Gå til innhold
 • Bli medlem

Hege P.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 911
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Hege P. vant dagen sist 25. januar

Hege P. hadde mest likt innhold!

Om Hege P.

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

4 065 profilvisninger
 1. Da trenger du en kjele som er lett å gjøre ren, og kanskje spise fra. Altså, stort lokk,
 2. Begge de to foregående forslagene er gode valg, men dersom du tenker å lage annet enn drikke (grøt, koke fisk m.m.) i samme kjelen ville jeg gått for kjelen fra GSI.
 3. Jeg må tilstå at jeg selv er skyldig i å hente store, myke moseflak. De fungerer nemlig veldig bra som underlag for et liggeunderlag av typen skum ved overnatting under åpen himmel eller tarp. Bare å riste ut eventuelle kongler, kvist, mus og maur, bre det ut på liggeplassen i ønsket tykkelse og plassere bamseunderlaget oppå, PS: Det lønner seg å sjekke om mosen er noenlunde tørr..
 4. Hadde det vært i mitt område ville jeg antatt at det var buhunder på musejakt. "Leave no trace" er umulig der buhunder ferdes (egen erfaring, som har to). 😁
 5. Jeg mener at Magasinet har en på 3.5x3.5 m. også, om man ønsker en kvadratisk. Passer bedre enn 3x3 om man vil bruke den over hengekøye uten å henge den opp diagonalt. Jeg synes den til Lars Monsen er dyr, og lurer på hvor mye man betaler for merkenavnet. Lars Monsen designet noen kniver også, men jeg vet ikke hvor populære de er. Jeg liker dem ikke. Og som andre nevner er ikke fargene på monsentarpen noe jeg ville valgt.
 6. GSI-kjelen er et glimrende valg. Passer i Trangia sitt stormkjøkken også (25-serien).
 7. Eneste problemet med hatt er om man går med en høy ryggsekk. Hattebremmen "kolliderer" med sekken i bakkant. I slike tilfeller bruker jeg cap.
 8. Jeg foretrekker også hatt, og bruker denne: [Hidden Content]
 9. Betyr dette at du lar være å skyte reinsdyr? *Bare måtte..*
 10. Minner litt om Discovery-serien "Naked and afraid". To mennesker skal overleve i 21 dager i villmark som (regel en eller annen jungel). Splitter nakne, kun med en enkelt valgfri gjenstand. Og så klages og gråtes det over at det er kaldt om natta, fullt av stikkende, blodsugende innsekter og så videre. Leser de seg ikke opp litt for de melder seg på?
 11. Bruk lett synlige klær der det foregår jakt. Gå langs åpne stier, og kos deg.
 12. For mange år siden fikk jeg en solid lærepenge i Finnmark. Terrenget var nærmest flatt, med et par meter høye buskaktig bjørk. Grønt telt. Skulle bare en liten runde rundt leiren for å sanke inn noe bålved. Veien tilbake til teltet ble noget trøblete, kan man si. Selv om det var så å si uten småkratt og sånt, altså med god sikt mellom trærne, ble teltet "borte" for meg etter få minutter. Alt så jo likt ut, og siden jeg "skulle bare", var jeg ikke så oppmerksom på hvor jeg gikk. Fant fram til teltet sånn etter hvert, men jeg lærte at skogene i Finnmark kan man lett gå seg vekk i, selv ute
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.