Gå til innhold

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  960
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Sovjetunionen vant dagen sist September 10 2018

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

Om Sovjetunionen

 • Rang
  Blogger, instagrammer, psykolog
 • Bursdag 16. jan. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: https://www.psykologmedsovepose.no/

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

6 045 profilvisninger
 1. Montell lager romslige, solide og utrolig gode dunposer og Warmpeace har vel en extender til sine dunposer så begge de er vel et alternativ.
 2. Vet Warmpeace har en utvider på sine poser som Hektapåtur selger. Et annet alternativ er å kjøpe en varm vognpose (sånn man bruker til babyer, finnes billig og lette varianter på finn.no) og legge en varmeflaske nedi til vuffen. Det funker for hunden min.
 3. Supert, er det denne du har? https://www.fjellsport.no/therm-a-rest-neoair-xtherm-large.html?q=thermarest
 4. Lurer litt på å kjøpe et Thermarest extherm etter hvert, downmaten min passerer straks 120 netter og har begynt å lekke sånn pittelitt hver natt, hvis jeg ikke finner hullet må det nok investeres i ett nytt liggerunderlag. Etter at junior ble fast turinventar har vekt blitt en ting, så da fristet det med dette. Er det greit å ligge på siden i det? Sklir soveposen? Og funker det i vintervær eller må man ha ekstra underlag under?
 5. Som eier av både et synmat 7lw og et downmat 7 lw vil jeg si at jeg i 99% av turene mine bruker downmaten (synmaten er mannen sin, men siden jeg er direktør for turutstyret anser jeg det som "mitt" ). Jeg må innrømme at jeg ikke skjønner hvorfor du bruker synmaten heller enn downmat UL, for meg er de like gode å ligge på, men downmat ul er lettere og mindre i sammenrullet tilstand.
 6. Om du velger synmat eller downmat er opp til deg, trikset er å holde seg unna UL, det er den som er litt fisefin. Når det er sagt så bruker jeg downmat UL under åpen himmel, men pakker det godt inn i en fôret jervenduk😊😊🔥🌲.
 7. Har aldri hatt noe problem med det, men jeg lar stengene ligge innendørs i varmen et par dager før de pakkes bort.
 8. Jeg har kokkelert masse i det teltet, men det er vel en smakssak hva man liker der. Jeg pleier å dra ned glidelåsen ovenfra så det blir ekstra lufting. EDIT: OK, bensinbrenner og rødsprit, jeg er med. Ja, ser den, da skal man iallfall være ferm med utstyret
 9. Jeg klemmer også lett inn to lw i mitt Orion 2p.
 10. Haha ja, jeg er også oppe på sånn tre ganger på livstidsnivå, iallfall i følge mannfolket 😅. Den tabellen der tolket jeg bare som en teit reklamegreie der de argumenterte for at dere sovepose var mye bedre enn å kle opp ungen i femti lag klær, sove med den voksne og lign. Helt ubrukelig, superamerikansk argumentering i mine øyne (jeg samsov med Emma i posen, det var helt uproblematisk helt til hun begynte p sove urolig), hva som er best her kommer jo ann på ungen. Dessuten har de åpenbart ikke skikkelige vognposer der, så det er ikke en gang med I skjemaet. MEN når det er sagt, det er en pose på 245 gram, laget til de første årene. Varm ned til - 7 som tåler å bli vasket. Den løser også en av de største grunnene til at jeg våkner 38 ganger i løpet av en natt med Emma, nemlig at jeg er redd hun hufser seg ut av soveposen (hvilket den lille marken gjør) og ligger og fryser. I en sånn drakt ville det ikke vært noe problem. Videre er den liten, komprimerbar og lett, hvilket jeg trenger. Tror det blir testing her.
 11. Har funnet denne lille røveren som sannsynligvis blir kjøpt inn etter hvert. Ser ut til at den kan doble som dyne på kalde dager og vognpose når det ikke er alt for svinkaldt. Gleder meg til p teste 😎 https://morrisonoutdoors.com/products/baby-down-sleeping-bag-20-degree-temp-rating-morrison
 12. @Tessatrollog @SnorreLtakk for interessant diskusjon. Kjenner jeg heller litt mot duposen her pgr av smerten som fortsatt sitter i nakken etter de siste to turene. Har iallfall lyst til å høre med cumulus og roberts om de har noen ideer rundt stoff som er vannavvisende og solide 🤔. Jervenduk er jo et alternativ når man sitter ved bålet. Akkurat nå er det bare helt utopisk å tenke på at hun en gang i fremtiden kommer til å ligge stille foran bålet, hilsen mor til svært aktiv jente 😂. Legger ved bilde fra første utefrokost I soveposen (hun vandret ut av de posen kort tid etter😂)
 13. Har sykkelvogn og packraft og går ikke lagt, men jeg går utenfor veiene og liker å ha den muligheten. Med 33kg dandert på ryggen i bæreanretninger som ikke er laget til det (overfylt bæremeis eller sekk+bæresele) blir selv få kilometer rimelig smertefulle. Har vært igjennom det meste av muligheter her, så denne vekt/volum-innskrenkningen er godt gjennomtenkt.
 14. Jeg glemte hele denne tråden her etter å ha postet den, men kom igjen på det etter helgas tur. Tusen takk for helt supre svar, jeg leser hvert innlegg og gleder meg stort over bra tips og fine kommentarer. Her er et par overveielser så langt: 1. Syntet er definitivt best, men jeg sliter med en totalvekt på over 30 kilo når jeg bærer både sneipinnen og alt utstyret vårt og det er derfor fristende å kikke på dunpose. Sekken er en 100liters bergans viking og den har en egenvekt på 4kg bare den. All oppakningen veier litt over 20 kilo inkl to soveposer, lekematte, underlag, primus, de helsikes klemmeposene som veier alt for mye, men som er så velsignet enkle å gi til en 9mnd gammel sneip. Når podinnen også skal bæres blir det nærmere 33kg, det er for vondt rett og slett. Vurderer å skifte sekk til noe med lavere egenvekt og lurer på om jeg må krype til korset, svelge soltheten og gå over på et helsport superlight telt (har p.t et exped orion UL 2p som veier 2,6 kg). 2. Jenta beveger seg en del i søvne og trenger derfor et ganske bredt underlag. Veldig fine tips om å kutte på lengden på underlaget og heller evt skjøte i bredden, tror løsningen blir et vanlig bamse underlag klippet i to og deretter litt gaffa for å få de festet ved siden av hverandre, TAKK!! P.t bruker jeg en 100x200 lekematte (de fra babyshop, fant det billig på finn.no) det er jo egentlig bare et kjempedigert liggeunderlag, men det er litt for stort å bære rundt.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport sporing

Outnorth.no Skittfiske
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.