Gå til innhold

Gittiamo

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 682
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  31

Gittiamo vant dagen sist Februar 17

Gittiamo hadde mest likt innhold!

Om Gittiamo

Nylige profilbesøk

3 038 profilvisninger
 1. Advarsel mot bergfreunde.no

  Ja det er jeg enig med deg. Tabber man seg ut så får man ta det på egen kappe. Men det er greit å si ifra at det var vanskelig å se at toll kommer på.
 2. Advarsel mot bergfreunde.no

  Jeg synes det er greit å gi omdømme av nettbutikker. Markedet er så stort og det er så mange aktører der ute, så det er faktisk greit å skjalte ut de dårlige og passe på at de butikker vi bruker faktisk ivaretar sine kunder. Forbrukermakt må vite.
 3. Advarsel mot bergfreunde.no

  Jeg kan ikke skjønne at den blir tatt for å være norsk engang. Med tysk navn. Så for meg er det en selvfølge at toll vil påløpe her. Derfor har jeg aldri brydd meg om å sjekke vareutvalget. Men kan også skjønne at det er lett å overse om man ikke leter etter informasjonen. Selv om de skyter seg selv i foten ved å unngå å fortelle tydelig om at toll påløper. Folk vil jo bli særdeles missfornøyde med mangelfull informasjon og lage innlegg som dette.
 4. Vedlikehold av militærstøvler

  Du må ha noe mer fett enn skokrem. Antagelig er de lekk i sømmer og overganger nå også. Minkfett ol kan funke om du smører tjukt på. Og smører for hver tur.
 5. Miniski som snøsko?

  Du vil se ut som du vandrer rundt på bananskall med miniskia. Miniski er for ukontrollert gøy, uten frykt for å slå seg hardt (eller for «gode» ideer i fylla). Anbefaler heller truger 🙂
 6. Hvor har du vært på tur i dag?

  Gaustatoppen vol.4 i år. Men helt klart årets beste. Knallsol, grei snø som oppførte seg pent og lite vind. Rett og slett helt toppers 👌🏻 Vi kom oss helt ut på toppen også. Ikke bare tårnet.
 7. Boikott er bra. Jeg trenger med ryggrad innimellom 🙈😂
 8. Norrøna har igjen på outlet’en 😇
 9. Superenkelt spritkjøkken - tips?

  Det er fult mulig å ha kontroll over gassmengden i en gassboks. Om du vil ha med litt mer stæsj på tur vel og merke.
 10. Saved by the zipper 😂👍🏻 Har fått litt sans for lufting. Prøvde jo årets modell og den hadde veldig god lufting. Må sjekke om det finnes i dame i min størrelse på outlet’en 😁
 11. Liten fast lomme/pose til sekk?

  Jepp. Forrige telefon fikk jeg i den lomma, men ikke prøvd etter at jeg bytta. Men lipsylen ligger godt der på sin faste plass. Glad i den lomma faktisk. Den tar ingen plass og det er kjekt når jeg krabber rundt mellom steinblokker og sånt. Kikker litt på armbånd for mobil nå. Kanskje teste jeg ut noe slikt. De er for store å løpe med vil jeg tro, men mindre enn disse veskene for hoftebelte. Bare usikker på hvor jalla kvaliteten er. Ikke gira på å kjøpe Kinaskrot om det ikke er brukanes. Men størrelsen ser fin ut. Får plass til en smarttelefon i denne. Og den bør jo kunne festes på hoftebeltet.
 12. Liten fast lomme/pose til sekk?

  Tar gjerne imot flere tips også. Ønsker som sagt så smått som mulig. Kikka litt på de over og Gossamer er nærmeste mitt ønske men kan godt være mindre og nettere. Andre gode løsninger for småting og telefon på tur? Telefonen bør være lett tilgjengelig. Er fornøyd med bukselomme men det er alltid kjekt med flere ideer. Og det er ikke alltid jeg har bukser med lommer på sommeren. Satser på en sånn sommer i år 🌞
 13. Liten fast lomme/pose til sekk?

  Takk for tips 👌🏻 . Gossamer så ok ut. Vil ha minst mulig for ikke å ha noe i veien også. Viktigst å ha med lepomade faktisk 😂 men ser jo det skal være en enkle sak å få tak i noe slikt 😀 Men syegenskapene mine er totalt ikke-eksisterende, så der må jeg kaste inn håndkle (kan sy. Synes bare det er fryktelig kjedelig).
 14. Min Osprey Tempest har en liten lomme på hoftebeltet. Veldig kjekt som fast plass for leppepomade og en energibar eller to. På min Osprey Variant så finnes ingen slik liten pose. Men finnes det noen små poser/lommer til å feste på hoftebelte eller på bæreremmene? Eller lignende? Om den får plass til en iPhone så er det helt ok, men ikke noe must og heller ikke noe større enn dette. Andre tips for rask tilgang til faste småting man gjerne vil ha med ut?
 15. Superenkelt spritkjøkken - tips?

  Haha bra @Tom42 Det er fascinerende å se dette utenfra. Jeg har foresten selv laget en brenner av en maisboks og noen teltplugger og en flaske rødsprit. Helt etter egen fantasi og veldig tom mage. Den gang da, så gikk det jo stort sett bare i rødsprit. Slapp å sulte den uka på cragget også gitt. Men etter den uka så kjøpte jeg meg en campinggassbrenner. Og den har jeg brukt lykkelig og uvitende i 25 år. Helt til jeg snubla innpå dette forumet her 😂 kjøpte meg en annen brenner etter det, men campingbrenneren min er og blir uslåelig. Så da er jeg Happy. Den fikser både kaffe, koteletter og pannekaker den. Og skrangling i sekken. Gullego’ greie.
×