Gå til innhold
 • Bli medlem

Sovjetunionen

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  1 066
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  15

Sovjetunionen vant dagen sist 17. juli 2020

Sovjetunionen hadde mest likt innhold!

Om Sovjetunionen

 • Rang
  Blogger, instagrammer, psykolog
 • Bursdag 16. jan. 1984

Profil

 • Min blogg 📰: https://www.psykologmedsovepose.no/

Profile Information

 • Gender
  Female

Nylige profilbesøk

8 033 profilvisninger
 1. Og takk for trivelig tilbakemelding, det er veldig koselig å høre og det setter jeg stor pris på! Jeg har fått så mange meldinger fra folk over hele landet da jeg skrev det opprinnelige blogginnlegget, folk som har mista nærområde til vindkraft, hytter, veiutbygging og lignende. Det blir en nasjonal tragedie om det får fortsette
 2. Tusen takk for deling, er utrolig glad for å få trykt et slikt innlegg på NRK. Det er så viktig og betyr så mye for så mange, setter veldig pris på alle som deler videre på Facebook og Instagram, jeg håper vi kan få såpass mye blest om det at det blir et tema i valget til høsten.
 3. Meshteltet veier det samme og jeg går ut ifra at et med modifikasjoner vil bli pittelitt tyngre, men neppe mye. Skriv en mail til Hilleberg, de vet det sikkert.
 4. Stemmer det ja. Angående deg med myggnett i hele døra så kan du få sydd på det på det vanlige innerteltet, hos en av Hilleberg sine skreddere, det er bl.a en i Oslo som gjør det. Jeg savnet myggnett i hele døra og vurderte det, men endte med p kjøpe meshtelt.
 5. Aha ja, ja jeg er samme type: Bruker vinterposen min året rundt, med varmeflaske på vinteren og gjerne jervenduk utenpå. Du har sikkert prøvd alt allerede, men fra en frysende kone til en annen frysende kone, kan jeg anbefale dunbukser (hun har selvfølgelig en skikkelig kanontykk dunjakke), det gjør livet på vintertur langt mer behagelig. Det og en mf dyr dunpose Kjekke tips her, jeg skal teste og vende tilbake med hvordan det går!
 6. Det er en modell som heter yoot et eller annet, som har vunnet noen tester så det kan vel godt stemme. Tenker at håndvarmere kan være en god idè å putte ned i skoene også, sånn utpå ettermiddagen når det blir kaldt. God ide med å ha nye, varme sokker på kroppen også. Hvor små har ungene vært når du har hatt de med på vintertur?
 7. Takk! Jeg har også stusset litt på noen av de sorel modellene, de ser jo varme nok ut, men ikke så varme at jeg ville hatt de på meg på en overnatting. Har jo selv varme sko, men de blir jo også kalde når man sitter en kveld foran bålet på den måten
 8. Fant faktisk et modell av Baffinskoene som var i helt små størrelser. Baffin ease heter modellen og ser ut til å finnes ned i str 22 så det er helt supert. Fant den i en butikk som solgte motorsportgreier 🤔🤔. Men iallfall, Baffin skal jo være varme greier så nå prøver vi med Baffin, ullsokker og tykke sokker og ser hvordan det går.
 9. Ja, alt det der har jeg gode løsninger på, det er føtter i sko som er problemet.
 10. Det hadde faktisk vært helt konge for Emma, det er av de helt store problemer hun strever med er dette med at skoen ikke alltid passer på foten 😂
 11. Ja, har fått tips til det fra flere kanter nå (og med flere kanter mener jeg @tubbs ) sorel+ullkartanker eller lign, så det virker som det blir løsningen. Mulig jeg kjøper med noen fotvarmere også. Det er litt tricky med både føtter og hender på disse småtassene som ikke kan si ifra selv når de blir kalde. Nå skal jeg finne ut hvordan jeg får mini til å sitte stille i to sekunder så jeg får målt potene og funnet riktig Sorelstr 😂.
 12. Jo, men det er veldig stor forskjell på å overnatte ute og å leke ute. Da blir det en del stillesitting og det blir fryktelig fort kaldt 🧐🧐
 13. Ja, disse har jeg kikket på, men de finnes ikke i mindre enn 28 ser det ut til 😣
 14. Hm ja, jeg tror vi må ha litt mer her i en fem-ti kuldegrader. Hun fryser jo i det nå. Har de hatt det på telttur fra de er to år?
 15. Trenger skikkelig varmt og helst vanntett fottøy til en mini på to år (str 25) hva har dere andre brukt? Det skal holde til å gå rundt i leir på telttur i minusgrader. Mini blir fort kald på beina med de fôrede skoene hun har nå (cherrox med fôr). Har tenkt på skaller eller nesnalobber, men kjenner ingen som lager skaller og skulle gjerne hatt noe vanntett. På en annen side er det mulig man bare kan ta en fotpose utenpå lobber/skaller med mindre det blir kjempeglatt. Annet skotøy som Baffin har jeg ikke funnet under str 28. Hører gjerne hva dere andre som har tatt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.