Gå til innhold

7homas

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 109
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  29

7homas vant dagen sist Desember 24 2016

7homas hadde mest likt innhold!

Om 7homas

 • Rang
  The Deerfly Hunter
 • Bursdag 01. april 1975

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Moss

Nylige profilbesøk

2 601 profilvisninger
 1. Julekalender 2017!

  Er det noe sted det er lettere å se hvert kalender innlegg I RIKTIG REKKEFØLGE enn ved å bare bruke søket på toppen av forumet? Jeg sliter litt med å se hva som er nye innlegg og hva som "bare" har nye kommentarer. En del har lagt inn lenke til julekalenderluken sin fra kalenderen - kjempefint om alle gjør det
 2. Julekalender 2017!

  Ser det går troll i ord om julekvelden på kjerringa i år....
 3. Ble det mange kilometer? Nok til middag? Blir ofte flere kilometer med hund.
 4. Som vi pratet om litt over her i august, fungerer ikke alt som det skal. Jeg opplever ikke problemer på andre sider enn her, men når jeg trykker på varsler (bjella på toppen) og listen med nye innlegg kommer ned også trykker på den fete overskriften for et emne med en eller flere nye innlegg blir jeg sendt til helt tilfeldige innlegg istedtefor siste som jeg alltid har blitt. Det kan hende dette varierer litt fra tråd til tråd, men det er blitt sånn at jeg ikke gidder å sjekke lenger fordi jeg må bla og prøve å huske og finne ut siste gang jeg har logget på og evt lest/ ikke lest. Varsel for tråden /forums/topic/17373-dagens-bilde-med-muligheter-for-bildekritikktips sendte meg nå i morges til slutten av posten til HannKatta fra 27. august/ begynnelsen av innlegget til aamodt fra 27/8. Det samme også i /forums/topic/27011-hvor-har-du-vært-på-tur-i-dag Varsel: Þróndeimr og Imp kommenterte på Hvor har du vært på tur i dag?onsdag, 08:58 Prøver å klikke på samme varsel flere ganger: Resultat: URL er lik hver gang, men jeg havner på forskjellig plass på siden: /forums/topic/27011-hvor-har-du-v%C3%A6rt-p%C3%A5-tur-i-dag/?page=147&tab=comments#comment-400673 Klikk 1: Midt i Kjell Ivers innlegg om tyttebær Skrevet mandag, 22:37 Klikk 2: Midt i et innlegg jeg ikke noterte, men kan ha vært samme som klikk 4 Klikk 3: Midt i Kjell Ivers innlegg om tyttebær Skrevet mandag, 22:37 Klikk 4: Starten av Þróndeimr's innlegg tirsdag 22:13 Klikk 5: Slutten av Kjell Ivers innlegg om tyttebær Skrevet mandag, 22:37 Er det riktig at man sendes til innlegg postet to dager tidligere enn varselet? Hadde jeg blitt sendt til begynnelsen av selve tråden ville jeg sagt at det mangler et symbol med "sendt meg til første uleste", men overskriften har alltid sendt meg til første uleste tidlere. PC Windows 10 home - version 1703 - build 15063,632 (64 bit) FireFox 56.0 (32 bit) All cache, cookies og temp filer ble slettet for bare et par dager siden. Høres rart ut, men...kan det være at historikken lagres lokalt og når man sletter historikk så fungerer ikke "første uleste" i forumet lenger?
 5. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Jeg bruker forøvrig schnozzle bag'n som pakkpose for soveposen.
 6. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Jeg brukte bare en bitteliten rundfil og fjernet noen brøkdels millimeter rundt hele åpningen på snchnozzle bag'n og vips passer den trangt på Xtherm'n. Aner ikke om den fortsatt kan brukes på Exped.
 7. kalenderbug

  Ja, det frukt-greiene holder jeg meg langt unna. Win 10 og FireFox. Begge oppdatert.
 8. kalenderbug

  Nei Klikket på "+" på datoen i kalenderen. Skriver ikke noe dato i det hele tatt. den kommer opp både i bilde og tekstform på toppen av kalenderoppføringen automatisk. Under "startdato" er begge boksene huket av. UNder "sammendrag" er ikke boksen huket av. Alt er default. Endrer ingenting.
 9. kalenderbug

  Aner ikke. Nå har jo du lagt det inn så jeg får liksom ikke prøvd det heller. Jeg kjører Norsk språk på forumet nå og har gjort det siden forrige oppdatering. Kan hende jeg brukte VPN i går da jeg prøvde å legge inn i kalenderen, men burde det spille noen rolle egentlig? Det betyr jo i så fall at man ikke kan bruke kalenderen fra utlandet.
 10. Julekalender 2017!

