Gå til innhold

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  830
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Sovjetunionen vant dagen sist August 14 2017

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

2 følgere

Om Sovjetunionen

Nylige profilbesøk

3 978 profilvisninger
 1. Sovjetunionen

  Naturehike sovepose

  Fikk nettopp svar fra Pakklett.no, de virker seriøse nok, men Naturehike hadde ikke peiling på dette. Supert at Pakklett vil skifte leverandør til en Europisk etter hvert Hi again Johanne, I checked with NatureHike and unfortunately they only re-brand the sleeping bag and don't do manufacturing them selves. So i don't have the information of the down source, unfortunately. In the future we will find an european provider for sleeping bag.
 2. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Ingen fare, dette kan du få ruge over helt pp egen hånd. Det er seff en sjanse for at noen andre teltracere knabber det før deg da (bare for å stresse litt 😁)
 3. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Ja, jeg vet. Det blir mer riktig å si at det står mellom enan og trolltind ift lettvektstelt. Unna er et telt jeg har siklet på helt siden jeg så Monsen ligge i teltåpningen med langt bål rett utenfor og blodkose seg inn i solnedgangen (tror det blir nevnt i tråden her også). Det er mulig jeg ender med å selge kaitum 2gt og kjøpe et nytt lettvektstelt og et vintertelt (trenger ikke tips til vintertelt ). Har allerede Exped orion UL 3p så det dekker mye av kaitum sitt bruksområde.
 4. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Hehe, ja jeg så den videoen der. "Strong winds" mens fyren står klippestødig og setter opp tipi-teltet sitt, det er nok en 7-8 m/s vil jeg skyte på, det føles jo mye når man er i fjellet, men det er ikke så heftig.
 5. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Utrolig koselig at folk engasjerer seg og kommer med så mange andre forslag, men det er egentlig ikke det jeg er ute etter akkurat nå så dere trenger ikke legge inn det (selv om det sånn sett blir en spennende tråd for andre teltjegere). Har vært igjennom ekstremt mange forslag allerede og endt på disse tre etter nøye vurdering.
 6. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Står mellom enan, unna og trolltind SL så langt
 7. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Jasså, hva skal du ha for enanen din da? Ja, man må liksom budge et eller annet sted. Godt å høre at den står bra i litt uvær. Har kikket på veldig mange ulike telt nå og mange går fordi de ikke kan brukes i en liten kuling. Hilleberg er jo ikke akkurat noen som lover for mye heller, de sier det er et telt for beslyttet terreng, men jeg håper å kunne bruke det på fjellet om sommeren.
 8. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Supert takk! Ja, jeg kan heller ikke forestille meg at den nettingdøren er et problem, som sjefssvetteren selv må jeg alltid ha oppe myggnettet i souloen for å unngå kondens fra meg og Alma og det er ikke noe stress. Er 170 og har 7cm underlag, jeg har vel 20cm på midten der jeg sitter uten å få hodet i duken 😊.
 9. Enig, det hadde glatt gjort unna til tidenes telt ❤️
 10. Sovjetunionen

  Erfaringer med Hilleberg Enan

  Takk for kommentarene @a_aa og @Helhaug Har en del venner som har akto ,og lignende telt, så det er egentlig konkrete erfaringer med enan som jeg er mest interessert i selv om det seff er fint å høre om telt i samme gata. Ser det har litt andre kortsider enn akto og lurer litt på hvordan det virker inn på plassfølelsen. Da jeg satt inni det så virket det ok, men jeg tenker litt som du @a_aa at det er fort gjort at det er et telt man bare bruker til å sove i. Nå er jeg bare 170 da, så det hjelper litt. Venninna mi på 155 elsker jo aktoen sin, hun har jo danseplass der inne
 11. Oi, det hadde vært helt fantastisk, det slår jeg gjerne til på Nå har jeg fått låne et trolltind, men om det er muligheter til sommeren så låner jeg veldig gjerne unna. Er veldig, veldig snill og forsiktig med telt, så jeg kan love deg at det kommer tilbake i aller skjønneste orden.
 12. *feriepengene brenner i lomma*
 13. Jeg har også lyst på unna med mesh, kan man ha både Hilleberg soulo OG Hilleberg unna? 🙄
 14. Fikk Fjellsport til å veie for meg en gang og det er ingen nevneverdig forskjell på vekten av de to innerteltene i 2015 iallfall.
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.