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Jeg har i nesten 2år brukt all season, men siden det delaminerte for en uke siden og er sendt inn til reklamasjon så brukte jeg denne helga ett sea to summit comfort plus underlag. Må si at all season er en god del bedre å ligge på enn comfort plus. Tipper dermed at comfort light er enda litt dårligere enn all season.
 11. Fiske og Femundsmarka

  Veldig bra fiske på den tida, er alltid innover rundt den tida selv. Mark, spinner, sluk tørr/våt-flue, det meste funker bra. Edit: Legger ved ett skrytebilde fra i fjor:)
 12. Finse - Haukeliseter

  Du får flere fordeler, alle sammen står listet opp her: https://www.dnt.no/medlem/fordeler/ Jeg regner med at du kan bruke hyttene uten å være medlem (de fleste står ulåst på tidspunkt du er der), men er det fullt har medlemmer førsterett på sengeplasser.
 13. Finse - Haukeliseter

  Selvbetjente hytter har "bra" utvalg av mat. Du kan proviantere på de.
 14. Finse - Haukeliseter

  I følge planleggingskartet til dnt ser det ut til at denne ruta er på 41 timer. Om jeg ikke husker feil er dette uten pauser og med lett "hytte til hytte" sekk. Syns dette høres drøyt ut og ville ikke gått så lang på så kort tid selv. Men det er helt klart mulig! Møtte en fyr i fjor sommer som løp fra Haukeli til Suleskard(Tror jeg?) på 3-4 dager. Han løp med minimalt av utstyr og mat, men hadde satellitt telefon og vindsekk som sikkerhet.
 15. Exped SynMat Hyperlite LW

  Forrige helg opplevde vi delaminering av både winter light og all season. Fordelen med all season er at det gikk fint å sove på da kanalene går på tvers. Uansett var begge underlagene under 2 år gamle er sendt inn til reklamasjon.