HannKatta

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  670
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

HannKatta vant dagen sist Juli 6

HannKatta hadde mest likt innhold!

Om HannKatta

 • Rang
  Sunnmøring...
 • Bursdag 24. mars 1974

Contact Methods

 • Website URL
  http://hannkatta.blogspot.no/

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Ulsteinvik
 • Interests
  Mye rart og ikke minst sært...

Nylige profilbesøk

718 profilvisninger
 1. Nybegynner, fjellørret, Hemsedal

  Hvis du bruker sluk: http://www.klikk.no/produkthjemmesider/altomfiske/10-sleipe-slukknep-for-treg-orret-3235924
 2. Kaffi i en eller annen for for innpakning og legge ned i for å ta bort lukten funker muligens. Kattesand i en eller annen for for innpakning og legge ned i for å ta bort fukten funker. Kan brukes i bilen. Legges under setet for å ligge ut av veien. Tørka lavendel i en eller annen for for innpakning og legge ned i for å ta bort lukten funker muligens.
 3. DNTs partitest

  Er jo greit å ha bil i i distriktene da. Går ikke så mye busser akkurat og så er det dyrt med taxi hele tiden. Timeshare på bil med noen kankje?
 4. Kamerautstyr på tur

  En optiker sa en gang at dass eller også tørkepapir riper lett glass på briller. Alltid pusseskinn til briller sa han. Og det bruker jeg ikke alltid da. Synder av og til når jeg ikke finner noe annet. Dessuten så "loer" slikt papir.
 5. Kamerautstyr på tur

  Husker en vits om svensken som hadde en rød sokk og en grønn sokk. Når han skulle rygge med båten (bakke) så krysset han benene. Kan jo overføres til kniv og gaffel. Jeg bruker å ha gaffel i høyre hand og kniv i venstre hand. Tror det er motsatt av normal. Ofte så bruker jeg gaffelen som kniv. Og kniven til å holde fast med. 😝
 6. Kamerautstyr på tur

  Motsatt her... Samme her...
 7. Kamerautstyr på tur

  Hva gjør Dere når Dere må bytte objektiv (ofte?) i bushen?
 8. Kamerautstyr på tur

  Har en magetaske fra Biltema. Kjøpt når dem var billig i 2010-2012 perioden. Kamera går fint nedi på siden. Har et Canon EOS 1000d. Har en glass klut fra Kiwi til å pusse linsa med når det behøves. Kankje en sånn små pose med brille rens?
 9. Kamerautstyr på tur

  +1 Tenk motiv og komposisjon og ulike vinkler. Les mer på nett. Jeg stinker i akkurat det.
 10. Ungarsk gryte med storfekjøtt og pasta

  Hmmm... OK... 50% pasta burde gå greit. 8% storfekjøtt (kan vel bruke pølser muligens?, er ikke kresen) Da er det bare resten.
 11. Interessert i hva innholdet er i denne turmaten. http://www.xxl.no/trek-n-eat-ungarsk-gryte-med-pasta/p/1091717_1_style Kan noen som har denne ta et bilde for meg og legge det inn? Finner ikke innholdet noen steder på nett. Tenkte muligens å reiplikere med mat fra en butikk om det går.
 12. Går det buss inn Reisadalen?

  Hmmm, Biltu (Nordreisa) er visst endepunkt? Mulig dem vet eller kan kjelpe deg (selv om du ikke vil bo der). Si du er interessert og spør om transport http://www.facebook.com/saraelvnature/
 13. Fra albumet Høgåsen, Dimnøya, Ulstein K

  Høgåsen, Dimnøya, Ulstein K
 14. Fra albumet Høgåsen, Dimnøya, Ulstein K

  Høgåsen, Dimnøya, Ulstein K