Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  536
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Days Won

  12

Sovjetunionen last won the day on Februar 10

Sovjetunionen had the most liked content!

1 følger

Om Sovjetunionen

 • Bursdag 16. jan. 1984

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

2 220 profilvisninger
 1. Telttur nær Asker nå?

  Ja, tro det eller ei! Det var sånn jeg fant ut når det var barmark i ØStmarka og Femundsmarka i fjor, var der helga etter Dessuten er det ganske mange artige ff folk du kan følge der inne, så det er opptil flere gode sider ved det tidsfordrivet!
 2. Telttur nær Asker nå?

  Jeg har ikke noen gode tips, men jeg pleier sjekke instagram når jeg skal se etter snøforhold i marka. Sjekk hasjtagg på et aktuelt sted, for eksempel #øyungen #tverrsjøstallen og se på de bildene som er langt ut nylig (det er de som står øverst etter de ni "beste" bildene, sjekk datoen for når bildet er lagt ut og vokt deg for latergram), kommenter og spør når bildet er tatt og om personen vet noe om snødybde og skiforhold nå. Min erfaring er at folk somregel er kanongreie og kommer med overmåte mye info om snøforholdene på hytta si eller hvor det nå er de har lagt ut bilde fra.
 3. Sovepose til 6 og 3 åring!

  Kosta det samme tror jeg.
 4. Sovepose til 6 og 3 åring!

  Isbjørn sydde poser til nevøene mine, pågrunn av litt misvisende markedsføring på en bestemt visning av hjemmesiden så den varmere ut enn den var. Da det kom for sin dag laget de to helt nye soveposer til guttene og sendte de uten ekstra kostnad, så her er det veldig bra service!
 5. Monsen, Monsen og Mattis

  Veldig enig, det hadde stått på hele helga her i huset! Jeg trives fint med de litt stillestående programmene der man kan gjøre annet enn å glo på skjermen, for eksempel er komboen "Canada på tvers (for femtiende gang)" og turplanlegging veldig fin
 6. Sikkert en hetl super bag dette, dametemp vil vel ligge rundt -2 så ikke så mye varmere enn den du har, men helt fin. WM er jo ekstremt bra poser, så om den tempen er ok er det et bra kjøp.
 7. Lett sovepose dame

  Det går fint, bare å sjekke ut toll og moms, blir nok billigere uansett. Hvis du vil ha norskkjøpt pose i temperaturleie -5/-8 for damer så er det ikke sååå mange å velge mellom, spesielt ikke under 1kg. Finner ingen sånn umiddelbart, men det kan hende jeg har oversett noen. De fleste der ligger på rundt 1,3 kg
 8. Vinterpose til hammock

  Trodde det var et dununderlag inni, skjønte ikke hvordan det skulle være så smart siden dunet ville bli most, men nå ser jeg poenget @Humbug
 9. Vinterpose til hammock

  Takk
 10. Vinterpose til hammock

  Kan noen linke til en såkalt "underquilt"? Jeg skjønner ikke helt hvordan disse ser ut.
 11. Bålstekepanne, hvilken skal jeg kjøpe?

  https://www.felleskjopet.no/butikk/jakt-og-friluft/baalpanner-og-utstyr/steikepanne-i-stoepegods-18cm-50263900/ denne du tenkte på @jenspetter ?
 12. Bålstekepanne, hvilken skal jeg kjøpe?

  Hadde en mistanke om at støpejern var eneste fornuftige nemlig, alle de andre pannene mine har dødd ved primusbruk, så da har man ikke tiltro til at de skal overleve litt bålkos akkurat. Takk for tips, skal sjekke ut den panna!
 13. Kvinnedag 8.mars

  For en finfin tråd, henger meg på @Gittiamo med ønske om å like flere ganger her!
 14. Kjære fjellfolk! Siden det er mye morsommere å lage mat på bål vs primus, har jeg tenkt å skaffe meg en bålstekepanne. Er det noen som har tips til hvilken man kan kjøpe, eller som har lyst til å selge meg en de har i garasjen (helst en bra en)? Har spurt litt rundt i butikkene, men de fleste panner ser enten ut til å selvdaue når man utsetter de for litt ekstra varme, eller være high tech at jeg nesten ikke veit hvordan de virker, videre får samtlige jernia-selgere et blankt og matt uttrykk i øynene når jeg spør etter "stekepanne som tåler bålsteking, ikke veier mer enn en baby og har langt skaft" så derfor spør jeg dere er det noen som har gode tips?
 15. Lett sovepose dame

  Hvis det er en sovepose med komforttemp godt under null samtidig som den veier under 1kg så er vel denne et godt alternativ? http://sleepingbags-cumulus.eu/uk/categories/sleeping-bags/panyam-600?gid=59&vid=6 ellers kan jeg anbefale denne fra Mont Bell, den har stretch og er helt hinsides komfortabel å sove i om man liker å ha bevegelsesfrihet i posen (vi er en gjeng med Mont Bell poser så det er bekreftet fra mange hold ) https://euro.montbell.com/products/disp.php?cat_id=3212&p_id=2321161 veier riktignok 1,1 kg. Ellers vil jeg støtte @Nimrad sin påpekning, ed at du må være påpasselig og sjekke komforttemperaturen, ikke komf lim, da dette er herretemperaturer og vi damer fryser en 5-8 grader før. Ellers kan du fort komme til å kjøpe en ekstra av den du allerede har..