Gå til innhold
 • Bli medlem

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  915
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Anders_G vant dagen sist 30. april 2019

Anders_G hadde mest likt innhold!

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profil

 • Min blogg 📰: http://utentur.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

5 050 profilvisninger
 1. Du kan bruke den samme stanga til både spinner, sluk og mark. Det gjør i alle fall jeg.
 2. Angående Kaitum så er jeg ganske sikker på at den har både myggnett og tett duk i dørene på innerteltet. Du har også plass til doble stenger red label serien til Hilleberg. @Espen Ørud Disse har vel ikke to fortelt?
 3. Vår25 dukket opp på Facebook nå.
 4. Gero i Lillestrøm tror jeg gjør dette. Du kan jo prøve å ta kontakt med dem.
 5. I fjor sommer da jeg gikk ut av teltet og tok på arc'teryx skalljakken min oppdaget jeg at glidelåsen ikke gikk an å lukke. Heldigvis, etter en del knoting, fikk jeg klemt litt på glideren og etter det har glidelåsen vært ok. Jakka er veldig godt brukt, men holder fortsatt. Ser poenget med stormklaffer, men har så langt klart meg uten, selv når glidelåsen har kranglet.
 6. Jeg har aldri brukt dampsperre i soveposen eller skiskoene, men har bare en håndfull ukesturer vinterstid. Ville nok droppa det om jeg skulle gått denne turen. Har aldri hatt med ekstra ski, men har alltid med en ekstra trinse eller en sammenleggbar stav i reserve. Litt gaffa, ståltråd, paracord og multiverktøy fikser det meste. Har også en samsplint som også kan brukes til reparasjoner. Jeg har alltid med litt smøring, men ender nesten aldri opp med å bruke det. Foretrekker i så fall heller å veksle mellom smale og brede kortfeller. Ångående vekt på pulken er jeg enig med deg,
 7. Ja det stemmer nok, men det holder med edge. Min erfaring er at messenger fungerer bedre i og med at sms stopper opp på telefonen relativt raskt. I alle fall min telefon 🙂
 8. Jo, min Android telefon gir opp etter få minutter/forsøk. Da er det bedre å bruke messenger, der blir meldinger sendt.
 9. Dekning stort sett hele veien så lenge du kommer deg opp på en høyde, men noen plasser må du lete litt. Da vi gikk over der i 2018 skrev jeg blogg og fikk publisert oftere en annenhver dag.
 10. Fikk denne på mail nå: Rabattkoden TUR25 gjelder varer i kategoriene "soveposer" og "ryggsekker og bager" og er gyldig t.o.m. 07.03.21.
 11. Har brukt en liten tarp og sammen med staver på fjellet en god del, og har flere ganger våknet og måtte ta ned tarpen. Har alltid sovet i telt og kunne ikke tenke meg å bare bruke tarp på fjellet. Det største problemet er nok ikke styrken til tarpen, men å få bardunert den godt nok. Vindfanget blir noe helt annet enn på et telt.
 12. Svartisen er mykere i 75mm enn i bc varianten. Svartisen 75mm er mykere enn Stetind, men Svartisen bc er stivere. Sjekk ut diverse tester på utemagasinet, Pål Trygve Gamme har mange gode tester der.
 13. Jeg har breidablikk nå og mine neste fjellski blir sannsynligvis breidablikk waxless eller en annen type smørefri ski. Glien og du får med smørefritt er langt bedre enn med feller og festet er bra nok. Smøring på fjellski er noe herk. At man bare trenger blå/blå-extra stemmer ikke i min verden. Bakglatt eller klabbing er veldig ofte et faktum når man beveger seg vertikalt og har brukt smøring.
 14. Det er en kjempefin tur, men umulig å si noe om snøforhold nå så tidlig.
 15. Hva bruker du på ekspedisjon? Bobil?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.