Gå til innhold

Balle

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  722
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  2

Balle vant dagen sist 12. desember 2013

Balle hadde mest likt innhold!

Om Balle

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Hei. En stund siden dette innlegget ble postet, men dette arrangementet på veggene i kystfortet dere besøkte, ser ut til å være kabelklammer og andre rester etter elektriske installasjoner.

  1. trudep

   trudep

   Aha!! :-D høres veldig logisk ut! Tusen takk, har tenkt og lurt på det der :-) 

 2. 44, men de er veldig store i størrelsen, tilsvarer minst 45 i forhold til f.eks Crispi Antartic. Jeg vil prøve dem noen turer til før jeg bestemmer meg, tror de har krympet litt denne sommeren. Skal melde fra om de blir til salgs.
 3. Egentlig ikke, har brukt dem lite fordi jeg synes de er altfor lite vridningsstive. Disse skoene med brede ski (Ingstad) på hardt underlag og litt sidehellning i terrenget, er et lite hel.....Kjøpte dem riktignok altfor store for bruk på de absolutt kaldeste turene, så regner med at de ville fungert bedre i riktig størrelse...
 4. Hei. Hva med Ilfjellet i Rennebu? Ta buss til Garli i Midtre Gauldal, følg deretter veien til Nyhussetra. Teltplass f.eks ved vann 1062. Kjempefin utsikt fra toppen til Trondheim, Trollheimen, Gauldalsvidda, osv.
 5. Hei. Har ikke fisket der selv, men i følge Lars Monsen er det vanskelig å få fisk der om sommeren.
 6. Jo, det har blitt noen flere bruksdøgn. Har funnet noen negative ting, f.eks så siger jakka fremover og hindrer armbevegelsen hvis du har tunge ting i lommene og ventilasjonsåpningene under armene helt åpne. Ellers så blir det fuktig på innsiden under hard aktivitet og kulde, men dette tørker raskt opp. Buksa har ikke integrerte gamasjer, men dette kan bestilles fra fabrikken. Har egentlig ikke savnet det, bruker utvendige gamasjer hvis nødvendig. Kommer ikke på noe mer, kan du ikke heller spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan.
 7. Spikeren i kista... http://www.opdalingen.no/__Svart_dag_for_friluftslivet-5-37-19875.html
 8. "Eller över behovet av yxa, såg och kniv - på fjället? " Hva sløyer du fisk med, eller flår rypa med? Det er tørt trevirke som brukes til bål, ikke råved. Hva er "oetiskt" med å benytte seg av menneskets aller beste "oppfinnelse"?
 9. Du finner det på inatur.no, de kaller det "felleskortet". https://www.inatur.no/fiske/50ead612e4b0c3bc1ad7d6e1/fjellfiske-i-vakker-natur-pa-statsallmenningene-i-singsas
 10. Hei. I den delen av Forollhogna Nasjonalpark som ligger i Sør-Trøndelag, er det et felles kort for alle fjellstyreområdene. Utenom dette, samt i Hedmark er det mange forskjellige...Hvor har du tenkt å gå?
 11. Hadde jeg vært deg, ville jeg gitt opp tanken om god glid med de skiene og feller med en gang. Jeg har Amundsen, og selv på de, er det veldig få føreforhold (og uten sekk) som du får noe særlig glid sammenlignet med smurte ski...
 12. Jeg bruker dette http://www.exped.com/norway/en/product-category/packsacks/waterproof-telecompression-bag-l til min Bjørnøya, men er ikke sikker på om du får Jan Mayen nedi... Helsport lager forøvrig ikke vanntette kompresjonstrekk, det er ikke Expeds heller, men mye bedre enn Helsport.
 13. Hei. Hvis du ikke har utført "vanlig" rengjøring og vedlikehold av brenneren, ville jeg startet der og sett om det hjelper. Slike ting står i bruksanvisningen til brenneren. En brenner krever vanligvis mye mer omsorg ved bruk av parafin enn ved bensin.
 14. Joda, det er nettopp det jeg gjør. Jeg har tapet alle skjøtene bortsett de midterste, trer stengene halveis inn, og baller sammen teltet. Fester det på toppen av pulken med lastestropper, en teltpose synes jeg blir for mye å holde styr på i sterk vind.
 15. Hei. Har brukt et par av disse brillene i snart ett år, og min erfaring er at de dugger litt for lett. Nå må det sies at jeg valgte de tykkeste linsene, godt mullig at tynnere linser dugger mindre. Svetter i tillegg mer enn gjennomsnittet, også når det er grisekaldt, og det er ved pauser i slike forhold at problemet oppstår. Så lenge det blåser litt/er i bevegelse går det fint. Men disse brillene er uansett så billige nå, at det er verdt forsøket, bare ikke kjøp de tykkeste linsene. Med tynnere linser får du litt mere luft mellom ytter- og innerbrillen, mulig dette hjelper litt.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.