Gå til innhold

awesomevicc

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  239
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

awesomevicc vant dagen sist Februar 27 2017

awesomevicc hadde mest likt innhold!

1 følger

Om awesomevicc

Nylige profilbesøk

1 845 profilvisninger
 1. awesomevicc

  Halvhøy grei tursko (en mellomting til de jeg har)

  Takk for tips og innspill! Kjenner det blir en real shoppingrunde i nærmeste fremtid
 2. Så, føler jeg trenger en ny sko. En som er mellom de to jeg har. For jeg har Salomon XA Pro 3d GTX og en til litt heavvy Salomon sko noe lik denne. XA Pro blir MYE brukt til ALT, men kjenner at på litt ulendte turer så er det godt med ankelstøtte. Samtidig som den andre litt store skoen blir i det meste laget for såpass "korte" turer. (Ja her er det lavterskel altså) Synes for øvrig at sålen til den store skoen er bedre enn til XA Pro, liksom mykere og mindre glatt. Anyways. Så, jeg må/vil ha noe i mellom... Har kikket litt på Salomon X ULTRA MID 3 GTX og de virker jo for så vidt greie, men visste ikke om kanskje andre merker har greie sko som kan passe mitt bruk? Alfa Lyng eller Kvist for eksempel? Alle tips tas i mot med stor takk!
 3. awesomevicc

  Dagens Finn

  Mye morsomt og rart der ute, men kanskje en idé å anonymisere selgeren? Eventuelt bare lime inn teksten/utklippet/det som er morsomt. Selv om folk lett finner annonsen, henger man i alle fall ikke direkte ut en person
 4. awesomevicc

  Monstertråder

  Heldigvis er damene i den gruppa mye verre enn meg Viktig å sette ting i perspektiv
 5. awesomevicc

  Monstertråder

  Jeg så på den eBay-tråden litt som for eksempel en Facebookgruppe jeg er med i (Ebay for jenter/kvinner) der man kan tipse og spørre om produkter fra eBay, Wish, Aliexpress og lignende. Der spør man også om erfaringer for produkter. Der har jeg funnet ting jeg ikke visste jeg trengte, noe som er moro Trodde denne eBay-tråden ble litt som den Facebook gruppa jeg, bare med tur-ting.
 6. awesomevicc

  Fjellski hund

  Fant du en allright ski, @Sovjetunionen ?
 7. awesomevicc

  Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  fine kontraster og fargespill!
 8. awesomevicc

  Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Mens min mobil sliter med dårlig lys. Fullmåne og første skitur på (ikke 10 år fordi jeg ikke er 22 lengre) 15 år.
 9. awesomevicc

  Anorak i softshell fleece

  Er det "Symesterskapet" neste? Ser flott ut!
 10. awesomevicc

  Fjellforum på Garmin Connect

  Hva, ingen skrittutfordringer med dere denne uka? Jeg som var i siget!
 11. Nå har jeg ikke fuglehund, men svarer likevel. Når de er 8 måneder skjer masse i kroppen med tanke på hormoner og sånn kroppslig utvikling, noe som kan påvirke hunden ganske mye. Jeg ville prøvd ut litt mer aktivitet en stund og se hvilken virkning det har på han. Sannsynligvis hjelper det å slite ut hodet litt mer. Gi han maten i form av godbitsøk i hagen (hvis det er tørrfor) eller legg inn godbitsøk på turen deres. Gjem favorittleken og søk etter den. Søk generelt er kjempeenkel aktivisering.
 12. awesomevicc

  Ulovlig stormkjøkken "solo-stove"?

  Dere som har Solo Stove eller lignende, blir den brukt? Jeg ser for meg at den er hakket mer "kos" å fyre opp på en tur for et måltid eller en kopp kaffe enn en gassbrenner, samtidig som den er lettere og ikke så "seriøs" som bål. Så den kunne jo vært et kjekt turredskap, men hvis de fleste bare har den liggende i hylla så er det jo ikke vits.
 13. awesomevicc

  Hvor gammel Real ville DU spist?

  Ryddet litt, og fant en liten hau med feltrasjon(?) som en eks hadde lagt igjen med best før 2014. Så da er det vel egentlig bare å prøve? Kjente jeg ble litt glad, hvis disse er spiselige så var det i det minste noe nytte i den dusten
 14. awesomevicc

  Klær fra Fritidsfabrikken.se - erfaringer?

  Ingenting med sjokoladeinntaket å gjøre nei;
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.