HannKatta

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  246
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  1

HannKatta last won the day on Mai 7 2014

HannKatta had the most liked content!

Om HannKatta

Profile Information

 • Gender
  Not Telling
 1. Artig å se dem produserer primuser i Japan(?) som ser gammeldags ut. http://www.primuskongen.com/lamp/shopexd.asp?id=277 http://www.primuskongen.com/lamp/shopexd.asp?id=276 http://www.primuskongen.com/lamp/shopexd.asp?id=353
 2. Brukermanual, Optimus111

  Holder et øye med Finn.no
 3. http://www.forsvarsbrukt.no/brosjyrer/Optimus111.pdf
 4. AliXpress brenner

  Ble vel mye så jeg lot den brenne noe tørr først før jeg åpnet ventilen... 😎
 5. AliXpress brenner

  He he, godt å vite... 😆
 6. AliXpress brenner

  Flammer litt i begynnelse før den brenner... Brenner parafin her...
 7. Flaske til rødsprit til forvarming

  He he... Sitronflaska, ja. Fin den... 😎 Gult er kult...
 8. AliXpress brenner

  Så ingen rødsprit som brensel? Siden den brenner bensin og diesel! så regnet jeg med den kunne brenne rødsprit. 😎
 9. Mills Potetmos med melk

  https://www.mills.no/produkt/potetmos-med-melk/ https://kolonial.no/produkter/11323-maggi-potetmos-med-melk-gresslok-90g/ Noen som bruker denne på tur i bushen? Gjerne med pølser?
 10. Hent butikken hjem

  Uggg, tenker på all måsedriten som dem har på seg... *grøss* 😎 Man tar ikke med seg fisk på fjell(fiske)tur. Den fanger man da sjæl??? 😆
 11. Noen som kan tipse meg om en liten og lett flaske for rødsprit til bruk når jeg forvarmer primusen? Noe ala: http://www.biltema.no/no/Bilpleie/Tetning/Skyddstatningsmedel/Lasolje-PTFE-2000021463/ ???
 12. AliXpress brenner

  Hmmm, jeg begynner å bli glemsk. Fant nettopp en slik multifuel brenner jeg tenkte på å kjøpe. I en hylle hjemme. Kunne ikke huske hvor jeg hadde kjøpt den hen. Enten eBay, AliXpress eller annen plass. OK, prøver lista over tidligere bestillinger i AliXpress. Joda, midten av Juni i FJOR! He he, gode gud... 😆 Litt om brenneren: Feedback fra andre kunder: Testkjørte brenner først på parafin. Kjørte den noen minutter og det fungerte bra. Deretter på rødsprit. Tømte ut fra brenner flasken til orginalflasken og fylte på rødsprit istedet. Det virket som den ikke helt likte. Konket ut etter noen minutter. Må teste mer senere. Noen bilder fra test forsøket: Trykket bokstaver på flasken likte visst ikke parafin eller rødspriten.
 13. Telting på¨bilturer

  Wow... 22 000 kroner? Men, ser kult ut.
 14. Mobilkmera vs kompaktkamera

  Opplever himmelen blir mer blå og finere på bilder tatt med et Lumia 640XL mobilkamera enn et Canon EOS 1000d. Merkelig, men det er nå vel elektronikken tenker jeg. Er ingen reser i å fotografere med manuelle innstillinger uansett.