Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  566
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Sovjetunionen last won the day on Februar 10

Sovjetunionen had the most liked content!

1 følger

Om Sovjetunionen

 • Bursdag 16. jan. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

2 508 profilvisninger
 1. Lofoten i juni

  Tusen takk for så masse helt sinnsykt bra tips! Vi er i Lofoten nå og storkoser oss, leser jevnlig tipsene som renner inn her (tar gjerne imot flere også), men får ikke svart skikkelig grunnet lite batt o.l. akkurat nå ligger vi i midnattsolen ved kvalvika og storkoser oss😊😊
 2. Lofoten i juni

  Tusen takk for så mange fine tips folkens, dere er gull hele gjengen!! Har litt lyst til å campe på toppen av noen fjell, vet dere om det er steder der toppen er såpass flat at man kan få satt opp teltet og våknet til litt utsikt?
 3. Hilleberg 2018

  Ønsker meg også staika ULversjon, burde ikke være såå vanskelig å lage et staika i kerlon 1200 med litt greiere stenger.
 4. Hilleberg 2018

  Himmelvidt.
 5. Hilleberg 2018

  Litt skuffa ass, hadde håpet de disket opp med en konkurrent til reinsfjell sl.
 6. Lofoten i juni

  Knakende bra, tusen takk for tips. Prøvde å få tak i den boka (du har tipset om den på en annen tråd), men det viste seg å være en lokal vare. Regner med å få tak i den der oppe. Er det noen andre områder der oppe, ut over Moskenes, som du ville anbefale?
 7. Lofoten i juni

  Heisan folkens! Håper med dette innlegget å få noen tips til 2-3 dagers teltturer i Lofoten der man både har fine teltplasser (gjerne litt unna bilveiene) og mulighet til å gå på noen høye og flotte fjell. Skal ha med min innekatt av en kjæreste på hans første telttur og turen går til Lofoten med Reinsfjell sl og leiebil. Vi har 6 dager på oss. Han vil gjerne gå på fjelltopper med flott utsikt jeg er happy om jeg får bo i telt og nyte naturen uten at det velter over med mennesker (ja, jeg vet at dette er vanskelig i Lofoten, litt folk er ok, men campingplass er stress). Har lest litt på forumet allerede og har en tanke om at det kan være kult å ta en etappe innover fra Å og gå i fjellene der et par dager, hvoretter vi kjører et annet sted (tips mottas med takk) og tilbringer et par dager. Send gjerne en melding til meg dersom du ikke vil at turtipsene skal spres over google
 8. Ny som gjeddefisker

  Vi hadde et stort vann med både store (10 kilo og mer) og små gjedder, ikke sånn overbefolket med småtasser. Det var også i Hedmarksregionen, stort vann med mye variert "terreng". Ryktes om gjedde på 5m, men det tror jeg ikke på https://www.ostlendingen.no/ringsaker-blad/tok-storgjedda-pa-nara/s/2-2.2757-1.4169152
 9. Ny som gjeddefisker

  Ja, vi måtte alltid ha båt, satt en 10-15 meter fra sivkanten og fisket innover. Litt skummelt med kano da store gjedder kan velte dem, vi pleide padle inn til land når vi fikk de på flere kilo, men det har du vel god styr på.
 10. Ny som gjeddefisker

  Eller hvis man vokser opp ved en innsjø som velter over med gjedde...
 11. Ny som gjeddefisker

  Er enig her, tilbrakte ungdomstida mi på å fiske gjedde og den biter jo på det meste, hvis man i tillegg kaster så agnet beveger seg langs sivet (sivsluk er tingen) eller rett innenfor sivet så må man nesten garantert fisk. De ligger gjerne i sivkanten (iallfall vår og forsommer) og venter på at maten kommer svømmende forbi. Har tatt et par store, men samtidig hatt digre gjedder glefse etter ender, blader eller rett og slett plank og kvist i vannoverflaten rett ved siden av, så man føler seg ikke akkurat som en stor håndtverker selv om man får fisk.
 12. Skalljakker

  XXL Oslo sentrum er forresten veldig gode til å bestille inn saker og ting så om det er en modell av de merkene de har som du sikler på, så ville jeg spurt om de har mulighet til å bestille inn.
 13. Skalljakker

  Nei, jeg ville ikke investert de ekstra 2000 på en Arc`teryx jakke. Delvis fordi den ikke er særlig solid i forhold til hva man forventer av prisklassen, og delvis fordi de har elendig kundeservice om noe skulle gå galt. Jeg kjøpe en Arc`teryx alpha ar og den fikk en stor rift på brystlommen som følge av at en grein hang fast i den. Dette tok det Arc`teryx (dvs Gore Tex service som er dem de bruker i Norge) nesten en måned å pakke opp pakken og ta seg tid til å se på den, reklamasjonen ble avvist med argument at jakken ikke skal tåle dette (den tåler altså ikke normalt friluftsbruk). Jeg ba om å få reparert jakken den 12.05, fikk da vite at stoffet ville ta to uker å bestille, skriver igjen i starten av juni da jeg ikke har hørt noe og får vite at stoffet kommer inn den 14.06 (altså en måned senere). Spurte om de kunne få fikset jakken til den 20.06 og fikk til svar at "det ville de se på når de fikk stoffet". Fikk tilsendt en lånejakke arcteryc beta, som er en helt annen jakke i forhold til passform og bruksområde etter at jeg kontaktet Arc`teryx kundeservice sentralt og spurte hva i helvete de dreiv med (på en pen måte). Jeg vil si at jakken er god ift vanntetthet, men det er på ingen måte verdt prisen. Til forskjell leverte jeg inn min 10 år gamle Bergans jakke og klaget på vanntettheten og et par borrelåser som hadde gått. De fikset den på under to uker (fra jeg sendte inn til jeg fikk i retur i posten), gratis. Samme opplevelse med en ryggsekk fra dem. Hvis du kontakter Bergans og de har en jakke de mener skal være vanntett og den viser seg å ikke være det, kan du iallfall være sikker på at Bergans tar ansvar og fikser biffen. I tillegg driver Bergans langt bedre i forhold til miljø og bærekraftig utvikling, de selger også brukte og reklamerte produkter (som er reparert) så du har mulighet til å få kvalitet til en rimelig penge.
 14. Telt og tarp i kombinasjon

  Den er helt topp den tarpen fra Hilleberg, men er jo selvfølgelig litt dyr også. De billigere variantene funker sikkert like bra. Når det gjelder tarpstang så tror jeg det finnes noen billige greier på nettet om man vil bære de med seg.
 15. Telt og tarp i kombinasjon

  Jo, jeg var det, men nå har de bodd sammen alle fire (Hillerberg kaitum, Hilleberg soulo, Hilleberg UL10 og Helsport reinsfjell sl3) i to måneder og det ser ut til å gå bra. Med litt hell er det reinsfjellen som får Hillberglus og gror på seg en sterkere bunnduk.