Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 396
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  43

Gittiamo vant dagen sist Februar 15

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Nylige profilbesøk

4 520 profilvisninger
 1. Det der er like viktig som å utryddd sjeldne dyr for «medisin» 😭🙈
 2. Gittiamo

  Uforsvarlig med spedbarn i pulk?

  Var vel en som frøs ihjel på fjellet på 70-tallet mener jeg å huske. Husker vi snakket om det når jeg var på leirskole den gang da. Jeg har aldri vært småbarnsmor så jeg har aldri følt på den hysterien, men jøsses som småbarnsforeldre kan bli småsprø 😳 det får oss halvsprøe vanlige folk til å føle oss veldig stabile 😂 Kos dere på tur hele familien.
 3. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Nhææ den lyden kjenner jeg godt igjen. Med tinnitus så er jeg overfølsom for ekstra susing mer enn jeg allerede hører. Det er fysisk smertefullt. Og vi trenger ikke flere like dronefilmer fra amatører. De er ikke så spektakulære.
 4. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Hmm. Jeg tror jeg bare har opplevd ulovlig flyging hittil jeg 🤔 Den drona som fløy over oss på bilde, var jo nærmere enn 50 meter også.
 5. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Det er jo himmelvid forskjell på et fotoapparat, som sier «klikk» og en drone over hue som høres ut som en skikkelig gretten bikube på RedBull. I dagens samfunn blir man tatt bilder av hele tiden og man må bare regne med det. Men mitt våpen mot slike som snapper alt og alle er å late som jeg snappe de tilbake. Da forsvinner telefonen kjapt ned i lomma igjen. Jeg er hestejente og vet at den lyden kan skremme livskiten ut av en hest (pga innsektlyden) og er redd dette kan skape livsfarlige situasjoner om noen flyr droner nære hester. Eventuelt hunder som stikker i frykt og ikke minst for dyrelivet generelt. Jeg kan ikke se for meg at alle klarer å tenke så langt.
 6. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  @Freebird All den tid jeg ikke aner hvem som tok filmen, er det vanskelig å si ifra. Dette er over ett år siden.
 7. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Trenger ingen samtykke om motivet er noe annet enn menneskene i fokus. Og det er en oftentlig plass og fotograf tar hensyn. Men vi er helt klart med på denne filmsnutten selv om vi ikke er gjenkjennbare. De har ikke gjort annet galt enn å være til sjenanse og plage for andre. Men den sjenansen var stor også. Jeg hadde ikke skutt drona men jeg skulle lett å bedt de dra et viss sted for å ødelegge en helt super dag.
 8. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Ingen vet hvem som filmet oss fordi jeg valgte å aldri henge meg opp i navnet på Instagram-kontoen da jeg tok en screenshot av filmen. Men personen har filmet oss uten vårt samtykke. Og det var et mindre antall mennesker på filmen så å kalle det en folkemengde blir også feil. Ingen blir hengt ut, men det ødela mye for vår tur. Jeg følte veldig stress av å ha en drone hengende over hodet mitt. Så at jeg har tatt en screenshot her har jeg ingen problem med. Jeg føler meg ikke mye kriminell her.
 9. Gittiamo

  Dårlig monterte bindinger

  Ta mange bilder av ski og bindinger nå. Før du eventuelt gjør noe med de. Greit å ha bevisene i orden.
 10. Gittiamo

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Sjukt bra tilbud fra fjellsport der ja 😂
 11. Gittiamo

  Tips til fjelltur i påsken 2019 ønskes

  Mallorca? Legger til at jeg vet ikke om man må betale for å campe osv. Men ser man kan ta 7 dagers egenguidede turer der (hva nå enn det betyr). Tenerife er vel i samme sjanger.
 12. Gittiamo

  Dronesalget tar av - hipp, hipp hurra.

  Hopper inn her uten å ha lest alt. Men jeg er lei droner og dronefilmer av amatører. De er jo like alt annet som vises fortiden. Det er ikke noe spesielt over det lengre. Alle kan jo lage film nå. Mange har kanskje sett den søte filmen om den standhaftige bjørnungen som klatrer, sklir og klatrer for å komme opp til sin mor? Greia her er at de faktisk flykter fra en drone. På filmen ser man også skyggen av drona. Og så deles filmen i sosiale medier som en inspirasjon til aldri å gi opp. Samtidig er jeg litt kvasi fordi jeg elsker å se bilder og korte filmsnutter. Men ikke om jeg vet andre plages pga dette. Spesielt ikke dyr.
 13. Litt uenig og litt enig. Faktisk. Når jeg hadde hund så skulle den aldri være i veien for andre. Selv om jeg ofte møtte på birkensykler som hata hunder og gjerne prøvde å sikte på de. Fortsatt min hund og mitt ansvar at den ikke er i veien for andre. Man jeg er enig i at den som kjører feil bør ta seg en bolle. I det minste være ydmyk på at hen er helt på villspor uten kontroll.
 14. Gittiamo

  Testing av pulk.

  Haha ja. Er det meningen at den skal lages i andre farger? Hvitt er kanskje ikke så lurt på vinterfjellet? Men aller mest er jeg misunnelig altså. Ønsker meg en pulk selv.
 15. Gittiamo

  Testing av pulk.

  Digresjon, men det ser ut som du skal ha med deg den forhenværende grandtante Olga på tur 🙈 😂 (Sorry)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.