Gå til innhold

Thomas Heggedal

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  17
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Thomas Heggedal

 • Bursdag 13. okt. 1988

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Sted
  Nordland

Nylige profilbesøk

629 profilvisninger
 1. Noe spesielt vaktegenskaper er jeg vel egentlig ikke ute etter. Men å få et lite varsel om det kommer folk er en bonus som kan være kjekk i en god turhund, som blir hovedtrekket jeg er ute etter. Har lest meg opp en go del på malamute og sibirsk husky, jeg liker huskyen pga intellektet men er usikker på om det er noe utfordrende å ha bare en av disse... Er de veldig avhengig av flokken? Blir de urolige og nervøse av å ha hundegård alene, selv om det er det den blir vant med?
 2. høres ut som du snakker av erfaring når det gjelder nedgraving i nødly. er vell kansje en ide å ha med overtrekk til soveposen om det ikke er mulighet sette opp teltet? selv om dda trur jeg det må være veldig dårlig vær. jeg er godt kjent med været her nord menn har dessverre ikke vært på teltur i veldig sterk vind enda, det er bare å glede seg
 3. da blir det nokk investering av inreach SE om det er å anbefale. har lest mye godt om den her i forumet. øvelsesturer blir det en del av. utstyret er ok. eneste å utsette er kansje et litt for lite telt for en komfortabel vintertur. tomanns helårstelt fra fjellreven av tunneltype, menn det får jeg ta en vurdering utifra erfaringa jeg skal få iløpet av førjulsvinteren tenker å gå hele leden ja. fra Abisko til hemavan. jeg må ta en vurdering om jeg har mulighet denne vinteren menn om alt stemmer og jeg får tatt ut ferie ca i området rundt mars så blir det full gass dit. en till ting jeg mangler er en skikkelig skall bukse. etter litt leting er det fjellreven keb bib bukse som er til sterk vurdering. ellers så ser jeg på klattermusen freke buksa, den ligger litt oppe i pris men skal visst ikke skuffe. er det noen som har erfaringer med bib bukser, kansje noen rimelige som man får mye for pengene? takk for alt av svar. alt hjelper
 4. Da har jeg vell bestemt meg for dele litt om min lille tur til Rago, pærlen i Nordland. Forberedelsen og den endelige avgjørelsen: jeg jobber da turnusjobb som går ut på at jeg er bortreist der hvor vi har prosjekt i tolv dager så får jeg fri i 16, og slik har vi det på sommerhalvåret siden det går ann å jobbe utover kveldene og siden det er lyst. Nå er jeg i Lofoten og jobber så da fikk jeg ideen to dager før jeg kjørte oppover at jeg skulle ta turen opp til Rago etter endt arbeidsperiode. Grunnet litt rot etter flytting til nytt hus og lite organiserte eiendeler begynte en febrilsk jakt etter alt utstyret som jeg har, jakten foregikk kortene enn jeg trodde og alt utstyr va strødd utover stuegulvet klar for mønstring. Tannhjulene i skolten gikk seg varm mens jeg tenkte over ulike scenarioer og hva jeg trengte og hva som kom til å være overflødig. etter noen timer med skriving av pakningsliste, sjekk av utstyr, var jeg klar for ca 4-5 dager i Nasjonalparken jeg har hørt så gode rykter om. mens jeg var på jobb gikk de siste senkveldene på å sjekke at alt var på plass i sekken og sette opp en plan for hva jeg trengte av mat for ca 5 dager ute, så jeg pakket sikkert til 6-7 dager egentlig men tung sekk vet jeg at jeg ikke har problemer med så heller for mye enn for lite. Tirsdag den 22 var jeg på vei fra jobb og klar for å gå. bortsett fra en ting... kart!!! jeg hadde lett etter det når jeg kjørte til jobb menn det var ikke å få noen plass. På vei sørover var jeg innom hver bokhandel, sportsbutikk, bensinstasjoner og Hotell. det endte med at siste mulighet var redningen, kobbelv vertshus hadde heldigvis kart som det sto sisovatnet på. fortsettelse og bilder kommer..
 5. hallo jeg er i sterk vurdering om å gå kungsleden i vinter/vår som kommer, men er ikke så erfaren med vintercamping. har testa litt utstyr så er rimelig sikker på at det er ingen problem for meg å ta en langtur i minusgrader. blir innkjøp av pulk fortløpende og trening med dekk da jeg ikke akkurat er vant med trekking. det jeg er ute etter er praktiske tips til denne turen. gå fra nord til sør eller omvendt? mobildekning, burde jeg ha nødpeiler? kan hende jeg trenger litt tips og når det gjelder pakking av pulk, noen kjærringråd der?
 6. Hei, jeg leter litt etter tips til hund og har omtrent samme bruksområde som beskrevet i denne tråden. Eneste jeg også gjerne vil ha er en egenskap til å si fra når jeg får besøk da jeg bor veldig for megselv er det ikke noe i veien med det, sålenge det ikke blir for mye. I tillegg til husky og finsk lapphund er jeg litt på tanken om malamute eller svensk lapphund.
 7. helt enig om at amerikansk akita er garanstert værdt å se nærmere på. foreldra mine har til friluftshund og hun er litt intressert i elg å annet vilt men det kan jo være kjekt å få vite tidlig at man ikke er aleine mener no jeg. og det er nokk en av de beste familiehunder man kan få. jeg skal ha en slik siden de er lett å holde tilfreds når det kommer til aktivitet, super på lengre turer og kjempefin familiehund.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.