Gå til innhold

DenGladeVandrer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  89
 • Ble med

Om DenGladeVandrer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. 2 stk nye uåpnet Devold Breeze t-shirt. Herre str S. Selges for 299,- pr stk. + eventuell frakt. Rimeligste nettpris jeg finner er 489,- Devold® Breeze er lette og myke plagg som er spesielt utviklet for dagene det er behov for ultralette plagg som puster og regulerer kroppstemperaturen. Breeze Man T-Shirt fra Devold består av 100% ekstra fin merinoull, har en svalende effekt når det er varmt og føles lun mot huden når temperaturen synker. Merinoull er naturlig pustende, regulerer kroppstemperaturen og er elastisk. I tillegg er den fantastisk myk og naturlig motstandsdyktig mot lukt. Lett og fin t-skjorte til herre Svalende effekt når det er varmt Varmer når det er kaldt Puster og regulerer kroppstemperaturen Naturlig motstandsdyktig mot lukt Klør ikke Materiale: 100% Merinoull Fiber: Superfine: 17,5 mikron Vekt: 150g Størrelse S
 2. Noen som har brukt Osprey Talon 6 til skiturer? https://www.oslosportslager.no/produkt/osprey-talon-6-rumpetaske-hoftesekk-42326.aspx
 3. Alle er like gode. Gleden over å se våren komme etter vinteren. Se frem mot sykkel og lettere bekledning. Mot sommern når det blir mulighet for laaange sykkelturer i lette klær. Bading og telting i sikte Når høsten kommer. Fine farger. Frisk høstluft. Finne fram litt varmere klær, hodelykt. Shine og sette vekk sykler. Kos når det blir mørkere. Finne fram ski og vinterutstyr. Glede over ski og truger. Fint med det hvite. ......og så en ny syklus.
 4. Skaffa meg footprint til mitt Salewa Litrek II. (Supertilbud på vpg.no) Satte opp teltete i stua for å se hvordan et passer og hvordan man skal feste det. I front ser jeg tegninga.. der går strikken i duken ut til pluggen ser det ut til, de fire andre er jo strikkene ganske lange. Knytere dere en knute, eller bør jeg skaffe ekstra plugger. (ingen manual fulgte med (muligens fordi det er så enkelt?), ei heller videoer på nett som jeg kan se. (bare masse som forklarer hva footprint er, og hvordan man kan lage) .......litt flaut å spørre (og jeg er vanligvis ikke så "blond")
 5. Noen som har kjennskap til HH Loke regntøy? Vil investere i noe ikke alt for dyrt regntøy, som jeg slipper å imprignere. Skalljakka jeg har funker ikke når der det er for mye regn. Skal bli mye regn framover.... og ut må man jo. God score i test fra 2017 på Klikk
 6. Sikkert flere her som er observert det, men tenkte det var greit å melde i fra, Kom fra Vest-Hakloa over hengebrua og skulle opp på veien nedenfor Skinnskattberget. Gikk over den brua i august. Nå var det bare tre stokker der, den ene var ganske rotten. Vurderte å ake meg bortover, (er jo ikke langt), siden det ville vært for høyt og gå ned muren og opp på andre siden. Ingen krise for min del, skulle retning Hakadal, så måtte gå via Øst-Hakloa. Men for de av dere som kommer ned der, og tenker å gå mot Vest-Hakloa, må nok ta vegen rundt, så det er jo heler ikke noen krise sånn rutemessig. Fikk ikke tatt bildet selv fra fronten. (bildet av hel bro er fra Skiforeninga)
 7. Bruk Rock n' Roll smøring. Rens og voks i ett. Slipper skitten kassett/drev/pully-hjul.... og hender. Veldig enkel prosess å få det på.
 8. Da har jeg brukt Devold Breeze på noen korte turer.. og det føles veldig bra. Var innom Outlet i Vestby... de hadde Devold Hiking... litt tykkere. Usikker på om det er noe poeng. Er det litt kjøligere, bruker jeg ullundertøy.. (har ulike graderinger).. eventuelt genser/hoodie/jakke... så da er det kanskje nok med Breeze i t-skjortejungelen. Blir jo også lettere gal av og lese litt rundt om bekledning.... men det har jo funka bra med de løsningene jeg har kjørt... men har dag og ikke gått på fjelltur i stiv kuling med med regn som kommer horisontalt....... Ullundertøy, tykt eller tynt, eller blanding av ull/syntetisk, skalljakke eller softshell, superundertøy, og så har vi fleece, .. skal ikke være lett. .... 😧🙁...... men jeg kommer meg hvert fall ut.... det er jo det viktigste. (og har jo hatt mange slags turer i ulikt vær og klima..... og finner alltids en løsning... selv om den kanskje ikke er den mest idelle)
 9. Mye bra innspill, takker. Tenker å låne og tørrtrene litt først ja. Blir bare så revet med av entusiasme når jeg nå har fått telt-dilla.
