Jump to content

eborge

Aktiv medlem
 • Posts

  100
 • Joined

 • Last visited

About eborge

 • Birthday 02/20/1986

Contact Methods

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Foto Fiske Og Friluftsliv
  (geocaching som nye livshobby)
 • Location
  Kristiansand

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

eborge's Achievements

 1. Blir fort noen penger ja! Men det rettferdiggjøres med gode bilder da! Finnes mye bra brukt også!
 2. Blir for dyrt ja! Jeg tester en billig løsning fra kanon for tiden! EF 28mm f/1.8 ganske mye greie bilder til rett over fire lapper! Men kunne tenkt meg litt videre dekning! Hva må du gi for blender 2.8?
 3. Ser ut som du har god kontroll med de objektivene du har! Men aktiv gøy å fornye litt! Har du i tankene som nyervervelse da?
 4. Godteri for synsnervene, og knallgod turrapport! Hva fotograferer du med?
 5. Er nok sant som det nevnes over! Det er ikke lett å finne kniven som passer til alle oppgaver! Har pløyd meg gjennom oppunder hundre kniver de siste årene, og som regel har nykjøpt kniv blitt erstattet av ny ganske raskt! Eneste som har fulgt meg hele veien er letherman wave (som klart har sine begrensninger som friluftskniv) For tre år siden kjøpte jeg Fallkniven f1! Denne følger meg på nesten hver eneste tur! Den Gjør jobben til små ved! Den er god til spikkeopgaver, den er god å jobbe med, kan brukes til både vilt og fisk, holder eggen utrolig bra! Hvis jeg skulle anbefale en kniv så hadde det nok blitt denne!
 6. Den aller mest bortkastede tiden, er den tiden du brukte til å ikke starte! -Dawson Trutman

 7. For et utrolig flott minne å ha igjen flink med blyanten var han tydeligvis også
 8. Jeg transporterer pumpa i et lite plastrør! Fungerer supert! Har ellers oppbevart den i tom flaske! Testet den nye flaska i helgen, og faktisk ikke anntydning til lekkasje! Får noen tester til, og pakker nok uansett i pose! Men dette kan jo bli bra
 9. Var innom xxl i dag og så tilfeldigvis at de hadde fått nye korker på optimus fuel flaskene! Spurte om de holdt tett, men det kunne de ikke svare på! Mente jeg kunne stikke innom og reklamere på den hvis ikke den gjorde jobben! Skal teste den i helgen! Blir spennende!
 10. Vi bruker omnifuel i gruppa, og den har klart seg greit de årene vi har brukt den! Men ser poengene dine der!
 11. O ringen på den nyeste flasken burde jo levere uansett! Men får prøve det takk for tips!
 12. Sliter med lekasje på mine to drivstofflasker også!En primus, og en tilsvarende flaske(usikker på merke!) Sikrer dem med pose rundt flaska under transport, og når jeg åpner posen er det lekket godt med bensin! Ene flasken er noen år gammel, men den andre er helt ny, og kjøpt fordi jeg ønsket en tett flaske! Noen tips og ideer!?
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy