Gå til innhold

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  915
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Sovjetunionen vant dagen sist September 10 2018

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

Om Sovjetunionen

 • Rang
  Blogger, instagrammer, psykolog
 • Bursdag 16. jan. 1984

Nylige profilbesøk

5 002 profilvisninger
 1. Sovjetunionen

  Nordiccab explorer vs Thule sport

  Fant ei som hadde Thule chariot sport selv og en bror med Nordiccab 5 i 1 så de hadde sammenlignet. Forskjellen lå fortrinnsvis i: -demping, thule har bedre demping på sin (Nordiccab har ikke, såvidt jeg kan se). Var visst mest merkbart ved sykling pp veldig humpete veg. -brems, thule har skivebrems og håndbrems på sin. -Prisen, Thule er dyrere😊
 2. Sovjetunionen

  Nordiccab explorer vs Thule sport

  DER har du en god ide! Egentlig trenger man en bed extender, sånn 50cm ekstra seng. Lets face it, den ungen blir gjerne liggende melllm mamma og pappa den første tiden, og det blir sjukt trangt 😂
 3. Sovjetunionen

  Nordiccab explorer vs Thule sport

  Vi har en bedside crib, trikset er å få baby fra amming i seng og over til crib😂😂
 4. Sovjetunionen

  Nordiccab explorer vs Thule sport

  Tusen takk for fine innspill! Jeg vet det er en del steder der denne pulken ikke funker, men disse vognene har lagt bredere bruksområde som løp, sykkel, gåtur, telttur o.l og kanskje viktigst: kan brukes tidligere (pulk må de være 6mnd for å bruke) så inntil videre er det disse to vognene det står i mellom:). Etter å ha irritert meg over alle skogsbilveiene i marka gleder jeg meg til at de ENDELIG kan komme til gode ved å ta sykkelvogna med på tur😃 Fine erfaringer uansett @Hammer og @virrma regner med at bæresele og sekk funker fint off piste, har enda ikke funnet en knallbra bæresele (ikke kommet så langt i testinga heller), må si friluftsutstyr er langt bedre testet enn babyutstyr. Hvis de folka som lager babyutstyr orket å teste og reteste litt mer hadde livet bare vært lettere (npr man kan lage tremannstelt på 2,2 kilo MÅ det være mulig å finne en ammemadrass med perfekt overflate så man får flyttet junior over i senga uten at hun våkner 😂).
 5. Sovjetunionen

  Nordiccab explorer vs Thule sport

  Heisan folkens! Vi står og skal kjøpe vogn til veslejenta og valget står mellom Thule chariot sport (med alt av tilleggsutstyr) og Nordiccab explorer 5 i 1. Den skal brukes til sykkelvogn, løpevogn, skipulk og turvogn (typ last alt av teltturutstyr i vogn, pakk unge ved siden av, bind bikkja fast på taket når hun blir sliten og dra avsted). Er det noen her inne som har erfaring med disse to modellene? Jeg vet at Thule chariot sport er en ny modell, så det er muligens ikke så mye erfaring på den enda, men jeg prøver meg :)
 6. Sovjetunionen

  3-sesongs sovepose til en kort person

  Montbell har "short" versjon av soveposene sine. Maks personlengde er 168, fortsatt litt lang for kona di kanskje, men det er iallfall kanongode poser. Har to stykk og kjenner flere med samme pose og de er solide og gode.
 7. Sovjetunionen

  Dårlig kvalitet på strikkene i Dac-stenger?

  Strikkene i både soulo, kaitum og unna blir slappe etter mye bruk. Jeg bare sendte en mail til Hilleberg, de sendte meg en god porsjon strikk så nå skiftes de fortløpende.
 8. Sovjetunionen

  Hvem inspirerer deg?

