Jump to content

Sovjetunionen

+Sponsor
 • Posts

  1,071
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  15

Sovjetunionen last won the day on July 17 2020

Sovjetunionen had the most liked content!

About Sovjetunionen

 • Birthday 01/16/1984

Profile Fields

 • My blog: https://www.psykologmedsovepose.no/

Profile Information

 • Gender
  Female

Recent Profile Visitors

9,455 profile views

Sovjetunionen's Achievements

 1. Tenkte bare si at jeg endte med et par Baffin Ease med en mf ullsåle i, de holder varmen overraskende godt selv med kun en ullsokk inni selv på turer med mye stillesitting og timevis foran bålet. De blir veldig slitt på tåa, skoene er åpenbart ikke helt geniale i designet, men varmemessig funker de bra. Regner med at skaller er like bra, men de var dyre og veldig vanskelige å få tak i.
 2. Grattis med barn og gratulerer med helt nytt turliv på dørene. Dette kan bli kjempegøy, min erfaring er at det mest er foreldrenes overskudd som setter begrensninger her, ikke barnet. Har selv hatt med min datter på tur fra hun var 3 måneder og det har vært artig, utfordrende og lærerikt. Du kan lese om mine erfaringer her: [Hidden Content] Her står det bl.a om hvordan du fikser det med flaskemating, siden det korrekt nok påpekes at du jo ikke har "maten" innebygd på samme måte som oss damer. Det bør midlertidig gå veldig fint dersom poden tar flaske (men det krever jo en del jobb, men det gjør jo babylivet uansett). Dersom du ikke allerede gjør det så vil jeg anbefale å følge Mina og meg, Tyritroll og Eliseelverhøy på Instagram. Dette er folk som er godt vant med å ha ungene med på tur fra tidlig av, de har mange gode vaner og tips. Ellers har både wilderness Maria Bacus og Bobildall (instagramnavnene deres) unge på ca samme alder som deg, de kommer garantert til å ha med de ut, så jeg ville fulgt med de også om jeg var deg. Det blir sikkert både inspirasjon og tips der. Lykke til med utelivet!
 3. Hei!

   

  Fant du sovepose til en på 207 cm? 😊

 4. Smart, skal sjekke ut det også. Tusen takk for hjelpa!
 5. Takk for innspill, høres veldig fornuftig jt det du sier. Har tenkt på raft på minst 265cm. Vet du hvordan den du linker til er å padle alene med en del last?
 6. Har hatt med mini på 2,5 år i packraften på tur og det begynner å bli litt trangt med henne mellom beina i den packraften jeg har nå. Spørsmålet er hva som er det best å gå videre på, skal vi kjøpe en dobbel packraft (hun er tross alt litt liten til å sitte alene i setet foran, men duverden så fort disse ungene vokser) med to separate seter eller holder det med en litt større og bredere raft? Ift dobbel tenner jeg at fordelen er at den er stor nok til meg, henne og bikkja og at den kommer til å holde ganske lenge ift størrelse. Minus er at hun nok iallfall i år vil sitte mellom beina mine og at jeg dermed får en alt for stor packraft å navigere. Alternativet er å bare kjøpe en litt lengre og bredere en, men uten ekstra sete. Der mini uansett kan sitte mellom beina mine et par år til. I så fall blir dette alternativet:. [Hidden Content] spørsmålet er altså til dere som har erfaring med 2-5 åringer i packraft: hvilke av disse to alternativene fungerer best?
 7. Og takk for trivelig tilbakemelding, det er veldig koselig å høre og det setter jeg stor pris på! Jeg har fått så mange meldinger fra folk over hele landet da jeg skrev det opprinnelige blogginnlegget, folk som har mista nærområde til vindkraft, hytter, veiutbygging og lignende. Det blir en nasjonal tragedie om det får fortsette
 8. Tusen takk for deling, er utrolig glad for å få trykt et slikt innlegg på NRK. Det er så viktig og betyr så mye for så mange, setter veldig pris på alle som deler videre på Facebook og Instagram, jeg håper vi kan få såpass mye blest om det at det blir et tema i valget til høsten.
 9. Meshteltet veier det samme og jeg går ut ifra at et med modifikasjoner vil bli pittelitt tyngre, men neppe mye. Skriv en mail til Hilleberg, de vet det sikkert.
 10. Stemmer det ja. Angående deg med myggnett i hele døra så kan du få sydd på det på det vanlige innerteltet, hos en av Hilleberg sine skreddere, det er bl.a en i Oslo som gjør det. Jeg savnet myggnett i hele døra og vurderte det, men endte med p kjøpe meshtelt.
 11. Aha ja, ja jeg er samme type: Bruker vinterposen min året rundt, med varmeflaske på vinteren og gjerne jervenduk utenpå. Du har sikkert prøvd alt allerede, men fra en frysende kone til en annen frysende kone, kan jeg anbefale dunbukser (hun har selvfølgelig en skikkelig kanontykk dunjakke), det gjør livet på vintertur langt mer behagelig. Det og en mf dyr dunpose Kjekke tips her, jeg skal teste og vende tilbake med hvordan det går!
 12. Det er en modell som heter yoot et eller annet, som har vunnet noen tester så det kan vel godt stemme. Tenker at håndvarmere kan være en god idè å putte ned i skoene også, sånn utpå ettermiddagen når det blir kaldt. God ide med å ha nye, varme sokker på kroppen også. Hvor små har ungene vært når du har hatt de med på vintertur?
 13. Takk! Jeg har også stusset litt på noen av de sorel modellene, de ser jo varme nok ut, men ikke så varme at jeg ville hatt de på meg på en overnatting. Har jo selv varme sko, men de blir jo også kalde når man sitter en kveld foran bålet på den måten
 14. Fant faktisk et modell av Baffinskoene som var i helt små størrelser. Baffin ease heter modellen og ser ut til å finnes ned i str 22 så det er helt supert. Fant den i en butikk som solgte motorsportgreier 🤔🤔. Men iallfall, Baffin skal jo være varme greier så nå prøver vi med Baffin, ullsokker og tykke sokker og ser hvordan det går.
 15. Ja, alt det der har jeg gode løsninger på, det er føtter i sko som er problemet.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy