Gå til innhold
 • Bli medlem

borgern

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  4 048
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

borgern vant dagen sist 31. august

borgern hadde mest likt innhold!

Om borgern

 • Bursdag 11. februar

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

4 632 profilvisninger
 1. Har bare Fält selv, veldig god og fin kniv. Den passer mine hender fint. Det er vel litt avhengig av størrelse på hender. 10 har jo og en bøy på skaftet, kan sitte bra for noen men ikke for andre. Mener det er noen her som har begge så du får sikkert flere svar.
 2. Du har jo slikt som Doublewwol fra Aclima og Arctic fra Brynje. Det er plagg med netting innerst og ull utenpå. Bruker selv Brynje sin. Veldig god siden netting gjør at det ikke føles klamt på rygg og da og ikke fryser så lett hvis trøye er blitt litt fuktig. Monsen har jo noe, meste er tynne trøyer men finnes og Anarajohka Woolshell der. Det er jakke men laget ganske tettsittende slik at den både kan brukes som jakke og mellomplagg. Dog koster de litt og det spørs om hun lever med fargene der. Alternativt er det at hun bruke en av de hun har i dag og så ullgenser utenpå. Ullvang RAW er o
 3. Gods i selve brennerhodet. Skulle da være mer stabile i kulde var tanekn men de var også trengere ¨å forvarme. Noe jeg har lest så ikke sikkert kilde var helt oppdatert.
 4. Så vidt jeg har lest er 111C lavere enn 111T og , la oss kalle den 111D. Sistnevnte ble vel laget til forsvaret løst og skulle passe i eksisterende 111 og 111T kasser. Røret ble lagt i en bue for å passe samt at det skulle bedre forvarmingen. Mener også hørt at 111C og D hadde noe tykkere gods enn vanlig 111. 111D går i vanlige kasser men det går ikke i kasse til 111C, der blir den for høy(og har ratt på feil side). Stemmer vel og at 111D aldri ble levert som hel primus og/eller solgt sivilt. Vet ikke hvor vanlige 111D brenneren er men så det gikk et ubrukt brennerhode for 2500 på finn,
 5. Tror ikke det er så mye å hente på å glide den. Du kan jo teste med en billig flytende glider. Tipper det som kan hjelpe er å pusse vekk hakk, rufsing i plasten hvis den er slitt.
 6. Breheimen finnes som bukse i 2 lags med netting enda hvertfall
 7. Dunjakker er jo gode og varme og lette i forhold til volum og vekt. De er og rimelig vindtette kontra en ullgenser. På fjellet blir det som regel ikke så mye bål. Men det er jo greit å ha noe du kan bruke i lavere terreng også. Jeg har tittet litt på en jakke/parkas fra Tierra. De er foret med ull istedenfor dun eller syntstoff. [Hidden Content] De som heter Belay Parkas eller Jacket. Dog ikke til salgs i Norge så vidt jeg vet.
 8. Han her pleier ha en del deler til primuser. [Hidden Content]
 9. Hiker +, den med grønn tank. Er vel samme repkit som Nova. Outnorth pleier ha. Den fungerer best på bensin, men det vet dukanskje fra før.
 10. Vanlig vinter og stille vær funker begge. Mesh er fint det for å unngå kondes. Dog vil ikke fyring i telt være like effektivt. Det er hvis det er en del vind og/eller snøfall det stiller større krav til telt. Og ikke minst i fjellterreng. Superlight har vel litt mindre lufteventiler så mulig det blir mer kondens der. For snøfall er jo kuppeltelt greit. Kanskje se etter et Reinsfjell2 pro, Orion 2 eller lign.
 11. TJa. Jeg tenker først og fremst dun som jakke i leir eller lite aktivitet. De er jo ikke så glad i fukt. Så på veldig lette og korte turer er det sikkert greit. Selv blir jeg lett svett og vil nok få en fuktig jakke etter en stund, spes hvis jeg har sekk på ryggen.
 12. OKi. Var varmt sist jeg var ute og sterk sol så jeg slapp ut luft bevist når jeg slo leir. Så da merker jeg ikke slikt. Eneste jeg har merket er at den ene ventil er tyngre å blåse inn i enn den andre.
 13. Har ikke hatt problemer med mine som jeg har merket. Burde vel merket det på ca 1,5 time padling.
 14. Har du prøvd å bytte med ventilen på setet for å se om det er samme problem der?
 15. Ville vel sett på 2 manns til vinterbruk. Så spørs det hvor du skal bruke det. I marka funkere de fleste men i åpent terreng ville jeg hatt noe mer solid ,
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.