 10. Har blitt hekta på telting, og blir inspirert av turvenner og kolleger til å teste ut hengekøye. Er en jungel der ute...men hva kan være en grei "start-pakke" på denne fronten? Har ikke satt meg alt for mye inn i priser og sånn, men om man man kan få en kurant hengekøy, med myggnetting og tak over hodet i prissjiktet 1000-2500 f.eks er jo det supert. Gjerne en tarp som også kan brukes uten hengekøye. Hadde jo vært kult å ta teltfrie overnattinger i høst også. PS. Bruker man liggerundrlag i køya? Jeg har SeaTo Summit comfort-plus, så den er jo smal og tynn. (Liker ofte og snu meg når jeg sover/sovner inn, og å ligge på magen, men det er vel en tilvenning det også....ligge på magen i hengekøye er vel ikke veldig enkelt?) Gjerne tips og råd som er lure å ha med seg på en ny etappe i friluftslivet.
 11. Og takk til deg. Da bestilte jeg derfra, så returnerer jeg til Outnorth.. sparer den del der. Og videre med bekledning. Er det sånn dere også dropper superundertøy til høyaktivitet, og heller bruker den tynneste varianten av ullundertøy til skibruk? Er det kaldt bruker jeg ull, men på kjappe økter når det ikke er for kaldt har jeg kun brukt super, men kanskje greit å konvertere til ull der også?
 12. Ekspedisjon på sykkel i Drammensmarka-sør. Første gang jeg er der med sykkel. (kun gått et par ganger helt nord i "Sørmarka" i Drammen) Målet var å finne teltplasser og bli generelt bedre kjent. Teltplasser fant jeg. Se min andre post: Turen i dag var helt magisk. Ganske tunge bein, (vært aktivitet siste uka)... og tidvis kraftig motvind. (særlig i oppoverbakkene). Men det er noe magsik med å sykle i Marka om høsten. Jeg blir sjelden rørt og beveget, men det var "noe" i dag som ikke kan beskrives. Sykla fra Sane stasjon, opp i Marka. Er å mye blindveier, så "enkleste" rute ble ned igjen til Eikern, retning Vestfossen, opp igjen i Marka... og mot Konnerud. Fortsatt tidlig, og mere å gi, så liten bonusrunde mot Nordbykollen.,.. og som alltid når jeg er på tur i min #2 by her i verden, Drammen, må jeg ta en æresrunde langs med "ælva" på en eller annen måte. (til fots eller sykkel..) Avsluttet en uimotståelig vakker dag, på mitt stamsted, Brasseri Felix, før jeg toget hjem til hovedstaden. JEG ELSKER DRAMMEN!!! Dagens rute https://www.sports-tracker.com/workout/tullball520/5d7e72b0a65c74c4ba6c67df (nok en gang litt fuskete GPS) Dagens bilder https://drive.google.com/open?id=1LLKQmYX0ppYX2wmKeClF8lKtjX63n54_ Bilder fra en en liten mini-svipptur til Spiralen og langs ælva for et par uker siden https://drive.google.com/open?id=1S0bVKjGuvpBgbyEVAxbsRMYs73de_Dpk
 13. Fikk ikke somla meg til teltture der i sommer, men tok en sykkeltur i dag, for å se etter plasser, og bli bedre kjent. Som det ble tipset om her, nydelig plass ved Gallebergsetra, ved nordenden av Store Øyvannet. Så også OK ved Plassenetjernet. Vesle Jøranvann var bare siv. Var en fin ratseplass i veikanten ved Store Jøranvann, men er ikke så kult å campe så nær veien. Ellers, fint å ratse på en liten gressflekk bortenfor Rønnehue før man går opp--og ned mot Plassane. Kanskje litt bløtt, men ved Dammyrtjern vest for Hagatjern, var et en OK plass på sørsiden, og en opparbeidet ratseplass i øst. Brukbare plass til østober ved Gryttjerna.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.