awesomevicc

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  217
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  8

awesomevicc vant dagen sist Februar 27

awesomevicc hadde mest likt innhold!

1 følger

Om awesomevicc

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Moi

Nylige profilbesøk

1 277 profilvisninger
 1. Fjellski hund

  Håper du finner ski som passer! Har en bekjent som dessverre nesten skjæret av benet til hunden sin(alt unntatt selve beinet i benet gikk...) på ski. Gikk godt til slutt, men er ikke noe å tulle med det!
 2. Post bilder av ditt fottøy (i bruk)

  Fant noen Salomon sko på en outlet i Polen for gi bort pris. Så sinnsykt fornøyd! Her fra Ahornspitze 2973moh i Østerrike i 2015.
 3. hundene deres i bilder

  Blitt en voksen mann den der bjørnen min
 4. Pulsklokke - hvilken?

  Jeg er tilbake! Måtte ha en liten pause fra alt som var. Uansett, pulsklokke er endelig på plass, en Garmin Fenix 5S. Mindre enn de andre, men tøff. Hvit og sånn. Jeg synes den er kjempepen Har fått noen turer med den, men enda ingen skikkelig trening. Veldig fornøyd sålangt!
 5. Sony A6000

  Hei! Fint bilde! Har ikke kommet lenger på kamerakjøpområdet, blitt så mye annet i det siste. Håper du er fornøyd!
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Fine turer folkens! Lettere misunnelig! Har lyst på litt lengre turer selv, men bikkja er ikke helt seg selv for tiden (mer som en rabiat bjørn enn hund...) og da er det ikke så moro med tur Satser på at det går over etter hvert.
 7. Dårlig service

  Nettopp dette synes jeg er utrolig frustrerende når man er litt uviten og faktisk trenger hjelp. Eller ikke helt uviten, for jeg gjør litt research på nettet for så å gå i en butikk som jeg tror skal ha peiling på det de selger. Men når selgeren har mindre kunnskap enn den jeg fikk med 15 min på Google så blir jeg trist.
 8. Hvor har du vært på tur i dag?

  Er skrekkelig lite på tur for tiden... Men igår var det OK vær og jeg hadde kommet meg sånn halvveis etter feber og sånn uka før. Gikk en liten tur ved gamle molybdengruver på Liland. Her er det litt høyfjellstemning, digg. Litt posering er viktig!
 9. Guttetur Rogaland - trenger tips!

  Må du opp på fjellet eller er det nok med ut i heia? For da er Dalane godt passende med mange turmål og "lite folk" Her er det også ikke nødvendigvis masse snø om man holder seg litt i lavlandet.
 10. Klær fra Fritidsfabrikken.se - erfaringer?

  Så, da har jeg fått en bukse fra Fritidsfabrikken.se og har prøvd den et par dager. Kjøpte en Norwand Pro. Den passet veldig bra på alle områder (men kjenner jeg ikke skal spise så mye kake fremover). Stretchområder på rumpa og knær i tynnere stoff og sånn tykt bomull resten. Helt motsatt fra hva Fjellreven Keb har. I mitt hode er det både logisk (for det er på rumpa og knær det strammer seg) samntidig som ulogisk(jeg vil ha hardere stoff på rumpa og knær fordi jeg setter meg ofte på rumpa og står på knær). Så vi får se hvor lenge den varer. Veldig fin bukse da!
 11. Hvor har du vært på tur i dag?

  Å Lifjell! <3 Gikk mange turer der med forrige bikkja når jeg bodde i Stavanger! Må ta en tur med den nye bikkja snart. Gikk alltid den korte litt bratte veien opp og via Dalevann ned. Fin rundtur.
 12. Pulsklokke - hvilken?

  Det er med GPS på Fenix høres jo greit ut! Jeg tenkte jeg skulle stikke innom en forhandler og prøve på noen forskjellige, klokka kommer til å bli brukt til hverdags så greit om den ser ut på også
 13. Pulsklokke - hvilken?

  Nå skulle ikke jeg være kresen, men den der Fenix ser ganske manndig ut, redd for at den blir for klumpete på til og med mine mindre kvinnelige håndledd. Og den i rosegull er dyrere.
 14. Liten grillrist som får plass i sekken?

  Oooh, ingeniøren i meg likte den! Fancy! Fikk lyst på en grillrist selv
 15. Sony A6000

  Gratulerer! Jeg har enda ikke klart å bestemme meg... Fint å kunne prøve kameraet før kjøp