Gå til innhold

Trond Arvid Hagen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  200
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Trond Arvid Hagen vant dagen sist Mai 28 2015

Trond Arvid Hagen hadde mest likt innhold!

Om Trond Arvid Hagen

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  jakt fiske tur og foto
 • Sted
  østfold

Nylige profilbesøk

1 413 profilvisninger
 1. jepp, har nok ikke lest grundig nok jeg, bare og beklage, skitt jakt og lykke til med ny demper, veldig behagelig og skyte med, mitt største problem med demper er at den blir veldig varm og når jeg banker ut skudd etter skudd på banen får jeg ofte mirage i kikkerten.
 2. Nå ble jeg faktisk litt skremt av at du vet såpass lite om eget våpen at du ikke vet åssen man tar av og på en lyddemper, denne bør jo faktisk tas av vær gang du pusser børsa, og gjengene bør oljes slik at den ikke setter seg, lyddemperen bør også demonteres med jevne mellomrom da det bygger seg kruttslam i denne som tilslutt kan bli så mye at det blokkerer løpet. Første bud lær deg og kjenne ditt eget våpen.
 3. http://www.trondhagen.com/helt-pa-vidda/ her er ett sammendrag dra den turen
 4. vel, jeg hadde ett trysil 3 på hardangervidda for noen år siden på sommertur, og møtte på sterk vind, måtte kjøpe nytt telt etter den turen. endte opp med ett husky fighter tre, og det virker bombesikkert.
 5. finnes det nødpeilesendere som ikke krever abonemang/årsavgift?
 6. kommer vel helt an på hva umgene dine liker
 7. Fra det ene til det andre, er reinsfjell sl 3 ett telt som er stabilt nok til at en kan stole på det med hensyn til vind, over tregrensen typ hardangervidda sommerstid
 8. Ble en stille og rolig hjemmepåske i år, da min beste turvenn treger masse ro og omsorg. http://www.trondhagen.com/froya-er-syk/
 9. Da har min også kommet, og testsatt opp i hagen, heldigvis ingen feil på myggnettingen her, første inntrykk er bra, veldig deilig og slippe den store fotposen fra versjon en, men litt knottete og dra på myggnett uten og skli fremover i køya.
 10. vel, jeg har ett bergans trysil 3p, og ett huskey fighter som jeg skaffet etter storm på hardangervidda med trysilteltet, så har jeg ett helsport varanger dome 4-6 som jeg hovedsakelig bruker på kanoturer, i vinter kjøpte jeg ett reinsfjell 3sl, som jeg ennå ikke har brukt. i tilegg til dette har jeg 2 stykk amok dramir en versjon en og i går fikk jeg xl i posten.
 11. Venter og venter, har ikke fått noe annet en den beklagelsesmailen ennå jeg, bestilte også i høst
 12. Da har min lille blog fått en liten turoppdatering http://www.trondhagen.com/kanotur-pa-sondre-boksjo/
 13. tur i helga på Søndre Boksjø http://www.trondhagen.com/kanotur-pa-sondre-boksjo/
 14. da er reinsfjell superlight 3 innkjøpt, selgeren anbefalte sterkt at jeg også skaffet meg en fotprint, er dette strengt tatt nødvendig, føler litt at vitsen med superlight blir litt borte.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.