Gå til innhold

LilleH

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  6
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Hei! Prøvde å søke litt rundt på forumet, men klarte ikke finne så mye om dette. Vi er to studenter i Trondheim som vil ut og fiske litt ørret, men som ferske i byen sliter vi litt med å orientere oss om hvilke områder man kan få napp. Er det noen vann som kan anbefales i Bymarka, eller evt andre bynære strøk? Da vi ikke har bil er det ønskelig med områder som kan nåes med buss/tog, og gjerne noen km vandring da vi gjerne vil dra på litt teltturer og lignende. Vi får vel ikke vite om de aller helligste stedene her på åpent forum, men vi tenkte vi måtte gi det et forsøk😄 Alle tips settes stor pris på!
 2. Meget skyldig her, men strammet godt til rundt armen så kan fortsatt ikke forstå at de skulle bli så våte etter noen få timer regn. Får prøve å trekke jakken over neste gang og se om de holder litt lenger i hvert fall
 3. Takk for svar! Var det jeg fryktet. Men så lenge man holder seg tørr er de kanskje verdt å ha med seg i sekken
 4. Takk for svar! Pinewood Arctic så spennende ut, mulig disse blir mine nye turvenner Fryser lett, så disse kunne absolutt vært midt i blinken.
 5. Sømmene ser ikke tapet ut, så det er mye mulig at det er det som er problemet. På gsport sine sider oppgir de følgende "Votten er vanntett, vindtett og pustende." så gikk utifra at de skulle være pottetette, men mulig det hadde gjort en forskjell om sømmene var tapet.
 6. Hei, Jeg har et par Hestra fjellvotten som jeg har kjøpt nylig da jeg ønsket vann- og vindtette votter. Liker også veldig godt muligheten for å ta ut foret på Hestra Fjellvotten slik at trekket kan brukes på vindfulle dager på sommeren også. Etter å ha brukt de på tur i helgen var de klissvåte rett gjennom, og forstår ikke dette helt da de oppgis å være vanntette. Er dette noe man må forvente etter et par timer regn? Er det evt. noen som har andre tips til vanntette allround votter? På forhånd takk for svar!
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.