Gå til innhold

Miss Winther

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  198
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  3

Miss Winther vant dagen sist Juni 19 2014

Miss Winther hadde mest likt innhold!

Om Miss Winther

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Miss Winther

  Hestbrepiggane

  Noen som har gått opp på Hestbrepiggane fra Sauhytta? Lite info å finne om turer i det området. Eller kan dere tipse om en side med informasjon? Jeg kan tenke meg å begynne med en eller to lettere topper i første omgang.
 2. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Tusen takk for info! Eneste så langt som har gått på ski begge plassene, og dermed faktisk kunne svare på spørsmålet mitt. Føler meg absolutt trygg på terrenget i Trollheimen, så nå gleder jeg meg til å prøve ut Sylan også. God helg!
 3. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Ja, dropp det. Støtter den.
 4. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Nei, ikke ta det så personlig. Jeg kjenner deg ikke, men merker at hatten er høy og huden er tynn. Hvordan jeg bygger opp inneggene mine er det ingen som har noe å si på, bortsett fra dem som ikke har noe annet å angripe. Spørsmål etter "Case closed" skal jeg fortsette med, for å sile ut de jeg har satt i sjakk matt.
 5. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Tusen takk, Tussatroll!
 6. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Og du må tåle TS's svar på eventuelle svar. Case closed. PS. Både du og GeiHar er helt off topic. Må jeg tåle det og?
 7. Miss Winther

  Helsport Reinsfjell 2

  Hvis du venter litt med kjøpet, så pleier XXL å ha avslag på hele butikken rundt den tiden vi eventuelt får tilbake på skatten. Jeg skal hamstre Real Turmat. Hehe..
 8. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Godt tips! Takk for det. Jeg har sett værmeldinga, og det ser jo helt underbart ut! Trollheimen også. Av en eller annen grunn drar jeg alltid tilbake dit.
 9. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Og hvis jeg er hårsår, så er det et problem for deg? La meg være hårsår da. Jeg lar deg være dømmende og høy i hatten, uten å ha problemer med det. Hilsen værturisten. (Haha! VÆRTURIST! Fjellet er for alle, og det er det som er så bra. Du kan få bli med du og, og så kan jeg minne deg på at du kan dø på turen, i tilfelle tanken ikke streifet deg da du pakket pulken!)
 10. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Det har du nok rett i, ja! Hehe..
 11. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Enig i det. Veldig ufint. Jeg tror jo at jeg hadde klart det, for ellers ville jeg ikke vurdert det, men usikker som jeg er la jeg nå hele planen på hylla. Jeg måtte dratt i dag tidlig og gått første etappe i dag, om jeg skulle rukket hele runden før skyssen min tilbake på søndag. Tror jeg bør prøve å stole på at min egen bedømming av hva jeg klarer er god nok. Jeg er vant til å gå langt, og tåler en trøkk, og jeg har DNT-nøkkel i tilfelle. Nei, dette blir mitt mål for neste sesong altså. Eller, om snøen forsatt ligger, så kan jeg muligens få til en tur litt senere denne våren, og da kanskje med tobeint reisefølge i tillegg til favorittbikkja. Takk for at du sender pågangsmot!
 12. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Det som gjør at jeg tror jeg kan klare en tur som dette er jo tanken på alle andre som går den. Mange går jo til og med uten telt i sekken fordi de skal bo på en DNT-hytte. Selv ville jeg aldri gått uten telt. Jeg har det ikke med å overvurdere meg selv, heller motsatt, og tror det er veldig smart. Spesielt om vinteren. Men, du har nok helt rett. Jeg trenger kanskje mer erfaring med vinteren før jeg legger ut på en sånn tur, selv om det er hytter i nærheten. Nå begynner snøen å forsvinne her, så da får jeg starte på ny frisk neste vinter.
 13. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Hvis jeg skal være helt ærlig, så syns jeg svaret ditt var litt på kanten. Jeg hadde mest sannsynlig ikke dødd. Greit å advare mot å slå opp telt visse steder og forklare at vinden kan bli nokså sterk, men å skremme (du bruker ordet selv) meg med en dødsulykke som skjedde for over 20 år siden, det er litt spesielt. Ja, dødsulykken er en realitet, men det hadde holdt i lange baner med gode tips.
 14. Miss Winther

  Ømme muskler ved bæring av sekk

  Jeg hadde aldri gått med ordentlig tung sekk før jeg og samboeren skulle gå fra Trondheim til Vingrom. (40 mil.) Med de sekkene vi hadde, kom vi til Hjerkinn. Halvveis. Sykt vondt flere steder, fra dag 1. Neste år prøvde vi igjen, med ny sekker. Bergans Trollhetta og Bergans Alpinist. 17 kilo på min rygg og 21 kilo på samboerens. Sekkene var som krem på ryggen i forhold til de forrige. Vi kom helt frem med disse.
 15. Miss Winther

  Sylan - Krevende eller middels?

  Jeg er klar over at det blåser mye der, og at vinden kan bli sterk. Sterkeste vinden som er målt i Sylan tror jeg var på 81 m/s! Det er sykt. Jeg har ikke erfaring med telting i ordentlig vinterlandskap, kun sen høst og på våren. Jeg vet jo at folk har dødd i fjellet. (Kondolerer til deg.) Både godt utstyrte og dårlig utstyrte. Derfor pakker jeg med det jeg trenger til de verst tenkelige stuasjoner, og tar heller med litt ekstra. Jeg har sett flere videoer av hvordan man forankrer teltet i sterk vind/kuling/storm, og jeg tror ikke det skal bli et problem. Men jeg vet jo ikke om det er nok snø.. Planen var å telte i nærheten av hyttene, men om den ene hunden ble sliten hadde jeg tenkt til å sette opp teltet mellom hyttene også. Mulig jeg bør dra på en kortere tur i Trollheimen nå, og gå trekanten i Sylan en gang om sommeren før jeg legger ut på vintertur der. Greit å gjøre seg litt kjent i området. Burde nok ta noen kortere vinterturer og få mer erfaring også, før jeg legger ut på 10 mils vintertur alene. Ser ut til at propagandaen din virket..
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.