Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. Markus S

  Markus S

  Aktiv medlem


  • Poeng

   8

  • Innholdsteller

   41


 2. Dag G - Evje

  Dag G - Evje

  +Støttemedlem


  • Poeng

   5

  • Innholdsteller

   4 676


 3. Bjarne H.S.

  Bjarne H.S.

  +Blogger og sponsor


  • Poeng

   4

  • Innholdsteller

   1 688


 4. tronn

  tronn

  Aktiv medlem


  • Poeng

   3

  • Innholdsteller

   2 049


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 04. jan. 2014 i alle områder

 1. Hei Sist sommer gikk jeg å faren min fra demningen på Glomfjordfjellet å var inne på fjellet i 5 netter. Fantastisk byggverk, denne er 860 meter over på toppen. Vi overnattet i telt, å hadde ingen planer for hvor vi skulle. Når vi startet turen var sekkene ca 25kg, det er for mye vekt for en sommertur på fjelle merket jeg. Hadde masse med meg ned igjen som ikke hadde vorre i bruk. 1. dag Denne dagen var det et fantastisk vær, så vi startet fra bilen på ettermiddagen i bare shorts, vi gikk ca 4 timer. Da kom vi til Øvre Naver, dette er et vann som det er en del hytter å bebygge
  8 poeng
 2. Ble noen timer i en stille vik i Skjoldafjorden i Tysvær i formiddag:
  4 poeng
 3. tronn

  Hva har du kjøpt nå!

  Da var Exped Downmat XP 9 LW i hus. Prøveligget på gulvet allerede, og jeg er forelska! Og schnozzlebagen funker som en drøm. Jeg har ikke like hastverk med innkjøp av hengekøye nå, men det kommer vel det også. Har også handla: Fiskars X7 turøks Trangia kaffekanne 0.9l Billige karabinkroker fra Clas O. Bergans Breheimen 2 Dermibukse(på outlet) Nå burde jeg være klar for vintern. Trenger bare mengder med snø, så bli dette bra!
  3 poeng
 4. Ingen lyd kan være så god som en primus som går på full guffe. Fyrer man to blir nok ikke godlyden dobblet. Det bare føles sånn...
  3 poeng
 5. Danmark innfører vedskatt. Snakke om dusteVEDtak. Men Norge følger sikkert etter. Lurer på hvordan bålturene skal beskattes ? Må man ha vekt med seg på skogen ? [Hidden Content] Skal tro om måneskinn forblir gratis ?? Eller blir det halv og hel skatt alt ettersom...??
  2 poeng
 6. Jeg vet ikke om du allerede har bestilt hund, men hvis ikke så tenk på dette argumentet. De antall dager du er på tur, vil for de fleste utenom Monsen være langt færre enn de vanlige hjemmedager. Derfor skal du IMHO først og fremst finne en hund som passer hjemmesituasjonen. Det vil helt sikkert være flere raser som du ser på da. Deretter velger du den beste friluftshunden som passer dine friluftsinteresser blandt de som passet hjemmesituasjonen. Du ser jo på bildet hva jeg har nå, men før denne BCen hadde jeg to siberians. De var utrolig fine turhunder, men ulempen var at de måtte gå i b
  2 poeng
 7. koffar2

  Hva har du kjøpt nå!

  Rett før jul kom min nye sovepose fra Zpacks i posten (slo til på et førjuls salg) Posen er i strl. Long/Wide, er ratet til -7C og veier nette 580g
  2 poeng
 8. Bjørn J

  Røverkjøp og gode tilbud

  Det minner meg om da jeg for noen år siden var i en sykkelbutikk og så på en sykkel til nesten 40.000.- Jeg kommenterte til selgeren at en slik sykkel ville bli stjålet øyeblikkelig, men han parerte med: "Neida, er det en sykkel som ikke blir stjålet, er det denne!" "Hæ", sa jeg, "det er jo en superattraktiv sykkel som tyvene vil stå i kø for å ta med seg". Selger: "Denne sykkelen vil ikke bli stjålet av den enkle grunn at du aldri vil gå lenger vekk fra den enn én meter!"
  2 poeng
 9. eborge

  Hva har du kjøpt nå!

  Nytt sett med flint og stål! Samekniven gjør jo også nytten til formålet, men syntes denne var råtøff!
  2 poeng
 10. Blir veldig eksklusiv spagetti med denne Har aldri brukt så mye penger på noe så vondt før.
  2 poeng
 11. Syns det er en fordel med manuell BC.. Er ikke noe særlig å få fuktighet inn i den lukka auto BC bindinga og ta den igjen etter en natt med minusgrader.. Men for korte dagsturer er det nok ett fett, kommer an på smak og behag. Lykke til!
  2 poeng
 12. God tur! Jeg håper på en tur i morgen. Jeg er ikke så lettskremt når det gjelder været, man får bare kle seg etter forholdene. Men jeg har en del arbeid hjemme som skulle vert gjort og en sur kone skremmer nok mer enn surt vær.
  2 poeng
 13. Da var Ekspedisjon Rogen over. Godt på en måte, men leit på en annen. Det ble en noe forsinket avgang som gjorde så vi reiste den 27.desember. Pakkingen føltes som panikkpakking den 26.desember, og jeg holdt på helt til 01.30. Klokken ringte klokken 05.00, så da var det bare opp og hoppe. Deretter var det å ringe Eivind for å vekke han, for så å få opp Kaya og Hailey for å kle de og få de ut i bilen. Videre var det opp til Eivind. Pulkene som var pakket ble båret ut i bilden. Avreise fra Halden 06.40. Tanken slo meg om hvor lang tid det ville ta før spørsmålet kommer fra baksete?
  1 poeng
 14. Ullsokk

  Hva har du kjøpt nå!

  SPOT gen3 Lifesystems vindsekker (2-4 og 4-6 pers) Ryggsekk Silva kompass div småtterier fra Oslo Sportslager. Nytt "fjellski-kit" til 6-åringen. Breie ski, skikkelige skinnstøvler i str 35, bindinger. Endelig! Skikkelige gode varme skinnstøvler til barn er ikke lenger å oppdrive, fant tilfeldigvis et par Alfa Hot Kid i str 35 liggende som en rest på ei hylle. Jubel!
  1 poeng
 15. [Hidden Content] Jeg bruker å følge med på siden ovenfor. Kan komme gode tilbud. Eksempelvis denne?[Hidden Content] Komplettfritid har også noen tilbud på helsport telt, [Hidden Content]
  1 poeng
 16. Selv en slapp mosjonist og sjømann klarte 3 mila på Madla på tidlig åttitallet. Ikke noe problem for meg i det hele tatt. Eneste bakgrunn var at jeg jobbet på båter som hadde dimensjoner som en middels stor fotballbane. Men en mila og to mila var det tidskrav til i marinen - det var det ikke til 3 mila. 3 mil med M77 på asfalt er for spesielt interresserte.
  1 poeng
 17. Er jo litt synd for en "manndomsprøve" må ikke bli for enkel, men mener å huske at kilometertiden på tre mila var 9 min. mens den på to mila var 8 min, så hvis det fortsatt blir kravet så kanskje det ikke blir så mye lettere å klare merke. Trodde militærtjenesten i dag i stor grad var basert på frivillighet og dermed var mer motivert.
  1 poeng
 18. "- Reduksjonen er et resultat av at dagens ungdom synes det er for langt og tungt," Försvaret har förvandlats till en samling kärringar. Troligen på grund av för mycket politisk styrning. På den gamla goda tiden spelade det ingen roll om rekryterna tyckte 30 km var långt och tungt. Det var bara till att gå om du blev tillsagd att göra det.
  1 poeng
 19. Balle

  Mer om støy fra brennere.

  Må først takke @Ulvemor for støtte, i et ellers brutalt forum-miljø Innrømmer glatt at jeg var litt ute å syklet, da jeg hevdet at det må en 3 dB-økning til for at det skal være hørbart. Store Norske Leksikon holder seg til 1 dB som den aller minste forskjellen vi kan oppfatte, mens andre kilder hevder at 3 dB er det som skal til for at folk flest skal høre (tydelig) forskjell. Jeg tilhører den siste kategorien. En litt morsom sak ang. hvordan definisjoner kan misoppfattes/misbrukes, er fra tiden jeg jobbet et sted i Nord-Østerdal. En eldre kollega, fanatisk jeger som de fleste er der, h
  1 poeng
 20. Lurer du på dette eller var det bare for å linke til siden din med salg?
  1 poeng
 21. Ble en tur langs jærstrendene i dag. Iphone og bildekvalitet er ikke alltid like lett kombinere....
  1 poeng
 22. Gjest

  Ber om tips til nye ski og støvler

  Gratulerer på forhånd med nye ski, Ulvemor Med smale og brede fjellski pluss langrennski skulle du nok ha noe for alle formål.
  1 poeng
 23. E99 er vel perfekte pulkski? Jeg kjøpte de selv i fjor og er veldig fornøyd så langt. Skulle jeg hatt noe bredere var det i så fall for brattere terreng som ikke er like egnet for pulk.
  1 poeng
 24. afe

