Gå til innhold
 • Bli medlem

TomasF

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  237
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om TomasF

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Når jeg skulle kjøpe ski, så var jeg hos Oslo Sportslager. De sa at de ikke målte spenn på fjellski. På hjemmesiden hos Åsnes kan man klikke på ikonene på skiene. Nederst på siden er forslag på lengde av ski i forhold til kroppslengde og vekt. [Hidden Content]
 2. Jeg har brukt mine x ultra 3 mest på Oslomarka i 2 år. Er også fornøyd med grepet på disse i vått terreng. Har gått på vått berg og steiner, og har ikke hatt noen negative erfaringer.
 3. Her er en video om impregnering av Lundhagssko:
 4. Jeg har også salomon skoene som nevnt ovenfor, og er fornøyd med de. Bruker de på grusveier og stier i Oslomarka. De har bedre demping enn mine fjellstøvler. Jeg brukte de på fjelltur med mye stein. Fikk vondt under fotbladene ettersom sålen er mindre vridningsstiv enn fjellsko. Ser at XXL selger en nyere versjon av skoene jeg har [Hidden Content]
 5. For valg av skismøring bruker jeg forslagene fra Swix. [Hidden Content]
 6. Jeg har har jakka og buksa av superlett. Kjøpte de fordi de pakker lite i sekken og er billig. Minuset med jakka er at lommene er så store at de kommer i konflikt med hoftebelte.
 7. Jeg bruker denne fiskesenen [Hidden Content] 0,18 mm er sterk nok sene for min del. Får sjelden fisk over 800 gram.
 8. Tenkte på et sammenleggbart sitteunderlag for påske og sommer. Ønsker at det ikke tar så mye plass i dagstursekken.
 9. Hva er det beste sitteunderlaget?
 10. TomasF

  Sokker i fjellsko

  Bruker tynne ullsokker innerst mot foten. Hvilke sokker bruker dere utenpå de tynne ullsokkene?
 11. Har nettop kommet fra en tur Leirvassbu-Skogadalsbøen-Olavsbu-Leirvassbu. Brukte sko med stiv såle. Har også tursko, og jeg får vondt under føttene når jeg bruker disse ved terreng med mye stein. Tursko bruker jeg når jeg går i marka.
 12. Konkurssalg av kajakk og kajakkutstyr. [Hidden Content]
 13. Det er viktigere å ha en ski med for mykt spenn enn for stivt spenn. Om skien har for stivt spenn i forhold til vekt blir det vanskelig å få feste. Om skien har for mykt spenn vil skismurningen slites bort fortere, og det blir dårligere glid.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.