Gå til innhold
 • Bli medlem

Roaas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  106
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Roaas vant dagen sist 28. mars

Roaas hadde mest likt innhold!

Om Roaas

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Impregner de klærne han bruker med Permetrin. Det har vært effektiv for meg.
 2. Sitter på jobb i skriende stund så har ikke direkte bilder nei. Ventilene er greie, en i hver ende av tunellteltet. Jeg har ikke slitt nevneverdig med kondens eller dårlig luft. Stor åpning på langsiden av teltet, i enden. Forteltet rommer to store sekker med utstyr og er luftig nok til at man kan fyre frokost på primus der. Beste bildet jeg fant...
 3. Skal ikke spore av fullstendig her nå, men som oppdretter av Cocker Spaniel, så må jeg nesten få si at du dæven døtte for en søt en du har der, @torese! Vi har selv fire stykker og de er verdens beste turkamerater. Er med på alt av fisketurer og teltturer. Bare å glede seg!!
 4. Jeg stusser litt på hvorfor ingen har nevnt Bergans Trollhetta 4P - tunelltelt. Kan hende dette har kommet frem ett sted uten at jeg har fått det med meg, da beklager jeg i så fall. Uansett, Trollhetta 4P har romslig plass, og med 110cm innertelt kan du sitte oppreist med mindre du har abnormt lang rygg. Jeg måler 184cm. Min største utfordring syntes å være ett telt med nok høyde inne, som fortsatt var et tunelltelt med godt fortelt, som ikke veide for mye, og hvor jeg ikke trengte å pantsette en nyre når jeg kom til kassa. Noen kjappe info om teltet; Vekt; 4.6kg. Litt tungt men ab
 5. Jeg har hatt en Iiglo tidligere, men denne lider uttalt av det problemet som @tshansen nevner her. Den lader altså så sakte opp igjen at du kan jo le deg i hjel i mellomtiden. Denne under her er på lager igjen 4.august og da ryker unge lovende på så det synger etter. [Hidden Content]
 6. Skal ikke kimse av en liten klunk Fireball på innerlomma der.
 7. Tjena! Nei du, det ble ikke innkjøp enda. Har jobbet mye den siste tiden siden Covid-19 brøt ut her til lands, og kikkertbruk ble det ikke sånn altfor mye tid til. MEN, jeg titter fortsatt. Jeg har sett på flere men ikke bestemt meg helt enda.. Si gjerne ifra dersom du finner en du digger!
 8. Stiller meg pent bak denne!
 9. Se her!! Takk for god respons. Dette er helt konge. Vil bare begynne med å si at jeg har nå, etter litt titting på nett kommet frem til at ja, 1300kr er trolig i tynneste laget om man vil ha en bra kikkert, så det tar jeg ikke frekt @Lompa 😁 Jeg har prøvd å lese meg litt opp på kikkert og det er flere ting som jeg ikke skjønner bæret av, som har noe å si for kjøpet. Jeg tror nok at jeg ender opp med en av alternativene som er nevnt her, for jeg evner ikke finne noe på egenhånd tror jeg. Takk for innspill!!
 10. Halla! Var ute og luftet hundene i dag på ett jorde, og i den forbindelse spottet vi noe vi trodde var type rådyr eller tilsvarende på lang avstand. Vi tittet, tittet, og tittet. Begge ble lange i maska da vi så at det vi trodde var rådyr, viste seg å være en monstrøs fugl. Vi konkluderte raskt; vi må gå til innkjøp av en kikkert. Vi liker å spotte dyr til vanlig, og jeg er mye i skogen og fisker. I den forbindelse ser jeg etter en kikkert, som (om det er mulig) kan dekke både spotting av dyr og samtidig kunne bruke den til å se etter vak, og hva fisken tar av fluer på overflaten.
 11. Alle innland-og utlandsreiser som ikke er strengt tatt nødvendig, er ansett som fritidsreiser. Rent faglig mener jeg det er helt talentløst at det skal være opp til hver enkelt å bedømme noe som helst vedr dette, fordi det er vi åpenbart ikke i stand til. Skulle hatt litt mer Koreansk regime på akkurat dette området, faktisk.
 12. Dette er noe av det bedre jeg har lest i denne tråden, fordi det tar hele sakens kjerne ved roten. Vi er foreløpig sånn høvelig i startgropa på dette viruset, etter hva jeg har forstått på FHI. Flere virker å insistere på at "Jeg kan det jeg driver med, så det går fint", og ja, det gjør det helt sikkert. Det er ikke det at det går bra som er problemet. Problemet oppstår den gangen det ikke går bra, og den dagen vet du aldri når kommer, uansett hvor erfaren eller godt forberedt du er. Og jeg så videoen din, @Marius Engelsen, hersker for mitt utrente øye ingen tvil om at du er en god padler
 13. Ikke kom med utsagn hvis du ikke har tenkt svare på det som kommenteres på de utsagnene. Så enkelt er det. Det er klart det provoserer når mennesker uten faglig bakgrunn, kommer med påstander i enten den ene eller andre retningen, uten at de selv kan nok om det. Media er ikke noe jeg hadde stolt veldig på. Dette er Internett, det er lett å tolke ting i ulike retninger med mindre du skriver særskilt bra. Jeg er ikke en av de som er best på det. Beklager om det ble skarpt. God tur!
 14. Helt oppriktig så føler jeg at jeg er på emnet. Dette har stor innvirkning på mitt friluftsliv da jeg utrlukkende er på jobb om dagen, og skulle aller helst vært ute og fisket eller bålet. Når det blir påstått ting som angår mitt arbeid med disse pasientene, så synes jeg det er på ballen å komme med en kommentar. Beklager om det er feil.
 15. Ja, dæven du, dette var flaks. Jeg skal berolige de som legges i respiratoren jeg. Eller til de som mister sine foreldre, familiemedlemmer, nære og kjære eller andre de er glade i til dette, i en alder fra 16-90 år. "Det kunne vært verre, barn kunne også fått dette, hadde vært fullstendig kaos vettu, dæven vi har flaks". Helt seriøst, det er ikke flaks bare fordi barn ikke er involvert.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.