Gå til innhold

aico

Passivt medlem
 • Innholdsteller

  3
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. aico

  aico

 2. Usikker på hvor denne hører hjemme... but here it goes I Januar må jeg en dagstur til Kristiansund ifm. jobb. Ettersom dette er på en Fredag, kunne jeg tenkt meg å gjøre litt mer utav det, når jeg allikevel må ta den lange veien fra Trondheim. Første tanke var å ta med telt, sovepose, bikkje og fiskestang, og finne en kurant plass i nærheten av sjøen som ikke var alt for eksponert for vær og vind, og som er innenfor 30min gange fra parkeringsplass (må ta høyde for en lang arbeidsdag). Har ikke større ambisjoner enn å våkne i fredelige omgivelser på Lørdag morgen, koke kaffe på primusen, rusle en tur i nærområdet og kanskje prøve fiskestanga litt, hvis jeg finner en grei fiskeplass. Har etterhvert også begyt å se på DNT hytter i området, og ble veldig interessert i Imarbu; https://www.ut.no/hytte/3.1824/ Denne ligger helt nede ved sjøen og har også overnattingsmulighet for hund. Det siste stykket med bilvei var derimot litt vanskelig å bedømme på kartet. Om noen vet om det er åpen bilvei til Imarbu på vinter, eller har tips til hytter / fine teltplasser i nærheten av Kristiansund, så tas dette imot med stor takk? Kan også bare ta sjansen på at veien er åpen, og evt. ha teltet som nødløsning, men ingen har har vel tatt skade av for god planlegging
 3. Takk for mange gode tips ! Jeg må studere litt kart å få litt oversikt. Kjiver: Turene jeg ser for meg hører nok til i kategorien topp tur, men det er lett og forbinde det med luftige turer, så dette blir mer en mellomting - ...toppvandring ? Jeg har også fått en del andre tips, så jeg har vel allerede flere alternativer enn vi kan rekke å gjennomføre. Uansett tur så kommer det en rapport etterpå Haakon.
 4. Jeg, kjæresten min og en valp på 6 mnd. skal kjøre kystriksveien fra Trondheim til Tromsø i midten av september. Vi har ca. 2 uker til disp. og har lyst til å komme oss noen turer i fjellet. Turene må ikke være for luftig da kjæresten min har litt problemer med høyde. Valpen klarer vel brasene bare vi tar oss god tid og hviler nok, så det kommer nok ikke til å være ett problem. Vi ønsker oss vakker natur og kan gjerne gå langs sti, men det må altså ikke være for eksponert. Alle tips mottas med stor takk !! Haakon.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.