Gå til innhold

Ullsokk

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  448
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  6

Ullsokk vant dagen sist September 12 2015

Ullsokk hadde mest likt innhold!

Om Ullsokk

Nylige profilbesøk

2 286 profilvisninger
 1. Ullsokk

  Hva har du kjøpt nå!

  Nytt fiskestæsj på 40%. Sommerens fangst gav mersmak. Superlette vandrestaver fra BC i carbon, har aldri prøvd slikt før så det blir spennende. Noe dill, som ekstra SPORK og kopp til nyeste familiemedlemmet. Bla.
 2. Ullsokk

  4 sesongstelt

  The North Face, enten Mountain 25 eller klassikeren VE25 som egentlig er et 3-mannstelt. Men jeg ville seriøst vurdert VE25 pga takhøyde og kupppelformen, når du ikke skal bære det selv.
 3. Ullsokk

  Røykeovn

  Fikk smake røkt Harr for første gang i helgen, fikk Harr selv også og vurderer å skaffe røykeovn. Antar det finnes endel typer og merker her og så alt annet? Så, hva anbefales?
 4. Takk Per Fredrik, vil unngå tetningsguffe. 😂
 5. Stoppet for å handle, fikk tips i Pacraftforumet om å bruke søplesekk koblet mot avskjært colaflaske som skulle gå i gjengene på båten. Så nå har vi søplesekker og Colaflasker i allefall, så ei rå blir det nok! Mange gode tips her ellers, tusen takk! Skal sjekke bilen for pumpe. 👍 Europris er vi desverre et stykke unna, men det var lurt til senere. Dere er supre!
 6. Kjører Elverum mot Sølna...skal være v Sølnsjøen til søndag. Har med packrafter men glemte pumpene. Forslag til hva vi kan gjøre? Er det noen som har pumpe på den strekningen og kan låne bort i helga!??
 7. Ullsokk

  Hvilke bæresele er du mest fornøyd med?

  Etter tre barn og utallige bærehjelpssituasjoner til andre kan jeg varmt anbefale to ting; elastisk bæresjal i nyfødttiden og til 3-4-5-6 mnd, kombinert med Manduca. Både elastisk sjal og Manduca får du rimelig på Face-grupper. Elastisk sjal er fantastisk å knyte på seg, og ha på hele dagen. Ha feks baby inni og jakka utenpå. Om du skal inn i bil/butikker/vogn mm tar du bare baby inn/ut av sjalet, men lar det fortsatt være knytt på. Veldig praktisk og komfortabelt. Enten feks slik: eller i "buddha"-stilling slik: Åh, elastisk til nyfødte er helt magisk! ❤️ Så: Manduca. Kan også brukes på mage til nyfødt, men er SUH-VE-REHN til ryggbæring til større barn. I sommer besteg vi Stetinden med ei 2,5 åring på rygg - hun veide 16 kg, men det føles ikke slik i en Manduca. Med en liten rumpetaske under får du med deg litt nødvendigheter også. (Og, helt på siden, men om du er glad i tur, så vil jeg tipse deg om å sjekke ut EC for babyer. Gjør hele bleie-geiene på tur mye enklere, ) Gratulerer og gode turer!
 8. Ullsokk

  Diskusjon ang. røverkjøp og gode tilbud

  Kan være en sak for forbrukerombudet...
 9. Ullsokk

  Gjennkjenne dette fjellet?

  Fant ut av det, det er opp Leirungsdalen. Se her: http://fjelletibilder.no/single/picture4249.html
 10. Ullsokk

  Gjennkjenne dette fjellet?

  Teltet i Leirungsdalen forrige uke, og ser på bilder fra tyskerne var i området. Noen bilder er fra Leirungsdalen, andre fra Svartdalen eller ved Bygdin, men dette fjellet kjenner jeg ikke igjen. Men kanskje noen her gjør det? http://krigsbilder.net/coppermine/displayimage.php?album=157&pid=14330#top_display_media
 11. Ullsokk

  Hva kan jeg forvente av å bruke høye gamasjer?

  Jeg digger gamasjer. De sparer også buksene for slitasje, varmer litt ekstra og er et genialt sted og oppbevare dopapir som reserveløsning. Rein bomull eller gtx fungerer fint. Rimelige "vanntette" gamasjer som er belagt med et hvitt gummistoff på innsiden puster ikke og blir klamme, de anbefales ikke.
 12. Ullsokk

  Sekk til junior

  Ospray Ace! Vår 11-åring har den, hatt den et par år. 8-åringen er for liten, han bruker Deuter 30. Men! Ospray har geniale løsninger ift Deuter og lavere egenvekt. Jeg angrer stort på Deuter kjøpet etter at vi fikk Osprey i hus....gå for den!
 13. Ullsokk

  Pelskant på dunjakke?

  Jeg har ettermontert pels på Gtx-jakker som ikke er beregnet pelskant på. Kjøpte vanlig standard borrelås på sybutikk, den med lim, smal type, og limte på innsiden av hetta. Måtte dele opp båndet pga krummingen i hetta, en lang midt på, to korte på hver side. Valgte den myke siden av borrelåsen på hetta, i tilfelle jeg ville ta av pelsen, ble ikke hardt mot huden da. Gjorde det samme på pelskanten, limte andre delen av borrelåsen der. Begge deler satt godt på plaggene. Unngå å få lim festet i borrelåsen når den monteres... Det var greitt å få den av/på hetta. Limet satt godt! Trengte ikke sy et eneste sting. Etter en tids bruk løsnet limet fra jakka når pelsen skulle av, men det var vel bare å forvente. Jeg var i allefall fornøyd med løsningen og at det ikke trengtes å sy i jakka. Lykke til.
 14. Ullsokk

  Tinderangling med barn

  Klatretur til skikkelig fjelltopp = Jotunheimen. Desverre. :/ Tenker jeg iaf. Ellers finnes det mange klatreruter nærmere, kontakt klatreklubben for info. Via Ferrata, kan det være et greitt alternativ for en nybegynnerklatrer? Sjekk ut den ved Bygdin. Jeg vet du finner på noe moro, gleder meg til å høre om det.
 15. Jeg blir gjerne med ved neste anledning. Hadde markert dato i kalenderen, men det passer ikke alikevel. Riktig god tur!!
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.