Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  321
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

841 profilvisninger
 1. Solcellepanel på langtur

  Dette høres lovende ut! Blir spennende å teste ut selv.
 2. Fiskestang hovedsakelig til ferskvannsørret

  Personlig ville jeg nok lagt litt mer penger på bedre utstyr. Mellom 1000, - og 2000, - vil gi deg en mye bedre pakke som du helt sikkert vil ha mer glede av.
 3. Dobbelt sovepose til vinterbruk

  Har bare brukt dobbel pose én gang, men syntes det var for mye styr og ikke optimalt. Derfor bruker jeg heller en "vinterpose" som holder -15 tror jeg, forsterker med foret fjellduk dersom det er nødvendig. Om to-posesystemet vil holde han varm i -15/16 grader må nok nesten bare prøves.
 4. Trenger tips om lett sovepose

  Ble soveposen så våt at den ikke holdt deg varm?
 5. Trenger tips om lett sovepose

  "Problemet" med våt sovepose fordi man kommer borti teltduken er nok overdrevet. Jeg er relativt lang og har aldri sett på det som noe stort problem i alle fall. Tipper dette kan være ett tema om man skal være på vintertur i 2-3 uker og lengre, da man ikke kan fyre i skikkelig i teltet pga rasjonering av drivstoff. Å dra en plastpose utenpå soveposen er i alle fall å be om trøbbel.
 6. Garmin inreach - Er det verdt pengene

  Har tenkt litt og heller mot å kjøpe inreach, men skal gjøre litt mer research. Har sett litt på youtube og det ser ut som ett bra produkt.
 7. Status quo på hjortelusflue

  I fjor var det en del i Oslomarka, i år har jeg heldigvis ikke sett noen.
 8. Superlight vs standard

  Glem footprint, noen hull i bunnduken går fint. Ikke noe problem å lappe de største med litt gorillateip. Etter x antall år kan helsport bytte bunnduken for deg. SL telt kjøper du fordi det er lett, da er det ikke noe poeng med ekstra vekt i form av bunnduk.
 9. Superlight vs standard

  Hvis man kan velge: Nei Hadde nok vært litt bekymret om jeg hadde vært der, men tror det hadde gått ganske fint i alle fall. Dette er selvfølgelig bare synsing...
 10. Superlight vs standard

  Har bare denne sommerens erfaringer med Fjellheimen superlight og jeg var litt skeptisk i starten. Jeg må si at jeg blir mer og mer trygg på teltet, men jeg ville definitivt ikke dratt ut i storm (enda).
 11. Garmin inreach - Er det verdt pengene

  Finnes det en oversikt over hvor man har dekning med en slik radio?
 12. Garmin inreach - Er det verdt pengene

  Ser fordelene men tror det blir litt "overkill".
 13. Garmin inreach - Er det verdt pengene

  Dette er vel ikke noe som garanterer dekning, eller tar jeg feil?
 14. Garmin inreach - Er det verdt pengene

  Nå har jeg ikke sjekket ut satellittelefon så fryktelig nøye, men det jeg har sett av priser utgår med glans. Type 10k++ for telefonen og 5k for abonnement som varer i 6 måneder. Hva er fordelene med en satellittelefon slik som du ser det?
 15. Solcellepanel på langtur

  Fashionable 😂