Gå til innhold

TomasF

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  216
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasF

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Da har jeg installert 113 appen. Det ble en veldig billig GPS. Takk for tipset.
 2. Har en gammel Megellan, som ikke virker lengre. Har den med som sikkerhet i tilfelle jeg ikke vet hvor jeg er på kartet. Har ikke hatt behov for å bruke GPS hittil på mine fjellturer.
 3. Kan man bruke 113 appen i områder der det ikke er telefondekning?
 4. Hva er den billigste GPS som ikke har kart. Trenger den kun i tilfelle jeg må vite hvor jeg er på kartet. Ønsker at den bruker AA batterier.
 5. Jeg bare kopierte teksten fra Facebook uten å lese teksten nøye. Bekrefter at det Lars Monsen som svarer på spørsmålene.
 6. Påsken er rett rundt hjørnet, og det er mange som planlegger å dra på tur! Imorgen onsdag 3. april kl. 20.00 blir det nettmøte med undertegnede på www.larsmonsen.no. Enten du skal på tur i høyfjellet med fare for full storm, eller til skogs der det nesten ikke er snø, så kan du spørre om hva du vil: utstyr, bekledning, sikkerhet, fiske, favoritt-områder, osv. Jeg holder på en times tid, og alle spørsmålene med svar blir liggende publisert, slik at du også kan lese i etterkant. Velkommen!
 7. Ser på siden til larsmonsen.no så er det nettmøte kl. 20.00 om vinterbekledning.
 8. Arc’teryx Gamma har smalere ben enn Norrøna Falketind. Når jeg kjøpte buksa i vår ble det Falketind, ettersom denne har best passform for meg. Falketind er også litt lengre i bena.
 9. TomasF

  Sko i tekstil

  Hvordan er det å bruke sko i tekstil i forhold til skinn? Tåler de bruk i Jotunheimen?
 10. Det blir ved kysten og innlandet. Blir med min far for å ta kommunetopper.
 11. Er det høysesong for mygg i denne tiden? Hvilke tiltak kan man gjøre for å best mulig telttur med mye mygg.
 12. Fraktet ski på toget. På den ene veien sa konduktøren jeg skulle legge de i godsrommet. På den andre veien måtte jeg legge de på hatthylla. Når jeg hadde skiene på hatthylla, var jeg redd for at stavene skulle knekke p.g.a annen bagasje. Hvordan frakter dere ski på toget?
 13. Har dere noen forslag for å hindre at skiskosålen iser etter at man har gått på snøen?
 14. Trenger nye fjellski og sko. Blir brukt mest i påska i forholdsvis flatt terreng. Passer denne fjellskipakken https://www.xxl.no/e99-easy-skin-traverse-bc-manuell-17-18-fjellskipakke-unisex/p/bp/1140697_b Eller har dere andre forslag?
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.