Jump to content

Balle

Aktiv medlem
 • Posts

  724
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

Balle last won the day on December 12 2013

Balle had the most liked content!

About Balle

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

Balle's Achievements

 1. Nei, da heter det Forollhogna nasjonalpark, ikke bare Forollhogna. Kan virke som pirk dette, men hvis du bruker dine siste mAh på telefonbatteriet til å sende en melding til Røde Kors der det står at du er på Forollhogna, når du i virkeligheten ligger på Sverjesjøhøa med brukket ankel, kan natta bli lang. Er litt opptatt av at dette med stedsnavn, det er f.eks mange som tror at Femundsmarka nasjonalpark ligger på vestsiden av Femunden....
 2. Hei. Begynner med å presisere at Forollhogna er navnet på et fjell, og ingenting annet. Området rundt er mest kjent som Gauldalsvidda. Ultralett glemte det beste med området, nemlig fisket. Her er det fullt av vann som huser stor ørret. De største reinsbukkene i landet finnes også her. Kommer du sørfra?
 3. Hei. En stund siden dette innlegget ble postet, men dette arrangementet på veggene i kystfortet dere besøkte, ser ut til å være kabelklammer og andre rester etter elektriske installasjoner.

  1. trudep

   trudep

   Aha!! :-D høres veldig logisk ut! Tusen takk, har tenkt og lurt på det der :-) 

 4. 44, men de er veldig store i størrelsen, tilsvarer minst 45 i forhold til f.eks Crispi Antartic. Jeg vil prøve dem noen turer til før jeg bestemmer meg, tror de har krympet litt denne sommeren. Skal melde fra om de blir til salgs.
 5. Egentlig ikke, har brukt dem lite fordi jeg synes de er altfor lite vridningsstive. Disse skoene med brede ski (Ingstad) på hardt underlag og litt sidehellning i terrenget, er et lite hel.....Kjøpte dem riktignok altfor store for bruk på de absolutt kaldeste turene, så regner med at de ville fungert bedre i riktig størrelse...
 6. Hei. Hva med Ilfjellet i Rennebu? Ta buss til Garli i Midtre Gauldal, følg deretter veien til Nyhussetra. Teltplass f.eks ved vann 1062. Kjempefin utsikt fra toppen til Trondheim, Trollheimen, Gauldalsvidda, osv.
 7. Hei. Har ikke fisket der selv, men i følge Lars Monsen er det vanskelig å få fisk der om sommeren.
 8. Jo, det har blitt noen flere bruksdøgn. Har funnet noen negative ting, f.eks så siger jakka fremover og hindrer armbevegelsen hvis du har tunge ting i lommene og ventilasjonsåpningene under armene helt åpne. Ellers så blir det fuktig på innsiden under hard aktivitet og kulde, men dette tørker raskt opp. Buksa har ikke integrerte gamasjer, men dette kan bestilles fra fabrikken. Har egentlig ikke savnet det, bruker utvendige gamasjer hvis nødvendig. Kommer ikke på noe mer, kan du ikke heller spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.
 9. Spikeren i kista... [Hidden Content]
 10. "Eller över behovet av yxa, såg och kniv - på fjället? " Hva sløyer du fisk med, eller flår rypa med? Det er tørt trevirke som brukes til bål, ikke råved. Hva er "oetiskt" med å benytte seg av menneskets aller beste "oppfinnelse"?
 11. Du finner det på inatur.no, de kaller det "felleskortet". [Hidden Content]
 12. Hei. I den delen av Forollhogna Nasjonalpark som ligger i Sør-Trøndelag, er det et felles kort for alle fjellstyreområdene. Utenom dette, samt i Hedmark er det mange forskjellige...Hvor har du tenkt å gå?
 13. Hadde jeg vært deg, ville jeg gitt opp tanken om god glid med de skiene og feller med en gang. Jeg har Amundsen, og selv på de, er det veldig få føreforhold (og uten sekk) som du får noe særlig glid sammenlignet med smurte ski...
 14. Jeg bruker dette [Hidden Content] til min Bjørnøya, men er ikke sikker på om du får Jan Mayen nedi... Helsport lager forøvrig ikke vanntette kompresjonstrekk, det er ikke Expeds heller, men mye bedre enn Helsport.
 15. Hei. Hvis du ikke har utført "vanlig" rengjøring og vedlikehold av brenneren, ville jeg startet der og sett om det hjelper. Slike ting står i bruksanvisningen til brenneren. En brenner krever vanligvis mye mer omsorg ved bruk av parafin enn ved bensin.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy