Gå til innhold

sofasliter

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  41
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Nylige profilbesøk

169 profilvisninger
 1. sofasliter

  Solcellepanel

  Effekten på solcellepaneler skal bli bedre ved lavere temperatur. https://www.tu.no/artikler/rapport-den-beste-temperaturen-for-solceller-er-under-fem-minus/223696 Jeg kan ikke helt se for meg at lav temperatur skal ha negativ effekt på elektronikken, heller tvert om. Det blir vel vanskeilegere å være batteri i lave temperaturer. Jeg ville uansett ha foretatt en test, sånn for å være på den sikre siden.
 2. sofasliter

  Turkart på mobiltelefon

  Skiløypene er vel uansett bare et lag, som vises på kartet, over terrengvisningen ? Da kan skiløypene velges bort, når de ikke er aktuelle. OSM har jo overlegent mange flere skiløyper enn kartverket, jeg synes du bør gå for denne varianten.
 3. sofasliter

  Turkart på mobiltelefon

  Hiver meg på her, dette ble veldig bra med å få inn koier. Jeg synes du har fått til et veldig bra produkt her
 4. sofasliter

  Vindskyddkartet i Sverige som GPX fil

  Du kan forsøke å legge kartet til "My Maps" i din google konto. Da får du en ny meny, som vises med 3 prikker over hver andre. Denne menyen gir deg mulighet til å eksporter til en kmz-fil. KMZ skal du kunne importere, evt konvertere til noe annet først- (Ikke 100% sjekket, men jeg tror dette skal fungere)
 5. sofasliter

  Netthandel og personvern

  Du mister muligheten til avbetaling (og faktura tror jeg), når du velger å ikke fylle ut personnr. I Sverige brukes personnr litt mere fritt enn i Norge, ser at en del nettbutikker har dette som obligatorisk for svenske kunder, men ikke norske... Jeg fyller aldri inn personnr når jeg betaler via Klarna.
 6. sofasliter

  Hva har du kjøpt nå!

  Jammen meg ble jeg lokket til å kaste meg på et slikt helsvart supertilbud... Shimano Stradic C14+ 1000. Til 1599,- hos Angler.no, det var ikke helt gærent. Men førprisen på over 3000,-, den tar jeg med en klype salt Jeg pakke den inn og legge under juletreet
 7. Når du ønsker å redusere vekten betraktelig, så bør du vel gå for en i titan 258g, og ikke stål som veier 439g? Ser at det er 30% på Ali Express i dag, men da må du vente litt før du får varene.
 8. sofasliter

  Huggtabell 2018

  Jepp, men koster litt, https://itunes.apple.com/no/app/fishbrain-sportfiske-app/id477967747 (Jeg har ikke prøvd den) 599,- pr år eller 85,- pr måned.
 9. sofasliter

  Hva har du i lommelerka?

  Dramm med Lakris og Chili.
 10. sofasliter

  Salomon Contagrip, like elendig på alle modeller?

  Rusla en liten tur i dag, med Salomon X Ultra LTR GTX BR/BK (de het i hvertfall det i ordrehistorikken hos XXL), måtte sjekke litt på vått fjell, og skoene satt elendig. Sålen er merket med Contagrip.
 11. sofasliter

  Materiale til "pot cosy"

  Hva med å bruke varmefolie, koster 39,90,- fra Clas Ohlson, limt på billig tynt liggeunderlag fra Jysk ( 6mm tykt til 40,-). Så slipper du å vente ukesvis på forsendelsen fra Kina... /Jan
 12. sofasliter

  Beste kameraet for friluftsliv?

  Jeg bruker en Olympus TG-5, på tur i kajakk, og når jeg skal spare vekt i sekken. Bildene tar jeg stort i raw-format og behandler de i ettertid. Dette gir bra spillerom mtp farger, kontrast og lys. Dersom jeg skal på tur og fotografering er formålet, så tar jeg heller med speilrefleks (Nikon D800). Speilrefleksen gir meg bedre batteritid og er alltid "på" og klart til å fotografere.
 13. sofasliter

  Hva har du kjøpt nå!

  Det ble en Benchmade 162 bushcrafter på meg. Kjøpt hos XXL, med prismatch fra knivspesialisten Da ble det en hyggeligere pris. https://xxl.no/benchmade-benchmade-162-bushcrafter/p/1123911_1_style
 14. sofasliter

  Helgetur med kajakk

  Hvordan pakker du i kajakken? Når du skal bære, så må gjerne kajakken tømmes for ting og tang, og da kan det være mest hensiktsmessig å ha med ryggsekk. Dette går greit i kano, men ikke nødvendigvis like enkelt i kajakk.
 15. sofasliter

  Hva gjør dere med tomme gassbokser?

  Gassbokser leveres som farlig avfall! Kilde: https://www.sirkula.no/sortering/slik-sorterer-du-glass-og-metall/ søk på "gass" søkefeltet
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.