  Dette var jammen trivelig førjulslesning, tusen takk for gode ord, det er utrolig koselig å høre at en kan være til inspirasjon
 9. Sovjetunionen

  Helsport Fjellheimen Camp 2, erfaringer

  Er det trek, pro, extreme eller superlight?
 10. Sovjetunionen

  Sovepose til 3 åring

  Takk, herlig med litt oppmuntring Og JA jeg er teltnerd og dette med telt til veslejenta, Alma og meg var jo noe av det første på innkjøpslisten (til pappas store fortvilelse, hehe). Jeg har jo Exped orion UL 3p som funker veldig i skogen det meste av året, ellers blir det jo Hilleberg unna til sommerturene tipper jeg og Exped orion 2p til vinterturene der det er litt mer vær Skal ikke si meg fri for at det blir litt utbytting inni mellom også. Tenker jo at souloen også funker med baby, men jeg er redd Alma blir småsur dersom veslejenta plutselig tar godplassen hennes i hjørnet der 😛
 11. Sovjetunionen

  Sovepose til 3 åring

  Skjønner det er veldig forskjellig hvordan folk opplever det, for noen går det veldig fint, for andre er det helvete på jord. Jordmor mente det kunne gå veldig fint, litr avhengig av hvordan baby er. Hvis det skulle gå veldig greit så er det jo kjekt å være litt forberedt så man slipper å være kjempekreativ på søvnmangel. Hvis man ligger i rugg og sliter med å få hverdagen til å gå rundt så blir man jo bare hjemme.
 12. Sovjetunionen

  Sovepose til 3 åring

  Ja, på den ene siden tenker jeg jo at spedbarn er vanskelig på tur, på den andre siden så er hun jo faktisk nettopp stasjonær. Hun får jo også lett plass i posen min og kan flyttes rundt bæresele. I tillegg har jeg ferdig temperert mat med (naturen er _genial_) så det er jo veldig enkelt og greit. Dog, skjønner at det ikke er så lett altså (har jeg fått fortalt av alle vennene mine som har barn, men som aldri har vært ute en natt i sitt liv 😛 )
 13. Sovjetunionen

  Ut på tur - bra før mental helse!

  Hvis man er ekstra nerdete kan man lese denne rapporten fra friluftsrådet i Danmark, det er den beste oppsummeringen av forsknigen som jeg har funnet og den viser svært gode effekter av bare å være i naturen. Denne er fra 2017 også, så det er nytt og fint https://www.friluftsraadet.dk/sites/friluftsraadet.dk/files/media/document/Forskningsoversigt_kort version.pdf
 14. Sovjetunionen

  Sovepose til 3 åring

  Herlig! Kjempefine tips det her. Jeg vurderer å starte en egen baby på tur tråd i øvrig for å se hva folk har gjort de første månedene. Sånn etter 6mnd tenker jeg det er lettere (pluss at det er sommer), men det hadde vært moro å få henne med før det også. Takk for bra innspill Godt tegn at veslejenta sov hele natta igjennom første teltnatt ❤️ Skjønner også at jeg må bli komfy med primusfyring i telt når jeg skal ha med barn de neste årene. Alt annet kan bli kaldr.
 15. Sovjetunionen

  Sovepose til 3 åring

  Ah knallbra! Det er jo et veldig godt tips da, et fleecepledd er både billig, lett tilgjengelig og enkelt å ta med. Det drar brodern glatt på dersom det blir kaldt. Ah så kult med lik termin Jeg trodde jeg skulle håpe hun kom litt senere, men kjenner at før-er-bra prinsippet begynner å komme. Livet som hval har sine begrensinger 😂 Men, hvordan gjorde du det med turer og sånn med jenta de første månedene? Må understreke at jeg ikke er en sprø og ansvarsløs person og selvfølgelig vil vente til hun er klar og temperaturen er fornuftig, men samtidig vil jeg være forberedt sånn at vi kan dra på overnatting så snart hun og jeg er klare . Lurer særlig på sånn som beleiskift og amming i minusgrader, gjør man det bare inni jervenduken/dunjakka?
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.