Gå til innhold

Hege P.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 816
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Hege P. vant dagen sist 25. januar

Hege P. hadde mest likt innhold!

Om Hege P.

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

3 507 profilvisninger
 1. Er du sikker? Neida, jeg dro bare en fleip. Men selv akter jeg å dra på tur i skogene her jeg bor. Mest dagsturer, men også en overnatting eller to med tarp og hengekøye. Eller bare tarpen. Jeg trenger jo ikke dra langt på ferie jeg, siden jeg bor der. Men håper på noen turer til fjells utpå sommeren.
 2. Husk pass! Og karantene. Siden du er på utenlandsreise helt til Hardangervidda.
 3. Dersom utedoen på hytte er den eneste doen til har tilgang til, blir vel et besøk på hytta nødvendig.
 4. Jeg har mye turutstyr, mer enn jeg strengt tatt bruker eller trenger. Men nei, jeg låner aldri ut utstyr. Fordi jeg har opplevd at utstyr har forsunnet eller blitt ødelagt av låneren. En god kniv jeg lånte ut ble for eksempel brukt til å splitte ved med en stein som batong, og med en stein som underlag. For mange år siden lånte en arbeidskamerat ei hagle. Som han ramlet med og bulket løpet på. Telt med rift i duken.. Imidlertid har jeg for vane å gi bort utstyr til familiemedlemmer som trenger det, særlig unge som har lyst til å utforske friluftslivet. Jeg har gitt bort kniver, telt, underlag, tarper, hengekøyer, fjellduker, ryggsekker, kokeutstyr og primuser. Utstyr jeg bruker selv blir hverken utlånt eller gitt bort. Men mange av mine familiemedlemmer har fått gratis fra mitt "overskuddslager", og at det blir brukt ser jeg på turrapporter på Facebook.
 5. Dårlig svar fra Brusletto! Hva er hensikten med en solid og tung fulltangekniv dersom man ikke en gang kan splitte litt bålved med den? Jeg bærer da ikke en så tung kniv i beltet bare for å spikke pølsepinner. Enig i at øks er best til splitting av ved, men dette er for dårlig. Det passer da ikke alltid å bære med seg øks i tillegg om man ikke skal hogge mye ved. Der mistet Brusletto meg som kunde også. Vel, de gjorde de faktisk da de ikke gadd å svare på min klage. Ser på Facebooksiden deres at det er flere som er misfornøyd med denne kniven. Heretter bærer jeg en Strømeng.
 6. Auda! Dette så da merkelig ut! Ja, kniven skal være solid den, så her har det nok skjedd noe speiselt med stålet. Jeg har både standardversjoen og denne spesialversjonen. Jeg likte ikke spesialversjonen på grunn av dårlig gravering av skaft/lite pent treverk, og stygge "chips" og rulling av egg som om noen hadde åpnet hermetikkboks med den. Men ellers virker jo stålet solid nok på min. Nåja, jeg har ikke kløyvd ved med den. Liker standardversjonen bedre, og den kløyver veden uten å kløyve stålet, hehe. Spesialversjonen ble med på en enkelt tur, så ble den kastet ned i roteskuffa der de andre "pensjonerte" knivene ligger. Min klage på spesialversjonen ble aldri besvart..
 7. Forbudet mot å overnatte i egen hytte i annen kommune enn den du bor i er visstnok av hensyn til helsevesenet i den kommunen hytta ligger i. Jeg synes dette forbudet virker litt ullent så lenge regjeringen nå vil gi unntak fra konorareglene for utenlandske gjestearbeidere. Vi vil ikke disse også belaste helsevesenet i en liten kommune? https://www.document.no/2020/03/30/regjeringen-vil-gi-unntak-for-koronaregler-for-utenlandske-arbeidere/
 8. I en kvistbrenner er kvist førsteprioritet selvsagt, og spritbrenner en backup der kvist bør/skal unngås: Ved fare for glør eller gnist som kan sette turområdet i brann, eller teltet. Å brenne kvist i teltet har en lei tendens til å resultere i en veldig ubehagelig hoste og andre viderverdigheter. Om man ikke bor i en passe stor lavvo. En enkel backup er også greit dersom været er så vått at man ikke gidder å lete etter tørr brenne.
 9. Trangia spritbrenner, ikke gassbrenner.
 10. Selv farter jeg rundt i mitt eget nærområde, men jeg tenker på de som eventuelt allerede har lagt ut på en tur Norge på langs. De må vel avbryte..
 11. Har stor lavvo, så da bare måtte jeg ha en liten en også. Akkurat passe stor for en person med to buhunder. Blir vel mest å bruke uten innertelt dersom knotten ikke er for plagsom, men det er jo bra å valget. Tentipi Olivin 2 Combi. Antakelig er det en eldre modell, siden alle andre norske butikker jeg sjekket var utsolgt. Speidersport hadde bare ett igjen på lager. Ny modell (2019) har borrelåsfeste for tilhørende tarp over åpningen. Men nye modeller betyr vanligvis nye priser også, så jeg hogget til på denne, jeg.
 12. Vedder på at Lars Monsen fyrer mye større bål også.
 13. Hvorfor skal alle være "helt Lars Monsen"?
 14. Mitt poeng var bare å være litt ironisk rundt disse PK-greiene. Man kan ikke uttale visse uttrykk eller navn, mens samme uttrykk brukes på for eksempel offentlige stedsnavn. Beklager veldig om du ikke skjønte ironien.
 15. Vet det. Padler kano selv. Men over lange strekk, kanskje i motvind, synes jeg selv at ei kajakkåre gjør det enklere å holde kursen.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.