Gå til innhold

Hege P.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 654
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

Hege P. vant dagen sist April 21 2017

Hege P. hadde mest likt innhold!

Om Hege P.

Nylige profilbesøk

2 601 profilvisninger
 1. Hege P.

  Hva har du kjøpt nå!

  Gratulerer! Jeg er sikker på at du blir fornøyd! Jeg har en mindre versjon også (Bushbox LF Titanium). Henger greit sammen med turkniven i beltet. Jeg bruker et eget belte med kniv og brenner utenpå jakka. Brukte det senest i dag. Da det nærmet seg tid for kaffestopp rasket jeg bare med meg et par never med tørr einerkvist og puttet i jakkelomma mens jeg gikk. Så var det bare å finne et fint sted og fyre opp.
 2. Hege P.

  Den ultimate turkniv finnes den

  Jeg har mange gode kniver, men Brusletto Femund er min absolutte favoritt. Passe langt blad, fulltange, bladtykkelse 4 m.m., bladlegde 11,5 cm. Veldig solid kniv.
 3. Hege P.

  Hva har du kjøpt nå!

  Takk! Jeg er usikker på det der med moms, men jeg fikk hentet den uten ekstra tillegg. Totalt ca. 1600,-. Dyrt, men dette er utstyr som vil bli mye brukt, og det er absolutt ikke kinavare. Men nå ergrer jeg meg litt over alle primusene jeg har liggende fra da jeg hadde primusdilla. Primusdilla fikk jeg i sin tid av alt det spennende primuspratet hos et hyggelig forum. Navn ikke nevnt. Mulig jeg begynner å selge unna noe, for kvistbrennerne har kommet for å bli.
 4. Hege P.

  Hva har du kjøpt nå!

  Bushbox XL Titanium Har den i stål også, men den veier ca. 800 gram. Fungerer glimrende, men litt tung i sekken til lengre turer. Boksen i titan veier bare litt over halvparten, og skal ha fast plass i overnattings-sekken. Den tunge i stål har plass i dagstursekken. Jeg bruker sjelden vanlig bål nå for tiden, og disse kvistbrennerne er geniale. Her bærer man med seg sin egen bålplass, og "leave no trace" er veldig enkelt. Vanlig bål er for varme og kos i den kalde årstiden. Kvistbrenner er for matlaging hele året. Bushbox XL Titanium har vært vanskelig å få tak i i Norge, og i min faste nettbutikk for sånt i Danmark, så denne gang handlet jeg direkte fra produsent (Bushcraft Essentials) i Tyskland.
 5. Hege P.

  How to shit 😂

  Jeg synes at alle får skite som det passer hver enkelt best. Bare husk å trekke ned buksene, der bakom buskene.
 6. Hege P.

  En gapahuk til ettertanke

  Herlig!
 7. Hege P.

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Tja, jeg har enda til gode å se Lars Monsen sittende naken på en fjelltopp i alle fall..
 8. Hege P.

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  Mener å huske at det finnes en annen også som gjør dette. Er det ikke Lars Monsen han heter, tro?
 9. Det sies at flere og flere ferdes i naturen nå, mange er gjerne ukjente utenlandske turister i pensko og T-skjorte (satt på spissen) uten særlig kunnskap om norsk natur, eller kart og kompass for den saks skyld. For disse er nok god merking en fordel. Skal se at vi snart finner store stativer med reklameplakater også langs stiene til kjente landemerker. Man da blir jeg fryktelig sur.
 10. Hege P.

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Bare en enkelt overnatting noen kilometer hjemmefra. Måtte komme i gang igjen etter å ha vært litt sløv mens sommerens tørke la en demper på turlysten. Kjedelig å ikke en gang kunne fyre opp en liten primus for morrakaffen. Nå skulle vel den verste skogbrannfaren har gitt seg, så i går kveld ble det bålkos. Natta ble tilbragt i hengekøye der jeg benyttet anledningen til å teste ut hvordan et oppblåsbart liggeunderlag fungerte i en Ticket to the moon hengekkøye. Konklusjonen ble at skumunderlag fungerer mye bedre enn et oppblåsbart "Thermarest", der luftkanalene er på tvers (langsgående kanaler kan muligens forme seg bedre rundt kroppen, slik at det ligger bedre på plass). Liggeunderlaget mitt fikk meg til å føle at jeg lå og balanserte på en tømmerstokk, og jeg måtte opp flere ganger for å hente det på plass etter at det hadde endt opp på tvers av hengekøya. Irriterende. Men så vet jeg det. Neste tur med hengekøye blir med skumunderlag. Et par bilder tatt fra "leiren" i natt: Nei, Nero. Du kan ikke få sove hos mor i hengekøya! Får du lov til det, da vil Freki også vet du, og da blir det trangt!
 11. Hege P.

  Friluftsliv - truet kulturarv

  "Friluftsliv" er ut. Noe heter det "Bushcraft".
 12. Hege P.

  Helt Alene - Ny serie på NRK

  Jeg ble litt skeptisk til dette med sikkerheten da han ga seg til å spore en bjørn. Ikke sikkert at bjørnen hadde satt pris på et eventuelt møte..
 13. Hege P.

  Helt Alene - Ny serie på NRK

  Måtte smile litt av hun i episode 3 da hun trodde hun hadde brent hull i lokket til kaffekjelen da hun sulle bruke stormkjøkkenet. Flotte episoder alle fire. Likte at han i episode 4 brukte hengekøye og tarp.
 14. Hege P.

  Alternativer til sovepose

  Jeg bruker ofte soveposen åpen som dyne. Da har jeg valget om det blir så kjølig at jeg må lukke den.
 15. Hege P.

  Helt Alene - Ny serie på NRK

  Nettopp sett de to første episodene, og han i Pasvik. Lars Monsen kunne ikke gjort det bedre! Flott program som jeg kommer til å følge videre!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.