Jump to content

TomasF

+Sponsor
 • Posts

  243
 • Joined

 • Last visited

About TomasF

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

TomasF's Achievements

 1. Har buksebelte i skinn. Dette belte er tykt, så det er ubehagelig med hoftebelte på ryggsekken. Kjøpte et belte i tekstil, og det var for mykt ( seg ned på rumpa). Kjøpte et annet belte i tekstil, og på den ødela jeg beltespenna. Har dere noen forslag til belter?
 2. I forrige uke gikk jeg på sti nedover ei elv uten ryggsekk i regnvær.Var helt tørr. Gikk i dag en dagstur med ryggsekk i litt kupert terreng. Er gjennomvåt på overkroppen, men ikke på beina. Er det ryggsekken som er årsaken til at man blir våt på overkroppen? Bruker Bergans superlett.
 3. Hvordan rengjør man sko innvendig med Gore tex? Ønsker å fjerne saltet fra svette.
 4. Når jeg skulle kjøpe ski, så var jeg hos Oslo Sportslager. De sa at de ikke målte spenn på fjellski. På hjemmesiden hos Åsnes kan man klikke på ikonene på skiene. Nederst på siden er forslag på lengde av ski i forhold til kroppslengde og vekt. https://www.asnes.com/produkter/fjellski/
 5. Jeg har brukt mine x ultra 3 mest på Oslomarka i 2 år. Er også fornøyd med grepet på disse i vått terreng. Har gått på vått berg og steiner, og har ikke hatt noen negative erfaringer.
 6. Her er en video om impregnering av Lundhagssko:
 7. Jeg har også salomon skoene som nevnt ovenfor, og er fornøyd med de. Bruker de på grusveier og stier i Oslomarka. De har bedre demping enn mine fjellstøvler. Jeg brukte de på fjelltur med mye stein. Fikk vondt under fotbladene ettersom sålen er mindre vridningsstiv enn fjellsko. Ser at XXL selger en nyere versjon av skoene jeg har https://www.xxl.no/salomon-x-ultra-4-mid-gtx-tursko-dame-multicolor/p/1179509_1_style
 8. For valg av skismøring bruker jeg forslagene fra Swix. https://griptip.skisporet.no/
 9. https://kultar.no/billetter/jens-kvernmo-live/
 10. Jeg har har jakka og buksa av superlett. Kjøpte de fordi de pakker lite i sekken og er billig. Minuset med jakka er at lommene er så store at de kommer i konflikt med hoftebelte.
 11. Jeg bruker denne fiskesenen https://www.xxl.no/berkley-trilene-sensation-300m-0-18-clear-monofilament-fiskesene/p/ 0,18 mm er sterk nok sene for min del. Får sjelden fisk over 800 gram.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy