Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  361
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

908 profilvisninger
 1. Varmedekken til hund

  Hei! Hvor gammel er Alma? Vasker du henne ofte? Jeg har ingen erfaring med Shiba, men har hørt at valper kan ha problemer med å regulere kroppsvarmen. Vasking kan også gjøre at pelsen ikke varmer like godt. Jeg trodde pelsen til Shibaen skulle holde godt, selv i mange minus. Vår Eurasier ligger ute omtrent uansett vær, men har nok litt tjukkere pels. Vi vasker han så og si aldri, og opplever at pelsen blir mer motstandsdyktig mot snø, vann og skitt på den måten. Kjøpte ett jerven hi til de kaldeste dagene, men det er ikke snakk om at han vil ligge i det. Brukshunden på Alnabru vil jeg tro har det du måtte trenge av dekken, de har den beste servicen jeg har vært borti.
 2. Jakke til variert bruk for høy mann

  Jeg er 194cm og bruker Arcteryx Theta AR i størrelse Large. Denne passer fint, men kunne med fordel ha vært noen cm lengre i armene. Dersom du har noe særlig lengre armer enn meg så må du nok opp i XL og da vil jeg tro den blir veldig posete.
 3. Multifuelbrenner og støy

  Finnes så klart Kina versjon: https://m.ebay.com/itm/Mini-Handheld-Carbon-Monoxide-Meter-CO-Gas-Tester-0-1000ppm-Monitor-Detector-NEW/272636907533?epid=781144220&hash=item3f7a6d100d:g:87wAAOSwtZJY9r4C
 4. Multifuelbrenner og støy

  Hei Primus Jeg har ett par spørsmål som jeg håper dere kan svare på. 1: Vil Omnilite med silencer gi mer CO? 2: Vil man få lavere effekt med silencer? På forhånd takk. Hej Anders, Ledsen för sent svar. Nej Silencer minskar turbulensen i brännaren som åstakommer ljudet.Förbränningen och effekten är densamma. Med vänlig hälsning Erik Wirén
 5. Hjelp! Trenger nytt liggeunderlag!

  Så lenge du ikke klipper klørne til hunden rett før turen så skal det nok gå fint med de fleste underlagene. Vi har ikke tatt noen andre hensyn en dette og har aldri opplevd punktering.
 6. Kamera som kan lades fra USB

  Kan Canon G-serie lades med usb?
 7. Kamera som kan lades fra USB

  Olympus Tough ble solgt til fordel for mobiltelefonen jeg allerede hadde. Syntes ikke at det var verdt å drasse på ett kamera som ikke ga bedre bilder enn smarttelefonen. Men dersom du skal ta masse bilder under vann eller kjøre over kameraet med bilen din er det mulig det kan være det rette valget for deg. Det som også er noe dritt med Tough er at den bruker sin egen ladekabel og ikke micro-usb.
 8. Kamera som kan lades fra USB

  Sony rx100
 9. Forskjeller på brennere fra Primus

  Jeg sendte en mail til primus angående kullos og silencer, de fortalte meg at det ikke hadde noe å si om man brukte det eller ei. Presisering: Jeg spurte spesifikt om Primus Omnilite ti og original silencer til denne.
 10. Jeg har brukt nordmarka tralla ett par år nå, syntes den er helt suveren. Ingen erfaring med beaver, så den kan jeg ikke si noe om.
 11. Solcellepanel på langtur

  Har fått testa min Anker 21w jeg også. Virker som ett bra panel. Har lada opp mot 75% av en 10.000mah powerbank ved å lade litt i vinduet i går og noen timer på tur i dag. Er optimistisk i forhold til å bruke denne hele neste sommer
 12. Isolerande vintermatte i innertelt

  Jeg har brukt en jernvenduk kingsize med isolasjon. Isolerer nok ikke så veldig mye, men siden den likevel er med på vintertur, brukes den også på gulvet i innerteltet.
 13. turkart femundsmarka

  Feragen og Töfsingdalen dekker tilsammen alt og mer til. Femunden nord dekker akuratt ikke alt, du vi mangle en bit oppe ved mugga, men det holder kanskje akuratt
 14. Hvilken brenner trenger jeg?

  Omnifuel / omnilite oppfyller alle kravene dine. Omnifuel har ikke orginal silencer, men det finnes tredjeparter som lager dette.
 15. turkart femundsmarka

  Funker dette i praksis? Får man god nok oversikt samtidig som man får nok detaljer? I tillegg må man vel printe på en måte slik at det tåler litt bruk også, evt laminere det? Jeg liker kartene fra Norge serien, de gir god oversikt og relativt gode detaljer. Jeg betaler heller 200 spenn for ett skikkelig kart, enn å stri med en halvgod løsning. Har printa ut en del rutebeskrivelser og lignende fra UT.no, og dette ender som regel opp som en uleselig lefse i løpet av turen.