Gå til innhold
 • Bli medlem

Roaas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  114
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Roaas vant dagen sist 28. mars 2020

Roaas hadde mest likt innhold!

Om Roaas

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Ett bilde fra høsten i fjor. Vår ene hund Oda er en av de beste turkompisene jeg har. Hun er alltid med. Dette var i begynnelsen av oktober. Sesongen var lang. Det var nydelig. Den siste ørreten på tørrflue ble tatt i slutten av oktober.
 2. Roaas

  Alaskan Husky mat

  Okei. Har du noen kilder på dette med opptak, at hunden ikke klarer å løse det opp og at det er noen fordeler å la foret svelle før inntak siden "det gjør det uansett"? Dette er gitt at du har en frisk hund, da. Synes ellers dette høres snålt ut. Det at hunden ikke klarer å løse opp maten høres spesielt ut. Vet ikke om dette gjelder særskilt for AH, men vi fôrer våre hunder med tørrfôr, både som valper og voksne. De har ingen problemer med hverken vekt, mage, utpreget sult eller annet. De får mat x3 for dagen, porsjoner dosert etter vekt. Hvis du trenger å ta så mange forbehold ve
 3. Roaas

  Alaskan Husky mat

  Først av alt, gjelder dette kun når hunden er valp?
 4. Ser flere noterer ned Xenith 105 og jeg støtter meg til det. Har hatt den nå i to år, brukt på flere turer, korte som lange. Tunge som lette. Utrolig god å bære, fine justeringsmuligheter, rommer mye og har mange fine lommer. Har virkelig ikke noe å utsette på denne sekken. 10/10.
 5. Kvistbrenner!! Gleder meg til å teste den. Gikk lavt ut, så lavt som jeg aldri kan huske å ha gjort før. Gikk for en Robens Logger Wood Stove. Virket som ganske streite og "rett frem" saker. Får oppgradere senere.
 6. Som ivrig fluefisker er våren kanskje sesongens store høydepunkt for meg. Ikke fordi nødvendigvis fisket er best, men følelsen av å se åpent vann, de første vakene, se insektene og det gradvis yrende dyrelivet, følelsen av å stå ved vannkanten for første gang siden i fjor. Ja, det er mange ting. Her om dagen akkumulerte alt dette når jeg satt ved elvebredden og en av de vakreste døgnfluene jeg vet om klekket. Jeg var der på det rette tidspunktet. Det var komplett. Det er vår. Endelig.
 7. Absolutt. Jeg fikk ånden over meg i fjor vinter og spikket tre stk kopper. Det var variabelt resultat og fant ikke helt koden. Nå har jeg fått tak i ordentlig rirkule, så tenkte jeg skulle gyve løs på den ila sommeren eller kommende vinter. Fikk mye motivasjon her!!
 8. Utrolig pent og i helsike for en utvikling. Her leverer du stort! Mektig imponert.
 9. Impregner de klærne han bruker med Permetrin. Det har vært effektiv for meg.
 10. Sitter på jobb i skriende stund så har ikke direkte bilder nei. Ventilene er greie, en i hver ende av tunellteltet. Jeg har ikke slitt nevneverdig med kondens eller dårlig luft. Stor åpning på langsiden av teltet, i enden. Forteltet rommer to store sekker med utstyr og er luftig nok til at man kan fyre frokost på primus der. Beste bildet jeg fant...
 11. Skal ikke spore av fullstendig her nå, men som oppdretter av Cocker Spaniel, så må jeg nesten få si at du dæven døtte for en søt en du har der, @torese! Vi har selv fire stykker og de er verdens beste turkamerater. Er med på alt av fisketurer og teltturer. Bare å glede seg!!
 12. Jeg stusser litt på hvorfor ingen har nevnt Bergans Trollhetta 4P - tunelltelt. Kan hende dette har kommet frem ett sted uten at jeg har fått det med meg, da beklager jeg i så fall. Uansett, Trollhetta 4P har romslig plass, og med 110cm innertelt kan du sitte oppreist med mindre du har abnormt lang rygg. Jeg måler 184cm. Min største utfordring syntes å være ett telt med nok høyde inne, som fortsatt var et tunelltelt med godt fortelt, som ikke veide for mye, og hvor jeg ikke trengte å pantsette en nyre når jeg kom til kassa. Noen kjappe info om teltet; Vekt; 4.6kg. Litt tungt men ab
 13. Jeg har hatt en Iiglo tidligere, men denne lider uttalt av det problemet som @tshansen nevner her. Den lader altså så sakte opp igjen at du kan jo le deg i hjel i mellomtiden. Denne under her er på lager igjen 4.august og da ryker unge lovende på så det synger etter. [Hidden Content]
 14. Skal ikke kimse av en liten klunk Fireball på innerlomma der.
 15. Tjena! Nei du, det ble ikke innkjøp enda. Har jobbet mye den siste tiden siden Covid-19 brøt ut her til lands, og kikkertbruk ble det ikke sånn altfor mye tid til. MEN, jeg titter fortsatt. Jeg har sett på flere men ikke bestemt meg helt enda.. Si gjerne ifra dersom du finner en du digger!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.