Gå til innhold

borgern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  3 512
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

borgern vant dagen sist August 6 2017

borgern hadde mest likt innhold!

Om borgern

 • Bursdag Februar 11

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 923 profilvisninger
 1. Ok. Skulle du være innom Oslo får du evt si fra.
 2. Bor du i Oslo kan jeg legge inn ett kartblad for deg så du får teste. Sende filer er vel ikke så enkelt siden det må generes en kode i forhold til enhet som er koblet til pc så vidt jeg husker.
 3. Har SE. Droppet explorer da jeg ikke så behov for det den hadde i tillegg. Kjøpte min for noen år siden og da fantes ikke mini. Har den mest som backup. Bruker kart, mobil eller klokka for navigering. Sender sporpunkter manuelt bare så batteri varer lenge. Har ikke vært på lengre turer enn en uke og ikke noe behov for lading da. Ellers brukt den til litt kommunikasjon hjem en gang om dagen, lastet en værmelding etter noen dager ute etc.
 4. Opp og ned Røa er det ikke så mye å padle. Kan padle på Håene med mange bærer likegreit hele veien til Roasten. Noe sier meg at det enklere å ta en avstikker inn nedre delen av Mugga, ta en natt et sted der. Sikkert noen som kan gi deg tips om hvordan det er, har ikke padlet inn der selv.
 5. Hot pan er fin siden den kan henges opp. Den er i aluminium og har teflonbelegg så pass på at det ikke blir for varmt.
 6. Hadde en Shimano Exage tidligere. Likte den stanga godt men greide knekke den. Har en annen liten teleskop jeg har med på slkke turer nå. Skal jeg på overnatting med større sekk så bruker jeg som regel en 4 delt stang. Har også en Daiwa 6 delt som pakker lite og lett. Den kaster ikke like langt som den 4 delte men den er også for lettere slukvekt og fisk.
 7. Legg ved en Aura Flake, grønn sluk. Bruker mest 12gr versjonen.
 8. Må nok på 2800 med binding, uten fell for tiden. Mulog det blir billigere senere men ikke alltid. Hender noen selger rester og du er heldig at de har ski som passer.
 9. Spørs mye du regner med å bruke.
 10. Mange tilbud på nye ski og dagen også, med mindre du ønsker kjøpe brukt.
 11. Til småplukk er Microsoft Movie Maker helt ok hvis du kjører Windows.
 12. Aldri opplevd hull i mine, selv UL. Men jeg har våknet 2 ganger at det har tømt seg for luft. Grunnen var at noe av isolasjon inni var i ventilåpning. Et par av de trådene i ventil så slipper den luft. Vet ikke om det samme er tilfelle med ditt. Skjedde som regel turen/natta etter jeg hadde åpmet ventil mens jeg lå på det. Da blåser lufta kjapt ut og større sjanse for at litt fyll kommer i ventilen. Siden har jeg tatt ventil etter jeg har stått opp og jeg sjekker ventil for tråder før jeg blåser opp når jeg slår leir.
 13. Selger det bl.a på XXL https://www.xxl.no/search?q=vannrens&Categories=Turutstyr Katadyn classic er sølvioner. Katadyn Forte er sølvioner og klor. Sistnevnte gir litt klorsmak men ikke mye. Blander du vann med istepulver, saft e.l. merker du det ikke. Evt selges det også dråper for å fjerne klorsmaken. Vær obs på at slike tabletter er beregnet for rent vann. Hvis det er vann som har mye partikler etc bør det filtreres først. Men her til lands er det jo stort sett rent vann å finne. Men greit å bruke hvis det er mindre bekker etc og det er mye dyr, lemenår etc.
 14. Fikk også mva på min Fălt kniv når den kom. Fin kniv.
 15. Jeg har som regel med noen vannrensetabletter i tilfelle jeg trenger. De veier så og si ingenting.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.