Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 921
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  55

Gittiamo vant dagen sist September 21

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

5 939 profilvisninger
 1. Takk for gode tips @imiiki Den nederste fra Mons Royal så veldig bra ut. Har innsett at ren ull ikke går. Men mest mulig ull er bra nok.
 2. Btw. Sånn når man først er inne på fotposer. Noen som vet om det finnes små poser? Alt jeg finner er normale voksenstørrelser og babystørrelser. Hva med oss med barneføtter? 🤔 Men personlig kikker jeg på disse her, som ser ut i å komme i flere forskjellige størrelser og som tåler snø og fuktighet.
 3. Antikvariat.net får hele tiden inn brukte bøker. Verdt å følge med https://www.antikvariat.net/nb/search/Lars%2Bmonsen?bookseller=all&letter=all&product_group=all&period=all
 4. Du sender bare innerteltet om det er der strikkene er slappe. Hør med Helsport. De har en super service 😀👍🏻
 5. Eventuelt så får også de ansatte kjøpt dette latterlig billig. Ref; har venner som går rundt i dyrt og fint turtøy/utstyr til en sjukt billig penge kjøpt fra «returlager».
 6. Jepp Hillebergklipsen er genial. Har satt opp noen sånne. Veldig kjapt og enkelt å sette opp. Hvor stor hund skal dere ha i teltet?
 7. Jeg hang fast i borrelåsen på lufteluka, ja! Løses jo med å lufteluka åpen da med stanga festa. Teltet ser veldig fint ut Og tenkte å kjøpe meg chairkit, faktisk! Er bare litt redd for å få hull i matta, men det skal kanskje mye til med det trekket på? Ja enten er jo lufteluka åpen eller lukka. Og i begge posisjoner er også borrelås lukket. Går nok fint. Jeg har aldri sovet i noe Hilleberg (men flere Helsport) og jeg hadde andre favoritter enn Orion. Helt til jeg fikk eget. Det har gjort min dørstokkmil for tur veldig lav. Men klart. Fra å ikke ha eget telt, til å ha eget, så ble jo alt veldig mye enklere 😂 men jeg trives veldig godt i telte fordi det er luftig. Og elsker at det er to like og store fortelt. Veldig digg når man er to. Det er også lett å sette opp/ta ned og jeg elsker bardunsnorsmykkeposene 😂 Jeg tror Hilleberg er kjempefine telt btw så jeg vil ikke anbefale Orion over Hilleberg. Eller motsatt. Men test begge og kjenn på hva du føler er best.
 8. Fint telt! Det er Exped Orion, ikke sant? Sliter du med at du henger fast håret i borrelåsen i inngangen? Det skjedde meg under prøvinga i dag 😂 Jepp fine Orion Extreme II. Haha jeg er ganske hårete og eier ikke kontroll på håret. Men aldri satt fast håret i noen borrelås. Eneste borrelåsen jeg vet om, er den til lufteluka og den helt nederst ved glidelåsen. Om stanga til lufteluka er festet i borrelåsen så er den ikke i veien for hår eller hode. Kanskje opplevelsen av å gå ut/inn endres utendørs? Med chairkit til downmat, så er det helt gull å sitte i åpningen om det blåser ute.
 9. Ikke kjøpt enda men har en Norrøna Trollveggen gtx-bukse på prøve. Blir varmt å vase rundt inne med ullbukse og skallbuksa på 🙈 skal være helt sikker før pengene overføres. Men buksa virker helt tipptopp.
 10. 😂😂 kjenner meg så alt for godt igjen. Ikke få ganger jeg ha banna intens over at toppen sitter fast og skuldrene skriker 😂 Favoritten er en litt løs Pierre Robert med tynne stropper og slapp strikk. Null hold med holder nipplene på plass om ikke annet 😂
 11. Hold oss oppdatert. Jeg har tidligere laget en tråd her om sportstopper/bh. Men det er ikke et produkt som har vært særlig prioritert hos ullprodusentene. Men nå ser det ut å løsne. Disse sportstoppene man får over alt, er jo helt ubrukelig. Kunne like gjerne tapet fast en plastikkpose rundt puppa. Ekkelt og klamt og de sitter dønn fast om man er litt klam/svett 🤪 jeg fant en fra Casall med glidelås foran og den er OK. Men stoffet puster for lite der også.
 12. NP skal være ganske normale i størrelsen. Jeg tenker jeg kjøper meg en slik en selv. Liker plasseringen av glidelåsen. Her er deres størrelsesguide. Så lenge omkretsen er passe så passer nok cup’en og?
 13. Uhoo. Fikk du ikke med deg at vi konkluderte med at telt skal være rødt? Dette ble avklart her for et par uker siden. Selv er jo mitt oransje (rødaktig), med utsikt, vestibyle, loft, kott og ekstra takhøyde.
 14. Enig i det du skriver @Magávi Men jeg har ikke testa det over tregrensa på vinteren og det er heller ikke planene. Men jeg bærer det med meg over flere dager (ikke mange dager). Elsker romfølelsen og digger å ha det som egotelt fordi jeg er en ekte glamper. Setter rumpa mot vinden og da trekker det ikke inn pga «glippene» mot bakken
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.