Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  3 166
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  60

Gittiamo vant dagen sist Januar 12

Gittiamo hadde mest likt innhold!

1 følger

Profile Information

 • Gender
  Female
 • Sted
  Oslo

Nylige profilbesøk

6 329 profilvisninger
 1. Outnorth. Digger den. Solide greier 👍🏻 Jeg er en størrelse small dame. Dette er small unisex, så ekstra stor på meg.
 2. Sikla på begge jakkene selv og etter å ha prøvd de på, så ble K7 min favoritt. Lette lenge etter denne brukt på Finn (eller lignende) men snubla over Bergans Expediton på tilbud og kjøpte den istedenfor. Veldig glad for det valget.
 3. Petzl Bindi. Fordi den er så liten og lett så den er alltid i jakkelomma uten å ta opp plass. Lett å lade. Lyser godt. Har sovet med den på hode flere ganger uten at den har vært i veien. Brukt som teltlykt også siden den er lett å henge opp. Et løp-og-kjøp produkt 👍🏻
 4. Det er ca 2 cm uten stuffing på min sekk også. Akkurat som hos deg. Den er ganske definert, men stoffet utenpå er stramt, så det synes ikke. Men jeg satser jeg på at den blir sammenpresset etter mer bruk 👍🏻
 5. Ja fått justert den fint nå slik at den kun kjennes uten å klemme/irritere på musklene. Men enig i at den får lite belastning der.
 6. Godt poeng 🤔 får kjeft av fysio fordi jeg sitter for pent. Hun lærer meg å sitte med dårligere holdning nå 😂 Synes dog sekken er lett å stille om og justere. Og hoftebelte er gull. Også bærekomforten. Bare jeg klarer å overse den lille kanten 🤪 #overfølsom
 7. Men om du kjenner på skulderstroppen så kan du kjenne overgangen? Fra der stuffingen tar slutt? Jeg har bare brukt min sekk på tre korte turer og håper overgangen skal bli litt mer flatklemt/utviska.
 8. Apropos Xenith/Xena. Er jeg den eneste som kjenner overgangen på skulderstroppene bak? Har fått justert de så jeg kjenner overgangen mindre. Men jeg kjenner den. Nå presser den ikke på noen nerver men er den justert slik at overgangen kommer litt høy, så kjennes det godt.
 9. Z-lite delt i to. Den brukes til sitteunderlag, «hodepute» under liggeunderlaget, ekstra isolasjon på midten under underlaget osv osv. Sitter på både brettet helt sammen, halvt sammen eller brettet helt ut om man er to.
 10. Hold deg oppdatert på skispor på denne siden. Veldig kjekk side. https://www.beitostolen.com/Ski/Turski-langrenn/Turl-yper---beskrivelse/oversikt-skil-yper-7779.page
 11. Skriv en liste over steder du vil/skal/ønsker å besøke. Er du litt sånn som liker å putle med småting og sette ting i system, så lager du et vision board med steder i prioriterte rekkefølger osv.
 12. Mitt tips er faktisk å trene inne. Få opp kondis med en sjuk intervalløkt og tenk på hvor bra det er for neste tur. Ta en økt på elipse med vekt i sekken også. Eller ta på sekk og finn en lang jævel av en trapp. Da er du fit for fjell så fort været er litt mindre dødens.
 13. Jeg valgte denne pga hoftebelte. Bærer jo mest vekt der og så satser jeg på at skulderstroppen former seg den også. Men har troa på at den skal gjøre det.
 14. Gøy at du tok opp dette akkurat nå. Skulle akkurat til å skrive om sekken nå. Jeg er veldig fornøyd med pakking og fordeling av vekt og løsninger. Har hatt den på tur med alt oppi av telt og klatreutstyr og nå er den full av skistøvler og klatreutstyr og fandens oldemor. Funker supert. Og den er lett. Løfta opp den gamle sekken min fra Bergans i og og prisa meg lykkelig for ny sekk. Men det er en overgang på skulderstroppene jeg ikke liker. Jeg kjenner overgangen fra der stuffingen slutter og til ryggfeste. Uansett hvor den kanten er, så kjenner jeg den. Mest ubehag enn vondt. Men jeg har jo kontorskuldre og er derfor ofte øm i disse musklene. Vet ikke om den kanten vil jevne seg ut med bruk? Om noen vet, ville jeg blitt glad for svar.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.