Gå til innhold
 • Bli medlem

DenGladeVandrer

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  250
 • Ble med

 • Dager vunnet

  4

DenGladeVandrer vant dagen sist 5. februar

DenGladeVandrer hadde mest likt innhold!

Om DenGladeVandrer

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Selger to flasker NikWax, som jeg har tatt en runde av. Down Wash Direct, 1 l. (brukt 1 dl.) veil. far ca 250,- Selger for 199,- Down Proof 300 ml. (tatt 3 korker).. veil fra 129,- Selger for 50,- Skulle vaske en gammel sovepose, og hadde tenkt å vaske de jeg bruker, men prosjektet feila, så kommer ikke til å vaske noe dun igjen.
 2. Truge-ekspedisjon fra Mylla. Ikke noen bilder på denne turen, men alt ligger trygt lagret på internminne. Trenger ikke bilder av alle turer. [Hidden Content] Turens hovedmål var Helgehaugen, så jeg omsider kunne huke av på alle High-Five i Oslomarka. Nydelige utsikter, og det er noe eget ved å labbe rundt over hogstfelt og andre steder hvor ingen ferdes, og det ikke er så framkommelig i den snøfrie årstiden.
 3. Jeg kunne legge ut masse om turene mine. Er jo ute på tur i en eller annen form 3-7 dager i uka året rundt, både kort og lange, med høy og lav puls, til fots, med og uten køye/telt. Ski, truger, sykkel på grus og asfalt, og nytt av fjoråret, packraft.... Hadde jeg lagt ut det jeg kunne, hadde det blit regner som spam.
 4. For å variere. Jeg går på ski, truger, går til fots, eller som i dag, motbakkeøkt (20 x løp) i en lokal brattbakke. Det er "vanskelig" å ikke gå fort på ski (selv om jeg har elendig teknikk). Jeg nyter å peise på, men det er noe helt eget ved å truge i vei. Med truger får jeg opplevd mer, ta bilder og får mer ro i sjelen. Jeg får også gått steder jeg vanligvis ikke får vært. I morgen blir det ny tur. Fra Mylla, og planen er å komme opp på Helgehaugen (siste av High-Five jeg ikke har somla meg opp på). Så er tenker jeg å ta gjennsyn Lamannshaugen og Svartjernshøgda også.... men tar d
 5. Ser ut som en bra tur. Ser i arkivet mitt at jeg 8. oktober i 2017, gikk fra Mylla (tok taxi fra Grua) via ulike topper ned mot Elgstøa, Katnosa, oppom Kjerkeberget, Sandungen, Fyllingen og til ørkedalen skole som en dagstur, 46 km 😀. Etter at jeg begynte med hengekøye i fjor, blir det neppe så lange turer på en dag igjen.
 6. Anbefales. Er nok best på truger, eller i tørkeperioder om sommern. Er nok ganske et ganske fuktig området tenker jeg.
 7. Liten tur i bakgården/hagen (aka Lillomarka) med en kompis. Fra Tonsenhagen over Alnsjøen, Breidsjøen mot Steinbruvann og Røverkollen. Ned til Badedammen, mot Hukenveien og inn mot Alnsjøen igjen og hjem til Tonsenhagen. 16 km nytelse i vintersola. Fikk meg en 18 km skitur etter lunsj alene, så attr en herlig dag i Marka.
 8. Med en god bunke med Kjentmannsbøker i hylla man har jobbet seg sakte men sikkert igjennom de siste sju åra, var det nå duket for #25 i 2012-14, 614m topp sør for Branntjernhøgda (ovafor Sandungen) Jeg tok et par andre gamle poster oppi høgget der til forts høsten 2019, og la da en plan om at jeg skulle ta minst en av de tre gjenværende der med truger, og i dag var den dagen. Jeg er alltid forberedt på at det ikke funker med truger. (som turen på første nyttårsdag, da var det for løst, og da ble det en finfin fottur med truger på sekken i stedet). Men å ta toget til Stryken ti over s
 9. Drømmedag til fots og med truger. Årets femte trugeekspedisjon er unnagjort, og det ble noe jeg sent vil glemme. Hadde vel egentlig ikke noen konkret plan, siden jeg har erfart at truging er føreavhengig, så jeg er alltid forberedt på at det ikke funker. (som turen den på første nyttårsdag, da var det for løst, og da ble det en finfin fottur med truger på sekken i stedet)… Så jeg ville bare ta det som det kom, og improvisere underveis, 100% nytelse var i fokus, og det hadde blitt uansett. Starta fra busstopp ved Kjelsås, og gikk bort til Maridalsvannet. Idyllisk å gå der alene,
 10. jeg stusser også hvordan Nikwax kan si at en flaske på 500 ml holder til 2-3 plagg. Gudene vet hvor mange runder jeg hadde på den gamle jakka med den siste åra. Mulig jeg gjør det vanskeligere, men når noe som i teorien burde være svart/hvitt, og ha en fasit, så er det jo ørten ulike meninger.
 11. Og jeg er like langt.🙄. Konklusjon, vaske etter råd fra Arxteryx, og impregnere som det står på NikWax?
 12. Like forvirra gitt. Men takk for inspill. 👌
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.