Hege P.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 419
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  22

Hege P. last won the day on April 21

Hege P. had the most liked content!

Om Hege P.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jegerjenter.com/

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

1 698 profilvisninger
 1. øks til bålsesongen

  Det så mye bedre ut, ja!
 2. Hva har du kjøpt nå!

  Praktisk og pakkvennlig.
 3. Hva har du kjøpt nå!

  Mountain Man Skalljakke Har den forete fra før, men den blir for tung og varm til sommerbruk. Pathfinder Canteen cooking set Kjekt å ha..
 4. Syklister fritt vilt?

  Apropos dette. Jeg kom en gang ruslende langs en gang/sykkelsti med de to hundene i korte band. Mot meg kom en ungdom med ledninger opp til ørene og nesa i en mobiltelefon. Han var veldig nære på å kollidere med meg og hundene før han oppdaget oss. Da skvatt han til, og ropte ut "Off! Jævla hunder!". Og tuslet videre med nesa i telefonen. Jeg synes rett og slett dette med musikk i ørene og nesa i telefonen mens man er i bevegelse i trafikken ser ufattelig tåpelig ut. Og ikke er det ufarlig heller. En annen gang kan det være noe annet enn en fotgjenger med hund han kolliderer med. En buss..
 5. Valg av underdyne/underquilt til hengekøye

  Nei jeg tror ikke det blir for kaldt. Er du usikker på dette med kuldeområder kan du legge et halvt (om du har et gammelt et du kan dele) liggeunderlag på tvers under overkroppen under det andre underlaget, slik at det dekker opp til kanten av hegegøya. Jeg har aldri hatt behov for det.
 6. Anbefaling skalljakke?

  Kan dette være noe? Jeg har den forete selv. For varm til mye aktivtet, men den finnes uten for også. http://www.jerven.no/jaktdress
 7. øks til bålsesongen

  Sag til å kutte ved, øks til å kløyve, kniv til å smøre på brødskiva. God tur!
 8. øks til bålsesongen

  Prisen var da ikke så ille? http://5583.shop.textalk.se/yxor-1/unna-aksu-survival-brun
 9. øks til bålsesongen

  Denne var da aldeles nydelig! Nesten synd å ta ei så flott øks i bruk.
 10. øks til bålsesongen

  En muligens useriøs omtale av Øyo vikingøks. ;;)
 11. øks til bålsesongen

  Har den vikingøksa. På første tur ramlet hodet av..
 12. Valg av underdyne/underquilt til hengekøye

  Ang. jervenduken som underquilt. Duken er jo helt vanntett. Hvordan fungerer dette i forbindelse med kondens? Særlig om den lukkes best mulig under køya? På neste tur skal jeg ha dette i tankene og kikke etter når jeg pakker den sammen. Merker jo ikke mye til kondens på en foret duk etter ei natt i finvær, men hvordan blir det med en som ikke er foret? Uansett antakelig lurt å lufte duken godt før den pakkes ned om mulig, særlig på en flere dagers tur. Om været tillater det. I mellomtiden bruker jeg den som underquilt på køya hjemme noen dager uten å ta den ned. Så vil jeg sjekke etter mulig kondens. Kondens som fryser i underquliten vinterstid er neppe noen fordel..
 13. Valg av underdyne/underquilt til hengekøye

  Apropos Shug. Her tester han ut noe nytt:
 14. Valg av underdyne/underquilt til hengekøye

  Shug er en artig kar! Ler mye av videoene hans.
 15. øks til bålsesongen

  Da jeg åpnet pakken for å se på øksa så jeg at eggen var chippet i et stykke på ca. to cm. øverst. Ellers var eggen veldig skarp. Men denne chippingen ergret meg. Trodde først at øksa var brukt og at det var naglene i eggbeskyttelsen som lå blottet slik at eggen ble skadet når den ble satt på. Da jeg studerete det nærmere så jeg små hakk i trykknappen til låsereima på innsiden. Noen må ha sett på øksa flere ganger og vært borti knappen med eggen. Jeg vet at det var den siste øksa de hadde på lager, og den kan ha blitt sett på av andre kunder i butikken. Litt bryning ordnet saken, men det er kjedelig å finne på ei helt ny øks man pakker ut hjemme. Ellers virker øksa veldig god å holde i, med et hode som virker akkurat passe stort/tungt til enklere oppgaver på tur. Bedre enn å bruke en stor kniv og batonering, noe jeg er i ferd med å gå bort fra. Bedre med en mindre kniv til knivoppgaver, og ei lita øks til økseoppgaver, supplert med ei god sammenleggbar sag.