Jump to content

Bjarne H.S.

+Blogger og sponsor
 • Posts

  1,765
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  58

Everything posted by Bjarne H.S.

 1. Leste et sted at parkeringen på Synken nå var priset til 75.- per døgn.
 2. Vätsäri? Børgefjell? Rogen? Ifjordfjellet/Laksefjordvidda? Øvre Pasvik? Hardangervidda?
 3. Misunner deg den turen, men husk at det ikke selges fiskekort etter 19. august.
 4. Tja, vil du dele et litt større fortelt med ei våt bikkje, og kun én inngang, ja så velger du noe annet
 5. Se på Helsport Reinsfjell pro 2. To innganger/fortelt. Ett til deg og en til bikkja. Solid kuppeltelt som tåler godt med juling.
 6. Multifilamentsnøre: 0,12-0,16mm Monofilamentsnøre (sene): 0,18-0,22mm
 7. Bør være lett overkommelig på en uke den ruta du skisserer der, men jeg tror jeg ville gått motsatt og da fra Prestetjønni gått over til Sletteidvatni og brukt en dag og to lengst vest der. Der inne lurer det fin fisk.
 8. Jeg hadde en rundtur i området i 2016. Fantastisk fint område. Var ikke på topptur, men fisketur. Hadde to-tre vadinger av elver på turen. Lurt å ha med crocs til slikt.
 9. Dagstur til Volsjøan kan anbefales. Det går noen fine ørreter uti der garantert. For ikke snakke om finfin abbor i nabotjønnene, Skedbrotjønnan.
 10. Tja, du kan jo kikke på ruta jeg tok sist sommer. Var innom Revsjøen da.
 11. Skulle jeg tatt packraften med til Mugga ville jeg nok kommet inn dit via Revsjøen og båret opp til Volsjøan og derfra en bæring ned til Nedre Muggsjø. Jeg hadde ikke orket strabasene opp Mugga mot Nedre Muggsjø.
 12. Det er vel inkludert parkering på Tinnhølen tror jeg, for der har jeg ikke betalt noe.
 13. Skulle jeg kjøpt i dag hadde jeg nok valgt 245. Jeg har 20cm foran beina mine i 265'n, noe jeg opplever jeg ikke har behov for. Spesielt skulle jeg gjerne sittet mer "fastlåst" i båten nedover strykene i Fmarka i fjor. Jeg er 190cm. Jeg forsøkte uten kjølfinnen over Roastensjøene i fjor og merket ikke veldig forskjell ang. retningsstabilitet, men sekken på 25kg i baugen oppveide mye mener jeg. Uten tung bagasje foran, så vingler den mer har jeg merket. Padler jeg stille vann er vanligvis kjølfinnen på hos meg.
 14. Tro meg, med dine ++ kilo som du oppgir får du fint plass i en Char 265 Large. Jeg får nemlig ...
 15. Har brukt Helsport Reinsfjell SL 2 siden 2015 og har til nå ikke sett meg om etter annen modell eller produsent. Jeg finner ikke noe som matcher dette ennå. Jeg er 190 cm på strømpelesten og 100++ i vekt. Tunneltelt er long gone hos meg!
 16. Jeg bruker setet i min Ally DR 15. Har det montert bak. Laster foran. Padler kun solo med min og aller mest flatt.
 17. Bjarne H.S.

  Børgefjell

  Hei. Det er bro over elva. Se min tur her hvis du vil. Ellers bør det gå finfint. Greit terreng.
 18. Trangia stormkjøkken med gassbrenner!
 19. Jeg kan tipse deg om de ytre delene av Etnefjellene på grensen mellom Vestland og Rogaland. Ofte tilgjengelig fra april/mai. Fine innganger her fra Etne/Skarstøl (f.eks. Strypeheiene og Løkjelsvatnet) eller Etne/Rusvegen (Sørfjellet med Lysevatnetområdet) . Inngang fra Oppheim i Ølen er også fin med fine områder lengst vest i Etnefjellene rundt Olalia fjellstove. Vikefjellet i Vindafjord er heller ikke å forakte i mai.
 20. Genialt! Flott å få slik god info fra noen som har lang og god erfaring med dette produktet!
 21. Jeg har 265 og 20cm foran beina mine. Skulle jeg valgt på nytt hadde jeg nok gått for en 245 i stedet. Padletur i Femundsmarka sist sommer og opplevde da at jeg nok hadde valgt meg en litt for lang båt. Jeg er 190cm og 100+ kg.
 22. Støttes! Et lite ekstratips hvis man ønsker å kutte ned etappen fra Langen Gård-Nordvika er å bestille en båttaxi. Skal man ut samme vei man kom inn er det ganske digg å bli henta i båt i Nordvika og ta sjøveien til Synnervika. Litt kjedelig å gå i samme spor mot Langen igjen (etappen Langen Gård-Lorthølbua er ikke veldig spennende synes jeg). Jeg gjorde dette med suksess på turen i 2020. Merk at det også er gratis parkering i Synnervika.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy