Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  667
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  13

Sovjetunionen vant dagen sist August 14

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Sovjetunionen

 • Bursdag 16. jan. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

2 846 profilvisninger
 1. Arc`teryx alpha AR

  Jeg har inntrykk av at Norrøna er sinnsykt bra på kundesupport, burde kanskje skrive en mail til de og høre hvordan de ville vurdert den type skader og høre hva plaggene deres skal tåle av bruk.
 2. Trenger tips om lett sovepose

  Jeg er litt enig her altså, iallfall hvis man er en person som vet en vil bruke mye tid i naturen. Jeg kjøpte en billig sovepose (ME dreamcatcher 650, kostet 2400) og billig telt, teltet ble solgt etter to turer og jeg ser at soveposen har, på tross av nevrotisk vedlikehold, tapt seg svært mye sammenlignet med Mont Bell posen som jeg kjøpte 6 måneder senere. Mont Bell posen er som ny fortsatt (og de behandles helt likt, får sove i sengen min sammen med meg..)
 3. Trenger tips om lett sovepose

  @Turjente93 Nå har jeg ikke fulgt med på tråden her, så dette kan være helt på jordet, men hvis det fortsatt er snakk om å kjøpe en varm pose som også kan brukes vinterstid og , så har ei tredje venninne kjøpt warmpeace viking 1200 til henne og gubben, de er veldig fornøyd med dem (holder til -10). Maria Yang på instagram, flere bilder av posen på profilen hennes tror jeg. Liksom en prisklasse under oss som svir 8000 på en pose, det er kanskje forbeholdt de som er veldig mye ute.
 4. Trenger tips om lett sovepose

  Venninna mi har den der mener jeg, hun heter @kristineegelund på isnta så du kan høre med henne, jeg tror hun er fornøyd hvis du ser bort ifra størrelsen. Hvor mye koster egentlig rab påosen? Ser bare at warmpeace viking har 600 samme komf temp.
 5. Trenger tips om lett sovepose

  Leste litt fort her, trodde du anbefalte 300 foran 600. My bad
 6. Trenger tips om lett sovepose

  Altså. Det er som å spytte i motvind😂. Men med tanke på klimaforandringer så må man jo gi henne at hu har fatt i den lange, om dog litt upraktiske enden, tror hun føler det blir uetisk med dun selv når selv når det er leftovers fra matindustrien.
 7. Trenger tips om lett sovepose

  At du anbefaler henne å kjøpe en kaldere vs varmere pose. Jeg tror det er en dårlig ide om man er frossen av seg. Uavhengig av hva langdistanse-turgåere ville valgt.
 8. Trenger tips om lett sovepose

  Å anbefale en pose med comf temp på 6 grader til norsk vinterbruk er vel litt sprekt?? 😂 Er ellers enig ift dunkollaps. Veldig uenig ift å velge kaldere fremfor kaldere, hvis hun er en frysepinn vil det være langt mer behagelig å ha en varm pose😊
 9. Trenger tips om lett sovepose

  Her er den tråden der jeg skrev om dameposer😊. Ja, jeg ville kjøpt det som minimum. Heller litt for varm enn litt for kald. Jeg nerdet rundt veldig lenge da jeg kjøpte pose og problemet er at de fleste poser er laget sånn at herretemp (t lim) er ideell for sesongen. Dvs at herretemp ligger på -16, mens dametemp ligger på -8 til -10. Hvis du er en frysepinn blir det alt for lite. Det kan derfor hende du sliter litt med å finne pose når du begynner å lete. Her vil jeg slå et slag for Mont Bell, jeg har ingen sponsoravtale med de eller noe, men de har KNALLBRA poser med stretch (hvilket gjlr de supergode å sove i, aldri mer klaustrofobi i posen❤). De har også poser i flere str hvilket gjør at du kan kjøpe deg en som passer til din lengde (så slipper du å bære på masse ekstra vekt). De kjører lett stoff og god kvalitet dun hvilket gjør posen mer komprimerbar og lettere enn andre poser med samme komf temp. De har også mange poser, så det er lett å finne en i riktig temperatursjikte. Jeg har hatt min i kanskje 30 netter og digger den. Ut over Mont Bell kan du ta en kikk på roberts.pl eller cumulus, men det er det andre her på forumet som vet mer om. Billigversjonen er den fiberposen til venninna mi, den koster vel 2600 ish, det er en mountain hardwear pose.
 10. Trenger tips om lett sovepose

