Gå til innhold

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  537
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Nylige profilbesøk

1 855 profilvisninger
 1. Anders_G

  Poste restante

  Det fungerer utmerket, men ikke alle vet hva det er. To av pakkene vi sendte i sommer ble åpnet av de ansatte, men de skjønte raskt at det ikke var til dem. Husk at du også kan sende til fjellstuer og lignende, de er som regel veldig hjelpsomme.
 2. Posten oppdager mest sannsynlig ikke at du sender bensin, men dersom de gjør det får du jo problemer. Var jeg deg ville jeg snakket med folk på de stedene du skal til å høre om de kan skaffe drivstoff for deg. Vinterstid går det mye drivstoff, på sommeren kan du derimot bære til flere uker og da er det enkelt å finne et sted du kan kjøpe mer før du går tom. Dersom du skal på tur om sommeren ville jeg nok bytta til gass og brenner av typen jetboil/windburner, da klarer du deg med utrolig lite drivstoff. Vinterstid er det jo klart at du må bruke bensin.
 3. Anders_G

  Bukseseler på Norrøna recon pants

  Usikker på om jeg har den nyeste recon buksa, men norrøna sine bukseseler med plastikklips er dårlige. De har lett for å dette av buksa i ryggen og er dermed ganske ubrukelige. Jeg har knyttet mine fast med en tråd og det funker greit, men det finnes sikkert bedre bukseseler på markedet.
 4. Anders_G

  Kløv til Samojed

  Vi kjøpte kløv i forhold til forventet størrelse og den ble bitte litt liten, kunne kanskje gått opp en størrelse. Likevel har kløven fungert ypperlig på alle turene vi har vært på, og da er det snakk om alt fra turer på en til tre uker og nå sist Norge på langs. Det viktige for oss var å tilvende hunden tidlig slik at han ble komfortabel med å gå med den. Hunden bærer nå kløv i steinur, kratt, fjell og over elver uten problemer. I starten hadde vi bare pakket doruller i kløven for å fylle den opp og det er utrolig hvordan hunden må bruke hodet for å komme seg frem i vanskelig terreng.
 5. Anders_G

  Kløv til Samojed

  Vår Eurasier som i og for seg er avlet opp på blant annet Samojed bruker Laika kløv. En god kløv uten noe mikkmakk som er svært holdbar. Ett lite bonustips er å bruke en nomesele under kløven, da kan hunden trekke og slite uten at kløven flytter seg bakover.
 6. Anders_G

  Beste kameraet for friluftsliv?

  Tough serien til Olympus er ok, men jeg følte det var lite forskjell på bildekvaliteten i forhold til mobilen. Kjøpte så ett Sony rx100-iii og er mye mer fornøyd.
 7. Anders_G

  Exped delaminering - Igjen 😤

  Dette gjelder dessverre ikke bare exped, men også thermarest. Mitt xlite og fruens all season har delaminert i løpet av Norge på langs nå. All Season hadde mange netter fra tidligere (vil anslå at det er snakk om ca 200 netter totalt), mens xlite ble kjøpt til turen.
 8. Når du slukker brenneren legger du flaska på off. Når du skrur av slangen må også flaska være i off, da skal det ikke komme bensin ut av koblingen.
 9. Anders_G

  God hodelykt til norge på langs.

  Et lite tips til, når du har mulighet til å lade vil du gjerne lade opp mobil, kamera, inreach powerbank etc. Kan være greit å ha lykt som tar aaa batteri, da det er stress og tidkrevende å lade mange enheter samtidig.
 10. Anders_G

  God hodelykt til norge på langs.

  Skal du gå om vår/sommer/høst trenger du minimalt med lys. Vi bruker petzl actik og det har holdt i massevis. Skal vistnok ha 60 timer batteritid på full styrke, men det tror jeg ikke stemmer. Vi er på vei mot Nordkapp nå og har igjen 19 dager. Brukte nesten ikke hodelykt før vi var i Troms, nå brukes de på kvelden i teltet.
 11. Anders_G

  Hva har du kjøpt nå!

  Kan henges opp i trær, henges rundt halsen eller puttes i lomma. Dassrullen er festa inni og dermed kan du dra ut papir uten at rullen detter ut, kjempe smart når det regner. Det er også fint plass til antibac i midten av rullen og den detter heller ikke ut når du åpner posen. I tillegg er den veldig holdbar og den forrige holdt flere år før den tok kvelden da vi kom til Geilo på vårparten på vei fra Lindesnes til Nordkapp.
 12. Anders_G

  Hva har du kjøpt nå!

  Dette er supernyttig og jeg er på min andre slik. Første gang jeg så en slik trodde jeg det bare var en gimmick.
 13. Anders_G

  Telt til bruk i vindutsatt høyfjell

  Når jeg har hatt mitt nallo 3 gt i vind har det ikke sett slik ut. Nå slås det riktenok opp med forteltet mot vinden og dermed blir innerteltet omtrent ikke berørt. Nalloen står utrolig stødig i vind etter min erfaring.
 14. Anders_G

  Hilleberg film om telt for lange personer

  Jeg 194 cm lang, vet ikke sittende lengde. Har greit med plass i nallo 3, Fjellheimen sl/xtrem og hubba hubba nx
 15. Anders_G

  Farge på telt

  Hørte en historie om en som ikke fant igjen sitt sandfargede hilleberg... Om det er sant eller ikke vites ikke.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.