Gå til innhold

Roaas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  66
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Roaas vant dagen sist November 22 2019

Roaas hadde mest likt innhold!

Om Roaas

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Argumentum ad hominem much? Jeg er enig i at det kan være litt vel harskt å gi henne kritikk på en slik måte jeg bl.a har gjort for to innlegg siden, så det tar jeg selvkritikk på. Dog er jeg uenig i at hun kun har tatt noen snarveier, og gjort ting som ikke er helt i "henhold". Det hun har gjort er lovstridig, og det virker også som kritikkverdig handling når du skyter en fugl fordi du er på tur med hunden, på grunn av at du treffer på den og tenker "why not, lunsj jo". Det er bare en arrogant holdning, som man må forvente reaksjoner på. Har gjort en god del dust i mitt liv, betyr ikke at ingen kan kritisere meg for det selv om de også har gjort ting som er dust.
 2. Bro, har du lest artikkelen? Hun/de fikk jo informasjon om sesongen for å skyte fugl var over, når du da velger å jakte, da er du jo kun dum, det har ingenting med uerfarenhet å gjøre. Å forsøple skogen, som eventyrer, har for meg heller ikke noe med uerfarenhet å gjøre, det går mer på uryddighet. Skippe å møte opp i retten? Uerfaren? Nææ.. Og, jeg skal være såpass feminist, det at hun er jente har null med saken å gjøre, lovverk er lovverk, enten du er en "uerfaren jente eller gutt". Han kommer ikke over som videre smart han tjommien hun hadde med seg heller.
 3. Basert på erfaringer når det kommer useriøse realityserier med fiffige og intelligente karakterer, kommer disse to kreaturene tilfeldigvis fra Bergen, Drammen, Lillestrøm eller Bodø?
 4. Jeg har tidligere her frontet at man bør ha mer kjøtt på beinet for å kunne slakte noen, og en hel bedrift. Står inne for det enda, jeg. Når det over er sagt, så begynner XXL å nærme seg kvota på hvor lenge de kan si "dette er beklagelig" eller "dette er trist". Begynner å bli tynn suppe. De må på ett eller annet tidspunkt rydde opp i bedriften sin, og det rimelig brennkvikt, ellers forsvinner jo faktisk hele deres renommé rett ut døren. Da snakker jeg altså om det renommét som holder kundebasen oppe. Lurer på om det ikke brenner litt i begge ender av den staken der.
 5. Er så deilig at de åpner artikkelen med; Norwegian "adventurer", da har du gjort en høvelig dårlig jobb med å opptre som eventyrer, når du ikke blir tatt litt seriøst engang. Basert på det som står skrevet i artikkelen så kommer de over som noen notoriske unna-sluntrere. Søppel lå strødd, overholder ikke lovverk og jakter utenfor sesong, bygger det de selv er gira på uten å følge lovverk, og møter ikke opp i retten. Det er ganske stusselig PR for norske "eventyrere" altså.
 6. Roaas

