Gå til innhold

TomasF

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  221
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasF

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har en gammel Norrønasekk på 100 liter. Denne har hofte-belte rotasjon. Hofte-belte roterer mye når jeg går i motbakker p.g.a. at hoften løftes opp når jeg løfter foten. Hvordan er det gå i motbakker uten denne funksjonen når man bærer tungt?
 2. Fant mer informasjon på denne siden fra Trondheim Turisforening. https://ut.no/turforslag/1115733/5-stjarnor-i-sylan-og-jamtlandsfjallen#9.67/63.0157/12.1671
 3. Det vet jeg ikke. Du kan kontakte Trondheim Turistforening. https://www.tt.no/
 4. Har gått turen tidligere i påska. Det er slakt terreng. Det eneste lange bakken er fra Nedalshytta til Sylarna fjellstasjon( det er den korteste veien. Man kan gå en større runde, og da tror jeg at man slipper bakken). https://s3-eu-west-1.amazonaws.com/turistforeningen/files/fe429fd9e75546341cefdae7e666b0df33d68d2e.pdf Øverst på kartet som viser avstander for løypa. Hele turen er helårsmerket. Blåhammarstugan er veldig populær, og det er få senger. Så man bør bestille overnatting i forkant. Sylstasjon kan man også booke i forkant. https://www.svenskaturistforeningen.se/boende/stf-blahammaren-fjallstation/ Om man er medlem av DNT, får man også rabatt på overnattingene i Sverige.
 5. Har kjøpt Fischer E99, Alpina Alaska bc og kortfeller.
 6. Da har jeg installert 113 appen. Det ble en veldig billig GPS. Takk for tipset.
 7. Har en gammel Megellan, som ikke virker lengre. Har den med som sikkerhet i tilfelle jeg ikke vet hvor jeg er på kartet. Har ikke hatt behov for å bruke GPS hittil på mine fjellturer.
 8. Kan man bruke 113 appen i områder der det ikke er telefondekning?
 9. Hva er den billigste GPS som ikke har kart. Trenger den kun i tilfelle jeg må vite hvor jeg er på kartet. Ønsker at den bruker AA batterier.
 10. Jeg bare kopierte teksten fra Facebook uten å lese teksten nøye. Bekrefter at det Lars Monsen som svarer på spørsmålene.
 11. Påsken er rett rundt hjørnet, og det er mange som planlegger å dra på tur! Imorgen onsdag 3. april kl. 20.00 blir det nettmøte med undertegnede på www.larsmonsen.no. Enten du skal på tur i høyfjellet med fare for full storm, eller til skogs der det nesten ikke er snø, så kan du spørre om hva du vil: utstyr, bekledning, sikkerhet, fiske, favoritt-områder, osv. Jeg holder på en times tid, og alle spørsmålene med svar blir liggende publisert, slik at du også kan lese i etterkant. Velkommen!
 12. Ser på siden til larsmonsen.no så er det nettmøte kl. 20.00 om vinterbekledning.
 13. Arc’teryx Gamma har smalere ben enn Norrøna Falketind. Når jeg kjøpte buksa i vår ble det Falketind, ettersom denne har best passform for meg. Falketind er også litt lengre i bena.
 14. TomasF

  Sko i tekstil

  Hvordan er det å bruke sko i tekstil i forhold til skinn? Tåler de bruk i Jotunheimen?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.