Gå til innhold

sofasliter

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  119
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, fottur, terrengsykkel, fotografering
 • Sted
  Hamar

Nylige profilbesøk

509 profilvisninger
 1. Jeg har 3, etter å ha kvittet meg med en ca 40 år gammel Caravan Skvader - dunpose. Helsport Alta (syntetisk) RAB Neutrino Endurance 400 (dun), bare brukt en ned til 4-5 grader, men da er den veldig varm. Helsport Rago Extreme (kjøpt på 25% rabatt i høst og ikke brukt enda)
 2. Dersom lengden er 30cm og diameter på 20 cm, så gir dette pakkevolum på ca 10L. Da kan du velge L eller M ut fra egen preferanser. Begg vil komprimere nok for å kappe effektivt.
 3. På siden det linkes til, så står det ikke noe om at kartene forsvinner.
 4. Dette stemmer vel ikke, det er intern lagring, som holder på informasjon med eller uten strøm på batteri. Programvaren til GPS'n ligger på samme internminne som kartene, så dersom dette skulle tømmes når batteriet er flatt, så ville det ikke nyttet å ha kart på en micro-SD... Dette kan du enkelt verifisere ved å ta ut batteri fra GPS'n din. /Jan
 5. Staples fører små ziplock lynlåsposer i mange ulike størrelser. https://www.staples.no/search?x=0&y=0&keywords=lynlåspose Jeg aner ikke om de er egnet til mat, men suverene til å samle på småting.
 6. Har du ikke en sportsbutikk i nærheten? Sjekk om de har inne eller kan bestille til deg.
 7. Jeg stapper bare teltet ned i trekke, uten å binde opp bardunert. Ringstind SL, ingen knuter.
 8. 6,8 kilo er jo ganske mye. Tenker du å bruke hov, eller løfte fisken rett opp av vannet? Jeg hadde ikke hatt behov for mer enn 6,8 kg og 0,12. Det er vel ikke så store skolekapasiteten på en 1000 snelle heller.
 9. Worn er de "tingene" som er merket som på kroppen, vises som en blå genser i listen, se avsnittet Bekledning. "base weight" er total - Worn - Consumable
 10. Det er vel ikke så vanlig å koke inn voks lenger, nå har det kommet flere produkter på markedet. Du kan lese noen tester her https://biketestreviews.com/new-breed-chain-lubes-now-available/ Alle disse egner seg for både våte og tørre forhold. Selv bruker jeg Rock 'n' Roll, men går over til Smoove når RnR er brukt opp.
 11. Jeg har endret fra 2x10, til 1x11 med narrow-wide (oval black), 32 (eller 30) tenner, på min fulldemper. XT Bakgir med clutch, og jeg har ikke kjedefører. Når eg byttet så, satte jeg samtidig på ny krank, som har korrekt kjedelinje for 1x11. Jeg ville forsøkt uten kjedefører først, du kan jo alltids sette den på i etterkant.
 12. Ikke kjøpt akkurat i dag, men denne tørkesnoren var utrolig praktisk å ha med på tur
 13. To-faktor autentisering vil si at du i tillegg til brukernavn/passord også må bruke en metode til for å verifisere at det virkelig er deg, feks godkjenne på telefon, når du logger inn fra en ny PC. Du bør absolutt sette opp to-faktor autentisering. Veiledning og litt mer info om to-faktor finner du her, https://www.google.com/landing/2step/?hl=no
 14. Jeg fikk lyst til å forsøke meg på å lage Ramen på tur. Ramen er en smakfull suppe, laget på buljong av kylling. Gjerne med hardkokt egg, marinert i Soya Olje. Dette er en forenkling, og forberedelsene gjøres hjemme. Oppskriften passer til to personer. Ca 250g råkost. Gulrot, kål, purre etc. (Råkostmiks fra feks Kiwi går helt fint). 2 stk vårløk. 2 pakker nudler med kyllingsmak. ca 0,5 dl Soyasaus. 1 toppet ts reven ingefær. 2-3 terninger med kyllingbuljong. 2 stk egg Grønnsakene finsnittes og tørkes. Jeg tørket i stekeovn på ca 40 grader over natten. Soyasaus og ingefær blandes i en egnet beholder. På tur: Hardkok eggene, og legg de til side. Kok opp 1 l vann, med de tørkede grønnsakene. Grønnsakene skal nå få tilbake mye av konsistensen. Ha i buljongterninger og krydder/buljongblandingen fra nudelpakkene. Legg i nudlene og deretter de skrelte hardkokte eggene. Når nudlene er myke, er suppen klar til å serveres. Nytes varm, gjerne med en iskald ved siden av.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.