Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  287
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

793 profilvisninger
 1. Fjerne rust på kniv

  Wranglerstar har akuratt lagt ut en video om emnet:
 2. Helsport har disse flakene på alle sine X-Trem telt så de har helt sikkert funnet ut at det fungerer. De ville vel ikke plassert dem der bare for gøy?
 3. Trenger tips om lett sovepose

  EN 13537 går bare til -25, soveposer for "ekstreme" temperaturer dekkes ikke av denne standarden. https://en.wikipedia.org/wiki/EN_13537
 4. Trenger tips om lett sovepose

  Brukte en billig syntetpose fra helsport i minst 10 år og hadde knallfine turer med den. Samme med en billig dunpose fra bergans. Du MÅ ikke ha en dunpose med 850-900 cuin for å få en god tur, i mine ører høres du ut som en selger fra sportslageret som vil selge dyrest mulig produkter!
 5. Jeg har doble stenger på fjellheimen teltet. Kan det være at disse hjelper på dette problemet?
 6. Det klarte seg fint, ingen skader eller problemer med stengene. Fjellheimen Xtrem har barduner som spenner ut sideveggen i tillegg til bedre luftemuligheter. Jeg ser for meg at dette kan ha en del å si dersom vinden skulle snu. Det blir uansett spennende å teste ett nytt telt
 7. Hjelp til å velge telt

  Jeg har cerro torre, og er strålende fornøyd. God og bære og mange smarte lommer. Fint at sekken kan justeres når den sitter på ryggen. Jeg har ingen problemer med å anbefale disse sekkene.
 8. Hjelp til å velge telt

  Haha alle tingene ligger der ett eller annet sted. Trikset er å sjekke teltplassen nøye før man forlater den!
 9. Dersom teltet er satt opp korrekt vil jeg tro det skal veldig mye ruskevær til før det blir noe problem. Har selv brukt Nallo på vinteren med enkle stenger og det har gått fint, har dog bare hatt rundt 16-17 m/s men da fra siden (vinden snudde). Det var ikke så trivelig, så da var det ut å begynne å grave levegg. Fant i våres ett ubrukt Helsport Fjellheimen Xtrem telt til 4000,- på finn, derfor blir nok ikke nalloen med på fjelltur den kommende vinteren.
 10. Hjelp til å velge telt

  En ting jeg lurer på med disse små forteltene er hvordan klarer dere å kle av dere våte klær i ett så lite rom? I Hubbaen er det i alle fall ikke snakk om at jeg får det til, men dette teltet har muligens veldig lite fortelt i forhold til feks Kaitum? Det er bare så vidt jeg klarer å kle av meg i GT/Camp telt.
 11. Hjelp til å velge telt

  Men da må du tråkke over/rundt/forbi soveposer, liggeunderlag og i MITT tilfelle SURE SOKKER!
 12. Hjelp til å velge telt

  Når jeg tenker meg om skulle jeg noen ganger ønsker jeg hadde to innganger, det hender det ikke er plass til noen ting selv med GT/CAMP
 13. Hjelp til å velge telt

  Hadde sikkert vært fint med to innganger, men når jeg bruker Hubbaen ender jeg ofte med å lesse alt rotet inn i den ene inngangen og får dermed i realiteten bare brukt den ene. Orden i teltet er 100% ikke eksisterende for min del. Det eneste som har fast plass er sure sokker, de havner i fotenden under så mye annet rot som overhode mulig Den ekstra plassen i GT/Camp forteltene er noe jeg setter stor pris på, og ville ikke byttet den for en ekstra inngang. Da måtte det i så fall bli Kaitum GT, men dette blir i overkant tungt til bruk på sommeren. Er det steikende sol blir det varmt i ett hvert telt, til og med Hubbaen blir ekkel selv med dørene på ytterteltet åpent. Sjelden jeg sitter inne i teltet når det er fint vær uansett, mygg eller ei, men så har jeg kanskje over snittet rastløse bein. Myggen blir du dessuten immun mot, du må bare bli bitt mange nok ganger. 15-16 år i Femundsmarka har gjort at jeg har blitt resistent
 14. Hjelp til å velge telt

  Kaitum 2 står med følgende vekt på Hilleberg sine sider: Minimum Weight 2,6kg Packed Weight 3,1kg Nallo 3GT veier det samme men har bedre fortelt (i mine øyne) og plass til en ekstra person. Det er også mulig å lage "gapahuk" av forteltet. Veggen i fotenden skrår en del, men dette er irrelevant. Jeg er 194cm og har brukt dette teltet i alle sesonger uten problemer med lengden eller utformingen av innerteltet. Det store forteltet (180cm) er genialt på vinteren når du lager kuldegrop.