Gå til innhold

borgern

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  3 685
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  5

borgern vant dagen sist August 6 2017

borgern hadde mest likt innhold!

Om borgern

 • Bursdag Februar 11

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

3 371 profilvisninger
 1. Har en Phantom i Long. Stemmer at den er ganske romslig, derfor jeg valgte den posen. Veldig god pose.
 2. Har tenkt tanken på en men har en 3HR pr nå. For deg som mangler gps puls er det et litt annet valg enn for meg som har de funksjonene. Er mye penger for en klokke. Tror ikke jeg løper fortere med 6'ern enn 3'ern så jeg venter litt og ser an prisutvikling på 5 Plus og 6X
 3. Ta og en titt på Osprey Xenith 88. I large er den 92L. Veier 2,4 og er en veldig sekk som ikke koster så mye.
 4. Skal du ha high end kan du også se på Feathered Friends. Har ikke derfra selv men en jeg kjenner har. Han bestilt custom derfra. En stor quilt og trekk til underlag. Så han setter sammen 2 stk Downmat LW i trekket og så kneppes quilt fast rundt så han har dobbeltseng og stor dyne Bruker det i et 3 manns telt når han er på fisketur og det er bilcamp. Spurte ikke hva det kostet.
 5. Har flere poser. En MH Phantom som sommerpose. Den går alikevel greit ned til ca 0 grader. Vekt 700g En Sierra Design Backcountry Bed. En litt annerledes sovepose for meg som sover mye på mage og side. Oppgitt til -8 men bare testet i minus 2. Vekt 1200gr En Nanok WGD Performence dun -30. Vinterposen jeg har. Ikke vært ute i kaldere enn minus 18-20 i den. På reinskinn og underlag var det godt og varmt selv uten klær i posen. Vekt 1700g ca, husker ikke helt. Så har jeg en Helsport Tirich Mir. Tåler også noen kuldergrader men er omtrent like tung som vinterpose. Første "orntli" pose jeg kjøpte. En pose fra forsvaret. Solid men stor og tung. Ikke mye brukt men kjenner noen som har brukt den i noen minus uten problem. Er slengt på hytta som backup gjestepose. En Ajungilak Iglo. Første posen jeg fikk til korpsturer etc. Lange siden den har vært brukt.
 6. Jeg har amerikansk telt i lys gråfarge. Det blir ikke så varmt i sola så der våkner jeg sjelden at det er varmt. Men det er et telt med mys mesh og god lufting så farge er nok ikke alt. Tidligere brukte jeg mye en Helsport Lavvulight i vanlig Helsport grønnfarge. Der kan man lufte med hele døra siden den har myggnett. Men der opplevde jeg ofte at det ble vedlig varmt i morra sola. Motsatt vil det jo da være en ulempe med det grå teltet jeg har hvis det er kjølig vær. Da kan det være en fordel at det blir litt varme i teltet av sola.
 7. Det blir smak og behag stort sett. Noen liker rødt i fjellet for det er lettere å se teltet. Noen liker grønt i marka for å ikke være så synlige bl.a Den røde duken slipper vel gjennom litt mer lys enn den grønne vil jeg tro. Du kan jo ha med noe orange eller rødt å feste på det grønne teltet i jaktsesongen.
 8. Skal du kjøre til vannet og i tillegg ikke ha mye folk må du nok utenfor Oslomarka. Alt inn i marka er stengt med bommer. Du kommer nære vann ved Sognsvann, Bogstadvannet, Steinbruvann f.eks men du blir vel omtrent like alene som på Karl Johan. Spørs hva du tenker på med omegn, hvor langt dere vil kjøre.
 9. Jeg har hatt ladbare CR123 til en Olite lykt en 2 års tid. HUsker ikke om jeg kjøpte fra Kina eller om det er altitec.no.
 10. Ser ut på sålen som de er mye brukt ja. KLart at selv om en ting er ny så greier man å slite de ut innenfor garanti hvis det brukes mye. For joggesko har man vel ofte sagt ca 1000km men det avhenger av modell og løper(steg, tyngde etc). Men sånn 800-1500km er vel ikke unormalt. Men på joggesko mest fordi demping blir slitt. Med 1000km så skal man ikke løpe mer enn litt under 2 mil i uka så er de slitt ut på ett år. Da har ofte ingen sømmer eller noe gått. LItt aneredeles med trekking sko da de ikke få de samme støtene som en sko man løper med. MEd såpass såleslitasje så beghyner de vel bli dårligere i terreng, sikkert ok enda på grus, så jeg ville nok byttet de snart uansett.
 11. Kaitum 2 er vel ikke mer enn 100cm i høyde inne. Dog så får du jo mer høyde jevnt over enn Akto. Jeg foretrekker at det er litt over metern inn s3lv om jeg er et par cm lavere enn deg. Allak virker fornuftig da det er litt høyere og bra lengde. Forteltene blir litt mindre men jeg liker godt et fortelt på hver siden. Alt kan kan du se på Kaitum 3 uten GT. Det veier vel litt mindre enn 2 GT men er 5cm høyere. Men inne får du god plass. Da kan du ha med en pers på tur og hvis det skulle være behov.
 12. Se om jeg får tid å fyre Omnifuelen å se hvordan den er. Har ikke brukt den så mye med demper men har ikke lagt merke til det. Dog brukt i dagslys så det er ikke like lett
 13. Telet du har er vel slik du normalt setter med innertelt først. Har samme system selv. Det jeg gjør hvis jeg skal fylle sekken så tar jeg stengene for seg og så det andre i en pakkpose. Har jo også mulighet å skille inner og ytter. Ofte lettere å pakke flere små ting enn en stor ting.
 14. Priser går opp og ned hele tiden hos alle så en bør ta et søk og sjekke før en skal handle. XXL har jo kampnjer og restesalg som er bedre enn 25% jevnlig. Tenkte på det med vennefesten siden jeg var ute etter et par nye joggesko til løping på asfalt. Sjekket på nett og XXL hadde til 1599 og minus 25%. G sport skulle ha 1899 for samme sko. Stakk innom en Intersport like ved meg for å sjekke og fant mange restepaller og samme sko til 600. Mitt generelle intrykk er at normalpris hos XXL ofte er lavere enn hos andre men man får ikke rabatter normalt. Så kan de innimellom ha non rydding til helt latterlige priser. Skulle handle en oppgradering ti en sykkerulle jeg har her om dagen. Normalt koster det interface opp mot 2000. Kunne få det på deal via kjente hos importør til ca 1500. Har latt det drøye siden det var sommer og jeg ikke bruker den. Sjekket her om dagen og XXL rydda tydeligvis på lageret og jeg fant den til kr 100 pluss 59 i frakt Så det lønner seg nok å planlegge innkjøp å sjekke priser over litt tid, handle gjerne i "motsatt sesong". Har ubrukte skistøvler og staver f.eks hjemme som var satt ned mye. Så er de der til noe av det jeg har er utslitt/istykker og jeg slipper hastehandle noe som da koster mye mer.
 15. Mener jeg leste et eller annet om at sånn Thermacell eller hva det heter hjalp mot de. Noen som har testet?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.