Gå til innhold

Lompa

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  5 270
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Lompa vant dagen sist April 24

Lompa hadde mest likt innhold!

Om Lompa

Nylige profilbesøk

3 002 profilvisninger
 1. Lompa

  Ødelagt Åsnes Polar Expedition stav!

  Jeg ville ikke reise på langtur med noen staver med skrulås. Har hatt og sett så mange som går i stykker, at jeg ikke tør stole på dem. Greit nok for en topptur/dagstur hvor man alltids får karret seg hjem, men betydelig verre om man skal over vidda..
 2. Det er mulig. Jeg bruker ikke padlesko.
 3. Mye fint som er skrevet her. Har selv sånn middels høydeskrekk, og det er en ting som har hjulpet meg veldig. Det er å ha med en veldig trygg person når du oppsøker litt luftige steder. Hvis du kunne tatt samme turen sammen med en eller flere som du har 100% tillit til, så blir det lettere. Har man en bak som forteller at "det grepet er sikkert" og "sett venstre fot på den steinen og ta tak der med høyre hånd", så kan man føle mestring og glede på steder man ellers ville nærmet seg panikken.
 4. Hvorfor det? Jeg har latexføtter på min, og de er både holdbare og gode å ha på. Jeg har uansett et par slippers jeg trer på meg når jeg skal på land. Grei pris på tørrdrakter hos kajakkspesialisten.
 5. Studier består mye av lesing, og det kan man gjøre mange steder. Ikke minst på fjellet.
 6. Lompa

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Når en som kaster så mye mener det er solid nok, så skal ikke jeg protestere mer.. Vi er sikkert mange som har kjent på den kjipe følelsen av et perfekt kast hvor sluken farar avgårde laangt utpå vannet, og det tar noen tidels sekunder før en oppfatter at den ikke lenger sitter på snøret... Etter det har ikke jeg hatt 0,10.
 7. Rondvassbu burde vært revet. Det er valfarten inn langs vegen fra Spranget som har stoppet reintrekket. En løsning med buss ala Snøheim kan forsøkes som siste utvei, ellers bør den fjernes. Parkeringen ved Spranget bør også trekkes lenger nedover. Det området som er mest attraktivt for reinen på Hardangervidda, er området mellom Songa og Møsvatn, sør for Kvenna. Dette området har aller minst ferdsel og her har aldri DNT merket stier eller satt opp hytter. De har faktisk et gammelt vedtak om at de ikke skal røre dette området. Det forteller vel kanskje sitt om forholdet mellom fotturister og rein.
 8. Lompa

  Et nerde-dilemma for en fjellfisker

  Alternativt la den nye stanga bli hjemme og bruke en av de andre du helt sikkert har, og som er dimensjonert til snellene.. Jeg synes også 0,10 høres tynt ut for kastevekt på 20 gram, og med ei lang stang som det blir mye kraft i.
 9. Jeg har ei lita løkke med bardunsnor festa til hempa på ventilen. Denne kan jeg binde over bardunen om det trengs.
 10. Lompa

  TBE vaksine anbefales i Sør Norge

  Lurt å sette seg inn i hva slags vaksiner man skal ta, men det er viktig å ikke gjøre dette med nettsøk. Da ender man med autisme og det som verre er. Oppsøk lege for å få veiledning. Det er de som kan dette! Jeg går mye i skogen i jobbsammenheng, og får derfor vaksine. Er ikke spesielt plaget med at flåtten setter seg på meg, men det hender da at jeg har en og annen. Veldig greit å vite at jeg er vaksinert.
 11. Lompa

  Norrøna med 7 års garanti

  Aha, så det er borrelåsen som er problemet i livet på buksene mine....
 12. Lompa

  Norrøna med 7 års garanti

  Jeg er veldig spent på hvordan Norrøna skal løse forbudet mot perfluorerte stoffer fra 2020. Da vil de ikke kunne gi ut samme jakke som erstatning for den som ble ødelagt..
 13. Lompa

  MC-FØRER – bruke fjellsko på tur med motorsykkel?

  Jeg har kjørt på tur med 125 l. Recon pack. Går fint det også.. Har koffertsett på min sykkel, så jeg pakker hjelm og kjøreutstyr nedi der når jeg forlater sykkelen. Sekken har jeg på tvers bak meg, mellom meg og toppboksen. Den er da halvfull. Resten har jeg i boksene.
 14. Lompa

  MC-FØRER – bruke fjellsko på tur med motorsykkel?

  Jeg har kjørt mye med fjellsko og det går veldig fint, men det kommer jo litt an på hva slags sykkel. På en trang R-sykkel kan det nok bli litt klumpete med tykke fjellstøvler, men på en sykkel med moderat kjørestilling er det helt fint. Lurt å snøre litt løst i ankelleddet, så det ikke blir så knotete å gire og bremse.
 15. Lompa

  Sluker til ørretfiske!

  Litt lite spinnere etter min smak. I mine bokser er det like mange spinnere som sluker. Må ha noen med kobberfarge, noen mørke og noen blanke, og gjerne noen med attraktorfarger, som oranje eller neonrød.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.