Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 808
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Gittiamo vant dagen sist Februar 17

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Nylige profilbesøk

3 291 profilvisninger
 1. Gittiamo

  Naturehike sovepose

  Det er kanskje ingen garanti, men det betyr at nettbutikken faktisk virker å bry seg 😀
 2. Gittiamo

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Lars Monsen ber folk droppe dopapir på tur. https://www.dagbladet.no/kultur/lars-monsen---dropp-dopapiret-pa-tur/69917080 Bra han sier ifra. Men jeg leste denne artikkelen pga en link på Facebook. Og når jeg så kommentarene til folk der, så må jeg innrømme at jeg har noen ganger for stor tiltro til folk 🙈😂 jeg er nok i overkant naiv. Men antar også at de som skrev kommentarer til artikkelen ikke akkurat er de skarpeste gaflene i penalet 😜
 3. Gittiamo

  Ulik/usymmetrisk fot og smerter.

  Har du høy fotbue? Kan være foten din faller utover fordi det er for lite støtte på innsiden? Uansett burde du dra til noen som lager såler for å sjekke forsettet ditt. Enten en ortoped, bandagist eller en sportsbutikk som lager såler etter behov. I Oslo så utgår ortopeden (totalt ubrukelig) men Medicus Plesner og gsporten på Storo lager og selger gode såler.
 4. Gittiamo

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Du får satse på at motsetninger tiltrekker hverandre eller noe sånt 😂
 5. Gittiamo

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Det er en grunn for at en sebra har striper. Små, blodtørstige flygedyr blir forvirra av fargene. De går mot mørke farger (aner ikke om det gjelder alle, men i hvert fall klegg går mot sort) Ergo burde dere gå kledd i sort/hvite striper på tur nå 🦓 Vi kler ut hester som sebraer på sommeren pga dette. Antihistaminer er også kjekt for å unngå å klø seg ihjel etter et sånt massiv angrep av sånne grusomme smådjevler 😱
 6. var piratflagget der nå i helgen som var?
 7. Gittiamo

  Monsen på tur, minutt for minutt

  Det var særdeles negativt da 😂 Og den buksesmekksmekken skal vel de fleste små gutter igjennom før eller siden? Jeg velger å tro at de fleste som er med har en ydmyk holdning til naturen. Fjolls kommer i alle former. Også erfarne fjellfolk.
 8. Gittiamo

  Naturehike sovepose

  @Freebird Antageligvis har du rett, selv om jeg velger å tro at sånt er info som flere og flere krever. Btw så er jo mesteparten av alle pelskrager derfra også. Flere enn meg som har fått brent inn i minnet bilder og filmer av flåing og lemlesting av levende hunder, katter og mår? 😩😩
 9. Gittiamo

  Naturehike sovepose

  Enig. En importør som ikke engang vet dette på forhånd om sine produkter, gir nok ganske faen. Så jeg vil tro importøren har flaks om duna faktisk er etisk (sånn helt på ekte).
 10. Gittiamo

  Hvilken jakke og bukse bør jeg velge?

  Veldig fornøyd med shoftshell fra Arc’teryx. Den er lett, fleksibel og pustene. Blir ikke klamt. Gamma heter vel serien. Har Norrøna Svalbard og den er tung og klam i forhold. Men har en Norrøna Bitihorn, i tynt og veldig lett shoftshell som puster bra. Buksa er såpass tynn at den funker best på varmere dager. Fin bukse med pen passform også. Og så har jeg regntøy i sekken (hardshell).
 11. Gittiamo

  Parkeringplass, Valdresflya

  Hvis du har så fete lavprofilfelger at de her skaper et problem, så har du ingen ting på flya å gjøre 😂 det er heller ikke meningen at du skal kjøre over disse her. Du skal ha en på hver siden av bilen. Akkurat som på en vanlig oppmerket parkering.
 12. Gittiamo

  Parkeringplass, Valdresflya

  Nei. Hvorfor skulle det være et problem? Det er god plass til en bil innenfor merkene. Det er jo akkurat det samme som hvit maling. Sånn bortsett fra at hvit maling forsvinner på grus. Hadde det ikke vært merker opp ville folk parkerer hultertilbulter. Denne plassen er blant annet inngangen til Knutshø og Leirungsdalen og derfor veldig belastet.
 13. Gittiamo

  Fiskekort betalt med SMS

  Noen er jo til og med så teknologiske i dag at de bruker Vipps 😱 Teknologi er ikke så dumt. Jo enklere det er å betale, jo større sjans er det for at folk betaler.
 14. Gittiamo

  10 000 bilder med #fjellforum

  Man trykker på rediger og endrer teksten (tre små prikker øverst til høyre)
 15. Gittiamo

  Mygg, knott, klegg og fluer

  Auch 😳 tror kanskje myggnetting bør være like stor selvfølge som mobil, nøkler og lommebok for en del landsleder fortiden.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.