Gå til innhold

Hege P.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 791
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  24

Hege P. vant dagen sist 25. januar

Hege P. hadde mest likt innhold!

Om Hege P.

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

3 435 profilvisninger
 1. Nåja, hun gikk ikke HELE Norge på langs. Jeg fraktet henne i bil fra Ljosland til Hovden. Men det er nå så. Det hun viste i Canada er veldig ille. Heldigvis skjønner de fleste at norske friluftsmennesker generelt er mye mer "naturvennlige". Bare dette med å forsøple området de bor på er nok i seg selv, men å gi seg til å bygge hytte uten lov? At de våget! Nei, jeg tror ikke jag gidder å det nye programmet deres. Så noen minutter av første episode fordi jeg datt innom sånn halvveis i sendingen, men tross fine bilder ga det meg en sur smak i kjeften.
 2. Discovery. Selv det å bevege seg i steinete terreng er "livsfarlig" og egnet til å lage "drama". Og så reklame.
 3. Noen som har testet denne? Fås på Speidersport: https://www.speidersport.no/produkt/gerber-freescape-camp-saw/
 4. Min første store samekniv 9" kjøpt 1990 opplevde jeg at kniven etter hvert sank så langt ned i slira at odden stakk ut i bunn. Oppdaget det da den hadde skåret opp setet i bilen min. Jeg har også sett flere samer med slira tapet grundig i bunn, så problemet er nok ikke helt ukjent. Etter som jeg kan se av nye kniver er slira ca. en cm. lenger enn kniven, og det ser ut til å fungere bra.
 5. Jeg har også den samekniven. Bladet på 7 -tommeren som jeg har er også bredere nede på bladet en de større knivene. God liten hugger, men jeg er bekymret for om ikke det brede bladet kan skjære hull på slira etter hvert. Merker at eggen er borti læret når kniven tas ut eller settes inn. Derfor må jeg ikke bare klemme sammen åpningen, men også nedover slira til kniven er helt inne.
 6. Noen kommer, noen går: https://e24.no/naeringsliv/i/0nlz5M/lars-monsen-satser-i-toeft-sportsmarked-lanserer-nytt-butikkkonsept-i-hele-norge
 7. Forsøk med en hank til malingspann. Klipp den i passe lengde og bøy endene sik som på den originale, og du har en hank som fungerer bedre. Hanken til malingspann er tykk og solid nok (tykk ca. 3mm ståltråd). Jeg gjorde dette for å lage hank til kjelen til den minste SoloSove. Boret hull på hver side etter å ha sjekket plasseringen slik at kjelen balanserer riktig når den er full av vann. Skal forsøke å legge ut et bilde.
 8. Jeg har også mange kjeler, blant annet denne. Men akkurat den kjelen har to detaljer som irriterer meg. Hanken er så lav at det er plundrete å løfte på lokket med hanken oppe, og med kjelen hengene på ei stokk over bålet blir det enda verre. Og håndtakene er plassert på siden av kjelen, ikke i bakkant. Dermed virker den laget med tanke på høyrehendte. Forsøk å bruk helletuten når du holden hanken i venstre hånd så ser du hva jeg mener. Pathfinder Bushpot fungerer mye bedre, og Solostove Titan passer greit oppi dersom man legger lokket opp/ned under pakking. Til sammenligning, her er kjelen som følger med Solostove Titan.
 9. Skulle jeg en gang få behov for å rømme fra en katastrofe, lensmann, fut eller prest utenfor allfarvei ville kjente, merkete ruter vært noe jeg ville unngått.
 10. Småved til kvistbrenner/rødsprit ved behov.
 11. Svar fra Fjellsport: "Hei Hege, Beklager at refunderingen ikke har funnet sted. Vi skal få fikset snarest så får du en bekreftelse fra Klarna så snart dette er ordnet." Mitt svar til dette: "Takk for svar! Jeg har fått låne et brød av naboen, så den store krisen er foreløpig avverget. ;)" Så da, så.
 12. Så lenge kunde får ordrebekreftelse har handelen gått igjennom. Blir det noe kluss underveis (eks. ikke dekning på kjøpers konto) blir prosessen stoppet. I dette tilfellet var jeg inne på nettbanken straks etter handelen for å se hvor mye det stod igjen på kontoen. Da var beløpet allerede tatt fra kontoen, altså reservert. Men siden ordren ikke var sendt var det slik jeg forstår det heller ikke overført til selgers konto enda. PayPal skal slik jeg har forstått det fungere som et mellomledd mellom kjøper og selger, en sikkerhet for at handelen ikke er svindel. Jeg har brukt PayPal lenge, og har aldri hatt noe trøbbel der. Dersom selger ikke får til å tilbakeføre bør han jo informere kunden om dette så raskt som mulig. Dersom ikke noe har skjedd innen mandag i neste uke vil jeg rett og slett ringe Fjellsport og spørre. Kanskje de står på hodet i årets vareopptelling og kun slurper i seg en kopp kaffe og en smultring før de teller videre? Men de bør svare på telefonen! Dårlig kundekontakt er drepende for en butikk.
 13. Det var første nyttårsdag da jeg bestilte -og avbestilte. Siden har det jo vært helg også. Men det skal vel ikke være så vanskelig å tilbakeføre et beløp i disse digital -tider. Ved kjøp forsvinner jo beløpet ut av konto umiddelbart. Slik jeg forstår det blir beløpet "reservert", altså kjøper mister tilgangen til det selv om det egentlig fortsatt står på kontoen. Ved avbestilling bør det da bare for butikken å oppheve reservasjonen. Beløpet blir fysisk trukket fra konto når ordren pakkes og sendes. Dersom jeg har forstått det riktig. Stemmer dette skjønner jeg ikke hvorfor det skal ta dager eller uker.
 14. Takk for svar! Mulig jeg bare er utålmodig, hehe. Betalte via PayPal og kort. Dersom det viser seg å være samme tilfelle her har de mistet en kunde, men vi får vente litt til, tenker jeg. Jeg hadde hatt mer noia om jeg hadde handlet i en ukjent butikk.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.