Gå til innhold

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  749
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Sovjetunionen vant dagen sist August 14 2017

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Sovjetunionen

 • Bursdag 16. jan. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

3 610 profilvisninger
 1. Rødspritkoker på vinteren?

  Sant det, jeg har prøvd både med Primusgassen (primus winter) og den Coleman gassen (begge skal holde ned til -27) og brenneren bruker nesten en halvtime på å smelte snø og koke det opp. Det blir aldri fart på flammen
 2. Valg av turmål/ting - Instagram

  Det er der dropbox kommer inn i bildet.
 3. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Den virker mer solid, men jeg sliter også med å finne forskjellen på de. Kan prøve å skrive til Exped og høre, de har en skikkelig teltgeek som sitter og svarer på spørsmål der.
 4. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Jeg har masse bilder og en video av Exped orion UL på instaprofilen min @psykolog.med.sovepose hvis du vil se det in action. Det er et veldig bra telt!
 5. Absiko Shape 3 vs Lofoten SL Camp 3 vs Reinsfjell SL 3

  Jeg har hatt både reinsfjell SL 3p og Exped orion superlight 3p og vil klart anbefale deg å kjøpe det siste. Det er det samme teltet som @Bjørn J men med lettere detaljer (og selvfølgelig mindre solid siden det er et superlight telt). Reinsfjell SL 3p mangler en masse pratiske detlajer som jeg ikke ville vært foruten på et telt, for eksempel kan man ikke åpne ytterdøren ovenfra på reinsfjell sl 3p (hvilket gjør matlaging litt mer risikabelt enn normalt), man kan heller ikke pitche bunnen i bakken først før man trer i stengene siden du ender med en veldig merkelig form på teltet da. Man må feste teltet i en ende, tre i stenger og deretter feste pluggene i bakken hvilket er ganske strevsomt om det er mye vind og særlig dersom den vinden har lyst til å blåse med seg teltet på havet. Jeg har bare sovet 6 netter i orion superligt så langt, men jeg er veldig fornøyd med det. De har ikke spart på detaljene, har mye høyere til taket, større fortelt og har generelt mange gode løsninger. Klok av skade fra mitt forrige superligt telt som var helt topp i finvær og skikkelig kjipt i dårlig vær, testet jeg oppsett i stiv kuling på Kråkenes fyr for noen uker siden og det gikk også fint. Teltet beveger seg litt, men virker solid og greit. Også mulig å slå opp alene selv om det er sterk vind.
 6. Kjøp av sovepose i utlandet

  Gå på toll.no sin tollkalkulator så regner den det ut for deg.
 7. Stem på meg i Fjellreven Polar!

  Stemt! Sånn som en sidenote, så så jeg at han som vant sist år (som i øvrig er verdens mest irriterende follow-unfollow-racer på Insta) klemte på meg sikkert tusenvis av spam meldinger til folk for å få de til å stemme på han. Siden jeg hater spam gikk jeg trassig inn og stemte på den kvinnelige konkurrenten, men poenget mitt er at du nok må klemme på med litt aggressive metoder for å vinne dette her, anyway: håper du vinner!
 8. Valg av turmål/ting - Instagram

  Slett unna det du ikke trenger og behold det i en fin fotobok på mobilen (kan hende du allerede gjør det altså) og se igjennom når du har en ledig stund. Jeg har 10 000 bilder på telefonen (ikke inkl alt på dropbox), elsker å sitte og se igjennom alle de fine øyeblikkene, se de små videoene av kaffelars eller dårlig humor. Særlig de der timene på jobbreiser der jeg sitter i en pruppstusselig hotell og venter på den plastikksmakende takeway-maten min går med til å se bilder og drømme meg tilbake til skaugen/fjellet.
 9. Valg av turmål/ting - Instagram

  Som en sidenote så kan jeg si at en av de mest "liked" av bildene mine på insta, er fra en tåkecamp midt inni svarteste skaugen, så du trenger ikke en lekker destinasjon for å få til noe fint, derimot tror jeg det er fint å tenke litt igjennom komposisjon og oppsett sånn at motivet kommer godt fra og bildene er ryddige å se på. Jeg har lært utrolig mye av Bodil (@bodildall hun er grafisk designer) og Maria Yang (@mariabaccusyang )i forhold til disse tingene og har gått fra å synes at foto som medie var uinteressant og nesten overfladisk, til å synes det er utrolig spennende å se hvordan man kan få frem den stemningen man har ved å være på tur igjennom bilder. Det krever imidlertid at man faktisk setter seg ned og bruker tid på det da, det er ikke bare å knipse ut i løse luften, og man må nok rydde bort søppelposer og lignende for at det ikke blir rotete å se på. Har en del favoritter på insta, husker bare @btmoen og @jkolsto i farta, men de er veldig flinke
 10. Varmedekken til hund

  Evt så vurderer jeg å få sydd et til bikkja, dersom noen kjenner til noen som gjør dette? et med dunfyll og skikkelig vanntett ytterlag. Hun kommer jo til å ha 50+ utenetter i året, så jeg kan like gjerne få tak i noen skikkelig med èn gang, merker at jeg ikke koser meg så mye på tur når bikkja fryser.
 11. Varmedekken til hund

  Knallide, jeg jobber faktisk rett ved der, så det er en fin liten pausetur
 12. Varmedekken til hund

  Nei, jeg fikk bare tips fra noen av de som har samme rase og som er mye ute i snø, at de ofte ar stort varmetap fra potene og at det derfor lønte seg med potesokker. Da skal jeg sjekke Hurtta
 13. Valg av turmål/ting - Instagram

  Selv har jeg en "three strikes and you`re out"-policy på duck face selfier.
 14. Varmedekken til hund

  Heisan! Jeg har en shiba inu som fryser når det er minusgrader. Det går helt fint når hun er i bevegelse, men når vi er på camp liker hun veldig godt å sitte og snuse ut i lufta og chille (litt som hundemor altså, minus snusingen). Jeg trenger et godt og varmt dekken som er vanntett nok og der hunden fortsatt kan rase rundt i løssnø uten at snøen fiser inn i dekkenet, smelter og blir til is på magen til jenta mi. Har dere noen tips til hva som er bra å kjøpe her? Her er Alma i hjemmelaget ulldekken: hærens ullfrottè pluss litt velplassert mokeytape. Det var ikke varmt nok, så det må være noe bedre (skal selvfølgelig også kjøpe potesokker til henne).
 15. Valg av turmål/ting - Instagram

  Du får bare klikke på "slutt å følge" da vettu, så er det problemet ute av verden
×