Gå til innhold

DenGladeVandrer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  160
 • Ble med

 • Dager vunnet

  1

DenGladeVandrer vant dagen sist 5. juli

DenGladeVandrer hadde mest likt innhold!

Om DenGladeVandrer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Herlig, bare at par steinkast fra første camp. Takker.
 2. Nema problema Blir megabra med tur uansett.
 3. Jeg er med i Finnemarka på på FB. Men dette er jo ikke FM. Er en gruppe for Drammenmarka, men får ikke posta noe der ser det ut til.
 4. Skal ta meg en ekspedisjon i Drammensmarka-sør til helga. Der jeg ikke veldig kjent. Jeg ser på kart etter utsiktspunkt, og andre topper, det er stas. Men er det noen "kule" ting som ikke står på kartet. No ala Jakobstigen, en hule/grotte eller noe i den duren? Topper finner jeg selv, det er et must. Ikke spikra noen rute 100%, men går fra Sande stasjon, via Bergstighøgda, Kabaretta, Montebello. Camper ved store eller vesle Øyvannet, og tar noen topper i høgget der. Går mot Finntomtåsen og Skulkerud, og vil på SIrikjerke, og ende opp i Vestfossen eller Mjøndalen tenker jeg.
 5. Som ivrig Kjentmannsjeger, har jeg i en del år hatt Heksebergfjellet på lista. Så det var godt å få komme dit. Tok med en kompis, som trenger å bli innkjørt i turkokkelering. Han arvet litt overflødig utstyr av meg, og med hver vår brenner, så det ble en herlig middag med Øyeren i horisonten, og en liten runde etter det. Fin liten skogsperle på Romerike
 6. Nå har jeg nåde Crux og Vega, (og Biltema og Priums gass).... Tror det blir bra jeg. Alle brennere har sine plusser og minuser, som med alt annet utstyr.
 7. Var nok et par uheldige bokser. Prøvde på to, en som jeg hadde brukt en del, og en ny. Hadde en del andre i boden, og der funka det. Så da er jo alt greit egentlig.
 8. Da ble det til st jeg returnerer Cruxen, og kjøper en Vega. Magefølelsen sier det etter å ha sett lit rundt. Er jo for mye å velge i, og ditto med brukererfaringer, men skal bli fint å prøve slangebrenner. Beholder den gamle JetBoilen, som hsr vært trofast i flere år, som reserve.
 9. Mye bra innspill her også. Takk. Kanskje prøve en Vega? Ikke noe behiv for vinterbrenner. Man vet jo aldri, men kan ikke se for meg at jeg skal campe eller kokkelere vinterstid.
 10. Er ikke sikkert jeg kjøper slangebrenner. Skal få testa Cruxen snart. Har som sagt aldri hatt problemer med ustabil JetBoil, og jeg har jo beina til den. Brenner til JetBoil passer fint i 1,5 l. kjelen på turer hvor jeg ikke er alene. Men nå blir det straks langtur med bl.a Crux og X-pot, så det blir stas.
 11. Hvordan er det med holdbarhet på slanger? Selvsagt an på bruk. Men er vel en del som må byttes på sikt?
 12. Hvilken slangebrenner, som de har Fjellsport (må handle der), anbefales for mitt bruk. Ikke viktig at den kan brukes om vinteren, Trenger ikke være stor, stort sett bare meg,.. og av og til en annen, så ikke store gryter/panner.
 13. Meget erfaren i å mekke mat på tur, men har kun brukt JetBoil-flash med JB-stekepanne og kjele, i tillegg til originalbeholder, selvsagt. Meget fornøyd. Har nå kjøpt en Optimus Crux Lite, for å spare litt plass på lengre turer (samt et par X-pot'er).. det skal bli riktig så bra. Men lurer på om det egentlig er bedre å med brennere som har slange du kobler til gassen. Slik jeg ser det, blir det jo mer stabilt, (selv om det aldri har vært noe problem før). For min del, tenker jeg ikke å lage mat ute vinterstid, ei heller storm og uvær på fjellet. Blir 3-sesongs i Marka for det meste. Fordelerulemper med begge typer, tas gjerne i mot.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.