Gå til innhold
 • Bli medlem

55spinat

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  10
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Min samboer vil ha tapet på deler av veggene på hytten kombinert med slette malte vegger, mens jeg vil ha trepanel på veggene. Noen som støtter min samboer? Det er en hytte vi har arvet, er ok hyttestandard. Men veggplatene har vi tatt ned fra innsiden, for å etterisolere. Så nå skal noe nytt på veggen i sommer. Vi etterisolerte med en form for isolasjon som tåler fuktighet bedre enn std. glava og tilsvarende.
 2. Det finnes fortsatt muligheter her, og det er å se om Norge opprettholder kravet ulike traktater på miljørett. Men så er jo de ofte soft-law, og dermed er jo vi like langt. Soft law, er int. lov uten sanksjoner/dommere over seg.
 3. Finse er gjerne bare 3-4 timer unna med en avslappende togtur. Og da er det rett ut i paradiset, og du kan gå til neste jernbanestasjon- eller lengre.
 4. jeg var på toppen av Ulriken på onsdag. Så ganske bart ut på avstand
 5. Min far som er glad i friluftsliv og bruker briler har samme problem. Han bruker i stor grad caps og sydvest =) Kan bruke antidugg spray på brillene og er de rene er det mindre problem med dugg på glassene. Lykke til.
 6. I Eidfjord er det noen fosser du kan leke deg i =) Lykke til, vær forsiktig
 7. Klassisk eksempel på forvaltningens kan/skal skjønn i rettsanvendelse. Alltid kjekt at HR ser på slike avgjørelser.
 8. Jeg er positivt til dette. Hvorfor er det slik at vi som har friske ben, balanse etc. skal ha monopol på naturopplevelser. Det må gjøres på en slik måte at det ikke ødelegger for naturens villmark, det beste er jo snøscootere på vinteren. Da det skjer lite skade på naturen at de kjører på 1 meter snø eller mer. Jeg er noe skeptisk for frislipp i naturparker, eller på hardangervidden- det siste pga villreinen.
 9. Da jeg jobbet for noen år siden ute var der mange som brukte varde klesmerke. Det er et klesmerke fra spar kjøp. Fungerte utmerket =) Det er sammenheng mellom pris og kvalitet på klær, men ikke så stor som prisveksten. Står blant annet i markedsføringsboken til Troye fra NHH. Altså en t-skjorte i snitt for 100 er ikke dobbel så god som en for 50- men i teorien er den dyreste noe bedre.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.