Gå til innhold

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  644
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Anders_G vant dagen sist Mars 5

Anders_G hadde mest likt innhold!

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profil

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 256 profilvisninger
 1. Arcteryx theta ar har fungert bra for meg. Hatt to stykker og begge ser egentlig helt ubrukt ut selv etter mange mange mil med sekk på ryggen. Bruker dem til alt mulig fra kontorjobben til skogen og fjellet.
 2. Vi bruker alltid denne på våre underlag. Kjøpte 2 stykk Thermarest NeoAir All Season for en del år siden og da fulgte det med en til hvert underlag. Batteritiden er veldig god også. Under Norge på langs bytta vi stort sett bare batteri på den ved depot og da varte den hele etappen. Det vil si 2 oppblåsninger om dagen i ca 12 dager (den lengste etappen var 14-15 dager, men så vidt jeg husker ble det ett par hytteovernattinger). Vi hadde bare med oss en av blåserne. Kvaliteten er god, men i Jotunheimen klarte vi å rive av gummidelen. Da vi kom til Lom fant vi en sportsbutikk der vi fikk låne en liten skrutrekker slik at vi fikk skrudd av dekselet og satt gummidelen på plass igjen. Blåseren fungerer fortsatt. Bonus: Den kan også brukes til å få fart i bålet, ett minutt eller to og du kan omtrent bli din egen smed 😂
 3. @Tufsingen jeg har skrevet om det her http://www.utentur.com/planlegging/ruta/ og her http://www.utentur.com/planlegging/tidsplan/
 4. Og hvor kan man legge inn bestilling på sol til solcellepanelene?
 5. Har denne selv og den fungerer veldig bra. Lader kjapt og den er liten og lett.
 6. We took the train from Katterat to Narvik and back when hiking that section. We also hiked the rallar road from katterat and that was really nice. The area around Narvik is also very nice to hike.
 7. Det er bedre enn ingenting og det er bedre sør i Norge enn nord. Likevel er jeg 100% enig med @Tor-Erik-L-77 og @whistler: kartene på inreach er dårlige. Dersom du likevel skal bruke mobilen med inreachen og ikke har iPhone og tilgang til Topokart så burde du sjekke ut Locus Maps.
 8. Stemmer veldig bra! På vinteren i Norge vil man stort sett alltid være i nærheten av en bu/hytte hvor man kan få tørket saker og ting. På sommeren (og noen ganger på vinteren) vil det alltid være sol nok til å få tørket soveposen. Det er utrolig sjelden man går ukesvis uten en eneste tørkemulighet, enten innendørs eller i sola. Problemet oppstår nok i første rekke under ekstreme forhold som Monsens Canada på tvers, ekspedisjoner til sydpolen og lignende.
 9. I mine øyne er dette et oppkonstruert problem. Jeg er 194cm og bruker stort sett dunposer i helsport fjellheimen eller hilleberg nallo telt (3 pers). Det hender posen blir fuktig, men aldri så mye at det blir problematisk. Tørker posen når det er sol eller har tilgang på en hytte, og det holder i massevis.
 10. Selvsagt er det slike prosjekter som gjør at isen smelter! Å transportere is over hele verden gir utslipp som igjen øker temperaturen på kloden. Alle slike unyttige ting som dette må kuttes helt ut, og i alle fall ikke utvides! Hvis alle tenker som deg går det jo i alle fall til helvete.
 11. Hvilken modell har du?
 12. I følge Randulf Valle kan man smelte ca 160kg snø til vann med 2,5kg drivstoff, det lønner seg derfor sjelden å ta med isbor kun for å slippe å smelte snø. Er man derimot mange på tur eller har med seg et helt hundespann vil det nok raskt lønne seg. Det er ikke alltid det er like stas å grave seg ned halvannen meter til isen for så å begynne å bore heller, det kan være litt av en jobb. Jeg ser absolutt fordelene med isbor, men tar det bare med dersom jeg har planer om å fiske.
 13. Selger mitt kjære MSR Hubba Hubba NX. Teltet har vært med på flere fine turer, men har nå ligget ubrukt for lenge. Teltet har vært med på et par turer i Femundsmarka og noen småturer i Nordmarka. Kjøpt 17 juni 2015 fra Outnorth. Det følger med både footprint og Gear Shed. Det er en liten rift i bunnduken, men det utgjør ingen praktisk betydning. Teltet har alltid blitt tørket og luftet godt før lagring og er i god stand. Pris: 4200,- https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=142035779
 14. Walking south-north means that you will most likely walk downhill on snow instead of uphill as the snow melts slower in the hills facing north. Walking on snow downhill is much easier than uphill.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.