Gå til innhold
 • Bli medlem

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 051
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Sovjetunionen vant dagen sist 17. juli

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

Om Sovjetunionen

 • Rang
  Blogger, instagrammer, psykolog
 • Bursdag 16. jan. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: https://www.psykologmedsovepose.no/

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

7 449 profilvisninger
 1. Spørsmålet er altså hvordan marka er akkurat i området rundt Bærums verk og hvor mye folk som går der. Er godt kjent med folketomme plasser i marka, så det er ikke spørsmålet. Dette er med henblikk på å flytte til akkurat det nærområdet.
 2. Muligens litt lokalt spørsmål, men vi har kikket på å flytte til områdene rundt Oslo. Jeg vil gjerne ha maks 45min til Oslo S og ha turterreng som ikke er helt tynngått av folk rett utenfor døra og ser at Bærum verk er innenfor den radiusen. Er det noen som vet noe om det turområdet rundt der, er det veldig mye folk (og med veldig mye folk mener jeg like mye som rundt Nøklevann, Sognsvann og Øyungen) eller er det litt roligere?
 3. Ja jeg endte med å beholde 3mannsteltet. Det funka så bra for oss med to telt på tur og jeg har større bruksområde for tremanns enn et firemanns. Tremanns kan jeg bruke alene på tur med mini og bikkja, mens firemanns ville bare blitt brukt inni mellom. Liker det godt, synes det er et helt supert lettvektstelt. Nok plass i yttertelteneKommer ikke til å ha det med på fjellturer med mindre det er korte turer der jeg vet det blir lite vind. Det er litt for luftig og kaldt for min smak, men står helt greit i litt vind og hvis du er ok med litt vind i håret inni teltet så går det jo fint. Tipper det
 4. Så utrolig koselig lesning. Trivelig at det gav mersmak og at jenta ble hekta på fisking, da har dere mange fine opplevelser foran dere fremover
 5. Bare sånn så det er klart: Dere må gjerne diskutere dette med videoutstyr og lavt lys, det er jo en interessant problemstilling, men bare så det er tydelig så var ikke dette et spørsmål fra min side som jeg gjerne ville ha svar på. Jeg ville bare vite hva slags utstyr som ble brukt i filmen, av interesse (og helst ikke diskutere mer enn det).
 6. Mulig dun er litt optimistisk å sende av gårde med en elleveåring på speidertur også 🤔🤔. Vet at isbjørn lager soveposer på mål, de laget til mine nevøer, de er 170 og funker kjempefint (soveposene er 170 altså). De er dog en del større og tyngre enn warmpeace.
 7. Mener warmpeace viking har "short" versjon i den lengden (for folk opptil 170).
 8. Jeg har orion UL3p og har satt det opp på Stadt (Kråkenes fyr) i kuling. Det som funket da var å sette i pluggene først (fest de ekstremt godt) og slå teltet opp med kortsiden mot vinden. Har satt det opp mange steder med mye vind og det går så lenge du setter i pluggene først, men ja, allak er mye enklere å sette opp i vind. *Og nei, jeg sov ikke der i kuling, men jeg har tidligere hatt et telt der jeg sleit med å sette det opp i vind, så siden broren min bor der, benyttet jeg sjansen da jeg hadde et nytt orion telt, for å øve meg på oppsett i litt ruskete forhold. Det har gitt pote i e
 9. Stol på meg vennen min, jeg har allerede fortalt en god histore med kornete bilder, alternativet er å foretrekke😅. Men siden du er så ivrig på det: neste gang jeg lager video skal jeg lage en kornete versjon som du kan kose deg med ❤️. Synes uansett vi sporer av her, dette var både en knallbra video og et morsomt konsept. Gleder meg til fortsettelsen!
 10. Hehe ja, men skal du filme i dårlig lys så må du nok punge ut. Det hjelper ikke å være god storyteller hvis det du filmer ender med å bli kornete og uklart😉. Takk for tipsene, spennende å se.
 11. Dette ser moro ut, gleder meg til å se! Tidenes bryllupsreise Kan jeg spørre hvilket kamera dere har brukt? Jeg skal begynne å produsere litt videoinnhold selv (dog noe litt annet enn det segmentet her) og trenger et kamera som funker ute i naturen, gjerne i litt dårlig lys også så jeg kan filme blåtimen foran bålet.
 12. Hvis du velger å kjøre Gudbrandsdalen kan du kjøre innom Langsua nasjonalpark, da kjører du av rett før Lillehammer og durer laaangt oppi sida der til du kommer til Liomseter. Der oppe er det mye fjell, fine fiskevann og barnevennlig natur. @naturveilederen på instagram har nettopp vært der oppe og lagt ut mye fint fra turen sin. Det er dog ikke så mye skog, litt bjørkeskog under tregrensa, men ellers er det mest fjell.
 13. Ok, og hvis vi da legger til at jeg ikke synes synmat vanlig (ikke UL) er særlig varm, så tror jeg vi kan konkludere med at den ikke er en verdig arvtager til downmaten UL9
 14. Nei, det må jeg bare henge meg på også. Jeg ser en gjeng ungdommer som koser seg på tur og som lager en fin video til inspirasjon til andre. Dessverre vet de ikke reglene for hva de kan ta i Femundsmarka og derfor går helt over styr. Det er ikke vond vilje, men uvitenhet.
 15. Jeg tror ikke at alle folk vet hva de ulike typene vernede områder betyr. Det er mulig jeg er naiv, men jeg tror de fleste som bryter loven ute i Femundsmarka f eks, ikke vet hva slags ved de hr lov å ta. Et ekstra skilt der det står akkurat hva det innebærer ift bruk, tenker jeg kunne være bra. Som utlending i USA synes jeg iallfall det var veldig hjelpsomt. Ang betaling så merker jeg at dette er noe jeg er helt imot. I det øyeblikket der det skal koste penger sånn at familier med lav inntekt kanskje velger det bort, da er vi ute på et villspor mener jeg. Vedlikehold av nasjonalparker o
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.