Gå til innhold
 • Bli medlem

awesomevicc

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  254
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

awesomevicc vant dagen sist 27. februar 2017

awesomevicc hadde mest likt innhold!

1 følger

Om awesomevicc

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Moi

Nylige profilbesøk

2 674 profilvisninger
 1. Jeg prøver å se etter fjellski, enten brukt eller et godt tilbud, men sliter veldig med lengden på skiene. Jeg er 173ish og rundt 90 kg, altså utenfor de standard målene som blir oppgitt. Jeg er i tillegg rimelig nybegynner. Tips til hvordan jeg skal velge lengde på ski?
 2. Sånn, da har jeg scrollet gjennom tråden og bildene har solgt inn en kvistbrenner til meg. Så er spørsmålet: hvilken kvistbrenner kjøper jeg?
 3. Hos oss er det skjærer og kråker som gjør slik, iallefall på plenen til foreldrene mine (som stort sett bare er mose).
 4. Jeg gjør som @Omnilite, vasker og impregnerer i vaskemaskinen. Jeg synes derimot at impregneringen går ut over pusteegenskapene(sikkert fordi jeg svetter som en gris med den minste aktivitet...) og impregnerer ikke sommerstid. Og vinterstid tar jeg kanskje ekstra voks, den fjellerven sin, på rumpe og knær for mer vannavvisende effekt. Men er det vått så blir det vått. Keb buksa kommer jo ferdig impregnert, men det forsvinner ved første vask.
 5. Plutselig åpnet kalenderen seg og jeg fikk lyst å ta turen til Gaustatoppen, men blir det fryktelig risky vær til helga? Er muligens litt tidlig enda, men kan avbestille overnattingen i løpet av morgendagen.
 6. Også verdt å sjekke ut hvordan du tråkker og går, da ujevnheter i foten/ankelen forplanter seg fort oppover. Jeg gikk til kiropraktor som var flink på føtter. Han "fikk på plass" anklene mine og det endret hele gå-stilen og gitt mindre knesmerter. Såler kan også hjelpe.
 7. Planlegger å kjøre MC fra helt sør i Norge til Trondheim neste sommer. Da kan ikke hunden være med. Men tur vil jeg gå. Derfor trenger jeg tips til dagsturer der man definitivt ikke kan ha med hund, hva nå det innebærer, slik at jeg slipper å ha dårlig samvittighet for at hunden ikke er med
 8. De aller fleste hunder er turhunder, eller kan bli turhunder. Mye er hva du venner de til. Selvsagt er det greit med litt høyde på hund i ulendt terreng, men på en annen side så er det mye praktisk med en du kan ta under armen og bære Aktivitetsmengde er også noe de fleste kan bli vant med, men selvsagt er de som avlet for å være aktive (jakt og trekkhunder) mer aktive. Jeg ville ikke bare tenkt tur, men også resten av hundelivet. Vil du ha hunden din løs? Vil du bruke den til andre aktiviteter enn å gå tur? Jeg ser du nevner flatcoat og puddel. Kjekke aktive raser som tåler de ka
 9. awesomevicc

  Småfisk

  Har prøvd å fiske litt i vannene i kommunen. Vanlig sluk og spinner, dere vet, den sølvfarga med røde prikker Resultatet er 15cm store ørret i de vannene jeg har prøvd. Og et vann (som for 10 år siden hadde fisk man med god samvittighet kunne ta livet av og steke til middag) uten napp. Spørsmålet er da, slipper man ut disse småfiskene? Eller knerter man de, og satser på at de som er igjen får litt mer mat og blir litt større? Eller slipper man de ut igjen? Nå er det sikkert vanskelig for dere å vite, men kan disse vannene ha store fisk som ikke biter? Hvordan få dem på kroken
 10. Ja, får google og undersøke aktuelle hytter! Takk for svar
 11. Ønsker turtips til en helgetur man kan ta i sørlige deler av landet, type Ryfylkeheiene og Setesdalheiene. Fredag til søndag. Enten en rundtur der man starter og ender opp samme plass, da med overnatting på hytter der hund er tillat. Eller frem og tilbake samme vei. Her gjerne med telt, som kan stå oppslått i to netter, og lørdagsturen er typisk til en topp. Greit turvante mennesker og hund, men ikke så vant med mye oppakning.
 12. Takk for svar! Kjenner det er litt uaktuelt for både meg å bikkja å ha den i et bur en annen plass enn der jeg sover
 13. Kikker på turisthytter der hund er tillatt. Mange av hyttene har sikringbuer eller anneks der man kan ha hund. Hvilke fasiliteter er det i slike? Puter og dyner, eller kan man liksågodt ha med teltet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.