Gå til innhold

Lompa

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  5 445
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  32

Lompa vant dagen sist Januar 29

Lompa hadde mest likt innhold!

Om Lompa

Nylige profilbesøk

3 685 profilvisninger
 1. Det var akkurat sånt jeg tenkte på. Vi kunne ganna alle de som kan kjøpe vanlige klær, hengekøyer, telt og soveposer. De som kan blinke til venstre i småbiler uten at hendelen kommer i konflikt med knærne. Vi måtte ha stort bål, for alle de lange beina ville gjort at vi ikke kan sitte så nærme. Sånne greier.. Kunne blitt gøy!
 2. Lompa

  Gass vs flytende

  Bare siden dette med CO er nevnt, så produseres CO av alle brennere, også gass. En jetboil med gassbrenner kan for eksempel være veldig dårlig. Slike greier med varmeutvekslende ribber under gjør at det lettere blir ufullstendig forbrenning. Regel nummer 1: Lufting når det brukes brenner. Rikelig tilgang til oksygen er en absolutt forutsetning for ren brenning.
 3. Kanskje vi må ha XL-treff en gang. Samle alle lange menn og se hvilke løsninger andre har valgt på våre særegne utfordringer. Krav for deltakelse. Over 195?
 4. Det er dette forskning handler om, å finne offentlig finansiering for å skaffe seg selv nytelse. Smart forsker dette her. Hun kan nå velge og vrake i menn. Alt hun trenger å gjøre til gjengjeld er å skrive ned hvor mange fisk de får. Hvem er det egentlig som har fått haill her? Hilsen forsker
 5. Da får jeg jo ingen overraskelse..
 6. Lompa

  Villmarksbutikken konkurs

  Husker ikke hva den heter. Mest jaktklær osv.
 7. Jeg er imponert over at folk husker hvilken farge de bestilte. Selv får jeg en overraskelse rundt 1. april..
 8. Lompa

  Villmarksbutikken konkurs

  Det ironiske er at det er startet opp en ny butikk butikk med jaktutstyr i kjelleren på Jessheim senter, i de lokalene hvor Villmarksbutikken holdt til i mange år. De startet jo i det små de også..
 9. Lompa

  Villmarksbutikken konkurs

  Synd med Villmarksbutikken! Ikke lenge siden jeg var innom, og jeg forstår jo at den butikken var dyr å drive.. Enormt utvalg i fiskeutstyr, en større våpenavdeling enn de aller fleste, en diger butikk, en stor klesavdeling, en stor campingavdeling, det meste av Hilleberg, f.eks.. Det varelageret må ha kostet enormt, og de store lokalene kan ikke ha vært billige de heller.
 10. Her er det gjort dårlig jobb. Har du mulighet så bør du gå tilbake til butikken. Hvis du må bruke skiene nå så må du nok frem med drillen.. Monteringsskruer er butte i tuppen, og hullet må være dypt nok for at de skal gå helt inn. Å begynne å bruke dem som de er vil være en tabbe. Når du legger tyngde på bindingen kan du fort tråkke skruen ned, og gjengene vil gjøre hullet for stort.. Bindingen limes ikke til skien, men det er ofte man bruker lim i skruehullet. hvis du er lengt fra butikken nå ville jeg i alle fall tatt en telefon til dem, slik at du har ditt på det tørre m det blir en reklamasjonssak senere.
 11. Den har jeg brukt langt ned på minus tjuetallet, og aldri trengt å forvarme. Brenner blå flamme veldig fort. Det er vel hovedgrunnen til at den andre bensinbrenneren ikke har vært i bruk på lange tider.
 12. Lompa

  Jeger men allikevel være glad i dyr ?

  Skikkelig enig altså! La folk heller spise kjøtt fra dyr som har stått på båsen hele livet. De har uansett ikke noen gode liv, og la de søte vennene våre få gå fritt i naturen. De fæle jegerne kaller det å høste fra naturen, men det er ikke noe annet enn mord! De påstår også at det blir for mange dyr om vi ikke tar ut et stort antall i jakta. Det er ikke noe å bry seg om. På 5-10 år har det dødd så mange av sult (altså naturlig død pga lite vinterfor) og påkjørsler, at det stabiliserer seg, og derfra blir alt bare harmoni. Jeg heter på deg, Alex!
 13. Lompa

  Prosjekt: litt lettpakking

  Alternativ 3, av den grunn at det er flere lag, og større sjanse for at du har beholdt ett tørt..
 14. Lompa

  Prosjekt: litt lettpakking

  Den fins ikke for turer lenger enn til butikken Vil tippe at min sekk for den turen ville ligge på 6-7 kg, pluss mat. Jeg forsøkte å sette meg inn i den turen du planlegger, og skulle jeg forsøkt meg på den så måtte jeg forberede meg på veldig mye svetting... Et ullag over ville samle opp fukt som det vil bli vanskelig å bli kvitt (-hvor mye veier den våte ulltrøya?). Men prinsippielt så mener jeg at flere tynne lag er bedre enn få og tykke. Det gir større fleksibilitet, og ikke nødvendigvis mer vekt.
 15. Lompa

  Prosjekt: litt lettpakking

  Ja, men den har sjukt bra fukttransport og tørker fort.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.