Gå til innhold
 • Bli medlem

Vinnerliste

 1. TarjeiSkrede

  TarjeiSkrede

  Aktiv medlem


  • Poeng

   7

  • Innholdsteller

   445


 2. REJOHN

  REJOHN

  +Blogger og sponsor


  • Poeng

   5

  • Innholdsteller

   3 297


 3. dsk

  dsk

  Aktiv medlem


  • Poeng

   3

  • Innholdsteller

   1 589


 4. Jan Erik Hansen

  Jan Erik Hansen

  Aktiv medlem


  • Poeng

   3

  • Innholdsteller

   1 090


Populært innhold

Viser innholdet med mest poeng fra 11. nov. 2018 i alle områder

 1. Jeg fikk en ekstra dag i 'fjellet' da det ikke var noen ledige billetter på bussen hjem igjen fra Skjolden. Den ble brukt til å besøke Fuglesteg, en kort beskrivelse av min siste dag kan nå leses på bloggen: Skjolden og veien hjem
  4 poeng
 2. Akilles og tur. Fredag kom med sol og blå himmel. Det var ikke mulig å sitte hjemme, med så bra vær. November bringer normalt bare nedbør og vind. Selv med en fot i ulage – og som helt sikkert burde holdes i ro – så måtte jeg ut. I det minste en liten luftetur. Ekspertene er langt fra enige om hva som er bra for en Akilles i uorden. Det virker å ta medisin mot betennelse. Senere er det kommet fram at dette bare demper symptomene, og ikke gjør noe med selve problemet. Det er andre som mener det er operasjon som er tingen. Åpne opp og få vekk «problemet». I følge undersøkelser, gir ikke dette
  4 poeng
 3. Da etter en lang tids pause fra en pc, har jeg til slutt fått kommet meg videre i Breheimen turen på bloggen. På siste dagen i fjellheimen gikk jeg ned til Skjolden gjennom Mørkrisdalen. En super tur, som bød på et uventet møte med en jeg ikke hadde sett på en lang tid: Tilbake til omverdenen ned gjennom en mørk dal
  3 poeng
 4. Heriks

  Hva har du kjøpt nå!

  Til kategorien "kan jo være kjekt å ha" kjøpte jeg meg Fjellpulken selesekk 25 liter sånn veldig på impuls ... Tror det var et greit kjøp, mistenker kanskje prisen ikke er den samme om jeg reiser tilbake på mandag.
  2 poeng
 5. Bruker samme tekst som i 2015: Bidra med en turrapport, en humoristisk historie, en bildeserie, en mimring fra gamle dager eller hva som helst. Alt innen de temaene vi diskuterer her på forumet. Post det i de forumene der de normalt hører hjemme, men Tag det med Julekalender 2018. Posten skal offentliggjøres på den datoen man er satt opp på, for å kvalifisere.. Regler: Man må sette seg opp i kalenderen på forhånd på den ene datoen man ønsker å delta med noe - fra den 1 til 24 desember. Kun en dato pr pers. Vinner av premie blir trukket fra tilfeldige deltagere på selvest
  1 poeng
 6. Det har blitt en og annen laks og sjøørret i løpet av sommeren. noe av fangsten skal bli røykefisk til jul. Men først må det bygges røykovn for å røyke fisken i. Del 1 av et gjør-det-selv prosjekt med å bygge ovn og røyke fisk selv.
  1 poeng
 7. Grotter er kult. Du kravler inn et hull i bergveggen, og der inne spiser elva fjell til frokost og lager marmorskulpturer etter lunsj. Det ble selvsagt en tur til Trollkyrkja i høst også.
  1 poeng
 8. Når du ønsker å redusere vekten betraktelig, så bør du vel gå for en i titan 258g, og ikke stål som veier 439g? Ser at det er 30% på Ali Express i dag, men da må du vente litt før du får varene.
  1 poeng
 9. Aha, jeg tror jeg skjønner. Drivstoffet går gjennom ett stigerør til toppen av brenner, så ned til bunnen via de to andre rørene, gjennom ventil og ut gjennom dysen?
  1 poeng
 10. Det 4. røret led forvarmingsvæske ned i skålen, og satbiliserer så toppen ikke vrirseg i varmen. Det siste drivstoffet passerer før dysa er ventilen i enden av spindelen, og nåla. en lekkasje i brenneren fordi en lodding ikke holder blir da høyst samsynelig mellom tank og ventilen, med påfølgende bål.
  1 poeng
 11. B brenneren har bare 2 rør opp til toppen, parafinbrenneren har 4
  1 poeng
 12. 1 poeng
 13. Det der kan være en 111B - det er ikke så enkelt å se forskjell på dem uten å studere brenneren (ta av vindskjermen). Hvis primusen er original står det på lokket om det er en B eller en vanlig 111, men det er ikke uvanlig at det er byttet kasse eller brenner på slike primuser. Er det en vanlig 111 skal du kun bruke parafin. Er det en B skal du kun bruken bensin. En 111B brenner dårlig med parafin siden den mangler et fordampingsrør.
  1 poeng
 14. Dette er en ren parafinbrenner, det kan gå bra med bensin, flere har fått det til, men av og til går brenneren i stykker, og du får en lekkasje mellom tanken og avstegningsventilen. Så langt er det ikke kjent at noen har fått alvorlige skader av det. 111B har et nesten likt brennerhode, og en litt annen dyse.
  1 poeng
 15. Første intrykk: Toaks. Men det kommer an på hva den skal brukes til? Jeg skulle ha en snøsmeltingskjele, og vurderte Toaks. Men så etter mye vurderinger fant jeg ut at jeg ville ha en med ett godt lokk som sitter på ved helling, en mye mer presis helletut, en hvor man kan helle med en hånd. Alt for å unngå søl og brannskader ifm. kokende vann! Greit å kunne holde thermosen og koppen når man heller, og det skal mye til for å søle med en kaffekjele. Valgte derfor en GSI Haulite tea kettle, på 1,8 liter, den rommer ca 1,9 liter når den er helt full. Mye tryggere til vannkoking og h
  1 poeng
 16. Er ikke helt fornøyd med standard X2 brenneren. Med litt pådrag blir det mye gul flamme og bunnen på kaffekjelen blir sotete. Har derfor tatt ut flamme sprederen og satt inn en stillebrenner ( Den samme som brukes til Polarisen) Det gjør susen, men ser at flammen pulserer. Uansett; dagens tips i fra meg er at jeg bruker Primus håndtaket-"Baksiden" og det kan fint brukes til tang for å løfte litt på stillebrenneren så den ikke setter seg fast.
  1 poeng
 17. Leif88