  Er enig med @JanRH! Hvis du skal ha en damepose som isolerer skikkelig blir det fort gigantiske poser i fiber. Har imidlertid ei venninne med en fiberpose (hun er vegetarianer), den er superstor og må bæres utenpå sekken. Til norsk vinter har jeg en pose som holder ned til -29 for menn. Da regner jeg med at den holder til -18/20 for meg. Husk at det er comfort temp som er veiledende temp for damer, også for dameposer. Man trenger ingen desidert damepose, ingen av mine venninner har det. Dameposene er litt ekstra foret på rompa fordi vi damer vissnok skal fryse med der enn andre steder, dette kan lett fikses med en ekstra ullbokser eller to. Jeg har skrevetet langt innlegg om dette med dameposer her inne et sted (skal finne det senere), men kortversjonen er: nei, du kan kjøpe deg akkurat den posen du vil. De jentene jeg drar på tur med har alle kjøpt supervarme vinterposer i dun, som vi bruker stort sett hele året. Den eneste gangen jeg bruker en annen pose, er sommerstid i lavlandet, ellers funker vinterpose fra 15 til -20 uten problemer. Om du er en frysepinn ville jeg gjort det samme, regner med at du også fortrekker litt for varm vs litt for kald. Jeg har mont bell down hugger 800 exo, anbefales på det varmeste! Varm, lett og liten.
 11. Det nye Exped Orion 3 UL

  Knallbra! Er sikkert noen som vil se de introene, jeg vet bare at jeg bruker typ 5sek på hver video, så om den ikke starter med det jeg vil se hopper jeg litt rundt i videoen, og trykker meg deretter videre. Men bare det at du ikke starter med "hei, jeg heter x, jeg jobber som x, jeg har dette teltet (viser frem teltet), her er det finfint vær i dag" osvosv, gjør deg jo allerede på topplisten over de folka som lager review eller oppskriftvideoer på youtube Så fortsett det gode arbeidet!
 12. Det nye Exped Orion 3 UL

  Vil bare understreke at jeg ikke er imot at man lager videoer om korrekt oppsett @Tor-Erik-L-77 Det jeg sa i innlegget mitt er at man skal ha én oppsettvideo og én reviewvideo, altså to ulike med tilhørende beskrivende navn så man slipper å sitte og spole og lete. Ellers enig med deg, Isak er en knallflink fyr
 13. Det nye Exped Orion 3 UL

  Uenig der. Hvis jeg søker på review og får en video som starter direkte på review og en som starter med 40sek av noe annet, så vet jeg hvem jeg hadde sett på. Det er bedre å lage to separate videoer enn å tvinge folk til å sitte å spole i videoen din. Mener gjennomsnittlig watchtime på youtubevideoer er veldig kort, så kjekt å være rett på sak.
 14. Det nye Exped Orion 3 UL

  @Isak Knutsen Først og fremst vil jeg si grattis med å ha laget en reviewvideo jeg faktisk hadde orket å se. Du snakker forholdsvis fort, sier ikke masse unødvendige detaljer om deg selv, været eller ting rundt teltet man kan lese i specsene og videoen er bare 4min lang (HURRA). Nå har du ikke bedt om det, men siden du åpenbart kan lage bra videoer og fordi jeg håper du vil lage fler, så ville jeg bare slenge på et tips: Drit i de første 40sek med oppsett og sånn og gå rett på der du snakker om teltet. Lag heller en seaparat video dedikert til oppsett. Hvis man vil se oppsett, så søker man på det, vil man se review så søker man på det. Film flere detaljbilder av innertelt, yttertelt, stangkopper osv, fint å se alle detaljene. Ellers tipp topp, lag en på engelsk også, det finnes ingen fornuftige videoer om dette teltet så du vil sikkert skåre deg noen ekstra views. Evt tekst denne.
 15. Ett lite intimt spørsmål!

  Omtrent til da ja. Eller bare når som helst når en er veldig tissatrengt og må vente i tidenes dokø, mens dere andre kan slenge ut utstyret og tappe tanken. Men jeg visste, VISSTE at det måtte være en hake ved det designet der også.