Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  543
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Sovjetunionen last won the day on Februar 10

Sovjetunionen had the most liked content!

1 følger

Om Sovjetunionen

 • Bursdag 16. jan. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

2 413 profilvisninger
 1. Anbefaling skalljakke?

  Ja, jeg har snakket med en som jobber på fjellsport (via diverse andre friluftlivskanaler) og han mente de ville ha gitt reklamasjon. Jeg var egentlig veldig fornøyd med Brukås frem til dette, men nå er jeg veldig usikker. De er jo flinke og greie nok, men de gir veldig lite tilbakemelding på det jeg sier. Først fortalte de meg at det var Arc som bestemte om de skulle gi reklamasjon, da jeg (på en vennlig og saklig måte) påpekte at saken for meg eller mellom dem og meg, svarer de ikke på det. Når jeg sendte mail og argumenterte for hvorfor jeg mente det var reklamasjon, svarer de ikke på det og når jeg har sendt klage til forbrukerrådet svarer de ikke på det. Utrolig merkelig opplegg. De kan jo bare svare at de ikke mener det samme som meg, eller et eller annet. Vil heller deale med Fjellsport fremover og de ligger jo på samme prisnivå uansett.
 2. Anbefaling skalljakke?

  Det er 4-6 ukers behandlingstid, skal legge ut saken når jeg får svar. Fikk riften da jeg hentet ved, en grein som hektet seg i jakken, så reiv den av en stor bit.
 3. Anbefaling skalljakke?

  Ja, det er Arcteryx som har avslått og Brukås som da bestemmer seg for å følge Arcteryx sin vurdering (det er deres egen avgjørelse, de er ikke pålagt å følge Arc). Jeg hadde trodd den skulle holde mer, var sikkelig skuffa.
 4. Anbefaling skalljakke?

  Ja, jeg kommer ALDRI til å svi 5500 for en sånn jakke igjen, det er helt uaktuelt.
 5. Anbefaling skalljakke?

  Jeg ble skikkelig skuffa, hører med til historien at jeg har klaget det inn til forburukerrådet siden jeg synes det er diskutabelt at skalljakken fremstilles som så ekstremt solid og passende til klatring og tøffe forhold og alt mulig. Fakta er jo at jakken ikke holder mer enn en helt vanlig jakke til en tusenlapp (men den er jo veldig digg å gå med da, men det kan jeg jo ikke bruke til noe når den revner så fort).
 6. Selger en helt ny Arc`teryx Alpha SV, herrejakke str XL til 4200. Lappene henger fortsatt i. Salget skyldes et feilkjøp. Annonsen min på finn.no www.finn.no/95849358 Jakken som selges: https://www.fjellsport.no/arc-teryx-alpha-sv-jacket-men-s-odysseus.html
 7. Anbefaling skalljakke?

  Jeg har nettopp hatt en Arcteryx alpha ar som ikke holdt til helt vanlig vedhenting. Fikk en rift i stoffet som Arcteryx ikke vil dekke og der brukås heller ikke går inn og gir reklamasjon. Synes kvaliteten på jakka var dårlig ift pris og ville ikke brukt de plaggene som arbeidsklær. De passer fint hvis du skal gå en topptur og ikke tryne på vegen ned. Eller stå stille i Majorstukrysset eller noe.
 8. Hilleberg Akto eller Unna

  Uten å ha lest svarene her, eller gå vitenskapelig til verks på temaet "lengde i telt" vil jeg bare henvise til de første episodene av Canada på tvers der Monsen bruker unna. Funker som gapahuk om morgenen, han bare skreller av hele langsiden, strekker seg ut og tenner bålet fra posen. Allerede der har han avgjørt unna vs akto diskusjonen i mitt hode, men jeg er veldig glad i bål da
 9. Telttur nær Asker nå?

  Ja, tro det eller ei! Det var sånn jeg fant ut når det var barmark i ØStmarka og Femundsmarka i fjor, var der helga etter Dessuten er det ganske mange artige ff folk du kan følge der inne, så det er opptil flere gode sider ved det tidsfordrivet!
 10. Telttur nær Asker nå?

  Jeg har ikke noen gode tips, men jeg pleier sjekke instagram når jeg skal se etter snøforhold i marka. Sjekk hasjtagg på et aktuelt sted, for eksempel #øyungen #tverrsjøstallen og se på de bildene som er langt ut nylig (det er de som står øverst etter de ni "beste" bildene, sjekk datoen for når bildet er lagt ut og vokt deg for latergram), kommenter og spør når bildet er tatt og om personen vet noe om snødybde og skiforhold nå. Min erfaring er at folk somregel er kanongreie og kommer med overmåte mye info om snøforholdene på hytta si eller hvor det nå er de har lagt ut bilde fra.
 11. Sovepose til 6 og 3 åring!

  Kosta det samme tror jeg.
 12. Sovepose til 6 og 3 åring!

  Isbjørn sydde poser til nevøene mine, pågrunn av litt misvisende markedsføring på en bestemt visning av hjemmesiden så den varmere ut enn den var. Da det kom for sin dag laget de to helt nye soveposer til guttene og sendte de uten ekstra kostnad, så her er det veldig bra service!
 13. Monsen, Monsen og Mattis

  Veldig enig, det hadde stått på hele helga her i huset! Jeg trives fint med de litt stillestående programmene der man kan gjøre annet enn å glo på skjermen, for eksempel er komboen "Canada på tvers (for femtiende gang)" og turplanlegging veldig fin
 14. Sikkert en hetl super bag dette, dametemp vil vel ligge rundt -2 så ikke så mye varmere enn den du har, men helt fin. WM er jo ekstremt bra poser, så om den tempen er ok er det et bra kjøp.
 15. Lett sovepose dame

  Det går fint, bare å sjekke ut toll og moms, blir nok billigere uansett. Hvis du vil ha norskkjøpt pose i temperaturleie -5/-8 for damer så er det ikke sååå mange å velge mellom, spesielt ikke under 1kg. Finner ingen sånn umiddelbart, men det kan hende jeg har oversett noen. De fleste der ligger på rundt 1,3 kg