Gå til innhold
 • Bli medlem

STK

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  13
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Takk for svar. Skal sjekke de ut, men dessverre er det for tiden ikke mulig å få prøvd sko i butikk, så må nok vente litt med å kjøpe.
 2. ...eller nye fjellski? Tidligere pleide vi å reise østover til flatere godt preparerte løyper, og jeg kjøpte meg dyre skøyteski og alt som hører til. I tillegg kjøpte jeg en billig fjellskipakke "just in case". Nå har vi imidlertid fått oss hytte på vestlandet, og her er skøyteskiene ubrukelig og dermed solgt. Da står jeg igjen med disse billige fjellskiene, og ikke minst skoene. Jeg tenker å oppgradere, men det blir mye å kjøpe alt på en gang, og jeg har nettopp spandert på meg et par dyrere feller tilpasset skienes lengde og bredde, så nye sko..? Skoene er disse, men i en eldr
 3. Var ikke mye liv i denne tråden. Her er i hvert fall 2 bilder fra dagens tur. Dagstur til navnløs topp i Hardanger, ca 600 moh. Tynt lag is på vannet, men fremdeles god varme i solen.
 4. Bare en liten tur i nærområdet, men kaffe må en ha.
 5. Jeg har ikke så mye å bidra med, men vil gjerne lese tips i en tråd som dette. Vi er en familie med to barn, en som nettopp har fylt 4 år og en på 8 år. I sommer har vi vært på to teltturer, og planen er at det skal bli mange flere. Dagsturer har vi alltid gått mye av, men dette med overnatting er noe nytt for oss. Vi har muligens begynt noe brått, første tur gikk til Trolltunga. Vi gikk 8 km første dag, teltet og gikk til Trolltunga og ned igjen på dag to. Det ble altså 20 km på andre dag, noe som var i overkant for en 4åring (selv med pauser på skuldrene), men vi hadde uansett med
 6. Takk for alle svar. Jeg endte opp med å kjøpe en kvistbrenner og tennstål. Så lette tursko, gassbrenner, kvistbrenner og tennstål blir gaven i år. Kanskje hun kan få en vintersovepose til jul. Når det kommer til trakter og andre "dogåringsgadgets" tror jeg hun ville ledd å trodd jeg hadde kjøpt det for å være morsom. Mulig det er nyttig, men det har sett ut som om hun hittil har klart seg ganske greit uten.
 7. Takk! Mulig det blir denne. Ellers var kvistbrenner et godt forslag. Hun elsker bål! Er dette greit å bruke på fjellet om sommeren?
 8. Dette er noe vi aldri hør prøvd. Er det mer behagelig enn å bare fylle soveposetrekket med klær?
 9. Takker for forslag. Jeg burde kanskje nevnt hva hun har av utstyr. På klesfronten er hun godt dekket. Kniv har hun også. Hva koster det for en OK sovepose? De vi har nå har T Comfort 8, T Limit 3 og T Extreme -12. Forrige tur hadde vi rundt 2 grader og kraftig vind, jeg sov i boxer og ulltskjorte, hun sov i fullt ullundertøy, lue og tykke ullsokker. Jeg syns det var kaldt, men ikke kaldt nok til at jeg gadd å gjøre noe med det, hun hadde det ubehagelig. Kan man få noe varmt og ikke alt for stort og tungt til under 2 000 kr?
 10. Vi har alltid gått mye på tur i fjellet, men i det siste har det blitt flere turer med overnatting i telt. Dette er ganske nytt for oss, og vi mangler nok litt på utstyrssiden. I forbindelse med hennes bursdag tenkte jeg det kunne være greit å gi noe relatert til dette, men trenger tips. Jeg har allerede kjøpt sko og gassbrenner til stormkjøkkenet vårt, så det er ikke alt for mye igjen av budsjettet, men trenger gaver fra ungene. Tenkte egentlig sovepose, siden hun fryser en del i den hun har, men syns det blir litt dyrt om hun skal ha noe bedre/varmere. Så, noen tips til småting som
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.