Gå til innhold
 • Bli medlem

DFM62

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  75
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om DFM62

Nylige profilbesøk

249 profilvisninger
 1. Jeg har et part eks av den gamle Anojakke til Norrøna - denne har dessverre gått ut av sortimentet og blitt "erstattet" med ovennevnte produkter som @sneakyowl lister. For tørt vinterklima finnes det etter mitt skjønn ikke så mye som er bedre enn bomullsklær - og vadmel for den saks skyld. Litt tyngde er det i slike klær, men det er ikke nødvendigvis negativt. Ellers er jo jakker slik som @Megalep viser vedlig flotte, men prisen...!
 2. Hvis en da skal ha f.eks. et Copper spur eller Hubba NX samt en ekstra tarp pluss et par staver for å sette det opp - hva er da den egentlige vek og plassbesparelsen e.g. i forhold til noe mer "sturdy" ala et Unna eller Soulo? Er vel ikke så mye å hente? eller?
 3. Ble padletur til Stråholmen, Telemark - ca en time ut fra land. Gode campingmuligheter og en veldig flott liten øy å tusle rundt på!
 4. Av gammelt utstyr som fortsatt er i bruk har jeg vel stort sett bare Norrøna anojakka (har egentlig 2 av den) en matchende nickers og solide østerdalssokker. Og mine gamle Swix Mountain stål(?)staver. De fikk nye håndtak her om året og er like fine, etter at de originale lærstroppene gikk litt i oppløsning. Ellers klarte jeg å få gitt bort den siste rest av gamle ryggsekker (en anatomisk 90 liters Norrøna i bomull) her for ikke lenge siden. Den skal nå få nytt liv med å bære slakt ned fra fjellet. Så med tanke på bålgnister, er det nok bare Norrøna-klærne, ja, som kan klare det...
 5. "Isbjørn", om jeg husker riktig. Det ligger noe slikt å slenger et sted her...
 6. Drasser fort med meg Kindle'n min...
 7. I mine øyne er 5000 kr for en 3-sesongs pose på 960 gram - med antydet 0C som nedre temperatur (komfort?), langt utenfor komfort-nivået...
 8. I dag har jeg kjøpt Ursuit AWS tørrdrakt. Og åresnor. Viser seg jeg må ha ny vest; den gamle er nå for liten.
 9. Er ikke begge de nevnte modellene backzip? De er vel også noe dyrere enn ønsket prisrange, etter hva jeg kan se...
 10. Har tenkt en god stund at jeg skulle skaffe meg en tørrdrakt for padling. Er ikke snakk om ukesturer opp og ned langs kysten, men heller en tur ut i skjærgården her på Telemarks- og Vestfoldsskysten for helga. Ettersom vanntemperaturen ligger på rundt 2 grader om dagen, må det anskaffes passende bekledning før det kan bli snakk om tur. Jeg har god og lang erfaring med ymse tørrdrakter for dykking, men ser at tørrdrakter for padling har litt andre "issues". For meg er det stort sett en ukjent verden, og merkenavnene er ukjente - for det meste. Jeg ønsker nok å unngå de billigste variantene
 11. Kunne du kanskje utdype hva du mener skiller en padledrakt fra en vannsportdrakt? Er sikkert fler uinvidde enn bare meg her som lurer på det..?
 12. Begynner å bli lett absurde priser på Hilleberg nå. Skal bli interessant å se hvor de legger prisen for et Soulo BL.
 13. Hvis de flex-platene er så løse som det gis inntrykk av i videoen, er det vel en reel risk for å miste de underveis. Kan jo hende inntrykket er litt feil, men hvis en skal fly rundt med lommene fulle av ulike flex-plater...
 14. Dunjakka ble stjålet - innbrudd i bilen - da ble det en Fjällräven Expediton Down Lite jakke på tilbud hos Brukås sport!
 15. Jeg opplevde det samme med mitt første par Skarvet GTX etter bare noen få turer- reklamerte og fikk nye. Det neste paret viste ikke noen slike tendenser, men jeg brukte de ikke mye og de stod stort sett oppbevart i et mørkt kott.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.