Gå til innhold

Larsdx

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  1 815
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  12

Larsdx vant dagen sist Mai 9 2017

Larsdx hadde mest likt innhold!

Om Larsdx

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Glemte å si at utgangspunktet er Gjendesheim fordi jeg neppe har tilgang på bil til uka. Så det må bli i nærheten av turisthytta.
 2. Tenkte ta med storsekk og ha basecamp i nærheten av Gjendesheim til uka. Er ikke veldig godt kjent i området, men fjellvant. Noen som har tips til barnevennlige toppturer i området. Eller andre turer som kan være spennende for en femåring? Ser selvsagt an vær og vind, men kommer uansett ligge i relativ nærhet til turisthytta.
 3. Han så i og for seg ut som han koste seg der han sov inntil hodet mitt på bare teltduken i natt. Men jeg flyttet ham likevel. Selv er jeg redd for at ryggen min skal bli for godt vant og holder meg til Bamse .
 4. Har et tung og solid oppblåsbart fra Clahs som han bruker når han er på tur. Sover med Bamse selv. Kan vurdere å ta med et skumplast til. Men jeg tror ikke problemet er at han sklir fysisk, men kravler i posen.
 5. Har et stort golite shangrila lettvektslavu som på mange måter er perfekt på tur med ungen, siden det har masse tumeplass. Men et problem med dette teltet er at femåringen sklir ut av liggeunderlaget i løpet av natta. Jeg tenker at jeg må prøve å "bygge" noe rundt ham. Kan bruke storsekken, men har ikke så mye annet jeg pleier å ha med som passer. Et alternativ er kanskje å ha et liggeunderlag ekstra... Eller å bruke et mindre tremannstelt. Noen ideer eller tips?
 6. Tidlig ute, men tenkte jeg skulle kjøpe en bra fjellskipakke til dama i julegave. Hun er 168cm, veier ca. 60kg og er en habil skiløper og bedre enn meg alpint, men ikke noe særlig erfaring fra vinterfjellet. Bruken blir nok primært Rondane og Hardangervidda, så jeg tenker i utgangspunktet manuelle bc-bindinger og noe ala Åsnes Gamme (finnes de i dameversjon?) eller Fischer E99. Er det en nobrainer å kjøpe 180cm ski? Selv er jeg 178cm og har 195cm fjellski og trives greit med det.
 7. Noen som leier ut packraft i Oslo om dagen? Kunne tenkt meg en testtur før evt. kjøp denne eller neste helg.
 8. Samme erfaring som tessatroll med Parispulk.
 9. Blir det noe særlig lugging i løssnøen da? Har bare erfaring med feller fra høyfjellet...
 10. Det har som kjent snedd på Østlandet og jeg kunne tenke meg teste noe jeg alltid har synes virker litt artig, å gå på fjellski utenom oppkjørte løyper. Både for litt kontroll oppover og nedover kunne jeg tenkt meg å prøve med feller, men usikker på hva jeg skal velge, er noen år siden sist jeg brukte fjellski. Har et par Fischer E99 liggende. Hva velger jeg?
 11. Jeg har sjekket nå, det er visst 1 jeg har ja. Om du ser her ser du bilder med to oppblåsbare matter. http://bushwalk.com/forum/viewtopic.php?f=15&t=5427 Det skal visst være mulig å senke innerteltet. Forøvrig synes jeg det var litt knotete å få det stramt og fint med en stang.
 12. Er litt usikker på om det er 1 eller 2 jeg har. Tipper 1. Har bare slått det opp i hagen. Jeg mener nei. Jeg skal få til å sove der med treåringen, men selv det blir ikke veldig romslig.
 13. Jeg tenker det ikke er så nøye at gutten går selv. Sånt kan komme senere. Han er bare tre år og vi er mye ute og går i skogen ellers. Veldig greit å sykle helt frem. Har ikke bil og tbane krever mye mer planlegging.
 14. Fint med litt svar. Østmarka ligger jo en liten sykkeltur unna, jeg sykler vel til leirplassen på ca 25 minutter uten bagasje og pikkpakk og brukte vel ca. det dobbelte nå. Jeg tror det blir mindre seigt om jeg fordeler vekten bedre. Om jeg henter i barnehagen og drar på tur dagen etter har jeg skogholt rett i nærheten, det er et alternativ, men litt vanskelig å finne en noenlunde usjenert plass, skogen er mye brukt, og man må i tillegg til all mulig annen logistikk også styre med å ta med vann. Så lenge man er vant til å sykle kommer man seg frem uansett om man har tilgang på lave gir. 3x9 som jeg har på hybriden er i mange sammenhenger litt håpløst, men helt gull når man sykler med så tung oppakning og ellers også fint i hverdagen om man vil sykle med henger uten å bli altfor svett. Ulempen med sykkel er selvsgt litt begrenset til gang på leirplasser. Fra Skullerudområdet er det vel egentlig nesten bare Katisa og Rundvann som er noenlunde lett tilgjengelig. Det hadde nok blitt lettere å få til soving og sånn om det var med en litt eldre lekekamerat, ja. Får vurdere å kidnappe nabogutten neste gang. Fellesturer blir det nok ikke noe av, pappalivet har gjort meg til en enda mer asosial enstøing og en time eller to foran bålet er helt gull.
 15. Ikke en eneste kommentar. Har forumet gått til hundene?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.