  Fiskeserie på nett

  Høres bra ut det. Når dere fisker med sluk, kjører dere catch and release med treblekrok da?
 7. Ja, det er en forbanna ond sirkel. Tror du helhjertet på at hvis bare du og noen fler drar i gang så hiver resten seg på? Jeg må i såfall bare misunne deg den tilliten til andre mennesker. Den er ikke-eksisterende hos meg, og jeg får det bevist nesten på daglig basis at mennesker er kyniske vesener som i de aller fleste tilfeller jeg er borti i alt fra bilkø til handling på butikken, velger å sette seg selv foran sine medmennesker. Jeg skulle veldig gjerne sett at det var mulig for alle å være enige om hva det felles målet er, og at alle jobbet sammen mot det. Det er det beste, og jeg mener at det er en ideell ideologi, problemet er bare at vi havner høyst sannsynlig aldri der, i allfall ikke så lenge ikke alle er enige om hva som er det beste for felleskapet og de personer/kretser/styrer som styrer verden er lagspillere.
 8. Jeg vet hvor de er produsert. Hvis du oppriktig tror at bare fordi du dropper å kjøpe den ene jakka eller slutter med ferie på grunn av miljøet, så gjør andre det samme, da gir du dine medmennesker for mye tillitt. De færreste virker villig til å fire på sine egne behov for felleskapet når det gjelder komfort, aktiviteter og utstyr, og da hjelper det fint lite at noen få på verdensbasis gjør det.. Jeg skjønner hva du sier, og at alle burde dra lasset og hjelpe hverandre, men så forbanna ålreit er ikke verden. Folk er kyniske, og de fleste tenker helst på seg selv. Empirisk grunnlag for uttalelse.
 9. Jeg? Jeg gjør mer eller mindre ingen tiltak, annet enn å kjøre hybrid, hvis det i det hele tatt er miljøbesparende. Jeg har oppriktig null tiltro til at Ola Nordmann skal redde verden, uansett hvor mye vi resirkulerer eller reduserer vårt forbruk, enten det er kjøtt, WIFI, nye turklær eller bilkjøring, så har jeg ingen tro på at det gjør noen som helst forskjell i den store sammenhengen, annet enn for samvittigheten, selvsagt. Vi er i mine øyne på generelt grunnlag veldig opptatt av hvordan vi ser ut utad, og gå frem som ett godt eksempel. Det er veldig fint, men å tro at de som faktisk burde bry seg, bryr seg, det har jeg en følelse av at er helt meningsløst. Penger styrer verden, og de som burde gjøre endringene, virker ikke å gjøre de. At andre tenker miljø og har et håp om at det skal gjøre en forskjell, er veldig fint. Fortsett med det, så Kanskje, med stor K, de som burde følge etter, gjør det etterhvert.
 10. Helt sinnsyk kvalitet her inne folkens!! Prøver meg på ett detaljefoto av typen kaffeporr, tatt med Huawei p30 Pro. Setter pris på innspill
 11. Roaas

  Fiskeserie på nett

  Vil bare skyte inn her at du må ikke nødvendigvis se blod for at en fisk blir skadet. Øyne og fiskens slimhinne er også i risiko for å bli ødelagt ved en slik håndtering, og dette er forbundet med økt skade i form av sår og soppdannelser, selv om du ikke har tolket det slik at fisken er skadet der og da. Det er empirisk begrunnelse for dette av bl.a flere fluefiskere. Utover dette sier det seg mer eller mindre selv at å henge fisken etter kjeven for å veie den, er langt unna det som kalles skånsom håndtering ved Catch and release. Artikkel; https://gemini.no/2018/05/fang-og-slipp-er-verre-for-fisken-enn-antatt/
 12. Dette skjønner jeg ikke, og her er det mulig jeg er snøblind, men du må nesten forklare for meg for at dette skal gi mening. Hvis du mener ting er så ille, og så gjør du ikke noe med det selv, hva er poenget med innlegget? Dette er jo så topic som du får det, vil jeg mene. For om du mener at planeten sliter, at vi har ett altfor høyt forbruk, men du ikke gjør noen forskjell ved å starte med deg selv, så er jo hele poenget med å riste folk for å være for kravstore, helt håpløst.
 13. Veeeeeeeeeel... Det er faktisk ikke nesten, med mindre du dekker ditt daglige kaloribehov med skismøring.
 14. Jeg har ikke kjøpt en buesag, jeg har derimot hentet en, helt gratis. I følge "selger" er denne ganske gammel. Denne skal restaureres, jeg tror dog at jeg ender opp med å kjøpe inn nytt blad da det som sitter på må slipes for å bli skarpt, og jeg er usikker på ferdighetene mine her. Ellers skal den fikses opp. Kommer ett par bilder når ferdig om stemningen er god.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.