Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 379
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

Gittiamo vant dagen sist August 7

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 354 profilvisninger
 1. Restaurere en gammel spark

  Men helt sikkert den morsomste måten å gjøre det på 🤗
 2. Nei absolutt ikke dyngemateriale. Men linken funker ikke. Sender deg en pm.
 3. Arcteryx softshell

  Hva med Norrøna Heavy Duty? Har bare såvidt prøvd buksa, men den har bedre passform enn Svalbard og er mer retta mot turer og tøff bruk. Den har glidelåslufting langs lårene.
 4. Arcteryx softshell

  PS: se på Norrøna sin sykkelbukse. Den er vel i shoft Shell med glidelåslufting.
 5. Arcteryx softshell

  Akkurat fått meg en slik (bruktkjøp) og har såvidt fått teste den. Da i realt regn med stillongs under. Passformen er kjempefin og buksa er lett og gir god bevegelesesfrihet. Så jeg digger buksa. Endelig en litt pen softshell til damer med komfort. Buksa virker til å puste godt. Jeg har jakke i samme modell og den gir god beskyttelse for vind og puster samtidig veldig godt. Jakka takler joggeturer. Men tror den er for tynn for vinterbruk. Antar min blir en sommerfavoritt, men også flittig brukt vår og høst. Har en Norrøna Svalbard Flex 1 shoft Shell. Buksa er alt for vid i legga, men stoffet er tykkere og passer bedre til vinterbruk. Stoffet er veldig bra her og tåler mye men kan bli litt tungt om det er vått. Siden det er alt for mye stoff rundt leggene så er det fort gjort å dra møkk og vann oppover leggene. Jeg vurderer å sy inn leggene.
 6. Ny teknologi fra North Face - Ventrix

  Finnes ikke dårlig vær, bare dårlig klær? Jeg har ganske mange timer ute i regn de siste dagene og har brukt en av mine mest brukte jakker. En Basecamp fra Europris til kr 5-600,- Da har jeg stått stille ute i flere timer avbrutt av sjauing innimellom. Med lufting under armene og primaloft under, har jeg klart meg bedre enn alle andre. Den er virkelig helt vanntett. Jakka er så solid så den er dedikert til stallbruk. Den blir klam på turer med veldig høy intensitet over tid, men er genial ved lavere intensitet. Så man må vel fortsatt velge mellom pest eller kolera? Enten våt innenfra eller våt utenfra. Spent på å se om noen klarer å knekke denne koden her.
 7. Røverkjøp og gode tilbud

  Sees 👍🏻
 8. Storytel

  «The dirtbag diaries» på SoundCloud. Jeg er elendig på podcast men her er det mye gode historier. Favoritten er han som kryssa USA med geita si. Ikke hørt på på en stund men nå skal jeg ta opp lyttingen igjen.
 9. HJELP! La Sportiva Trango Guide evo gtx vs Crispi Skarven

  Det vil jeg tro. Med denne snøringen så sitter støvlen bedre rundt nedre del av ankelen og foten vil ikke skli i selve støvlen. Jeg fikk gnagsår på lilletåa av å gå ned fordi foten skled frem inni støvlen. Etter å ha endra knyting forsvant det problemet.
 10. Du får jo gode solbriller med styrke. Til og med Okley har levert dette. Vet det finnes brebriller med styrke også. Koster en del men kan jo være verdt det. Bare gå til en god optiker. Farga glass holder ikke.
 11. HJELP! La Sportiva Trango Guide evo gtx vs Crispi Skarven

  Jeg har noen lignende støvler fra La Sportiva. Jeg slet også i begynnelsen. De var veldig gode opp, men ga meg gnagsår på vei ned. Så kom Tessatroll til unnsetning og redda meg og støvlene med en kjekk knyteteknikk. Og etter det ble de så mye brukt at de nå er mer eller mindre brukt opp 😩 (kan fortsatt bruke de på tørr sten men friksjonen er dårligere og sålene ganske slitt). Kjøper glatt like støvler senere. Mine sære føtter liker disse her. Bildene har Tessa tatt
 12. Flaks. Blir med nesten gang, om syndefloden og vinden ikke har tatt deg og teltet 😳
 13. 71 grader nord

  Altså vi burde da virkelig fått en spons. En så bra gjeng på tur må da ha verdi for noen? Hei Inovasjon Norge 🙋🏼
 14. Frista, men opptatt ☹️ Drømmer om å sove over på en topp. Det er noe som står øverst på min bøtteliste.
 15. 71 grader nord

  Ingen kameraer, og alt sponsa og tilrettelagt, hadde vært helt greit 😀 Vi har vel drodle litt på den drømmer der før om jeg husker riktig. Men en eller annen form for challenge hadde vært utrolig gøy 😀 Vi kan dra en gjeng og alle får utdelt en dag der de bestemmer aktivitet. Det kunne blitt gøyalt 😁