Gå til innhold

HannKatta

+Blogger og sponsor
 • Innholdsteller

  896
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

HannKatta vant dagen sist Juli 6 2017

HannKatta hadde mest likt innhold!

Om HannKatta

 • Rang
  Sunnmøring...
 • Bursdag 24. mars 1974

Nylige profilbesøk

1 611 profilvisninger
 1. HannKatta

  Nå er fjellsko blitt trendy

  https://no.wikipedia.org/wiki/Elisa_Røtterud https://www.elisarotterud.no/tag/elisas-blogg/ https://www.instagram.com/elisarotterud/?hl=en
 2. HannKatta

  Raw Therapee

  En rask redigering av et bilde. Jeg prøver endre kun det minimale som vist i historielisten nede til venstre. En kan "Ctrl+Z" eller klikke i listen for å gå tilbake. Fortsatt mye igjen og lære, men det går fremover. Før: Etter:
 3. HannKatta

  Raw Therapee

  Man kan dra en linje langs med en skjev linje og den legger den vannrett, ja.
 4. HannKatta

  Raw Therapee

  Når man har pusset og konvert til en JPG, så trenger man ikke å ha en oversikt i RAW editoren over ALLE RAW filene? Jeg tar bare inn dei som jeg ønsker å pusse opp og konvertere.
 5. HannKatta

  Raw Therapee

  "Mekka" raskt litt på et bilde... Før: Etter:
 6. HannKatta

  Raw Therapee

  En annen:
 7. HannKatta

  Raw Therapee

  Noen som bruker Raw Therapee til å redigere RAW filer? https://en.wikipedia.org/wiki/RawTherapee Wiki: https://rawpedia.rawtherapee.com/Main_Page En god tutorial:
 8. HannKatta

  Mye søppel i fjellet

  Forsvaret bruker jo dette for å rydde etter seg i skytefelt...
 9. HannKatta

  Mye søppel i fjellet

  Jeg mener det samme kan sies om samlivsbrudd, inkassogjeld, personlige forhold og økonomi...
 10. HannKatta

  Et oppgjør med friluftsbransjen

  https://www.nrk.no/finnmark/_-friluftslivet-har-blitt-mer-fjollete-og-oppdollet-1.14237143 He he... La dem få holde på. Litt nakenhet i norsk natur skader vel ingen?
 11. https://www.tv2.no/underholdning/10073060/ Hengekøyer har blitt et veldig populært alternativ til telt, og i sommer eksploderte salget. To nåværende og to tidligere studenter fra Norges Idrettshøyskole har testet hengekøyer med tilhørende myggnetting og regntak (tarp).
 12. HannKatta

  Skoleturer og rødsprit brennere

  Hvorfor kan ikke skolen holde gassbrennere og gass? 40 kroner på Biltema for en boks med gass og en brenner koster ikke så mye heller. Ref: https://www.nrk.no/troms/en-serie-_uhell_-fortsetter-a-brennmerke-barn-for-livet-1.14206552
 13. HannKatta

  Røverkjøp og gode tilbud

  Tilbuds epost fra XXL ute: https://www.xxl.no/search?q=1145669+1145670+1107978+1100096+1100097+1100032+1139900+1141079&sort=name_desc
 14. Etter en tur på Litlefjellet ville jeg prøve meg på Rampestreken ovenfor Åndalsnes. Virket som en god ide som ble til en skuffelse og et blodslit. Nå bor jeg på Sunnmøre, 3 timer unna med bil så hadde sjansen i går. Vet ikke om jeg får tid til denne turen en annen gang i år. Får se. Jeg møtte masse folk på vei ned i 3-4 tiden. Lurer på om det er normalt med så mye trafikk eller om det var noe spesielt for i går? Jeg kom meg opp 300 meter før jeg fikk strekk/krampe i den ene siden, så den andre siden og så i den ene leggen. Etter å ventet i kø på nedadgående trafikk flere smale steder på stien, fikk jeg nok. Måtte bruke resten av kreftene på nedturen. Var gåen når jeg nådde bilen. Vel, forsøket verdt. Ble en erfaring rikere. 500 meter over havet ble for tøft, etter en tur til Litlefjellet like før. Den turen gikk greit. Legger inn bilder fra nedre del av løypen opp. Lenker på nett: https://www.ut.no/tur/2.19489/ https://romsdal.com/route.xsp?id=fh9jgas3 https://no.fjordnorway.com/se-og-gjoere/romsdalstrappa-rampestreken-537-m-o-h-p786083 https://www.tripadvisor.com/Attraction_Review-g673881-d6835682-Reviews-Rampestreken-Andalsnes_Rauma_Municipality_More_og_Romsdal_Western_Norway.html https://www.visitnorway.no/reisemal/vestlandet/nordvest/listings-northwest/rampestreken/202581/ https://www.visitnorway.com/places-to-go/fjord-norway/northwest/listings-northwest/rampestreken/202570/ Startpunktet. På med 1. giret. Kvilebenk nummer 1. Kvilebenk nummer 2. Godt med kvilebenk med utsikt. Også går turen videre. Fin stigning. Gammel og ny sti? Godt med kvilebenk med utsikt. Utsikt flere steder på turen opp. Godt med skilting. Fin nivå oversikt, burde vert på andre siden av treet også. Orket ikke å se etter dette på vei ned siden det blir på baksiden av treet. Mer skilting. Flere utsiktssteder oppover, husk kamera.
 15. HannKatta

  Litlefjellet, Rauma K

  Etter noen småturer dro jeg til med en bedre tur. Ikke nødvendigvis bedre i lengde eller høyde. Bare 800 meter en vei og cirka 500 meter opp fra parkeringsplassen i Venjedalen. Ville ha noen bilder fra Romsdalen sett ovenfra og slik ble turen til. Enjoy... Følg skiltene til bomstasjonen. Bomstasjonen nedenfra og ovenfra 75 kroner for bil under 3.5 tonn, betales kun med kort, tar ikke mynter. Nesten fremme. Store Venjetinden (?). Et sjeldent strekke med asfalt. Strømmen må frem. Startpunktet. Først parkeringsmuligheter. Litt info. Stien oppover. Endelig på toppen. Romsdalshornet Forsøplere! Husk! Modne blåbær ved siden av stien. Folk hadde med bikkjer og barn opp, merkelig nok. Noen bilder fra utsikten til Trolltindan og Trollveggen Øvre Fiva kan sees midt på bildet. Det er en bit med gammel vei til til høgre/ovenfor for jernbanen på bildet. Der kan man stoppe og ta bilder av både elven og Trolltindan/Trollveggen. Eller fiske og raste ved elven. Utsikt mot Åndalsnes Venjedalen.Først nedover og så oppover.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.