Jump to content

TomasF

+Sponsor
 • Content Count

  229
 • Joined

 • Last visited

About TomasF

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Jeg bruker denne fiskesenen https://www.xxl.no/berkley-trilene-sensation-300m-0-18-clear-monofilament-fiskesene/p/ 0,18 mm er sterk nok sene for min del. Får sjelden fisk over 800 gram.
 2. Tenkte på et sammenleggbart sitteunderlag for påske og sommer. Ønsker at det ikke tar så mye plass i dagstursekken.
 3. Hva er det beste sitteunderlaget?
 4. Bruker tynne ullsokker innerst mot foten. Hvilke sokker bruker dere utenpå de tynne ullsokkene?
 5. Har nettop kommet fra en tur Leirvassbu-Skogadalsbøen-Olavsbu-Leirvassbu. Brukte sko med stiv såle. Har også tursko, og jeg får vondt under føttene når jeg bruker disse ved terreng med mye stein. Tursko bruker jeg når jeg går i marka.
 6. Konkurssalg av kajakk og kajakkutstyr. https://www.finn.no/bap/forsale/ad.html?finnkode=172363205
 7. Det er viktigere å ha en ski med for mykt spenn enn for stivt spenn. Om skien har for stivt spenn i forhold til vekt blir det vanskelig å få feste. Om skien har for mykt spenn vil skismurningen slites bort fortere, og det blir dårligere glid.
 8. Åsnes har en oversikt på sin hjemmeside om lengde på ski i forhold til vekt. https://www.asnes.com/finne-rett-lengde-pa-fjellski/
 9. Har en gammel Norrønasekk på 100 liter. Denne har hofte-belte rotasjon. Hofte-belte roterer mye når jeg går i motbakker p.g.a. at hoften løftes opp når jeg løfter foten. Hvordan er det gå i motbakker uten denne funksjonen når man bærer tungt?
 10. Fant mer informasjon på denne siden fra Trondheim Turisforening. https://ut.no/turforslag/1115733/5-stjarnor-i-sylan-og-jamtlandsfjallen#9.67/63.0157/12.1671
 11. Det vet jeg ikke. Du kan kontakte Trondheim Turistforening. https://www.tt.no/
 12. Har gått turen tidligere i påska. Det er slakt terreng. Det eneste lange bakken er fra Nedalshytta til Sylarna fjellstasjon( det er den korteste veien. Man kan gå en større runde, og da tror jeg at man slipper bakken). https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/turistforeningen/files/fe429fd9e75546341cefdae7e666b0df33d68d2e.pdf Øverst på kartet som viser avstander for løypa. Hele turen er helårsmerket. Blåhammarstugan er veldig populær, og det er få senger. Så man bør bestille overnatting i forkant. Sylstasjon kan man også booke i forkant. https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-blahammaren-fjallstation/ Om man er medlem av DNT, får man også rabatt på overnattingene i Sverige.
 13. Har kjøpt Fischer E99, Alpina Alaska bc og kortfeller.
 14. Da har jeg installert 113 appen. Det ble en veldig billig GPS. Takk for tipset.
 15. Har en gammel Megellan, som ikke virker lengre. Har den med som sikkerhet i tilfelle jeg ikke vet hvor jeg er på kartet. Har ikke hatt behov for å bruke GPS hittil på mine fjellturer.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy