Gå til innhold

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  925
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  14

Sovjetunionen vant dagen sist September 10 2018

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

Om Sovjetunionen

 • Rang
  Blogger, instagrammer, psykolog
 • Bursdag 16. jan. 1984

Profil

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

5 156 profilvisninger
 1. Bruker den alltid, beskytter underlag mot bakken og beskytter posen mot luskete værvarsler fra Yr.
 2. Høres veldig fornuftig ut. Jeg bruker dun året rundt, om jeg sover under åpen himmel tar jeg med en fôret jervenduk og tar rundt både liggeunderlag og pose.
 3. Hvorfor vil du heller ha en fiberpose til akkurat vår, sommer og høst?
 4. Jeg kan varmt anbefale exped orion UL 3p, forteltene er ganske store og jeg vil tro det er god plass for en golden retriever i ene siden og kokkelering i andre siden. Mener forteltet er 0.95m på det bredeste og sidene er bratte. Vi har veldig god plass med to voksne og en shiba inu (den er dog bare 10kilo) inni teltet og det er null stress å kokke i forteltet.
 5. Ja, jeg vet, jeg skal skrive et blogginnlegg om det og dedikere det til deg @tubbs 😁😁
 6. Hahahah Espen, godt vi fikk dette på plass. Her i gården har vi nå fire telt (ikke inkl tarper selvfølgelig) og jeg har fortsatt ikke funnet den perfekte teltsamlingen så jeg er på ingen måte fornøyd. Et problem er at vi har fått barn, hvilket selvfølgelig innebærer at vi skal ha flere telt (hallo). Jeg har for eksempel funnet ut at et passelig stort telt til tre (bikkje, baby og mamma) må på plass (dog skal unna testes til bruket først). Her blir ammevennlighet nøye vurdert (i hvor stor del av teltet kan man sitte behagelig og amme), samt hvor smooth man kan gp fra teltliv til omkringående byssing ved skrikefest. Ja, så med andre ordhar fanilieforøkelsen ført til en rekke nye problemstillinger for teltnerden. I tillegg til at det er gøy med barn og sånn da 😅🙈🙈💩
 7. Nei, det er #3, den jeg har er Exp. Dette er en tresesongspose mener jeg
 8. Enig med @borgern: hvis det kun oppgis herretemperatur eller produsenttemp, kan du trekke fra mellom 8 og 10 grader for å finne dametemp på såpass varme poser. Dess lavere temp, dess større er forskjellen mellom kvinner og menn. Jeg har en Montbell downhugger 800 exp, den holder til ca -20 etter mine beregninger (produsenttemp er -29). Veier halvannen kilo og komprimeres lett ned til 12-13liter. Den er dritdyr (8000ish inkl frakt og toll), men jeg har hatt min i godt over 100 netter og den holder fortsatt veldig bra. Har så og si ikke hatt dunlekkasje på den.
 9. Ser det er en annen thulevogn enn thule sport i den testen, bare så det er nevnt. Har testet Nordiccaben en liten stund nå og den er helt konge. Får lagt ned ryggen og stabilisert veslejenta med to nakkestøtter, ett i nakken og ett rundt hofta og da ligger hun knallgodt i pulken selv om hun kun er to mnd. De har spedbarnssete også, men dette funker bedre når hun er så liten. Utrolig digg å komme seg på skitur når man er på barsel. Jeg har fått den på spons, bare så det er nevnt.
 10. Jeg har ikke tenkt over det på det teltet, men jeg har ikke gått over det med lupe heller. Tror ikke det er et særlig stort problem.
 11. Fant ei som hadde Thule chariot sport selv og en bror med Nordiccab 5 i 1 så de hadde sammenlignet. Forskjellen lå fortrinnsvis i: -demping, thule har bedre demping på sin (Nordiccab har ikke, såvidt jeg kan se). Var visst mest merkbart ved sykling pp veldig humpete veg. -brems, thule har skivebrems og håndbrems på sin. -Prisen, Thule er dyrere😊
 12. DER har du en god ide! Egentlig trenger man en bed extender, sånn 50cm ekstra seng. Lets face it, den ungen blir gjerne liggende melllm mamma og pappa den første tiden, og det blir sjukt trangt 😂
 13. Vi har en bedside crib, trikset er å få baby fra amming i seng og over til crib😂😂
 14. Tusen takk for fine innspill! Jeg vet det er en del steder der denne pulken ikke funker, men disse vognene har lagt bredere bruksområde som løp, sykkel, gåtur, telttur o.l og kanskje viktigst: kan brukes tidligere (pulk må de være 6mnd for å bruke) så inntil videre er det disse to vognene det står i mellom:). Etter å ha irritert meg over alle skogsbilveiene i marka gleder jeg meg til at de ENDELIG kan komme til gode ved å ta sykkelvogna med på tur😃 Fine erfaringer uansett @Hammer og @virrma regner med at bæresele og sekk funker fint off piste, har enda ikke funnet en knallbra bæresele (ikke kommet så langt i testinga heller), må si friluftsutstyr er langt bedre testet enn babyutstyr. Hvis de folka som lager babyutstyr orket å teste og reteste litt mer hadde livet bare vært lettere (npr man kan lage tremannstelt på 2,2 kilo MÅ det være mulig å finne en ammemadrass med perfekt overflate så man får flyttet junior over i senga uten at hun våkner 😂).
 15. Heisan folkens! Vi står og skal kjøpe vogn til veslejenta og valget står mellom Thule chariot sport (med alt av tilleggsutstyr) og Nordiccab explorer 5 i 1. Den skal brukes til sykkelvogn, løpevogn, skipulk og turvogn (typ last alt av teltturutstyr i vogn, pakk unge ved siden av, bind bikkja fast på taket når hun blir sliten og dra avsted). Er det noen her inne som har erfaring med disse to modellene? Jeg vet at Thule chariot sport er en ny modell, så det er muligens ikke så mye erfaring på den enda, men jeg prøver meg :)
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.