Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  716
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Sovjetunionen vant dagen sist August 14

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Sovjetunionen

 • Bursdag 16. jan. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

3 187 profilvisninger
 1. Fjellski hund

  Jeg sitter og vurderer veldig frem pg tilbake her, opprinnelig tenkte jeg breidablikk, men jeg går jo mye i Nordmarka, Trillemarka og Femundsmarka også, det kan hende kongsvoll er de beste skiene der, så får det heller være at man har litt dårlig gli når man er på Hardangervidda 🤔
 2. Fjellski hund

  Hvorfor har du det? Hvor korte snakker vi for at du får noia?
 3. Fjellski hund

  Hvorfor det egentlig? Såvidt jeg kan lese er ingen av fisher sine varianter egentlig passende til mitt bruk 🤔. Det Jakt crown er vel for bred?
 4. Fjellski hund

  Det er jo oppgått noen steder jeg vil tro turen går noe i gåtte løyper (men ikke preparerte) resten blir utenfor. Ser ut som Breidablikk blir det beste alternativet. Har et par breidablikk i 190 på finn, men lurer på om man burde hatt 180 (jeg er 170) så de ikke blir for lange. Hva tror du om det?
 5. Fjellski hund

  Har endelig fårr svar fra Fisher og de anbefaler enten Country crown eller Jakt crown. Begge er uten stålkanter. For meg virker det som Country crown er litt for smal, mens Jakt crown minner mer om Kongsvoll og dermed blir litt for bred. Hva tenker dere?
 6. Friluftsentusiast som lever drømmen ut

  True true.. Jeg kan jo bare gjøre det nå egentlig, jeg vet det er greit for han, men det er en hurdel å komme over for meg selv. At det er ok å sitte og glo i bålet i stedet for å spise ribbe med familien på julaften. Nei, han vil nok helst feire med familien, han er jo ikke halvparten så friluftsgal som meg..
 7. Friluftsentusiast som lever drømmen ut

  Ikke for å spore av tråden, men jeg har utrolig lyst til å oppleve julaften og julenatta ute i skogen eller fjellet, men merker at det sitter langt inne å forlate mannfolket på familieselskap for å dra alene ut på en så viktig høytid. MEN, jeg kjenner at det røsker i meg, pleier gå tur midt på natta etter at alle har lagt seg (mor og far bor langt ute på bølandet) og det føles som en veldig spesiell natt, skulle gjerne sovet ute.
 8. Noen med erfaringer FR Keb ECO Shell

  Dere burde lage et testpanel for gore tex klær og se hva som egentlig holder mål. Jeg skulle gjerne hatt en skogbruker til å teste jakkene mine før jeg kjøper så jeg veit at jeg kan bære ved til bålet uten å blir nervevrak
 9. Ny dunjakke til mannen

  Hei igjen! Nå dukket det faktisk opp en maken jakke på finn (riktignok litt herjet, men ellers bra) så da ble det bruktkjøp av akkurat samme jakke som jeg har. Ellers tusen takk for bra hjelp folkens, dere er en gullegod gjeng!
 10. Ny dunjakke til mannen

  Tusen takk for tips Jeg vet det er fine produsenter som lager jakker i denne gata, men tar gjerne tips til konkrete modeller som er som denne. Det er nettopp denne jungelen jeg har gått meg vill i, det er ikke grenser for hvor mange jakker det er med lignendne specs, men som viser seg å ha mindre dun, dårligere dun, helt latterlig pris osv osv, hvis noen kjenner konkrete modeller alla denne, hadde jeg blitt umenneskelig glad!
 11. Fjellski hund

  Tusen takk for veldig bra svar ! Da ser det det jo ut som breidablikk blir et godt alternativ. Jeg prøver å undersøke fisher sine ski, men jeg synes det er pent vanskelig å overskue hva som er med og uten stålkant ut ifra hjemmesidene deres. Ser brukås har E109 uten stålkant, så da lurer jeg jo veldig på om E99 også finnes uten stålkant, det ville jo være knallbra. De er imidlertid litt vanskelig å få tak i i forhold til hjelp, men jeg skal se om de svarer på mail. Åsnes er jo veldig greie, de har et trøndernummer man ringer til der de faktisk tar telefonen og kommer med gode tips Jeg tror jeg heller vil kjøpe en ny ski og selge den jeg har nå, det vil uansett komme ut på det samme.
 12. Ny dunjakke til mannen

  Heisan! Mannfolket skal ha dunjakke til stillesitting i fjell og skog høst/vinter/vår. Jeg har selv en Haglofs belay ii, som er helt genial. Den produseres dessverre ikke lenger og jeg har derfor lett med lys og lykter etter tilsvarende. Dette viser seg imidlertid å være svært vanskelig, de fleste jakkene jeg har sett på har langt dårligere dunkvalitet eller mye mindre dun. Trodde jeg hadde skutt gullfuglen med Haglofs bec jakken fra fjellsport, men den viser seg å være ganske flat sammenlignet og med merkbart dårligere kvalitet på dunet. Derfor spør jeg altså min personlige nerdegjeng her på fjellforum, vet dere om tilsvarende jakker? Her er specsene: - Dun/fjær 85/15 - Fullvekt: 360 gram - Dunkvalitet: 750 cuin Vet ikke hva slags stoff det er, men det er noe vannavvisende, tynne greier, kan komprimeres ned til en 6-7liter (hvis jeg tar den pakka på øyemål).
 13. Lysslynge

  Jeg kjøpte noe billig ræl på Chlasern, passet bare på at det var led pærer som ikke ble varme, det funker veldig bra😊. Ellers takk for bra tips @Espen Ørud😀😀
 14. Fjellski hund

  Ringte åsnes og de sa det motsatte. De har bare to modeller uten stålkant og ingen tilsvarer amundsen dessverre