  Røverkjøp og gode tilbud

  Kjøpte vester til meg og gamlingen til kano turene nesteår. helgetilbud i helgen på XXL Normalpris 1699 nå 499.-
  1 poeng
 18. 1 poeng
 19. Ferdig sekk (med avtagbar topplokk). Sekken ble ca 900g lettere enn originalen og er 99% vanntett. Stoff i Hexcam farge er fra Ripstopontheroll, vannavvisende glidelåser fra Extremtextil.
  1 poeng
 20. Da har Outdoorgearlab kommet med en review på Tarptent StratoSpire Li teltet. Det scorer veldig høyt på "liveability" på grunn av sine store vestibyler og har blant annet høyere rating på "weather resistance" enn Duplex. Det som trigger min interesse mest med dette teltet, er at innerteltet kan klipses av, samt at man enten kan velge netting eller solid innertelt. (eller om man sjiter penger så kan man kjøpe begge). Dette gir litt mere fleksibilitet sammenlignet med ett enduks telt, samt at jeg anser det som mere brukervennlig for en større del av året i Norge om man har tett innert
  1 poeng
 21. a_aa

  Hva har du kjøpt nå!

  Bestillingsbekreftelse og faktura for Machame-ruten til Kilimanjaro i januar 2019 mottatt på epost. Kjenner jeg gru-gleder meg. Fyller 50 på turen ned, så toppen blir forhåpentligvis det siste i 40-årene, mens feiringen kan bli første i 50-årene - wish me luck, tror jeg kan trenge det
  1 poeng
 22. [Hidden Content] Reinsfjell 2 superlight til 4495,- må da være en grei deal?
  1 poeng
 23. Ble tur sist søndag her også, selv om været strengt tatt ikke fristet så veldig. Men det ble en flott høsttur, frisk og fin – selv om jeg ga passelig stryk til meg selv på sikkerhetsfronten. Begynner tydeligvis å bli i overkant nonsjalant. (Ja, det er visst lov å skrive det sånn faktisk. Dagens lærdom.) Anyhow, da er jeg i mål med antall poster samlet i 10 på skjæret i år, endelig. Har jo trodd det før men måtte slette et par som jeg hadde samlet dobbelt. Får bare telle dem med én gang. Novemberrulla ble også unnagjort. Hele turen HER i bloggen.
  1 poeng
 24. Sist søndag ble det 2 mil igjen: [Hidden Content]
  1 poeng
 25. LED-lyspærer fra e-bay. Koster 8kr stk og er faktisk knallbra. Har bare prøvd AAA utgaven, men kommer i USB utgave også. Brukt den noe, har ikke skiftet batteri på ett par sesonger.
  1 poeng
 26. Med leirskolesesongen over og 5 måneder avspasering i kalenderen ble det nok en gang å gjøre som fuglene og trekke sørover. Fra Troms til Nord-Vestlandet for den mørkeste tiden av vinteren. Det er selvsagt en fin unnskyldning for å rusle en tur med fluestanga på jakt etter åpent vann, men jeg venter på drømmeforhold for toppturer i Romsdalfjella.
  1 poeng
 27. Memento mori

  Hva har du kjøpt nå!

  Vi var innom Oslo Sportslager, et sted med utrolig mye digg. Men stive priser. Kom ut med denne skyllermarks ismåleren. Den en myk nok til å vris gjennom hullet som isstaven lager, og retter seg ut, slik at du får målt riktig tykkelse på isen. Anbefaler å ta Varsom.no sin isskole og å få slipt turskøytene, for i løpet av noen få dager er sesongen igang😀
  1 poeng
 28. a_aa

  Erfaring med Xpot?

  Har brukt min forsiktig nå og da i et års tid (?), etter å ha fått med meg erfaringene om at den ikke var glad i sprengfyring. Brukt sammen med en lett liten FMS-300T gassbrenner, og kjelen ser fortsatt ut som ny, men lokket har fått noe som minner om steinsprangskade på en bilrute, rosettformet brist. Tror det har fått seg en smell mot et eller annet i sekken, når da har blitt uvørent hivd av skuldrene. Ellers en kjekk sak, synes jeg - dog mistenker jeg at den har temmelig begrenset levetid ift en konvensjonell kjele. Men har faktisk brukt den til snøsmelting ved flere anledninger:
  1 poeng
Vinnerlisten er satt til Oslo/GMT+02:00
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.