Gå til innhold

finfyr

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  210
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

finfyr vant dagen sist August 23 2014

finfyr hadde mest likt innhold!

Om finfyr

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. finfyr

  Kjapt spørsmål; Ally

  Gammel tråd, men henger kanonene deres enda? Hvordan har dere hengt de opp? Vurderer å henge opp min kano selv, men er usikker på hvordan....
 2. finfyr

  Den store MSR Papa Hubba NX tråden

  1055 dager siden sist aktivitet i tråden. Teltet er fortsatt i bruk av oss og vi er godt fornøyd. Lå fire personer i det i natt, på over 1100 moh. Lite vind, så det fungerte godt. Ser prisen har kommet opp over 10 000kr, tviler på at vi ville betalt så mye.
 3. finfyr

  Røverkjøp og gode tilbud

  Byggern har samme sag på tilbud, 98kr.
 4. finfyr

  Telttur med barn på Dovre

  Flere tips mottas med takk. Tenkte oss en tur med wigloen i løpet av neste uke. Vil innom viewpoint, så tar gjerne imot forslag til turer i området der. @Lee Sharpe, kanskje dere allerde har vært på tur og kan dele erfaringer?
 5. finfyr

  Wire til taubane

  Prosjektet er igang igjen, noen år etter! Har bestemt meg for å gå for statisk tau, og ble anbefalt i et hytteblad (!) å stramme opp tauet gjennom en tauklemme for å klare å holde det stramt nok. Det er 20% på tauklemmer på fjellsport, og lurer på om jeg kan bruke Petzl Basic Tauklemme til taubanen? Vurderer også å bestille tau med det samme, og da er det vel bare spørsmål om hvor lang en tar seg råd til å kjøpe...,
 6. finfyr

  Wiglo LT4

  Var ikke noen trådpose til bardunene da jeg kjøpte mitt for noen år siden, så det er i tilfelle noe nytt de har begynt med. Her stapper vi også bare teltet i bagen, og legger stenger osv. på toppen når det er ferdig stappet. Altfor lenge siden sist tur, på tide å komme seg på tur igjen!
 7. finfyr

  Exped Universal Mat Coupler Kit

  Kan ikke se for meg at det har noen betydning. En kan vel justere kitet ulikt på hver "side"?
 8. finfyr

  Omlegging av chatløsningen

  Kanskje dette blir til det bedre? Ser frem til å følge denne tråden.
 9. finfyr

  Telt tur med barn til vinter..

  Vi bestilte egne poser til barna fra Isbjørn. Litt mindre enn voksenposer, men fremdeles så store at de har de i mange mange år fremover. Store og tunge, men veldig varme
 10. finfyr

  Kjapt spørsmål; Ally

  Hvor stort problem er dette? Tåler den ikke noen dager i sollys, eller kan den trygt henge på en vegg når solen en sjelden gang titter frem?
 11. Har fått filene ned på telefonen, men får ikke Geoviewer til å finne filene. Er sikker på at jeg ser i rett mappe, men virker ikke som appen ser at filene ligger der. Har testet både internminnet og sd-kortet. Får dere til med android?
 12. Vi skal vurderer tur dit igjen, men det er så mange ting en vil gjøre på ferie. Telemarkskanalen har vi også besøkt med kano, en flott opplevelse for store og små.
 13. Morsomt at du svarer i en 7 år gammel tråd, men likefullt veldig interessant for oss som har vurdert tur til dette området. Og flott med så detaljert beskrivelse av de ulike etappene, siden er bookmarked
 14. finfyr

  Tips ang. familietelt for småbarn?

  Har selv Wiglo LT4 som vi bruker, to voksne og to barn. Ekstremt godt fornøyd, høyt under taket, masse plass. Ikke noe lett telt, men fungerer ypperlig på korte turer. Også om vinteren. Finnes egne tråder om Wiglo, kan være verdt å lese.
 15. Har du sett på MSR Papa Hubba NX firemannstelt? Vi har et Bergans Wiglo som vi bruker når vi slipper å tenke på vekt og når det er vinter og kaldt. Kjøpte oss et MSR-telt til bruk på sommeren og når vi er avhengig av å kunne bære med oss teltet et stykke.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.