Gå til innhold

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  952
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Sovjetunionen vant dagen sist September 10 2018

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

Om Sovjetunionen

 • Rang
  Blogger, instagrammer, psykolog
 • Bursdag 16. jan. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: https://www.psykologmedsovepose.no/

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

5 655 profilvisninger
 1. Jeg har kokkelert masse i det teltet, men det er vel en smakssak hva man liker der. Jeg pleier å dra ned glidelåsen ovenfra så det blir ekstra lufting. EDIT: OK, bensinbrenner og rødsprit, jeg er med. Ja, ser den, da skal man iallfall være ferm med utstyret
 2. Jeg klemmer også lett inn to lw i mitt Orion 2p.
 3. Haha ja, jeg er også oppe på sånn tre ganger på livstidsnivå, iallfall i følge mannfolket 😅. Den tabellen der tolket jeg bare som en teit reklamegreie der de argumenterte for at dere sovepose var mye bedre enn å kle opp ungen i femti lag klær, sove med den voksne og lign. Helt ubrukelig, superamerikansk argumentering i mine øyne (jeg samsov med Emma i posen, det var helt uproblematisk helt til hun begynte p sove urolig), hva som er best her kommer jo ann på ungen. Dessuten har de åpenbart ikke skikkelige vognposer der, så det er ikke en gang med I skjemaet. MEN når det er sagt, det er en pose på 245 gram, laget til de første årene. Varm ned til - 7 som tåler å bli vasket. Den løser også en av de største grunnene til at jeg våkner 38 ganger i løpet av en natt med Emma, nemlig at jeg er redd hun hufser seg ut av soveposen (hvilket den lille marken gjør) og ligger og fryser. I en sånn drakt ville det ikke vært noe problem. Videre er den liten, komprimerbar og lett, hvilket jeg trenger. Tror det blir testing her.
 4. Har funnet denne lille røveren som sannsynligvis blir kjøpt inn etter hvert. Ser ut til at den kan doble som dyne på kalde dager og vognpose når det ikke er alt for svinkaldt. Gleder meg til p teste 😎 https://morrisonoutdoors.com/products/baby-down-sleeping-bag-20-degree-temp-rating-morrison
 5. @Tessatrollog @SnorreLtakk for interessant diskusjon. Kjenner jeg heller litt mot duposen her pgr av smerten som fortsatt sitter i nakken etter de siste to turene. Har iallfall lyst til å høre med cumulus og roberts om de har noen ideer rundt stoff som er vannavvisende og solide 🤔. Jervenduk er jo et alternativ når man sitter ved bålet. Akkurat nå er det bare helt utopisk å tenke på at hun en gang i fremtiden kommer til å ligge stille foran bålet, hilsen mor til svært aktiv jente 😂. Legger ved bilde fra første utefrokost I soveposen (hun vandret ut av de posen kort tid etter😂)
 6. Har sykkelvogn og packraft og går ikke lagt, men jeg går utenfor veiene og liker å ha den muligheten. Med 33kg dandert på ryggen i bæreanretninger som ikke er laget til det (overfylt bæremeis eller sekk+bæresele) blir selv få kilometer rimelig smertefulle. Har vært igjennom det meste av muligheter her, så denne vekt/volum-innskrenkningen er godt gjennomtenkt.
 7. Jeg glemte hele denne tråden her etter å ha postet den, men kom igjen på det etter helgas tur. Tusen takk for helt supre svar, jeg leser hvert innlegg og gleder meg stort over bra tips og fine kommentarer. Her er et par overveielser så langt: 1. Syntet er definitivt best, men jeg sliter med en totalvekt på over 30 kilo når jeg bærer både sneipinnen og alt utstyret vårt og det er derfor fristende å kikke på dunpose. Sekken er en 100liters bergans viking og den har en egenvekt på 4kg bare den. All oppakningen veier litt over 20 kilo inkl to soveposer, lekematte, underlag, primus, de helsikes klemmeposene som veier alt for mye, men som er så velsignet enkle å gi til en 9mnd gammel sneip. Når podinnen også skal bæres blir det nærmere 33kg, det er for vondt rett og slett. Vurderer å skifte sekk til noe med lavere egenvekt og lurer på om jeg må krype til korset, svelge soltheten og gå over på et helsport superlight telt (har p.t et exped orion UL 2p som veier 2,6 kg). 2. Jenta beveger seg en del i søvne og trenger derfor et ganske bredt underlag. Veldig fine tips om å kutte på lengden på underlaget og heller evt skjøte i bredden, tror løsningen blir et vanlig bamse underlag klippet i to og deretter litt gaffa for å få de festet ved siden av hverandre, TAKK!! P.t bruker jeg en 100x200 lekematte (de fra babyshop, fant det billig på finn.no) det er jo egentlig bare et kjempedigert liggeunderlag, men det er litt for stort å bære rundt.
 8. Ja, jeg heller mot bamse rett også rett og slett fordi vesla turner en del og jeg ser hun fort glir av mitt underlag som er 65cm bredt. Inntil videre har jeg brukt ei lekematte som er 100cm bred, men den er litt for stor og ufjampin å bære på.
 9. Har både soulo og unna og kan bare bekrefte alt som sies her. Tror ikke du går helt galt i byen med noen av de teltene, jeg synes soulo er lunere og bruker det når jeg skal på værutsatte turer, men unna egner seg også fint til dette. Tror det er mest hvilket telt du trives best i.
 10. Har baby som er mye med på tur, soveposen er i dag vognposen som veier mye og mangler f eks nakkekrage, hvilket gjør den rimelig kald. Har veldig lyst til å få laget et dunpose til henne (både pgr av volum og vekt) , men er usikker på hvor selvmål dette kommer til å være i og med at hun søler og styrer som et normalt barn gjør (hun er snart 9mnd og skal _mye_ på tur, sommer som vinter). Noen tanker? Og liggeunderlag, hva bruker folk til ungene der?
 11. Har hatt allak også og det er et helt fantastisk telt, tror du blir veldig fornøyd. Jeg solgte mitt fordi det var litt tungt og stort til en og litt for lite til to, men ellers var det jo et supert telt. Den utsikten når du ligger i soveposen og kikker ut er bare helt priceless.
 12. Hva var det dere ikke likte med reinsfjell pro?
 13. Ja, jeg opplever det som vindstabilt. Jeg har Orion UL 3p og har brukt det vinterstid bl.a i Trillemarka da det var vindt rundt 9m/s, det er selvfølgelig ingen vill vindtest, men det var snødrev og greier og det gav ingen problemer der iallfall. Jeg ville ikke tatt det med på fjellet vinterstid, men som tresesongerstelt står det nok i det meste og under tregrensa fungerer det fint til 4 sesonger. Kanskje ikke hvis det er meldt tidenes vinterstorm, men ellers.
 14. Stemmer at det er en dårlig ide ja, siden dunene forsvinner fra akkurat den delen som henger over stanga. Da får du en kulderenne akkurat på midten av posen og det er litt kjipt. Hadde min hengende over klesstativet mitt ei stund og måtte riste og styre for å få dunene jevnt fordelt igjen. Bedre å la de ligge utstrakt som det foreslås her.
 15. Og beklager svar på noe annet enn det du spør om, jeg har sommerferie og det er så fristende å legge ut søte hundebilder, lykke til med hund!
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.