Lompa

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  4 501
 • Ble medlem

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  28

Lompa last won the day on December 9 2016

Lompa had the most liked content!

Om Lompa

 • Bursdag

Nylige profilbesøk

1 545 profilvisninger
 1. Transport av pulk på asfalt

  Hehe, da vil jeg foreslå at man går inn på stasjonen og låner ei tralle..
 2. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  Fluorgreier forurenser. Det er sikkert greit for de som må tjene et sekund på mila, men for oss andre så er det greit å la være..
 3. Transport av pulk på asfalt

  Hvis du ikke har en fullstendig overlastet pulk, kan det være en ide å ha med en sekk eller duffelbag. Da kan du stroppe sekken/bagen oppå pulken med stroppene ut og bære den på ryggen.
 4. Gå inn jaktstøvler

  Gå til en skomaker og få den blokket ut litt i tåa.
 5. Gamle bc bindinger på nye fjellski

  For at ikke sålen skal bli for tørr er det lurt å varme inn litt glider og sikle av.
 6. Syk pris!!!!!

  Enkelte får en "hard-on" av å vite at de har den dyreste sykkelen. Dem om det. Jeg tror kanskje dette like mye handler om at Oslo Sportslager vil markedsføre seg som "butikken som har alt". Og gjennom det selger de flere andre sykler til lavere priser. Ved å ha en sykkel til 160 000 i butikken, så kan det bli enklere å prate kunder med god råd opp fra 30 til 40 000 på deres sykler... For meg gir det ingen status å ha sånt dyrt utstyr. Det er mye kulere når det kommer en på billigsykkel og kjører fra dem. Eller når man går på jakt med en som går og stryker sin Beretta med gullgravyr til 50 000, men som treffer dårligere enn han med den slitne Baikal-hagla..
 7. Nye ski, bindinger og støvler

  Enig med forrige taler! Det koster så lite, har ingen negative konsekvenser, men mange positive.
 8. For din del, gratis! For du har jo telt til allslags bruk.. Jeg har gått over Hardangervidda på vinteren med et Basecamp-telt til 599,- Det holder helt fint om man vet hva man gjør. Hvis man da ikke legger sunn fornuft hjemme og setter teltet opp på den mest forblåste toppen, -for da trenger man et av de "bomberommene" til ti tusen. Telt kan modifiseres for å tilpasses eget bruk. Jeg har aldri savnet stormmatter, men noen får slike montert på. Jeg har heller senket teltet litt ved å kappe stengene. Vinterstid har jeg uansett snø å legge rundt.
 9. Sovepose for barn med nakkekrave?

  Bare for å være litt vrang. Du mener vel sovepose med nakkekrave for barn..?
 10. Scott, helt klart! Veldig mye båt for pengene. De andre vokser man mye fortere fra.
 11. DIY Packraft!

  Sant nok. Any time for min del. Det blir en "Large with double layer-floor" og en "Top-up valve" for meg.
 12. DIY Packraft!

  Kan vri hodet på den og bruke den på høykant. Blir ca 1 cm da. Tenkte å prøve den jeg har, men kan sikker spleise på en sånn greie hvis du bestiller. Det var jo ikke all verden til pris.
 13. DIY Packraft!

  Hm, det er mulig at det går, men når man kjøper et ferdig klippet "kit" så er det kanskje noe annet? Veldig bra om det ikke er toll! Jeg har et gammelt smørejern som jeg tenkte å bruke. Ser ut sånn som dette, bare det er elektrisk. https://www.oslosportslager.no/produkt/swix-t66-smorejern-til-skibrenner-29458.aspx?nosto=productpage-nosto-1 Hvis ikke det funker så må en vel bestille..
 14. DIY Packraft!

  Nei, det var tatt med.
 15. DIY Packraft!

  Nå kommer det mva og toll på dette, så det blir nok noe mer..