Gå til innhold

sofasliter

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  60
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Nylige profilbesøk

237 profilvisninger
 1. sofasliter

  Anorakk i Bommul

  En annen britisk produsent, er Brenig. http://brenig.co.uk/index.php?id_product=30&controller=product&id_lang=1 Anbefaler at leveringstid sjekkes på forhånd, det virker som dette er en enamnnsbedrift, og litt sårbar for uforutsette ting..
 2. sofasliter

  Ringstind med to innganger

  Det er 1 personsutgaven som er 85 cm, 2 personer er 95. Men de har ikke plugger på langsidene på den nye modellen heller, ser det ut til. Kanskje ikke så nødvendig når det er 2 stenger?
 3. sofasliter

  Soto’s gassbrenner -alle typene i en film

  @Memento mori youtube kan oversette automagisk for deg. Trykk på tannhjulet og velg ønsket språk, og len deg tilbake for en morsom opplevelse...
 4. sofasliter

  Hva har du kjøpt nå!

  I dag fikk jeg endelig anorakken som jeg bestilte i november. Det ble lenge å vente, men den står absolutt til forventingene. Romslig og god, med pels på hetta og mellomlag (frost liner) av polyester. Ser at glidelåsene kom uten hemper, så dette må jeg få på plass, så de kan åpnes med votter på. http://brenig.co.uk/index.php?id_product=30&controller=product&id_lang=1
 5. sofasliter

  Lupine Og Fjellsport. Er jeg maks uheldig?

  Jeg sjekket med min Piko, som er helt ny. Kobling går lett sammen, men er omtrent umulig å få fra hverandre. Med kalde fingr blir det enda verre. Det ser ikke ut til å være lim eller noe form fro vulkanisering mellom plugg og ledningen. Sjekket med en skjøteledning, og den lider av det samme. Det virker som det er et lite lag med silikon på den minste delen av pluggen. Jeg skal forsøke med silikon på alle deler som overlappes av pluggen. Men denne løsningen er ikke bra, jeg ville kontaktet lupine direkte for å høre hva de mener.
 6. sofasliter

  Slutt på parafin!

  Lampeolje vil neppe forsvinne. Det er i bruke mange oljelamper i hytter uten strøm, selv om mange sikkert har gått over til 12v. Sakset fra https://www.primusshop.no/produkt/primus-multifuel-iii-multifuelbrenner/ Diesel kan du bruke, det står ganske så klart. Vil tro at andre brennere som tar lampeolje/parafin fint kan bruke diesel også. Men det lukter ikke spesielt godt av diesel da... Når de også skriver flybrensel, så vil jeg tro det er jetfuel som er tenkt på. Jetfuel er ganske likt parafin/diesel.
 7. sofasliter

  Når brenneren svikter på vintertur

  Jeg har opplevd svikt av brenner en gang, på en Primus Multifuel. Litt for tidlig pumping av drivstoff gjorde at det rant utover. Dette antente og varmen smeltet filteret som sitter satt i overgangen mellom brenneren og slangen. Det brant ogs litt på slangen. Den vevde metallstrømpen rundt slangen trakk til seg parafinen. Heldigvis var dette frokost på siste dagen, og dessuten var vi to på tur, med hver vår primus. Skiftet slangen da den ikke kan inspiseres og bruker nå et filter mindre.
 8. sofasliter

  Sykkeljakke

  Du kan sjekke med disse to: http://sykkelkomponenten.no eller http://bikeshop.no Sykkelkomponenter er en bedrift som gir veldig god service, send gjerne en epost. Bikeshop har veldig stort utvalg. Men bestill kun varer som er på lager (hvis du skal bruke jakken denne vinteren)
 9. En tur med Christian Radich? De har turer der deltagerne er med på de daglige gjøremål om bord. Du kan lese om turene her, https://www.radich.no
 10. sofasliter

  GLUTENFRI mat på tur - til 3 barn - Tips?

  Hva med å steke noe strimlet kjøtt sammen med feks løk, paprika ok/eller andre grønnsaker som barna liker. Serveres i glutenfri tacolefse.
 11. Det holder at du spesifiserer hvilke deler av teltet de skal settes på.
 12. Jeg fikk svar fra Helsport i dag, på å lage ekstra fester for plugger på Ringstind SL 2, de skal ha 50,- pr feste, dette inkluderer plugg. Helt grei pris
 13. Jeg aner ikke hvordan dekningsgraden for din mobilleverandør er på Hardangervidda. Både Telia og Telenor har dekningskart, som du kan sjekke opp mot valgt rute. Ikke stol 100% på dekningskartene, men de vil gi deg en indikasjon på om du kan forvente å ha dekning. Det er lurt å slå av telefon dersom du er uten for dekning, da den vil bruke mye strøm for å søke etter signal og skrur opp sendereffekten når det er svakt signal.
 14. sofasliter

  Tips til kompakt kamera m/høy zoom?

  Utrykte meg kanskje litt upresist her, men det jeg mener at med zoom på 960mm, eller egentlig all zoom over 100-200mm, så skal det svært små bevegelser til for at feks en fugl forsvinner fra skjermen, uten at du nødvendigvis oppdager dette. Dyr har gjerne en tendens til å gå litt ett med bakgrunn. Det er mye enklere å å se hva du tar bilde av med et godt gammeldags okular, enn med en skjerm på baksiden av kamera. I dagslys så stiller dette større krav til skjermen.
 15. sofasliter

  Tips til kompakt kamera m/høy zoom?

  Har du ikke en foto-forretning i nærheten? Kanskje de har et inne som du kan sjekke, evt så kan du sørge for at du handler et sted med returrett... TG-5 har 12MB sensor, så veldig mye er det vel ikke å gå på i etterkant. (Det er også mulig med undervannshus for Canon, men det er nok mest beregnet på dykkere. Dyrt!)
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.