Gå til innhold

Lompa

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  5 127
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  30

Lompa vant dagen sist Januar 25

Lompa hadde mest likt innhold!

Om Lompa

Nylige profilbesøk

2 580 profilvisninger
 1. Hva har du kjøpt nå!

  Er ikke Sahara et litt rart navn på ei fiskesnelle?
 2. Vil pussing av løp påvirke kulebanen?

  Jeg ville vel også være mer tilbøyelig til å tro på et gresstrå eller noe sånt i kulebanen. Evt at det har kommet noe rusk i løpet før dette skuddet? Det er ikke rare greiene som skal til.
 3. Fantaski

  Bare å bytte bein hvis du vil ha fellen på innersiden.. Hovedgrunnen til at jeg ikke ville hatt noe sånt, er at man bruker skøyteski. De har ikke smørelomme, og fellen vil derfor subbe også når man skal gli.
 4. Har levert ei bunke gamle sekker, ski og alskens dilldall på lokal gjenbruksstasjon. Kom hjem med et par sykkelhjul og ei fin rumpetaske. Hilsen skrotnissen
 5. Vanlige ski i Rondane i påsken

  Dere blir neppe alene på den ruta så det bør jo gå, men det er ikke ideelt. Det verste føret er vel kanskje om det blir mye vind. Da fokkes sporene igjen, men det verste er kanskje at det stadig bygger seg små skavler (sastrugi) som kan være faste, og dette kan være en belastning for tynne skitupper. Veldig enig med Omnilite ang stavene. Det kan bli skikkelig kjipt.
 6. Solkrem som tåler kulde -hva fungerer best?

  Akkurat den jeg har også. Litt seig, så den holder seg på huden også om man svetter litt.
 7. Solkrem som tåler kulde -hva fungerer best?

  Jeg har en sånn greie som har konsistens som vaselin omtrent. Man åpner lokket og tar solkremen med fingeren. Funker i allslags vær. Husker ikke merket, men det er en uten vann, som er viktig i kulda. Om man har en tom liten vaselinboks eller lignende, kan man sikkert fylle denne med solkrem fra ei flaske før man drar på tur..
 8. Med fjellski og pulk gjennom Finnskogen

  Flott rapport fra et område jeg bare har vært sommerstid. Det fristet å prøve vinteren også. Befriende god lesning. Her var språket like levende og godt som bildene.
 9. Liggelengde i telt

  Det er ikke mange gjester man har plass til om man både skal ha dem inn i innerteltet og samtidig fyre der inne.. Gjester i teltet har oftest skoene på, så de kan sitte i forteltet.
 10. Liggelengde i telt

  Jeg har motsatt erfaring. Plass til mer folk i et tunneltelt, så fremt man har fortelt med full høyde. Bruker mest et Fjellreven Akka, tremanns tunneltelt. Her er det plass til folk i forteltet og i innerteltet. Man sitter ikke i fotenden, men i høyeste ende av innerteltet og i ytterteltet. Med kuppeltelt er det ikke plass til folk i forteltene, da de skrår for mye.
 11. Liggelengde i telt

  Den enkleste måten å lage lettvektstelt på er å lage dem mindre.. Skal man ha noe som er stort nok, så må man ikke se på vekt først. Da blir man bare skuffet.. Hilsen mann 199
 12. Berkley stang (7 fot)

  Det jeg mente var fot og ring. Ikke hørt om at man kan skifte bare ringen. Det er jo veldig flott om det går! Det er ikke mulig for en amatør å legge nye surringer og lakke like fint som originalen, men det går fint an å få det like bra. Ikke så vanskelig heller.
 13. Exped Chair kit Krympet!?

  Mitt har blitt vått masse ganger, og det har ikke resultert i krymping. Veldig rart om sånne syntetiske materialer skal krympe.
 14. Hvor mange skipar er for mange?

  Man kan bruke litt gjengepasta for enklest montering/demontering med inserts. Man limer ikke ved hvert bytte.
 15. Berkley stang (7 fot)

  Eller bytte av ring, hvis det er ei stang du er glad i..
×