Jump to content

Gittiamo

Aktiv medlem
 • Posts

  3,206
 • Joined

 • Days Won

  60

Gittiamo last won the day on January 12 2020

Gittiamo had the most liked content!

1 Follower

About Gittiamo

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Location
  Oslo

Recent Profile Visitors

8,267 profile views

Gittiamo's Achievements

 1. Monsen er kjedelige. Ut i naturen enda mer kjedelig. Men jeg skriver ikke en lang avhandling om det. Takke seg til YouTube og streamingkanaler og egenvalg på hva jeg vil se på 👌🏻
 2. Altså jeg ser hverken på den ene eller den andre i villmarka. Det er ikke av spesielt stor interesse for meg. Men jeg vet at de forskjellige typene treffer forskjellige publikum. Det er ikke min oppgave å bestemme hvem som er mer verdt enn andre (selv om man innimellom har lyst til det). Det er jo bare bra de forskjellige treffer forskjellig publikum. Litt for alle.
 3. Jeg synes kanskje ikke det er så konstruktiv å dra inn andre fortellere/profiler, kun for å rakke de ned.
 4. Mats er en ung fyr det virkelig er verdt å følge med på. Han er ganske åpen om mye. Blant annet alle sine prøve-og-feile turer. Han er nok først og fremst fotograf og seiler. Hør på podcasten til Utestemme. Veldig fin fyr flere burde lytte til.
 5. Limet jeg la på funker heldigvis bra. Etter alt strevet så var det jaggu bra 😂 (det går å bytte lim men man må ha varmluftpistol).
 6. Jo men det er bare en pyntedings. Den har ingen reell funksjon.
 7. Jeg er kjappere på mobil. Det er nok veldig en vanesak det der ja. Men hva slags device man bruker skal jo ikke ha noe å si. Man velger jo det som er enklest for seg selv. Så det er ikke fordi jeg sitter på mobil jeg ikke skriver noe på andres turrapporter. For meg å legge ut innlegg med bilder også, så er mobil så mye kjappere og enklere for meg. Og jeg har full forståelse og respekt for alle som bruker tid på bilder og tekst. All ære til dere altså.
 8. Blir feil å kalle det et problem synes jeg. Jeg har aldri vært på forumet fra noen andre plattformer enn via telefon. Jeg har ingen problem med det 😂 Men at det kan bli en teknisk utfordring for dere som drifter siden, kan jeg absolutt se.
 9. Søker du på «Tursko 37» på Finn.no får du opp en god del treff på bra støvler til en tiendedel av prisen for nytt. Genialt for en som vil vokse ut av støvlene på et blunk.
 10. Skal man kjøre safe på norskt og lokalt og bærekraftig så velg Northern Playground. De er mine helter her ❤️ Det er også verdt å gå inn og lese på deres hjemmesider for å lære mer om ull, behandling og miljø.
 11. Planen i dag var topptur på Norefjell sammen med noen kolleger med start på Tempelsetra og opp til Høgevarde og så Augunshaug og så Norefjell Spa. To biler og en i hver ende. Men å finne Tempelseter, eller parkering, var umulig. Ikke alltid turrapporter gir bra nok info. Og prøver du å sette bilen i fri et nanosekund oppi der får du en hytteeier på nakken kjapt 😂 så turen ble ganske amputert og det ble kun Augunshaug. Og bra er det, for i det øyeblikket vi kom til topps så forsvant hele verden i en hvit tykk masse. Men turen ble så absolutt bra den. Gøy, utfordrende, frisk luft og slitne bein. Akkurat sånn det skal være.
 12. Det har mye å si ja. Jeg bruker kun telefonen til forumet. Kjekk greie når man reiser kollektivt eller har en kjapp liten pause. Da vil jeg hverken lese eller skrive langt.
 13. Både enig og uenig. Mange kvier seg nok for å skrive noe fordi de føler de ikke leverer bra nok. Men jeg synes det er bra kvalitet på det jeg leser (og nå skal jeg innrømme at det er lite jeg leser av dedikerte turrapporter 🙈😱) Men jeg er også enig i at det som skal skrives må ha en viss informativ verdi. Jeg bruker Peakbook for selv å samle informasjon om turer. Liker at man starter alle innlegg med noen enkle fakta i en faktaboks øverst. Da vet jeg kjapt om det er verdt å lese videre.
 14. Personlig føler jeg det kanskje ikke er rom for andre ting enn å gå rundt på Hardangervidda eller sitte under ei furu. Fjell er liksom ikke like godtatt. Kanskje dere som har vært her en stund fortsatt er litt allergisk mot Jotunheimen? 😂 Men jeg setter veldig stor pris på «Hvor har du...»-tråden. Korte presise innlegg med noen få bilder. Knallfint. Og en fin motivator. Planen min var i hvert fall å bruke den litt mer i år men har falt litt av lasset her. btw mine favoritter er de trådene der det sklir helt vekk fra tema og folk har det gøy og fjaser i vei 😂
 15. Argentina og Patagonia. Ri på pampasen og klatre i fjell. En drøm jeg har hatt siden jeg som liten leste om Evert Taube sine eventyr. Legger til: så i ettertid at det kun gjaldt Norge. Jo mer jeg rekker jo bedre. Her går kvantitet og kvalitet hånd i hånd. Så mer av Jotunheimen, Sunnmørsalpene og Rondane og Helgelandskysten
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy