Gå til innhold

Roaas

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  8
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om Roaas

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Med frykt for å spore av siden vi er inne på dette. Jeg elsker bål, min samboer også. Primus er på mange måter fint, men det vil aldri nå opp til bål. På vinterstid er det uslåelig for min del. Er det slik at folk her inne fyrer bål hele året, så lenge det er en åpenbar forsvarlig bålplass? Hva tenker dere om dette?
 2. Helsport Nordmarka 2? Evt 3? Begge innafor budsjett, nå aner ikke jeg vekt/lengde på deg og din samboer, men begge disse oppfyller krav om vekt og pris.
 3. Jeg har en Osprey Xentih 105, og det er vanskelig å si annet enn at jeg er grisefornøyd. God passform, veldig god å bære, føles ikke tung selv om den er fullpakket, mange muligheter for tilpassing og justering, sitter som støpt, lett å pakke, dagstursekk-mulighet etc. Det at jeg fikk den på Villmarksbutikken til en slikk og ingenting gjorde det hele enda bedre, ga 2400kr for den. Jeg slår mer enn gjerne både ett og tre slag for Xenith 105.
 4. https://www.instagram.com/roaas.dryfly
 5. Hadde en tidligere kollega av meg, han bodde på Ammerud, det virket som ett rolig sted og han var godt fornøyd der. Kort vei til Lillomarka, kort vei til sentrum, skulle du foretrekke Nordmarka kan du kjøre dit, tar ca 20 min. Østmarka er tilgjengelig via Losby, ca 20 min dit også. Oslo sentrum ca 15 min. Det er shitloads med barnehager der, om du skulle bli ivrig på å få kids. Kort vei til mange butikker og generelt sett kort vei til det aller meste.
 6. Roaas

  Giftige fiskesener.

  Støttes ett hundre prosent ang å være bevisst på slik. Jeg selv fluefisker, og der ryker det med litt fluorcarbon tippet-materiale, for å si det pent. Har du relevant forskning som støtter dette? Så kan jeg dele dette videre, samt endre praksis selv.
 7. Hallo! Tenkte å høre om det er noen som nylig har vært i Østmarka nå på vårparten og har fått med seg hvordan det står til med is på vannene innover der? Gira på å komme meg innover dit snart med fiskestang og godt humør, og hadde blitt uggent humør om det var mye is igjen... På forhånd takk!
 8. Som helt ny, så har jeg ett personlig "dilemma", jeg elsker duppeditter og ting som skriker "må ha" faktor, men jeg har ingen erfaring innenfor friluft. Min familie bærer litt preg av følgende utsagn; "Jeg nekter å dra på hytte eller noe som ikke har innlagt vann og strøm, det skal være mulig å kjøre helt til hytta, og gjerne nære vannet så vi slipper å gå langt om vi skal fiske eller tenne bål. Og jo, jeg nekter å måtte gå ut for å gå på ramma". Du skjønner, vi er enkle sjeler. Jeg befinner meg nå i den situasjonen at jeg har en samboer, som synes det er moro å fiske, er glad i tur i skog og mark, hun tar gjerne en tur på vidda med sine to cockere, og er ikke fremmed for enkle hytter. Hun har vel allerede skjønt min fascinasjon for utstyr, samt skrekk for alt som ikke føles hjemme, og har nå fått meg til å gå til innkjøp av praktiske ting for enkle turer - hvilket innebærer klær, sko og annet, slik at jeg også kan få oppleve hvor fantastisk natur er. Jeg har hittil for det meste kjøpt klær og sko, og la ned noen gode kroner der så jeg skulle ha ting som varmer godt, er godt å gå i, ikke tar allverden av plass, og er, etter alt å dømme, relativt allsidig. Jeg aner ikke hvorfor jeg skulle trenge det, men det frister å kjøpe en GPS klokke. Hva gjelder utstyr, så eier jeg fra tidligere ett par ganske ok haspelsett fra Shimano, og litt diverse utstyr til fisking - jeg har alltid hatt en tiltrekning til fiske, da gjerne lokale vann uten altfor lang gangdistanse. Nå går tiden mest til kjøp av sluk og annen forbruksvare, og andre ting som skal gjøre de fremtidige turene våre til noe kjært vi kan ha sammen. Har bestilt litt diverse til matlaging også, gud forby at jeg skulle gå langt uten å spise noe særlig. Bestilte en grei brenner, også tenkte å ordne gass og en enkel panne osv etterhvert. Det som er sjukt er at jeg gleder meg til å være mer ute. Det har ikke skjedd før.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.