Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. REJOHN

  REJOHN

  +Blogger og sponsor


  • Poeng

   7

  • Innholdsteller

   3 278


 2. Espen Ørud

  Espen Ørud

  +Støttemedlem


  • Poeng

   7

  • Innholdsteller

   2 406


 3. tshansen

  tshansen

  Aktiv medlem


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   1 870


 4. torese

  torese

  +Støttemedlem


  • Poeng

   6

  • Innholdsteller

   362


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 02. april 2021 i alle områder

 1. Sørsenja med litt mindre snø enn normalt på disse tider. Da blir det tur uten ski.
  6 poeng
 2. En grei mil. Etter to dager med bare korte turer, var jeg klar for en litt lengre tur. Som er litt vanskelig å finne – om jeg ønsker en tur litt utenom de vanlige. Strandtur blir det for mange av, og Høgjærern ble benyttet for bare en dag siden. Broderen og jeg går ofte runden fra Sælandsskogen til Blåfjell og Bjødnali og så tilbake til bilen rundt Sjelset. En grei tur, med en bakke som får opp pulsen, og passe kjapp. I underkant av to timer. Nå er det mulig å forlenge denne standardturen. Det er mulig å gå rundt Engjavannet, og dette gjør turen omtrent 3 kilometer lengre. I tillegg
  6 poeng
 3. Det dukket opp en enslig busk i solnedgangen på fjellet...
  4 poeng
 4. Kaffe er jo noe jeg drikker uansett tur! Det er liksom den lille luksusen jeg unner uansett vær, tur eller sted 🔥 så da måtte det jo bli en kaffe skje også! som rommer 10g (strøken)
  4 poeng
 5. Når man av ulike grunner ikke får farta til fjells sjøl for tida, men abstinensene river i kroppen, er det å mimre over tidligere sprell en god substitutt. I det herrens år 2010 (a.k.a. mitt tidligere liv: uten unger, jobb, hus..) hadde ei venninne og jeg en fin tur over Hardangervidda i februar. Denne turen var ikke «bare» for forlystelsens skyld - Ane, som gikk 2.året friluftslivsstudie trengte en egenferd i studiepoenga – derav tittelen. Jeg takka ikke nei til en ukes pause fra transkribering og diktanalyse på engelskstudiet mitt. Her kommer turrapporten! Hvis over 10 år gamle turer er for
  3 poeng
 6. Ble padletur til Stråholmen, Telemark - ca en time ut fra land. Gode campingmuligheter og en veldig flott liten øy å tusle rundt på!
  3 poeng
 7. Virker som fjell25 er utgått. Finnes det noen aktive koder? Takk på forhånd🙏
  3 poeng
 8. Måneskinn over påskecamp på Nadjetjavri
  3 poeng
 9. Kom inn døra for en drøy time siden etter en herlig 6-dagers alenetur i Østmarka. Startet ved Ellingsrudåsen og jobbet meg nedover og rundt Børtervanna, helt opp til Marikollen igjen Ruten ble på ca. 60km totalt. Første natta ble spontant tatt i en tilfeldig gapahuk litt nord for Skålsjøen, resten ble i det nye Abisko Shape 2-teltet
  2 poeng
 10. Koiekartet nå også på Facebook! [Hidden Content]
  2 poeng
 11. Skjærtorsdag Langfredag
  1 poeng
 12. Jeg fant en fin gapahuk som jeg tror er satt opp av Losby gods e.l. i Østmarka, relativt nære Skålsjøen. På lappen på veggen stod det at den er åpen for alle til å bruke og nyte Fant ikke den på kartet lenger opp her (?). Det er en helt lik en noen hundre meter sør for Røyrivannskoia (DNT) Også.
  1 poeng
 13. Har selv Vadmelbukse fra Pfanner som jeg bruker om vinteren og dager da det ikke går over ~10 grader. Elsker de Litt tunge ja, men holder meg god og varm, samt tåler masse. [Hidden Content]
  1 poeng
 14. Har en XGK EX II, aldri hatt problemer med den. Ikke med Simmerliten heller.
  1 poeng
 15. Hei hva slags olje setter du dem inn med? latitude
  1 poeng
 16. Jeg har gått fra Solheimstulen mot Rauhelleren i dag (men kun til enden av Skarvsvatnet på dagstur). Der var det i hvert fall enkelt å følge sporene. Litt skarete og til tider noen bare flekker i løypa, men helt fint å gå.
  1 poeng
 17. Flott turrapport, takk! Skikkeleg god lesnad Og ja, dei variasjonane innanfor høgdekurvene nedover mot Haukeli er skumle! Har eit syn for mitt indre auge av mi bestevennine som i sjøstjerneformasjon fyk utfor ein skavel der, med dreadsa samla i ein ananas rett til vers, og armar og bein ut til sides. Ein slags svorsk, blond variant av Solan. Landinga føregjekk utanfor strålen av hovudlykta mi, og eg vart nokså stressa ei stund. Gjekk heldigvis berre godt, den gongen og.
  1 poeng
 18. Vært uheldig med en del kopper siste tiden selv, noen blir bra, andre sprekker før du får sukk for deg! Selv om jeg prøver å holde meg til en gitt oppskrift så virker det veldig rart at noen blir bra andre ikke under like forutsetninger. Leker meg en del med skjeer og figurer også. Greit å finne ut hva man liker best å lage 🔥 det er noe helt eget å nyte kaffe av en selvlaget turkopp
  1 poeng
 19. Det er bredden på stopperen som gjør at bindingene har breddemål. En 100+ har bedre klaring. En 100- mindre. Kan hende skien ikke er 96 men litt mer der stopperen sitter, og butikken derfor har vurdert at 100+ var mer korrekt.
  1 poeng
 20. Absolutt. Jeg fikk ånden over meg i fjor vinter og spikket tre stk kopper. Det var variabelt resultat og fant ikke helt koden. Nå har jeg fått tak i ordentlig rirkule, så tenkte jeg skulle gyve løs på den ila sommeren eller kommende vinter. Fikk mye motivasjon her!!
  1 poeng
 21. Takk for det, blir noen skjeer i uken, så mengdetrening er nøkkelen her føler jeg 👍🏻 spørs hvor tynn du lager koppen. Jeg har ikke hatt problemer med at mine kopper i bjørk lekker. Men et lag med epoxy er vel beste løsningen? Her er jeg selv på tynn is. Har bare satt inn mine kopper med olje.
  1 poeng
 22. Herlig turrapport Det ble morgenlesingen fra teltet 👌
  1 poeng
 23. Utrolig pent og i helsike for en utvikling. Her leverer du stort! Mektig imponert.
  1 poeng
 24. northern_fov