  Ok. Jeg er "game" Prøver å legge inn 22. desember, men får bare feilmelding: "Den angitte startdatoen er ikke gyldig ". Legger du det inn @Kjell Iver? Kan like gjerne utfordre noen også....... @Tor Magnus og @Walle. You're welcome, som det heter
 11. Therm-a-Rest XLite mot XTherm

  Som mange andre har heller ikke jeg erfaring med XLite, men jeg har Xtherm. At det er et varmt underlag for de kalde nettene er det mange som kommenterer, men jeg vil også anbefale det for resten av året. Har nå kun dette underlaget som jeg kombinerer med to soveposer. Kun de 3 varmeste sesongene. Den ene posen er en Mamut Lahar 3 sesong dunpose som er fin. Den andre er en 15 år gammel Ajungilak summer compact syntetisk ting. Juli. Nordmarka. Tilnærmet tropenatt. Xtherm er helt perfekt sammen med summer compact-posen. Juli. Femund. 10-12 grader. Xtherm sammen med Laharposen. Kanskje den beste natta jeg har hatt alene i et telt. EDIT: Bruker som Emil også en Schnozzle bag med ørlite modifisert hullkant så den passer på Thermarest'n. Den posen som følger med er verdiløs.
 12. Om manglende photobucket bilder (utskilt)

  Problemet som har rammet mange hundre millioner mennesker rundt vernde som brukte Photobucket er at de ikke ga noen noe varsel. De bare endret det en dag, så alle 3. part bilder ble erstattet med en "løp og kjøp hos Photobucket, så blir alle bildene du har lastet inn hos 3. part forum magisk gjenopprettet"-beskjed. Det skjedde omtrent samtidig som disse ransom virusene herjet for et par mnd siden så det hele falt i særdeles dårlig jord. Også krevde de en relativt stiv pris for basic tjeneste. Jeg fikk mye bedre tilbud enn det @tronn nevner her, men det ble en prinsippsak. Ja, jeg har "mistet" flere tusen bilder som jeg hadde brukt på forskjellige forum det siste tiåret, men det er vann under broen. Ingen dør av den grunn, bare å se fremover. Photobucket har gravd sin egen grav og verden hater dem for det. Om noen ber spesifikt om et bilde fra en tråd et eller annet sted laster jeg det opp på nytt og deler fra den nye tjenesten. Bare for å nevne det så er SmugMug en svært seriøst bildetjeneste for profesjonelle fotografer. Stoler like mye, om ikke mer, på dem som på alle andre leverandører av tilsvarende tjeneste.
 13. Om manglende photobucket bilder (utskilt)

  Da Shitbucket plutselig innførte IS-terror/pirat-regler for brukerne sine, hoppet jeg elegant over til SmugMug $3,99 per måned om man betaler for 12mnd i slengen https://www.smugmug.com/plans/basic SmugMug eies og drives av Baldy (fotograf og motorsyklist) som også driver ADVrider.com
 14. Hvor har du vært på tur i dag?

  Håper du tok den helt ut når tilfeldighetene la alt til rette
 15. Ok. Men notifikasjonen under er lest - den er ikke i fet font. Notifikasjonen jeg har markert er første uleste notifikasjon og den har alltid sendt meg til første uleste. Du spurte hvor i verden jeg trykket og det var det jeg illustrerte. Normalt ved notifikasjoner fra "Hvor har du vært på tur i dag"-tråden står det som dette: (Eksempel) "AK74, lettskremt, Memento mori og 3 andre kommenterte på Hvor har du vært på tur i dag? 10 timer siden" Når jeg klikker på den notifikasjonen har jeg alltid kommet til første uleste (den første av de som var for 10 timer siden i dette eksempelet), men det som skjedde nå var at jeg ble sendt flere dager bakover til poster jeg hadde lest. Det ser ut som om det virker igjen nå. Problemet kan ha vært så enkelt at notifikasjonene ikke endret seg fra fet font etter at jeg hadde lest dem dagen etter.
×