Gå til innhold
  • Bli medlem

Gabs88

+Støttemedlem
  • Innlegg

    747
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    12

Gabs88 vant dagen sist 30. mars

Gabs88 hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

377 Excellent

Om Gabs88

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

  1. Jeg ser etter en app som kan brukes til å raskt lagre flere posisjoner. Jeg vet dette går an i alt slags forskjellige karttjenester men det jeg ser etter er noe som er kjapt slik at jeg kan markere flere posisjoner i løpet av kort tid. Tenker å bruke det når jeg setter garn, teiner eller sniksnøre i sjøen for å registrere hvor jeg har sluppet dem ut. Slikt at jeg kjapt kan finne dem senere.
  2. At han orker.. På Niak har jeg festet innerduken i ytterduken og alle bardunene er permanent knytt slik at de er der, men jeg slipper å bruke dem. 2 teltstenger og 6 plugger, så er teltet ferdig satt opp med mindre det er meldt storm.
  3. Det er vel liten sannsynlighet for at denne kommer tilbake, men en slukboks/wobblerboks av denne typen har blitt mistet i løpet av den siste uken. Boksen inneholder 14 stk wobblere. Hvis noen skulle finne den eller høre om noen som har funnet den utloves finnerlønn på 500kr.
  4. Gir mening Har bare testet et slikt et en gang og det er leeeenge siden..
  5. Er ikke kjent med alt mulig som finnes i alle prisklasser, selv har jeg et Thermarest Xtherm som jeg kjøpte for ca 2200 kroner. Mener å huske at Marius kjøpte samme, XTherm NXT. Du må nesten bare sjekke tester, det er mye bra tester på YouTube. En ting du bør tenke over er at formen på underlaget kan føre til at det blir varme og kalde soner på det. Det kan være billigere å kjøpe et bra et med en gang i stedet for å gjøre et bomkjøp.
  6. Min stemme er for to enkle. Enkle vil blant annet gi økt komfort på grunn av muligheten til å tilpasse lufttrykk til kroppsvekt. Med en dobbel kan det hende at det blir for lite luft for deg slik at du ligger helt ned på bakken og fryser, eller for mye for henne slik at underlaget blir alt for hardt. Dobbelt kan være hyggelig men er også til en viss grad en gimmick.
  7. Hvis et telt veier mer så er det også større, samme med sovepose, stormkjøkken og alt mulig annet. Så et telt på 3 kg tar også opp ca dobbelt så mye plass som et telt som veier 1.5 kilo. Øksen kan også henges på utsiden av ryggsekken. Det sagt så har jeg er mye mer ekstensiv pakkeliste i en 64L sekk selv.. En pakkeliste som inkluderer alt fra fiskeutstyr til hodelykt, packraft og årer..
  8. Lite fortelt på Unna, og hvis du har to underlag i bredden hvor skal du da ha sekken? Og spesielt om du skal pakke ut av sekken og ha ting rundt om kring, da er det ikke lengre plass til 2 personer der inne. Eller hvis været er dårlig og du blir sittende fast inne i teltet.
  9. Tror ikke det er så nøye om vidda stenges. Det finnes tross alt mange andre områder hvor det knapt ferdes folk. Feks områder hvor reinsdyr har blitt slaktet ned grunnet skrantesyke.
  10. Gabs88

    Lette hansker

    Det er Gore Tex Vindstopper hansker, de er vindtette.
  11. Stort sett enig i at det ikke trenger å være for varmt. Men er fornøyd om det blir mindre regn en vi hadde i 23...
  12. Det smelter nok da ja. 😁 Men du har feks Ruffwear Swamp Cooler som er en evaporativ kjølevest med reflekterende folie. Den kjøler når den er våt og reflekterer varme fra sollys.
  13. Kjøp en hundeveske og fyll den med kjøleelementer fra Biltema.. 🙄 Ut på tur med 10 kilo is på ryggen. En kompis av fattern gjorde det av og til, på den måten fikk han godt nedkjølte hunder som i tillegg klarte å slite seg ut skikkelig.
  14. https://www.dagbladet.no/nyheter/varsler-rekord-varme/81285252 Dette ser bra ut, jeg skal ha mye fri. 😁
  15. Det blir noe mellom jogge og fjellsko. Men de er også gore-tex sko, altså vanntette. Jeg bruker noe tilsvarende selv på mesteparten av mine fjellturer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.