Hege P.

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 354
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  21

Hege P. last won the day on November 10 2016

Hege P. had the most liked content!

Om Hege P.

Contact Methods

 • Website URL
  http://www.jegerjenter.com/

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

1 581 profilvisninger
 1. Monsen, Monsen og Mattis

  En som er vant til turstøvler blir vel også litt usikker på stiletthæler.
 2. Monsen, Monsen og Mattis

  Dumt å brenne det tynne gamle underlaget. Jeg ville brukt det under det nye Bamseunderlaget og fått enda bedre isolasjon. Ellers flotte episoder. Liker best turer som foregår i Norge, og en del av Karasjokka har jeg reist langs selv. Det var der jeg på en tur hakket is fra elvebredden for å svømme ut et garn.
 3. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Mulig det har foregått tyverier, hærverk eller tjuvjakt i området, slik at fremmede biler vekker oppmerksomhet? Men uansett, fyren burde opptrådt noe annerledes. Selv hadde jeg satt pris på å få vite hvorfor han var etter meg. Da hadde det vært lettere å svare på spørsmål. En "elvevakt" uten ID, og som opptrer slik du beskriver virker ikke seriøs.
 4. Ble anholdt av nysgjerrigper i utmark

  Elvevakta var sikkert redd for at du skulle stjele elva.
 5. Bålstekepanne, hvilken skal jeg kjøpe?

  Min absolutte favoritt. Skaftet er hult, slik at man kan spikke seg en pinne for å forlenge skaftet. http://www.primuskongen.no/lamp/shopexd.asp?id=421
 6. Posten - en vits!

  Pakken har kommet til rette! Men skal jeg handle mer derfra må PostNord ha fantasi til å lese adresselapper..
 7. Posten - en vits!

  De har nok glemt å lese mottakeradressen og er noe forvirret. Håper tåka klarner i løpet av våren. Avsender har fått meldig på Facebook, og ordner sikkert opp når de er tilbake fra ferie. Ser at de får veldig fin omtale på Facebooksiden. Er nok en seriøs butikk.
 8. Posten - en vits!

  Sendte dem en melding på Facebook-siden deres, så får vi se om jeg får svar.
 9. Posten - en vits!

  Sikkert. PostNord i Norge: "Ingen resultater Klarte ikke å finne noen resultater for '00257059831917xxx" ..og avsender har feriestengt. Sånt gjør meg en smule forbannet.
 10. Posten - en vits!

  Jeg vil vente et par dager og se hva som skjer. Mulig den er underveis til Norge. Selger har ansvar for pakken til jeg har kvittert den ut hos meg. De har ferie uke 7 og 8, så jeg får ikke tak i dem nå. Ser forøvrig at det begynner å bli mange varer markert som "utsolgt" for tiden, og Facebooksiden deres var uttilgjengelig en stund i dag. Jeg begynner å bli litt bekymret for om de kanskje har problemer, og lar dette være den siste handelen derfra. Jeg handler kun i utenlandske butikker dersom varen ikke finnes i en norsk butikk, nettopp på grunn av tull med frakt. Jeg har overhodet ikke tillit til PostNord, Bring eller Posten etter at jeg alt for ofte får pakker feilsendt. Det hittil verste er da de rotet bort en Ally-kano (sendte til avsender i stedet for mottaker..). Ellers er det alltid artig å se hvor jeg omsider får hentemelding fra. Noen ganger langt vekkifra.
 11. Posten - en vits!

  Det jeg stusser på her er følgende: Hvorfor fortolle i Danmark når den skal til Norge fra en dansk nettbutikk? Bør den ikke fortolles ved inngang til Norge av norsk tollvesen? Hvorfor er den rapportert som "lervert til mottaker" i Jyderup distributionscenter og i Finsland på nøyaktig samme tidspunkt ( 16-2-2017 kl. 13:04). Pakken er altså fortsatt i Danmark, så hvorfor hevde at den befinner seg på mottakersted i Norge samtidig? Så raskt går det tross alt ikke i postdittellerdatt.
 12. Posten - en vits!

  Heisann! Så var vi her igjen, hehe! Har handlet en del fra en nettbutikk i Danmark. De to første kjøpene gikk greit: Fra butikk til Oslo og fortolling. Så videre til utleveringssted der betaler tollgebyr og får pakken. Men denne gangen skjer det noe snodig. Pakken fortolles i Danmark, og etter noe forsinkelse viser sporingen nå at pakken er levert til mottaker. Som er meg, eller mitt hentested. Men jeg har ikke sett noe pakke. Det har ikke utleveringstedet heller (Finsland, 4646, Norge). Samtidig er den levert til et sted i Danmark!? Og ja, den fraktes av Post Nord. Gad vite hvor den ender til slutt..
 13. En natt ved bålet

  Apropos "nærområde". Her er en del av mitt.
 14. Hva har du kjøpt nå!

  Har Fjellduken King Size fra før. Nå kommer snart Fjellduken Thermo i posten. Den originale, med for. Tanken er å ha den med i sekken på dagsturer, som enkel gapahuk, tarp, poncho, sitteunderlag, eller "varmeteppe" under rast. Jeg synes King Size blir unødvendig tung og stor til dette. Samtidig kan de koples sammen dersom jeg vil ha en større duk som tarp på noen turer. Sammen med endestykkene blir det også et godt og romslig telt. Har jeg med begge kan jo hundene låne den ene. Men den lille passer bra i en dagstursekk, og gjør mer nytte der enn hjemme i hylla der den store ligger.
 15. En natt ved bålet

  Samme her! Selv på skogsturer i mitt eget nærområde lar jeg blikket vandre etter mulig nødly. Store graner med tette greiner og god plass under. Utstikkende hellere, steder det det er raskt å sette opp en gapahuk eller annen beskyttelse mot vind og vær. Tilgang til tørr ved og drikkevann. Det ligger liksom i blodet etter mange år på tur. Når man er over 60 er det aldri godt å si når man trenger det.