Gå til innhold

sofasliter

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  78
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, fottur, terrengsykkel, fotografering
 • Sted
  Hamar

Nylige profilbesøk

370 profilvisninger
 1. Det har du jammen rett i. Beklager dårlig research... Jeg var helt sikker på at de printet turkart til "normale" priser, men disse kartene kan en jo ikke ta med på tur heller... Så da får det være nyttig info at Allkopi er alt for dyrt.
 2. Sjekket du med Allkopi, om de kan lage hele størrelsen for deg? https://shop.allkopi.no/cat/kart/100308 Uansett litt sent nå, men det kan være nyttig info ofr andre.
 3. Skal du bo to personer og en hund i 14 dager, bør du gå for 3P. Ringstind SL 2, med to personer og hund i 14 dager? Det går men det blir nok trangt og krever god orden. Jeg ville heller sett på 3 personers telt for 2+hund. Det ligger noen rimelige 3P SL i Helsport Outlet Så kan du jo spare litt på kjøp nå, og heller kjøpe et mindre og letter telt for soloturer i tillegg, dersom du ikke vil bære 3P telt for disse turene.
 4. Har du sjekket med G-Sport/Intersport? Gregory føres av disse. Jeg har selv Gregory Baltoro 75L, veldig fornøyd med den.
 5. Rimelig, men de inneholder palmefett...
 6. Gratulerer Sett på en fortomsløkke på fluesnøret, om du ikke har gjort det allerede, noe ala dette https://www.stonefly.no/produkt/fortom-og-lokker/fortomstilbehor/fortomslokker-i-bulk-10-stk-20lb Da er det bare å øve. Øver du i vann, så kan du til og med få fisk også 🤔 Lykke til med ny hobby.
 7. Helsport Isfjell 3-camp. Veier 3.6 kg, og brukes på kortere turer med flere i teltet. Helsport Ringstind 2 SL, Siste modell med en inngang. Modifisert av Helsport til å ha pluggfester på 4 langsider. Ringstind bruker jeg når jeg ligger alene i teltet. Da blir gjerne ryggsekken med helt inn. Helsport Patagonia 3-Camp. Nylig innkjøpt på DNB-rabatt hos XXL. Patagonia er ennå ikke brukt, men det er kjøpt med tanke på å startet på Massiv-4 til vinteren. Dette veier nok for mye til at jeg gidder å ha det i sekken, men med pulk så virker det som et solid telt for vinternorge.
 8. Denne da, https://www.fuelofnorway.no ? Varianten med blåbær. Næringsinnhold pr. 100 gram pulver: Energi: 1482 kJ / 357 kcal. Fett: <0,5 g - hvorav mettede fettsyrer: 0 g. Karbohydrater: 82 g - hvorav sukkerarter: 82 g. Kostfiber: <0,5 g. Protein: <0,5 g. Salt: 1,6 g. Natrium 629 mg. Kalium: 749 mg. Kalsium: 300 mg. Magnesium: 141 mg.
 9. Hva med å prøve en sportsdrikk? Du får pulver med ulike smaker, feks sitron, appelsin osv.
 10. Har du aktivert riktig kart på din GPS? (Enkelte Garmin GPS'r kan ha kart i flere lag, og kan også ha ulike grunnkart)
 11. Jeg er helt enig i det du skriver, 90rpm er anbefalt frekvens, er faktisk ganske høy kadens, jeg brukte litt kadensmåloer tidligere, og jeg sammen med de fleste andre tråkker med alt for lav frekvens. Jeg må fokusere på å ha høy frekvens for å oppnå det som er "normalen". I terrenget blir det riktig nok litt annerledes, da liker jeg å ha moment, og kunne tråkke til over hindringer, uten at pedalarmen roterer full runde. Da blir frekvens gjerne ganske lav.
 12. Hva med å fylle igjen kløfta med noe, uten å sprette sømmen? Altså legge noe oppi som fyller opp. Så legger du et nytt stoff utenpå.
 13. Personlig så liker jeg best å ha rent vann i slike poser, uten tilsetninger. Posene er ikke spesielt enkle å rengjøre. Når jeg sykler/padler bruker jeg drikkeposer fra Ergon/Salmon. Posene har åpning i toppen, og dette gir en enklere lukking en Camelbak, og letter tilgang til hele hosen for rengjøring. Disse posene ser ganske like ut, og ser ut til å komme fra samme produsent. Dersom du er plaget med smak, så kan du forsøke å la posen ligge med vann, som du heller ut, er du heldig så avsetter den minder smak etter hvert.
 14. Et søk på Tradex hos Gulesider, https://www.gulesider.no/tradex/bedrifter Fikk fram to bedrifter, sjekk med disse om de har metervare.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.