  Telt belysning

      Gassboksen vert avkjøla av fordampingen. Så sjølv om det vert litt lunk i teltet, vert gassboksen bare kaldare og kaldare. Dette er eit faktum eg trur vert oversett av samtlige som trur og håpar at gass skal fungere i kulda. Sjølv om ei rask opptenning viser at gasslampa eller gassbrennaren fungerer i ein bestemt temperatur, vil effektet gradvis avta medan gassen forbrenn. Dette skjer fordi gassboksen får stadig lågare temperatur.
  1 poeng
 25. Treningstur Denne helga så det lenge ut som om det skulle bli mulig med en tur til Bynuten. Det var bra værmelding og på lørdagsmorgenen var det nesten sol. Det som ikke stemte var temperaturen – ned mot null. Jeg pakket sekken og tok ut på ”normal”tid. På vei innover mot Sandnes var det snerk på pyttene, og temperaturen datt til ned mot null. Å gå alene oppover fra omtrent 300 moh til nesten 700 moh med frost, er ikke noe jeg setter pris på. Jeg ser at andre gjør slike ”stunt”, men har selv hatt for mange spektakulære fall og nestenulykker til å synes at det blir særlig morsomt. Det ble
  1 poeng
 26. Ja, har brukt jaktdressen timevis i regn, snø og godt vær i flere sesonger. Har også styrt på med vasking, tørketrommling og imprignering som anvist av produsenten for å opprettholde en "optimal membran". Ikke mye pustende. Nei, det er ikke snakk om regntøy her. Kun goretex. Har også prøvd "active gore tex" med arcteryx og sweet productions. Den type membran som skal vær mest pustende. Det holder iallefall det den lover mtp at det skal være helt tett...
  1 poeng
 27. Nydelige bilder =)
  1 poeng
 28. Noen liker 1ern mens andre tar toern.... Jeg gikk for toern siden den nok er en temmelig oppgradert versjon av 1ern. Så langt har min løping i skogstereng gitt svært nøyaktig måling av distanse. det har bare skilt 20-30m på en runde på rundt ei mil.
  1 poeng
 29. helt enig om at amerikansk akita er garanstert værdt å se nærmere på. foreldra mine har til friluftshund og hun er litt intressert i elg å annet vilt men det kan jo være kjekt å få vite tidlig at man ikke er aleine mener no jeg. og det er nokk en av de beste familiehunder man kan få. jeg skal ha en slik siden de er lett å holde tilfreds når det kommer til aktivitet, super på lengre turer og kjempefin familiehund.
  1 poeng
 30. elgen

  Hund til friluftsliv - tips

  Hei Jeg er vokst opp med hund og er nå på den 7. hund i livet. OK, 2 døde tidligt og 2 var der samtidig. Her er flere gode råd bl.a om å anskaffe hund nr. 2 noe senere. Les om hunderaser mange steder! For det er også skrevet mye vrøvl om hunder på "hundesider", hvilke ovenstående diskusjon viser. (Altså ikke av debattantene her!) Settere er fine, men vimsete hunder. Jeg kunne økt hundebestanden med 4-5 bortkomne settere de siste par år. De siste 17 år hadde jeg buhund, som er en fin turhund, men litt liten for kløv og snørekjøring. Elghund, lapphund, finsk spiss m.fl. spisshunder med tyk
  1 poeng
 31. finfyr

  Wiglo LT4

  Så på tv2 igår, fire mann på ekspedisjon i Sverdrup sine fotspor. Cirka 70 netter blant ulv og isbjørn. I et Wiglo-telt.
  1 poeng
 32. Tittelen kunne også vært "Små føtter på voksen tur", eller "Familietur for spesiellt interesserte". 18 dager brukte vi. 17 netter i telt, på DNT-hytter og i Fjellstyrets buer. Vi startet ut fra Hjerkinn uka før påske med to voksne og to barn - ei jente som fyllte 6 i januar og en gutt som fyllte tre samme måned - og avsluttet som planlagt med 6-åringen og meg. Siden vi kom sent avgårde og hadde noen timer i bil, lå vi første natta i telt i krattbeltet ovenfor Hagaseter. tempen på dagtid var kald, rundt -18/-noenogtyve grader, og datt enda litt nedover på natta. Bakken opp fra Hagaseter for en
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+01:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.