  Kortfeller i mohair

  Felleføre hvis du har nylon. Hadde nok uansett tatt med klister ja. Hvis du impregnerer og vokser fellene så kan det være litt dårlig glid de første meterne før det "setter" seg.
  1 poeng
 25. Da er vi tilbake i god behold. Jeg tok med to ekstra soveposer (Helsport Glitterheim spring og Haglöfs Lim 100) + en tykk dunparkas (mountain hardwear phantom) som ekstra isolasjon. I tillegg kjørte vi selvsagt med varmeflasker i fotenden. Det fungerte utmerket. Første natta var ganske kald, vil tippe rundt 5-6 minusgrader, ingen frøys om natta, selv om de var blitt ganske kalde før de kom seg i posen. Pga. litt tekniske problemer i pakkefasen, endte vi opp med å bruke ett Norrøna Skarstind istf. Helsport Lofoten 4 camp, og selv om det ikke var planen, var det kanskje en fordel. Det b
  1 poeng
 26. REJOHN

  Tre topper med broderen.

  En fin og "ny" tur. Det har blitt en del turer i det siste, og med vinter i heia, blir det ofte de samme turene. Mange av mine «faste» turer går fra Gramstad. Der er det mulig å velge både lange og ganske korte turer. For en stund siden bestemte jeg meg for å ta innover Bjørndalen og Bjørndalsmyra, for å sjekker muligheten for tur til toppen av Mattisrudlå. Det viste seg å være såre enkelt. Bare et par plasser var det noen steg som bød på problemer, og da hovedsakelig på grunn av at stien ikke var spesielt tydelig. Eller nesten usynlig. Mitt i uka ville det passe med en tur som ikke
  1 poeng
 27. Jeg deler menneskeheten i to: De som må ha anerkjennelse utenfra og de som får den innenfra. ;-)
  1 poeng
 28. Tusen takk for deling, er utrolig glad for å få trykt et slikt innlegg på NRK. Det er så viktig og betyr så mye for så mange, setter veldig pris på alle som deler videre på Facebook og Instagram, jeg håper vi kan få såpass mye blest om det at det blir et tema i valget til høsten.
  1 poeng
 29. Teller vel ikke som turbilde når det er utsikten fra kontoret .. men er jo fjell da om ikke annet Ellers er det mye fint lys om dagen, får nyte solnedgangene mens man har dem.
  1 poeng
 30. LilleH

  Rabattkode fjellsport

  Ser ut som FJELL25 funker nå
  1 poeng
 31. TomasF

  Lundhags Park

  Her er en video om impregnering av Lundhagssko:
  1 poeng
 32. El Moskus

  Lundhags Park

  A little late to reply, but the Forest II is not the tall version of the Park. The Park has a more flexible sole and is slightly better for long tours. Sorry to write in English.
  1 poeng
 33. Det går i blått om dagen ... månen over Hiortfjellet ...
  1 poeng
 34. Bakgrunn: Ønske om tur, kom rundt juletider. Han hadde vært med på en del turer i marka helt siden han var liten, så telting og fiske var han vant til. Men skulle vi gå en ukestur, måtte vekta på mat og utstyr ned. Når han kunne bære 7 kg, betydde det at jeg måtte ta resten. Jeg hadde ikke lyst til å bære 35-40 kg, har prøvde det, når kompisen i sin tid ikke greide å bære sin sekk, og vi måtte bytte. Det var første gangen jeg var i Jotunheimen. Jeg begynte å søke på nettet og fant fjellforum. Der laget jeg meg en bruker og leste mye i tråden om «Drømmelett sekk på sommeren». For å få ve
  1 poeng
 35. Nordmarka-sommer og Sør-øst har gått over til jalla-plast. 😩😡
  0 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.