Gå til innhold

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  750
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Anders_G vant dagen sist April 30

Anders_G hadde mest likt innhold!

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profil

 • Min blogg 📰: http://utentur.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 655 profilvisninger
 1. For Android kan du prøve Locus Map
 2. Syns kanskje du er litt hårsår nå. Det var i alle ikke meningen å være ekkel eller såre noens følelser. Du får tolke det som du vil. At man ikke vil bli tatt bilde av er jo greit nok, men om det er med en drone som man både ser og hører eller en mobil som man kanskje ikke ser, spiller vel fint liten rolle. Selv kan jeg ikke gå rundt å være redd for å få en drone i hodet, det mener jeg er altfor usannsynlig. Skjønner godt at folk irriterer seg over lyden, men da er drona uansett for nære og regler er alt brutt. Vi har et regelverk og det bør man følge. @Friluftsamatørene posta en video om konsekvensene av å ikke følge disse reglene og det syns jeg er informativt og bra. At det samtidig klages på dårlig informasjon fra forvaltningen er også helt ok, og bør tas til etterretning.
 3. Helt enig med deg. Det er nok lyden og ikke bildene folk bør irritere seg over.
 4. Det må være forferdelig å dra til trolltunga dersom du er redd for å bli tatt bilde av. Var jeg deg ville jeg dratt ett sted med færre fotograferende turister.
 5. Hvor er du når du har 10 droner snurrende over hodet?
 6. Da vi gikk fra Røyrvik i fjor sommer ble vi anbefalt å gå igjennom området det snakkes om i filmen der det er ferdselsforbud. De som anbefalte oss denne ruta var folka på fjellrevsenteret og visit Børgefjell. Dette var på slutten av verneperioden, men oppsynet var ikke veldig imponert over informasjonen vi hadde fått å skulle ta det opp. Det finnes heller ingen felles lovverk for verneområdene våre, på Hardangervidda er det for eksempel lov å fly drone, men i Børgefjell er det forbudt.
 7. Superlight telt, mye brukt i 5 år, vestlandsvær. Alle stikkord som tilsier at teltet begynner å bli klar for utskifting. Men som helsport sier har du forhåpentligvis telt i noen få år til. Skal teltet være lett må det gå på bekostning av av flere ting, deriblant slitestyrke.
 8. Ikke rart det funker såppas bra 😃
 9. Nickwax Tech Wash & TX Direct Wash-In fungerer bra.
 10. Dersom du lagrer kartene på ett minnekort vil de ikke forsvinne, men lagrer du dem på internminnet vil de bli borte. Når det er sagt aner jeg ikke om modellene det er snakk om har mulighet for å lagre kart på internminnet.
 11. Vil anbefale å kjøpe t-skjorter med blanding av ull og silke. Klättermusen Eir Tee er overlegent alt annet jeg har brukt. Enorm slitestyrke, sval og luftig, men ofte dyre.
 12. Det stemmer at eldre enheter har "memory battery", tipper det fungerer på samme måte som cmos batterier på hovedkort. https://support.garmin.com/en-PH/?faq=Hb8vTBEcWG5uy215bSBPr8
 13. https://www.kickstarter.com/projects/1598080973/giga-a-portable-wind-turbine-for-usb-charging?ref=discovery_category Powermonkey expedition så også interessant ut en stund, men jeg vet ikke om du får kjøpt dem
 14. Det der er billigvarianten av sealskinz. Mulig de fungerer godt nok, men om det ikke er skinn i håndflaten tviler jeg på holdbarheten.
 15. Jeg tror du burde gå for et merke med god service. Fjällräven er for eksempel dårlige på en del ting og når klærne er slitte så koster det en formue å få dem fiksa. Det blir raskt rimeligere å kjøpe nytt og da velger man ofte det. Norrøna har derimot veldig gode priser på service og fikser det meste. De arcteryx jakkene jeg har holder fortsatt etter flere års bruk og jeg har ikke fått testa servicen hos dem enda. For meg er kvalitet viktig, men siden utstyr blir slitt er det like viktig for meg med god service.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.