Gå til innhold
  • Bli medlem

Sovjetunionen

Aktiv medlem
  • Innlegg

    1 112
  • Ble med

  • Besøkte siden sist

  • Dager vunnet

    18

Sovjetunionen vant dagen sist 3. august 2023

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

Nettsamfunnsomdømme

1 492 Excellent

Om Sovjetunionen

  • Bursdag 16. jan. 1984

Profile Information

  • Gender
    Not Telling

Nylige profilbesøk

20 357 profilvisninger
  1. Og delt Takk til dere tenker jeg vi sier, dere som engasjerer dere!
  2. Jeg har også denne fra Revir og etter å ha testet mange sånne lyslenker siden mini liker dem, så må jeg si at dette er den beste. Jeg bestiller ikke de fra Aliexpress fordi min erfaring er at det er billige skitkopier, men det kan hende jeg tar feil og at det er samme produkt akkurat i denne sammenhengen. Den fra Revir er iallfall oppladbar, flott lys, tåler juling (ref unger i teltet) er ganske lang og funker som julebelysning også.
  3. Det som er utrolig kult med den historien om Kaasin som trådstarter nevner, er dette: vi vet ikke hvem som stanset sleden. Det er midt på finnmarksvidda, det var ingen der, det er ingen av de andre konkurrentene som har gjort det, ingen andre som var i nærheten. Sleden som har stukket av bare står der, noen kilometer inn i løypa, med bremsen på, uten et hår feil, rolige hunder, ingenting i veien. Hun snakker i boken om hjelperne på Finnmarksvidda og det litt overnaturlige, hva som egentlig skjedde der får vi nok aldri vite. Hun faller forresten av sleda i en kombo av kraftig og overraskende sidevind og lufting av hender såvidt jeg husker og det er selvfølgelig helt krise. Hele historien med veldig spennende betraktninger rundt både hundehold, hundekjøring og gode naturbeskrivelser, velskrevet står i boka hennes Vinterdans, og den er en glede å jafse i seg på tur.
  4. Hvis noen her inne sitter med en barnebokforfatter i magen så er dette et åpenbart tema å gi seg i kast med vil jeg si. Hadde satt pris på flere slike bøker til mini og bare for å hijacke tråden helt: Når du er mye ute i naturen med knøttet og samtidig har et barn som elsker disneyfortellinger der bjørner og ulver er livsfarlige vesenere og skogen er skummel og farlig, så får du den negative effekten at barnet blir mer skeptisk til naturen. Det er seff ikke verre enn å jobbe litt med det, det går fint, men poenget mitt er: å skrive bøker til barn om natur og være ute i naturen, føle seg hjemme i naturen, bruke naturen, vurdere fare på en realistisk måte, forklart med barnespråk og i eventyrform, hadde vært veldig, veldig bra.
  5. Kan anbefale alle fjellskijegere til å ta en telefon til Ulf Rønning, de lager treski med de egenskapene du trenger. Ringte dit for en seks år siden og sa jeg skulle ha treski der jeg kunne gå i meterdyp løssnø i skogen, med tung sekk og fortsatt flyte som en and, han sa bare "ok" og nå har jeg verdens beste fjellski til den bruken. Surfer igjennom granskogen som en hipstersurfer på Stadt. Dessuten lukter de deilig av ny trebåt og kan henges opp i stua mellom slagene, så fine er de.
  6. @skaarmartin dette var jaggu en god pose til en veldig fornuftig penge
  7. Mange damer jeg kjenner, inkl meg selv, bruker vinterposen mye av året. Det er egentlig kun på sommeren i lavlandet at jeg bruker tresesongersposen min som da sommerpose. Sommerposen går ned til -5, vinterposen som jeg bruker vinter, vår, sommer på fjellet og høst, går ned til -20. Hvis hun er frossen av seg ville jeg valgt en med veldig god margin på komf tempen, samt utstyre henne med en varmeflaske i posen. En annen ting du kan gjøre er å drite i om det er dame eller herrepose, men det har du kanskje tenkt på allerede Jeg har brukt Montbell sine poser, men den jeg hadde som gikk ned til -20 har gått ut av produksjon, så de har bare denne nå og den er ikke så varm som den eldgamle modellen de hadde. Dog: den er kanskje varm nok? Fordelen er at det er stretch i den hvilket gjør at du kan strekke deg litt ekstra, det er god plass i den synes jeg iallfall. Har plass til både meg selv og den snorkende bikkja på 12 kg. https://euro.montbell.com/products/disp.php?p_id=1121397 Annet alternativ som er langt billigere er vel warmpeace viking, de har en sånn ekstra skjøtestykke du kan kjøpe til om posen er for trang.
  8. Ja, det hadde jo hjulpet veldig om Piteraq tok med dette i beskrivelsen av produktet sitt, det er jo en svært viktig detalj, i mellomtiden er det mange på Fjellforum som får bedrive god folkeopplysning i stedet
  9. Godt poeng! legge jervenduken over om det skulle bli våt snø eller regnvær. Ser Exped sin ikke er i salg lenger, skulle ellers tro det var marked for en regntett en.
  10. Ja, nydelig, akkurat dette jeg var ute etter, ser ut som en fantastisk tur også
  11. Helt konge, akkurat dette jeg var ute etter, ser ut som mitt oppsett det siste der, masse stæsj, breddfylt pulk og unge på toppen😄. Det er vel derfor vi trener er det ikke? 😅. Da prøver jeg meg på piteraq XL
  12. Hvis noen av dere skal kjøpe en Winnerwell ovn så har jeg det isolerte ovnsleddet der til salgs, feilkjøp. Selges billig!
  13. Ja, det ser jo ut til å fungere helt utmerket det der. Skal teste det. Og enig med at finn er stedet å kjøpe. Jeg kjøpte en isolert jervenduk på finn for mange år siden. Dødsbo fra en gammel gubbe, lukter fortsatt litt sånn piperøyk av den, helt perfekt
  14. Tror det går fint, det er ikke Everest vi går opp på akkurat med såpass lite barn på slep, så man kan laste opp en god del uten at det velter . Veldig happy med acapulka, de kan ta mye last. Ja, fine alternativer hvis man ikke finner en bedding som passer.
×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.