Jump to content

thomachine

Aktiv medlem
 • Posts

  18
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

thomachine last won the day on April 18

thomachine had the most liked content!

Reputation

16 Neutral

About thomachine

Recent Profile Visitors

396 profile views
 1. Prøvd med varmeflaske? Samboeren frøys veldig med sin pose. Året etter kjøpte hu en litt dyrere og varmere dunpose. Frøys like mye i den. Men med varmeflaske så slipper hu å varme opp posen selv, og hu kan ta den ut etter ganske kort tid. Og da holder varmen natta igjennom.
 2. Hentet min første valp for en uke siden. Var virkelig ikke forberedt på energinivået til en så liten krabat. Hehe. Håper han her blir en god turkompis!
 3. Ligger nå nesten 10 stk på eBay til adskillig høyere pris. Ganske idiotisk å selge forhåndsbestillingen sin minutter etterpå. har lyst til å teste ett slikt telt en gang, men orker ikke stresse med forhåndsbestilling. Så krysser fingrene for at de får mer normal produksjon etterhvert.
 4. Primus Gravity. Ikke den letteste brenneren, men har stort brennerhode og har vært veldig fin for meg som starter dagen med egg og bacon. God spredning av flamme. Veldig stødig også med sine fire ben.
 5. Hvis det er flere som er ute etter 3mm EVA så kan jeg kanskje få laget dette på jobben. EV 50 er materialet Bamse liggeunderlagene lages av. Kan også få laget andre tykkelser.
 6. De har fått tatt noen "fine" bilder av teltene, men hadde vært greit med mål også.
 7. Jeg fant ut at det var morsommere å ikke få fisk på flue, enn det å få fisk på slukstang. Så nå går jeg kun med fluestenger. Resultatmessig er det i perioder litt dårligere enn sluk kanskje. Men enkelte ganger så er det mer effektivt også. Og har enda ikke opplevd at det blåser så mye at jeg ikke får kastet med flue. Det skjer jo at jeg ikke kan kaste alle steder, men jeg finner alltids ett sted med vind ifra siden eller ryggen som gjør at jeg får fisket. Selv i stiv kuling.
 8. Jeg kjøpte ett Helsport Fjellheimen Pro 3 før sommeren. Veldig fornøyd med det teltet. Har tålt bra med både regn og vind. Fikk testet det på en strand i nord med 19ms vind, og 24ms i kastene. Men etter å ha sett Trollheimen så hadde jeg kanskje valgt det. Det virker som en god blanding mellom Helsport Fjellheimen og Lofoten. Fortsatt rektangulær sovedel, men med mulighet til å åpne opp hele fronten. Jeg vet ikke hvor ofte man ville gjort det i praksis, men tanken frister på varme dager. Begge variantene er nesten for tunge som solotelt da. Men deilig komfort og plass alene. Jeg har også ett kuppeltelt av amerikansk type. Har likt det veldig godt og skulle egentlig kjøpe ett nytt kuppeltelt. Men nå har jeg blitt bortskjemt med det store forteltet på Fjellheimen. Selv to storsekker med utstyr kan man plassere fint i forteltet, og fortsatt ha god plass til å gå inn og ut. Og koke seg litt kaffe på morgenen.
 9. Ok. Da har nok jeg litt dårligere blåseteknikk på Sea to summit sin. Men på Exped sin så blåser jeg ikke. Jeg åpner toppen, og drar den fort opp og ned ett par ganger. Så er den nesten full. Da går det så fort at om jeg må fylle den 4 eller 5 ganger spiller ikke noe rolle.
 10. Hvordan synes du Sea to Summit løsningen er bedre? Det gikk fortere med Exped sin snozzle enn STS løsningen som fulgte med mitt Etherlight insulated. Tror XXL har en variant ifra Nemo som jeg tror er litt rimeligere enn Exped sin. Har ikke testet den, så vet ikke hvordan den er i forhold til orginalen.
 11. Har gjort noe lignende. Men kun brukt en liten pakkpose jeg kaster uti. Funker bra det også. Har karabinkrok så jeg lett kan "bestemme" hvilken retning jeg skal drifte. Er litt småknot å fiske med flue ifra packraft, men går når man skjønner at man ikke trenger 30 meters kast, og tar det litt rolig. hehe
 12. Takk for svar. Da gidder jeg ikke ta jobben med å montere finne. Under padling synes jeg aldri det har vært noe problem uansett. Men var spent på om det kunne hjelpe noe når jeg fisket ifra den.
 13. Merker dere stor forskjell med og uten finne? Har en eldre alpackaraft uten slikt, og vurderer å få montert på finne hvis det har noe for seg.
 14. North Face Talus 3 - Kjøpt på tilbud på xxl. Første teltet mitt, og ga meg mye bedre opplevelse enn turer med dårlige tunneltelt på 90 tallet. Helsport Fjellheimen Pro Camp 3 - Kjøpt inn for sommerens feire. Ville ha noe som skulle tåle det vi måtte komme over av vær. Veldig fornøyd så langt. Fikk testet det i grei vind. Yr meldte 19ms med 24ms i kastene. Sto overraskende fint natten igjennom. Selv om vi slo det opp på en strand for å få testet det mest mulig i vinden. hehe. Helsport Fjellheimen SL Camp 4 - Kom over ett på finn som var for billig til å ikke slå til. Utrolig mye plass i forhold til vekt. Litt usikker på om jeg egentlig har behov for dette teltet, og kunne kanskje tenkt å bytte til noe lettere og litt mindre. Men fungerte godt de nettene jeg har brukt det til nå.
 15. Kan dette være nytt Norrøna telt? Flere bilder under de nye soveposene de har kommet med. https://www.norrona.com/en-GB/products/falketind/falketind-down800-10c-sleeping-bag-185-ms/?color=6610#&gid=1&pid=3
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy