Gå til innhold

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  847
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Anders_G vant dagen sist 30. april 2019

Anders_G hadde mest likt innhold!

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profil

 • Min blogg 📰: http://utentur.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

3 335 profilvisninger
 1. Jeg opplever anjan 2 som mer luftig enn Nallo 3GT, spesielt i vindstille og rolig vær.
 2. Var unormalt lite mygg i Femundsmarka sankthansuka, men det var en del flekkeflue som jeg aldri tidligere har sett der.
 3. +1 Virker som de fleste har kjent sinnet komme frem første gang de monterte allyen
 4. Jetboil minimo kan man fint lage mat på, både i gryta som følger med men også med adapter slik at man kan bruke andre kjeler og panner. Fungerer også greit i vind, men som med de fleste brennere trenger man litt skjerming. Det er veldig god justering av varmen og ingen problemer å steke egg og bacon eller pannekaker. Det beste med denne brenneren er drivstofforbruket, som er veldig lavt. 220 gram gass holdt med vårt bruk i 10 dager.
 5. Ull og silke er overlegent alt jeg har testa. De forrige modellene av Eir til klättermusen var fantastisk bra.
 6. Joda, men 91% av innholdet er sukker.
 7. Du får kartmapper med hemper i alle fire hjørnene. Da kan feste kartet til skulderstroppene på sekken og i hoftebeltet. Bruk noen enkle karabinkroker så er det enkelt å løsne når skal se på kartet.
 8. Anbefaler sterkt Locus Map Pro, med den kan du laste ned offline topo kart fra kartverket. I tillegg har den funksjoner for det aller meste. En sterkere GPS app finner du ikke for Android.
 9. Brusetabletter inneholder ofte kunstig søtning, noe som mange inkludert meg selv ikke liker. Jeg pleier å ha med istepulver fordi det er godt og i tillegg kan det gi en ekstra boost på slutten av dagen. Har også brukt sportsdrikkpulver på større bokser slik som denne fra XXL.
 10. Jeg bruker Anjan 2 som solo telt for meg og hunden. Ganske fornøyd med dette teltet og syntes det virker mer robust enn Helsport SL. Bunnduken er tjukkere, du har strammere ved stangkanalene og i pluggfestene på enden av teltet som gjør at du får strammet opp bedre. Vurderte Nallo 2 da jeg kjøpte Anjan 2, men 600 gram forskjell på vekta har mye å si. At man ikke kan "stenge" for vinden kan være et problem dersom det virkelig blåser og det samtidig er kaldt, men jeg har enda ikke opplevd forhold der dette har vært et stort problem. Jeg er ikke bekymret for slitestyrken til hverken helsport SL eller Hilleberg Yellow label. Men de må brukes under forholdene som de er designet for. For mye vind kan være problematisk, men da snakker vi gjerne middelvind fra stiv kuling og oppover. Kuppel ville jeg aldri valgt da de veier alt for mye. Selvstående telt finnes ikke, alt må uansett barduneres. Jeg har enda ikke vært på tur der kuppeltelt har vært eneste mulighet.
 11. Jeg hadde en Lowe Alpine Cerro Torre 75:100 for noen år siden. Den mener jeg var oppgitt til å takle 25kg. Den ble ikke ubehagelig å gå med før man nærmet seg 35kg og jeg er ganske sikker på at jeg har hatt godt over 40kg i den. Jeg har også en bergans rondane 65 som skal være behagelig opp til 17 kg, men den er ikke noe god allerede ved 15kg. Det er altså ikke noe poeng i å høre på produsentene sine påstander om anbefalt pakkevekt. Her må det prøves, gjerne i flere timer på tur før man finner ut av det. Generelt har jeg lagt merke til at lette sekker på rundt kiloen og litt oppover ikke er spesielt gode opp mot anbefalt pakkevekt.
 12. Jeg har god erfaring med Rab Latok Gaitor. Ser at de også finnes i en Extreme utgave, men jeg vet ikke hva forskjellen er. https://www.fjellsport.no/rab-latok-extreme-gaiter-gtx-black.html?refSrc=830114&nosto=nosto-page-product1-c
 13. Har aldri smakt den, men hermetikk på tur blir jo veldig tungt da.
 14. Anbefaler Therm-a-Rest NeoAir Mini Pump, utrolig holdbar og god batteritid. Samtidig fungerer den også utrolig bra for å blåse på bålet for å få litt ekstra futt 😁 De to pumpene vi har fulgte med på all season underlagene vi kjøpte for en del år siden, men de fungerer fortsatt selv om underlagene er utslitt for lenge siden. Brukte faktisk en av dem hele Norge på langs i 2018 også.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.