Hege P.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 506
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  22

Hege P. vant dagen sist April 21

Hege P. hadde mest likt innhold!

Om Hege P.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jegerjenter.com/

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

2 032 profilvisninger
 1. Sove utte i tttm

  En av fordelene med oppsettet på bildene er at når man legger seg i køya vil duken dekke helt opp på sidene, slik at skuldrene blir godt beskyttet mot kuldegjennomslag gjennom den tynne køyeduken. Henger man opp en King Size som beskrevet blir den som et ekstra, lunt "telt" som også hindrer kald trekk. Langsgående glidelås opp, for enkel tilgang til køya. På bildene var det tidlig vår, og jeg brukte ikke liggeunderlag siden dette var en testrunde. Jeg kunne kjenne den gode varmen fra Jervenduken i ryggen, og søvnen var upåklagelig.
 2. Sove utte i tttm

  Har du en foret Fjellduken King Size han du henge den i mønelina og lukke tre av sidene rundt køya. På bildet bruker jeg en foret original hengt opp i to pakkestrikk. På denne måten blir duken liggende inntil køyebunn, siden strikken gjør at duken følger med når du legger deg i køya. Oppi køya er det lurt å ha et godt liggeunderlag, som for eksempel Bamse. Et par klesklyper i hver ende av duken for å lukke endene kan også være lurt. Jeg har riktig nok ikke brukt enne løsningen om vinteren enda..
 3. Valg av hengekøye

  Bare husk å bruke et godt liggeunderlag, eller en såkalt underquilt. Her er noen tips: http://www.plohn.com/sykkelturer/?tag=underquilt Søker du på "hengekøye" her i forumet finner du også massevis av tråder om temaet.
 4. Valg av hengekøye

  TTTM og tarp fra Magasinet.
 5. Valg av hengekøye

  Jeg har Ticket to the moon og er veldig fornøyd. Den andre du lenker til ville jeg ikke vurdert en gang så lenge XXL ikke har fantasi til å legge ut mer enn bare pakkposen. Jeg liker å se varen, nemlig. Mulig du kan finne mer info om den et annet sted?
 6. vannflaska - en bakteriebombe!

  Er det ikke enklere å fylle den med Whisky av og til?
 7. hundene deres i bilder

  Jeg har to buhunder. En svart hann (Nero) på 7 år, og en liten hannvalp på åtte uker (Freki) som kom til oss i går:
 8. Optimus 11

  Det sitter en tilbakeslagsventil innerst i pumperøret. Mulig det har kommet litt rusk i den, slik at den ikke tetter helt? Uten riktig utstyr er den ikke enkel å få ut, men jeg ville først forsøkt å tømme tanken, og pumpet kraftig. Kanskje du kan få løs rusket. Skyll tanken godt før du fyller på nytt drivstoff. Det er mulig at enden på reguleringsrattet har den nøkkelen som passer til å skru ut ventilen, men av det jeg kan se trenger du en annen og nyere type reguleringsratt (det tykke, kortere). Men det finnes folk her inne som vet mer om dette enn meg.
 9. Er du ikke redd?

  De øynene tilhører ei elgku med kalv. Hyggelig møte, der vi "avtalte" å gå hver vår vei. Men øynene er også en god påminnelse om å opptre hensynsfullt i naturen. Noen ser deg!
 10. Stemmer nok. Jeg så nå at kjelestøttene ikke han tas bort, og at bena ikke kan legges ned. Da blir den uansett veldig upraktisk å frakte i sekk. Men flott er den!
 11. På de fleste slike primuser skal det finnes en blindpropp som skal tette hullet der brenneren skal stå. For å unngå å miste denne lille, men nødvendige proppen har for eksempel Optimus 00 og Manaslu gjenger ytterst på pumpestanga, der proppen kan skrues fast når brenneren er i bruk. Kanskje blindpluggen sitter der på din også? Da kan primusen fraktes uten å tømmes først: Demonter brenner, skru på plass blindpluggen og lukk lufteskruen. OBS: Det kan likevel oppstå lekkasje gjennom pumpepakning/tilbakeslagsventil dersom dette ikke er helt på stell, og det er overtrykk i tanken (egen erfaring), eller om pakninger til påfyllingslokk eller blindpropp ikke er i orden.
 12. TV 2s nye realityserie «Alene»

  Serien er dersverre ikke tilgjengelig lenger. https://www.dr.dk/tv/se/alene-i-vildmarken-tv/-/alene-i-vildmarken-3-10#!/
 13. TV 2s nye realityserie «Alene»

  TV2 Zebra svarer på spørsmål fra meg i dag at den norske versjonen ble filmet "for nøyaktig et år siden". Da har de sikkert vært der samtidig, ja.
 14. TV 2s nye realityserie «Alene»

  Det jeg lurer på er hvor mye disse folkene som så tydelig er uvant med lengre friluftsliv av denne typen leser seg opp på forhånd. Mye kunnskap og tips kan også finnes på YouTube. For eksempel bruk av tarp, fisking, spiselige planter m.m. På en slik ekspedisjon ville det etter min mening være lurt å sikre en god leirplass med ly, tørr ved under tak, og sjekke ut fiskemuligheter og andre ressurser så raskt som mulig etter ankomst. Det flotte været de er så heldige å ha ved ankomst varer ikke evig. Plustelig kommer vind, regn eller snø. Eller alt på en gang. Og det kan skje første natta. Den som ikke har kommet i orden da får et meget kort opphold. Men serien og konseptet er kjempebra. Så den danske serien og likte den godt. De norske deltakerne burde ha sett den før de dro, om de ikke var der samtidig.
 15. TV 2s nye realityserie «Alene»

  Han har sikkert misforstått. Bruker munnen neste gang.