Gå til innhold
 • Bli medlem

DenGladeVandrer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  199
 • Ble med

 • Dager vunnet

  1

DenGladeVandrer vant dagen sist 5. juli

DenGladeVandrer hadde mest likt innhold!

Om DenGladeVandrer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Kjøpte en MRS Microraft L. Spruttrekk, uten Tzip. Meget fornøyd. Er pyse, og ikke adrenalinsøkende, så holder meg til rolige Marka-vann. 4 turer, på en mnd nå NYYYDELIG😁😁😁
 2. Det ble mindre en meldt.. så var über nydelig, både lør og søn
 3. Det vet jeg jo... men dette blir min andre tur.... Viktigste er vel også å ha korrekt bekledning.
 4. Hvor mange m/s med vind må det være før det begynner å bli kjipt/uforsvarlig å padle i Marka-vann (Oslo-omegn) i disse dager. Meldt 6 på lørdag. Funker det?
 5. Ny flaske med krem... eller skummamelk. Rister til krampa tar meg, er noen klumper... men renner jo av både svamp og klut. Kjøpte noe Grangers-greier som skal tilføre fuktighet, i tillegg til voks. Det burde vel være greit. Tørker/vasker av støvlene etter hver tur også.
 6. Da kommer det i posten i dag. Spent om det funker som jeg vil.
 7. Sliter litt med at stroppen på baksiden, nede... er for kort. På dagstursekken, er den for kort til at jeg får den rundt det gode liggeunderlag. Har en 65 l. som jeg tenker å bruke på dagsrurer med packraft.. der stroppen akkurat for kort til å gå rundt. Har sett litt rundt (sikkert ikke godt nok).. men er da på utkikk etter stropp som kan klipses i begge ender så jeg jan forlenge den som er på sekken. Takker for tips.
 8. Vet ikke noe om det dessverre. Men med tanke på at jeg knapt så folk midtsommers på 3 dager, så tror jeg du kan gamble på å være i fred nå.
 9. Så at linken med bilder var død, Ny link her til de som vil se. [Hidden Content]
 10. Da er båten i hus. Meget fornøyd. Men en ting lurer jeg på. Sikkert likt på mange modeller, men om et er noe konkret for denne. Tips/triks til hvordan man kan få båret den med seg på ryggen, når man er alene. Prøver å se litt på stropper/reimer og sånn, men om noen her noen stalltips, settes det stor pris på.
 11. Jeg vil for det meste bruke de i marka vår/høst, når det er litt bløtt siden det ikke finnes Gore-tex støvler (tekstil/vedlikehokdsfrie) som takler sånne forhold. Blir maaaaange mil da. Har andre solide vinterstøvler. Nå har jeg i hvert fall 2 par. Rullere på de, og passe på dem.. så satser jeg på å ha dem en del år.
 12. 11/18 mnd. Kødder du? Da må du vel gå milevis hver dag.
 13. Men er det nødvendig å bruke det etter hver tur? Alfa sa så til meg. Har nå brukt støvla på tre turer (to av de var på en overnatting). I skauen. Myr, bekk, gjørme. Skyller og fjerner skit når jeg kommer hjem. Lar den tørke. Tatt på LC, latt det tørke. Og så beewax. Samme prosedyre, dåg uten LC på Eggi støvla. Der sa forøvrig han på Intersport at silkonfri imp.spray i tillegg var gubstig. Korrekt? . På de er jo ikke pløsa av skinn, så kanskje greit der? Er uansett mektig imponert. Har blitt blaut med; Alfa Lyng. (Møkkastøvler) La Sportiva (som vant D
 14. Har ristet, selvsagt.. men kommer bare melk.. kanskje noe feil med den. Den er uansett straks tom.. må kjøpe ny, satser på suksess.
 15. Glemte å si at det renner av filla. Selv med lite. Andre væsker trekker jo litt inn i filler..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.