Gå til innhold

awesomevicc

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  227
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

awesomevicc vant dagen sist Februar 27 2017

awesomevicc hadde mest likt innhold!

1 følger

Om awesomevicc

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Moi

Nylige profilbesøk

1 436 profilvisninger
 1. Nå har jeg ikke fuglehund, men svarer likevel. Når de er 8 måneder skjer masse i kroppen med tanke på hormoner og sånn kroppslig utvikling, noe som kan påvirke hunden ganske mye. Jeg ville prøvd ut litt mer aktivitet en stund og se hvilken virkning det har på han. Sannsynligvis hjelper det å slite ut hodet litt mer. Gi han maten i form av godbitsøk i hagen (hvis det er tørrfor) eller legg inn godbitsøk på turen deres. Gjem favorittleken og søk etter den. Søk generelt er kjempeenkel aktivisering.
 2. Ulovlig stormkjøkken "solo-stove"?

  Dere som har Solo Stove eller lignende, blir den brukt? Jeg ser for meg at den er hakket mer "kos" å fyre opp på en tur for et måltid eller en kopp kaffe enn en gassbrenner, samtidig som den er lettere og ikke så "seriøs" som bål. Så den kunne jo vært et kjekt turredskap, men hvis de fleste bare har den liggende i hylla så er det jo ikke vits.
 3. Hvor gammel Real ville DU spist?

  Ryddet litt, og fant en liten hau med feltrasjon(?) som en eks hadde lagt igjen med best før 2014. Så da er det vel egentlig bare å prøve? Kjente jeg ble litt glad, hvis disse er spiselige så var det i det minste noe nytte i den dusten
 4. Klær fra Fritidsfabrikken.se - erfaringer?

  Ingenting med sjokoladeinntaket å gjøre nei;
 5. Hva kaller man fjelltur til en topp uten ski? For jeg sier stadig topptur om mine lokale topper og jeg går på føttene
 6. Nytt utseende?

  My bad, ser bare slik ut med kontrastfarge. Så flott at det er valgfritt!
 7. Nytt utseende?

  Greit med litt forandring, men er det bare meg som synes det ser mer gammeldags ut? Mye mellomrom også... Lengre å scrolle
 8. Tips om termokopp

  Jeg brukte en slik en Contigo termokopp de tre siste årene på studiet. https://www.prisjakt.no/product.php?p=1643971 Glemte jeg å drikke klokka 8 kaffen min opp, hadde jeg fortsatt en lunk i den når jeg ryddet utav sekken på kvelden. Veldig praktisk med knapp og jeg likte å drikke ut av den. Kan virkelig anbefale! Edit: gammel tråd ser jeg..
 9. Dagens bilde, med muligheter for bildekritikk/tips

  Hvorfor jeg fortsatt ikke har kjøpt et kamera og må ta bilder med iPhone på dager som dette er et mysterium.
 10. Fjellski hund

  Håper du finner ski som passer! Har en bekjent som dessverre nesten skjæret av benet til hunden sin(alt unntatt selve beinet i benet gikk...) på ski. Gikk godt til slutt, men er ikke noe å tulle med det!
 11. Post bilder av ditt fottøy (i bruk)

  Fant noen Salomon sko på en outlet i Polen for gi bort pris. Så sinnsykt fornøyd! Her fra Ahornspitze 2973moh i Østerrike i 2015.
 12. hundene deres i bilder

  Blitt en voksen mann den der bjørnen min
 13. Pulsklokke - hvilken?

  Jeg er tilbake! Måtte ha en liten pause fra alt som var. Uansett, pulsklokke er endelig på plass, en Garmin Fenix 5S. Mindre enn de andre, men tøff. Hvit og sånn. Jeg synes den er kjempepen Har fått noen turer med den, men enda ingen skikkelig trening. Veldig fornøyd sålangt!
 14. Sony A6000

  Hei! Fint bilde! Har ikke kommet lenger på kamerakjøpområdet, blitt så mye annet i det siste. Håper du er fornøyd!
 15. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fine turer folkens! Lettere misunnelig! Har lyst på litt lengre turer selv, men bikkja er ikke helt seg selv for tiden (mer som en rabiat bjørn enn hund...) og da er det ikke så moro med tur Satser på at det går over etter hvert.
×