Gå til innhold
 • Bli medlem

Omnilite

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  2 024
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

Omnilite vant dagen sist 10. februar

Omnilite hadde mest likt innhold!

Om Omnilite

Profile Information

 • Gender
  Male

Nylige profilbesøk

5 342 profilvisninger
 1. Har du prøvd å regulere litt på hardheten ved å bruke mer/mindre luft? Jeg sover også på siden, et "wide" underlag er bedre enn standard, blir litt mer "wiggle room" for hvordan det er best å ligge. Det er også lettere å sno seg unna en liten "hump" eller "dump" om bakken ikke er helt plan.
 2. De veier en del mer enn snøankerne (198g stk), men jeg har 2stk MSR snow fluke small. De sitter bra..
 3. Det skal nok være mulig å fikse! Akkurat nå er faktisk saga i bilen..men skal andre veien i første omgang. Jeg hentet hjem en Camp Corsa nyeste modell nettopp fra Addnature (hel alu) landet på rett over 600 (har steget litt nå). Poenget med den er å bære på øks litt oftere. Nanotech varianten er dyr, men har pigg i enden. Ellers er Corsa Alpine og Petzl Ride lette varianter med stål.
 4. Blir det et problem, så har jeg aluminiumsblad til gjærdesaga.
 5. [Hidden Content] Pumpehistorikk: Første versjon hadde ventil direkte i pumpa. Neste fikk ventil på slangen. Messingskruen skal tette hullet til reguleringen. Det er vel ikke brukt en dyse i hullet og tappen tetter denne?
 6. Hvis liggeunderlag av "bobletypen" brukes direkte på snø forsvinner litt R-verdi (eller total isolasjonseffekt). Når snøen pakker seg i fordypningene under underlaget, mister man luftlommene i "boblene" på undersiden, og dermed effekten av det boblene utgjør for isolasjonen. Ved å legge noe under underlaget og ikke rett på snøen, tettes ikke luftlommene. Jeg har som regel med to bretteunderlag, da legger jeg det vanlige nederst, og bruker ett med bobler øverst når jeg skal sitte på snø.
 7. Lengde? Skal du bruke de til tarp/teltstang også? Jeg kjøpte et par Camp Sky Evo Carbon forleden. Rimelige ut fra et lettvektsperspektiv. Kombinert Carbon/alu deler. 36cm sammenslått og ca 400g vekt paret. Ser bra ut, har ikke prøvd de siden det er skistavsesong enda.
 8. Forskjellen ligger litt i hele stangkanaler vs kun nederst og klips.
 9. Er forsatt der at du bør prøve Bridgedale Coolmax liner. Disse har fenomenale fukttransporterende egenskaper. Og ja, det er forskjell på materialene. Jeg prøvde Coolmax sokker fra "Linen one" som xxl hadde, de var som bomull og funket ikke i det hele tatt. Syntet og syntet er heller ikke det samme.
 10. +1 på Salomon Quest 4D Jeg har utgave 2 og 3, enn så lenge er 3dje utgaven glattere enn 2dre (ganske nyinnkjøpt). Lengste dagstur i fjor var 39km og ikke vondt en plass. Se litt i sokkeskuffen din, ikke alle materialer er hva de gir seg ut for å være. Som liner bruker jeg Bridgedale Coolmax liner. De holder føttene tørre, og er nærmest uslitelig. De funker som bare det, så prøv disse. Utenpå der bruker jeg en lav sykkelsokk i syntetisk materiale. Her har jeg prøvd forskjellige, men de jeg kjøpte på Lidl den gang de var i Norge er det ingen som slår.. De ytterste sokkene må ikke
 11. Det aller beste ølet er det andre har bært!
 12. Du kan jo kjøpe Eagle products gassbrenneren til Trangia løst, den koster 299 og den får du også på XXL
 13. Er en Omnifuel 2, den er bygget på et annet prinsipp med forvarming av flytende drivstoff. Den brenner både bensin, parafin og gass. Så den kan ha gassboksen opp/ned. Ser du på første bildet, så er det en stjerneformet "messingklump" i bunnen av brennerklokka. Denne er hul og drivstoffet går gjennom dette. Så i praksis er dette forvarmingsrøret, det ligger bare i bunnen av brenneren og ikke på toppen.
 14. Her ser du nøkkelen til at lave støvler kan funke, det krever selvsagt kanskje litt mer i ankelen, men på den annen side så er ikke denne støvlen noe problem for stabiliteten. Når det er is og kantene ikke sitter, så stikker skiene der de vil uansett. Carbon-fliken er ikke til pynt, den gjør at foten sitter dønn nedi støvlen når du snører den, så du ikke får noen sideveis bevegelse av skoen. Sålen er også stiv så støvlen ikke vrir seg.
 15. Outnorth selger løse vindskjerm-deler til Trangia.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.