Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 968
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  34

Gittiamo vant dagen sist August 4

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Nylige profilbesøk

3 591 profilvisninger
 1. Jeg har 100 % fulltreff på levering fra PostNord. De leverere alltid til butikken rett utenfor døra i Oslo. Men posten derimot har for mange smarte sjeler som prøver å tenke sjæl. Som den geniale greia at jeg faktisk må ta to busser for å komme meg til postutleveringen og samtidig kjørere den ene bussen forbi en postutlevering. Og jeg har en annen postutlevering kun to busstopp unna. Men de påstår hardnakket at den lengst bort er den nærmeste for meg og leverer helst dit. Men det har hendt de har levert til en av de to andre. Men det har kun stått på hentelapp og ikke SMS. Så jeg har da måtte dra til den lengst bort for så å dra til den ene, som er nærmere. Nå sjekker jeg alltid på nett, SMS og hentelapp før jeg begir meg ut på ekspedisjon for å hente pakker. Bare styr og mas. De har også surra bort en konvolutt sendt fra jobb pga manglende informasjon på konvolutten. Den inneholder alt av informasjon. Til og med mitt telefonnummer. Når jeg har bedt de lete etter den så sier de bare at det har de ikke kapasitet til. Jeg har større tro på PostNord enn posten. Jeg kjenner jeg blir gretten bare jeg hører navnet Posten.
 2. Gittiamo

  Anorakk eller jakke?

  Har du litt stive skuldre, så føles en anorakk ut som en tvangstrøye når den skal av. Det er god nok grunn for aldri å tre noe sånt over hue.
 3. Gittiamo

  Mulig nakkeprolaps

  Endelig har du en god unnskyldning for å skaffe deg en kløvhest 👍🏻 God bedring. Og sier som Tubbs. Ikke push noe. Nakkeplager er særdeles slitsomt.
 4. Det har jeg full forestående for. Man MÅ ha snaufjell og utsikt med jevne (ofte) mellomrom. Jeg har brukt Kolsåstoppen når steinrøysabstinenser blir for store for den kan lett tas unna på kvelden etter jobb. Men sjekk ut Skrimsfjellene så trenger du ikke bruke mye tid på reisen til fjellene. Og det er bedre med ofte og korte turer enn veldig sjeldne og lange turer.
 5. Tog til Finse. Buss til Hemsedalsfjellet, Beitostølen og Lærdal mm. Ingen problem. Jeg drar lett på helgetur til Hurrungane. Jeg kjørte en gratis leiebil fra Gardermoen og hjem til Sogndal engang og tok bussen hjem. Om du sjekker Strix og Hertz så er det ofte leiebiler må kjøres gratis hjem igjen. Da kan du komme deg kjapt til fjells på Vestlandet (Sogndal, Bergen og Stavanger) og heller busse hjem igjen. Men du skal jaggu ikke kimse av Maridalsalpene heller. Det er en av mine Oslo-favoritter.
 6. Gittiamo

  Hvor har du vært på tur i dag?

  «Kidnappet» Terka’s datter og en venninne av henne, og dro på jentetur til skogs (eller var det jeg som egentlig ble kidnappet av henne? 🤔). Jentungen med sitt helt eget telt og jeg i mini-Salewaen. Veldig koselig med en egen jentetur til Gamledammen i Finnemarka. Ender ble matet og småfisken lagde eget fotspa for unge turføtter. Og jeg rakk endelig å lese litt i sommerens bok 😂 Vår sherpa tok et par bilder av oss før han og guttungen måtte forlate stedet. Gutter ingen adgang må vite 😂 Vi rakk en natt hjemme i senga fra forrige tur, før turlysten til jentungen tok overhånd. Forrige tur får @Terka skrive om 😊
 7. Veldig fint skrevet @Sovjetunionen men jeg må arresterer deg når du sier rotter er farlige. Seriøst. De er jo bare søte 😍 Slanger er kanskje ikke søte, men vakre og fascinerende (bare ikke kos med rotter rett før du skal leke med en sulten slange) Sorry for avsporing 😂
 8. Først av alt. Veldig godt skrevet. Jeg flira 😂 Jeg selv slet veldig med høydeskrekk. Jeg fiksa ikke å gå ned trapper uten å klamre meg fast til rekkverket. Så da begynte jeg å klatre. Tok innendørskurs før jeg brått endte opp med å klatre daglig og få mer angst av at neglene rakk å vokse ut og huden nesten ble myk, enn høyder. Jeg trivdes brått bedre vertikalt enn horisontalt. Å takle høyder er så enkelt som en treningssak. Få hjelp av noen du er trygg på og finn deg en klippe på et par meter og klyv. Lær deg å kontrollere det vertikale. Ta overtak over steinen.
 9. Gittiamo

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Vi lekte klimaflyktninger og rømte fra regnvåte Vestlandet til varme Østlandet. Men det var alt for varmt på verandaen, så hele bøtteballetten tok turen opp Kjøsterudjuvet for å bade i Gamledammen. Vi har jo alle vært der noen turer men nå var det litt spesielt siden juvet nesten var helt tørt. Ble en veldig fin tur uansett.
 10. Gittiamo

  Noen med Dansk-svensk gårdshund her?

  Veldig typisk stallhund. Har dratt avgårde på lange, og veldig raske, rideturer med DSG på slep. Er ikke mulig å ri fra en slik en 🙂
 11. Gittiamo

  Allemannsplikt og nudging

  Dagens ja. Det er vel ekstra stas med et bilde foran isen nå *panneklask*.
 12. Gittiamo

  Allemannsplikt og nudging

  Antagelig har du rett. Men heldigvis er ingen her inne på forumet slike nolduser 😂
 13. Gittiamo

  Hvor har du vært på tur i dag?

  Skulle på en liten joggetur her på Halsnøy i Kvinnherad, men fikk oppleve hvor lett det er å miste retningen helt, og å gå i ring. Skulle jogge en enkel runde. Turen var estimert til 3.5 timer for barn, men jeg kom meg rundt på en drøy time pga pauser. Pauser var påkrevd for å prøve å finne igjen stien. Deler av stien var så igjengrodd at det var vanskelig å finne ut hvor jeg skulle. Såpass vanskelig at jeg tok av stien og endte opp på et dyretråkk, som var mye mer oppgått enn den merka stien. Og jeg endte opp med å gå i ring og banne høyt til jeg kom på rett spor igjen. Kjekt med GPS på telefonen så man kunne finne tilbake til stien igjen. Men sånn ellers veldig fin (og våt) liten joggetur.
 14. Gittiamo

  Allemannsplikt og nudging

  Ja jeg antar de fleste redningsaksjoner her i landet er pga nordmenn på tur. Men når det gjelder turistattraksjoner, som Trolltunga og Nigardsbreen ol, så er det sjeldent nordmenn som surrer det til. Da er det turister. Og de lokkes hit av spektakulære Instagrambilder ofte tatt av «våghalser».
 15. Gittiamo

  Allemannsplikt og nudging

  Er det generaliserende å si at de fleste som legger ut tanketomme instabilder, skriver på russisk? Noen er ikke helt vant med å reise rundt i verden.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.