Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

722 profilvisninger
 1. Ny som gjeddefisker

  Usikker på hva slags snelle du har, men ved fisking med store tunge jerbaits trenger du en snelle som er laget for dette. Jeg kjøpte ett "Jerksett" fra Villmarksbutikken, men snella som fulgte med (en Okuma multiplikator) tok kvelden etter en uke. Abu lager gode Jerk sneller som tåler skikkelig tunge baits. Når det er sagt fikk jeg aldri dreisen på jerkbait, og fisker nå stort sett bare swimbaits eller store wobblere.
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Kjøpte samme selv for noen uker siden. Funker bra, men vi får se hvordan dekningen er i Femundsmarka til uka som kommer.
 3. Skalljakker

  Har en billig Bergans og en dyrere Arc'teryx, forskjellen er at bergansen føles som en våt tortillalefse i regnvær i forhold til Arc'teryxen som faktisk holder meg tørr og fin. Når det er sagt liker jeg passformen til bergans jakka bedre, det virker som de har ett smalere og lengre snitt, som passer meg på 194cm bra. Hetta på arcteryx er overlegen med alle justeringsmuligheter som den har.
 4. Hvor har du vært på tur i dag?

  Det ser ut som nordmarka tralla til westsystem
 5. Hvor har du vært på tur i dag?

  Dagens tur gikk til Uburen i Forsand.
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Ble en kveldstur i Nordmarka syd i dag
 7. Nytt 2-manns helårstelt

  Haha, jeg foretrekker stikk motsatt av deg. Jeg har to fjellheimen og ett nallo telt!
 8. Jetboil Minimo?

  Jeg hadde samme innstilling som deg tidligere, men når du først blir vant til hvor enkelt og raskt det er å koke vann med en jetboil så blir det fort mye mer hassel med en omnifuel. Skal du derimot kokkelere til 3 eller flere så begynner det å bli mer aktuelt med en primus.
 9. Superundertøy til sommer på snaufjellet

  Se om du får tak i en blanding av ull og silke. Kjøpte et par t-skjorter fra klättermusen med en slik blanding, disse er mye diggere når det er varmt enn både bergans og Mons Royale ull-tskjortene jeg har.
 10. Jetboil Minimo?

  Reguleringen på minimo fungerer veldig bra, bedre enn zip eller flash i alle fall. I tillegg skal den gjøre slik at du kan bruke brenneren ned mot flere minus grader, men jeg har ikke testa det så nøye. Bakdelen med minimo er at du ikke får pakket presskannefilter og stekepanneadapter sammen med brennerhodet og gassboks i kjelen, dette kan man i flash. Jeg har brukt min minimo til å steke forskjellige ting og det er veldig (veldig!) god regulering i forhold til feks flash. I kjelen har jeg stort sett bare kokt vann. Fordeler med jetboil: kompakt, effektiv, rask, brenner godt selv om gassboksen er nesten tom.
 11. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Kjøpte på nettet.
 12. Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Jeg kjøpte 20 stykker, kunne ikke se noe om "Max 5 per kunde".
 13. DIY Packraft!

  Noen som har fått satt sammen en packraft enda?
 14. Tips Nytt fiskesett

  Funker bra den der, har samme kombo selv. Stengene i den serien er gode, men kan ikke sammenlignes med delbare stenger selvfølgelig. Fordelen er at du får dem oppi en liten sekk, godt beskyttet i det medfølgende futeralet.
 15. Tips Nytt fiskesett

  +1 jeg har selv to slike og er godt fornøyd med dem. Bra stenger til å være teleskop.