Gå til innhold

awesomevicc

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  245
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

awesomevicc vant dagen sist Februar 27 2017

awesomevicc hadde mest likt innhold!

1 følger

Om awesomevicc

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Moi

Nylige profilbesøk

2 030 profilvisninger
 1. awesomevicc

  Småfisk

  Har prøvd å fiske litt i vannene i kommunen. Vanlig sluk og spinner, dere vet, den sølvfarga med røde prikker Resultatet er 15cm store ørret i de vannene jeg har prøvd. Og et vann (som for 10 år siden hadde fisk man med god samvittighet kunne ta livet av og steke til middag) uten napp. Spørsmålet er da, slipper man ut disse småfiskene? Eller knerter man de, og satser på at de som er igjen får litt mer mat og blir litt større? Eller slipper man de ut igjen? Nå er det sikkert vanskelig for dere å vite, men kan disse vannene ha store fisk som ikke biter? Hvordan få dem på kroken? Har lett i guider på kommunen sine hjemmesider og inatur.no, men alt av beskrivelser og guider er gammelt og sier at det er mye bitevillig fisk i alle vann der det er fisk...
 2. Ja, får google og undersøke aktuelle hytter! Takk for svar
 3. Ønsker turtips til en helgetur man kan ta i sørlige deler av landet, type Ryfylkeheiene og Setesdalheiene. Fredag til søndag. Enten en rundtur der man starter og ender opp samme plass, da med overnatting på hytter der hund er tillat. Eller frem og tilbake samme vei. Her gjerne med telt, som kan stå oppslått i to netter, og lørdagsturen er typisk til en topp. Greit turvante mennesker og hund, men ikke så vant med mye oppakning.
 4. Takk for svar! Kjenner det er litt uaktuelt for både meg å bikkja å ha den i et bur en annen plass enn der jeg sover
 5. Kikker på turisthytter der hund er tillatt. Mange av hyttene har sikringbuer eller anneks der man kan ha hund. Hvilke fasiliteter er det i slike? Puter og dyner, eller kan man liksågodt ha med teltet?
 6. Takk for tips og innspill! Kjenner det blir en real shoppingrunde i nærmeste fremtid
 7. Så, føler jeg trenger en ny sko. En som er mellom de to jeg har. For jeg har Salomon XA Pro 3d GTX og en til litt heavvy Salomon sko noe lik denne. XA Pro blir MYE brukt til ALT, men kjenner at på litt ulendte turer så er det godt med ankelstøtte. Samtidig som den andre litt store skoen blir i det meste laget for såpass "korte" turer. (Ja her er det lavterskel altså) Synes for øvrig at sålen til den store skoen er bedre enn til XA Pro, liksom mykere og mindre glatt. Anyways. Så, jeg må/vil ha noe i mellom... Har kikket litt på Salomon X ULTRA MID 3 GTX og de virker jo for så vidt greie, men visste ikke om kanskje andre merker har greie sko som kan passe mitt bruk? Alfa Lyng eller Kvist for eksempel? Alle tips tas i mot med stor takk!
 8. Mye morsomt og rart der ute, men kanskje en idé å anonymisere selgeren? Eventuelt bare lime inn teksten/utklippet/det som er morsomt. Selv om folk lett finner annonsen, henger man i alle fall ikke direkte ut en person
 9. Fant du en allright ski, @Sovjetunionen ?
 10. Mens min mobil sliter med dårlig lys. Fullmåne og første skitur på (ikke 10 år fordi jeg ikke er 22 lengre) 15 år.
 11. Er det "Symesterskapet" neste? Ser flott ut!
 12. Nå har jeg ikke fuglehund, men svarer likevel. Når de er 8 måneder skjer masse i kroppen med tanke på hormoner og sånn kroppslig utvikling, noe som kan påvirke hunden ganske mye. Jeg ville prøvd ut litt mer aktivitet en stund og se hvilken virkning det har på han. Sannsynligvis hjelper det å slite ut hodet litt mer. Gi han maten i form av godbitsøk i hagen (hvis det er tørrfor) eller legg inn godbitsøk på turen deres. Gjem favorittleken og søk etter den. Søk generelt er kjempeenkel aktivisering.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.