Gå til innhold

Anders_G

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  789
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Anders_G vant dagen sist April 30 2019

Anders_G hadde mest likt innhold!

Om Anders_G

 • Bursdag 05. okt. 1988

Profil

 • Min blogg 📰: http://utentur.com

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

2 928 profilvisninger
 1. Ja dette har jeg lest, men jeg har aldri før lest eller hørt tolkninger av denne paragrafen som medfører at funksjoner som for eksempel active track er forbudt. Det finnes argumenter både for og i mot "full kontroll" over modellflyet når active track er aktivert. Det finnes sikkert også forskjellige definisjoner av "full kontroll" Så lenge det ikke finnes en tolkning publisert av fagpersoner der det klart og tydelig blir sagt at funksjoner som active track er ulovlig vil jeg nok ikke bry meg om fjellforumbrukeres egne tolkninger av loven. Funskjoner som active track finnes på de fleste droner og om det er ulovlig for bruk i Norge er det utrolig merkelig at dronelek ikke spesifikt nevner dette.
 2. Står ingenting om at du må ha kontrollen i hendene på dronelek, men det er mulig jeg har oversett noe? Har også forsøkt å lese lovteksten, men finner det heller ikke der. Kanskje du kan sakse ut delen fra lovteksten og lime det inn her?
 3. Hvor i lovteksten finner du dette?
 4. Prøvde du forskjellige sekker før du kjøpte Osprey? Det er utrolig hvor bra en sekk kan passe den ene personen, mens en annen må ha en helt annen sekk. Selv ville helst ha Osprey Atmos AG 65, men Lowe alpine Manaslu 55-70 satt mye bedre på ryggen min...
 5. Ja, godt det 😁
 6. Rabattkodene fungerte på real frem til jeg var ferdig med å handle inn til NPL i 2018, etter dette fungerte det ikke. Mulig jeg er skyldig i at fjellsport ikke har rabatt på real lengre...
 7. Tenkte det samme, men sist kjøpte jeg en del liter fra biltema og de bruker jeg fortsatt.
 8. Jeg er 194cm og bruker mammut 5-season i 200cm og det funker fint. Har noe plass i fotenden og føler ikke at det er for trangt. Sommerposen min er 195cm og det fungerer også fint.
 9. Nei ikke hos fjellsport (det fungerte frem til 2018). Det hender du får kjøpt billig Real hos bla XXL, men da er det gjerne en eller to smaker.
 10. Når du kjenner svakhetene og ungår disse er det en utrolig bra og pålitelig enhet. Jeg bruker papirkart for oversikt og etrex for nøyaktig navigering. Det fungerer for eksempel dårlig å skrolle rundt i kartet når du har mange detaljer slått på.
 11. Funker med etrex20 😁, når du har plotta inn destinasjonen kan du beregne rute langs vei/sti. Du kan også stille den inn slik at den beregner vei/sti med en gang og ikke luftlinje, men dette kan føre til problemer med ruting dersom sti- og veinettet ikke er 100% riktig. Jeg bruker bare denne funksjonen til å beregne en mer nøyaktig avstand til destinasjon enn luftlinja. Når jeg navigerer bruker jeg luftlinje.
 12. Jetboil minimo og 230g gass holder til ca 10 dager for 2 personer. Havregryn/kaffe for en person til frokost pluss vann til 4 real om dagen. @Shivus finn ut av hvordan du har tenkt til å kokkelere, deretter veier du boksen før og etter bruk.
 13. http://www.tv3.no/luksusfellen/sok-hjelp-her 😜
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.