Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

Gittiamo vant dagen sist August 7

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

2 178 profilvisninger
 1. Torfinnsbu til Bygdin og så til Oslo – mat?

  Helt OK burger på skysstasjonen også, men det tar nok litt mer tid enn 13 minutter. Den smaker godt etter noen dager med real da. Det skal den ha. Tror ikke du skal bekymre deg for å spise real på bussen heller
 2. Torfinnsbu til Bygdin og så til Oslo – mat?

  Bussen har vel en lengre stopp ved en skysstasjon? Sjekk det.
 3. Folk og fjell vett

  Tror kanskje folk antar at alt er så mye enklere enn det ser ut som, pga flotte bilder av blide folk i vakre omgivelser, på sosiale medier? Men de fleste er fornuftige og tar gode valg. Dette her var jo en reell ulykke. De valgte jo å snu da de ble usikre.
 4. Mygg og knott å slikt...

  Reagerer ikke på mygg eller knott her hjemme i Norge. Heldigvis. Men myggen i Asia er døden for meg. Da er det allergitabletter (Aerius) og tigerbalsam som gjelder. Har hatt best effekt på hestene med en blanding av olje, lavendel, hvitløk og sitron. Det har funka bedre enn alt av sprayer jeg har prøvd. Lukter ikke godt men det er miljøvennlig.
 5. DNTs partitest

  Enig i det første der. Det er et paradoks selv om de fleste turgåere ønsker å bevare naturen og er flinke til å ta hensyn. Men det med at en såkalt nøytral organisasjon kaster terninger blir litt useriøst. Men nå har jo mye av valgkampanjen blitt litt vel mye sirkus.
 6. Hvem har hund og hvilken rase?

  @Elisabeth-81 utrolig vakre hunder. Hva slags rase er Naali? #valpesyk
 7. DNTs partitest

  Timeshare med bil er jo ikke uvanlig i byene 😉 Jeg deler selv bil.
 8. DNTs partitest

  Penger vokser ikke på trær og smaker heller ikke så godt 😉 Men samfunnet er ganske sammensatt og komplisert, så man må se bredt på ting. Å være navlebeskuende er vel ikke så bærekraftig for fremtiden. Alt for mange tenker helst på hvor mye de selv kan få ut av ting. Jeg klarer meg med lite og er semiveggis. Men jobber i en veldig kapitalistisk verden 😜 Jeg blir sett på som en skrue fordi jeg digger dumpsterdiving, secondhand og vil heller på tur enn å reise på fancy ferier. Men jeg er stolt av å være en skrue 😁
 9. Impregnering av turstøver/sko

  Ja for mye olje/fett gjør læret for mykt. Det "råtner" opp nesten. Bedre å bruke lærsåpe jevnlig og kun fette/olje et par ganger i året.
 10. DNTs partitest

  Jeg stemmer ikke så mye for meg. Selv om jeg er barnløs, så stemmer jeg for de som er unge og barn nå. Jeg er ikke bekymra for meg. Jeg er bekymra for etterkommerne.
 11. DNTs partitest

  Sett på denne rangeringen og Kirkens Nødhjelp sin rangering for menneskeverd. Ikke helt sikker på om jeg liker måten det gjøres på, men nå har jo uansett all valgkamp blitt til sirkus, så hvorfor ikke. Jeg har tatt mine valg uansett disse organisasjonenes terningkast, men det kan jo være en øyeåpner om man er så trangsynt at man kan se igjennom et nøkkelhull med begge øya samtidig 😜 Mennesker og natur er det som rangerer høyest her når jeg har tatt et valg
 12. Langhelg på snaufjellet i sørøst

  Heier også på Valdresflya. Da er det bare å komme seg over veien for å få en topp, eller flere, på 2K.
 13. Hva gjør dere på telttur?

  Bushbuddy? Enkelte ting innen friluftsliv tror jeg ikke jeg vil vite så mye om... 😳
 14. Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Så synd å høre @dede de var jo kjent for å være solide. Jeg har brukt mye jodpurs selv. Har per dags dato jodpurs fra Muckboots og de er helt geniale. Unntatt ved kryssing av bekk eller vassing i fliscontaineren.
 15. Helt enkle (!) støvler - finnes det?

  Blundstone jodpurs kanskje? Ikke så tradisjonelt fottøy for vandrere her til lands, men funksjonelt og gode sko til allroundbruk.