Gå til innhold

sofasliter

+Støttemedlem
 • Innholdsteller

  107
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, fottur, terrengsykkel, fotografering
 • Sted
  Hamar

Nylige profilbesøk

449 profilvisninger
 1. Har du ikke en sportsbutikk i nærheten? Sjekk om de har inne eller kan bestille til deg.
 2. Jeg stapper bare teltet ned i trekke, uten å binde opp bardunert. Ringstind SL, ingen knuter.
 3. 6,8 kilo er jo ganske mye. Tenker du å bruke hov, eller løfte fisken rett opp av vannet? Jeg hadde ikke hatt behov for mer enn 6,8 kg og 0,12. Det er vel ikke så store skolekapasiteten på en 1000 snelle heller.
 4. Worn er de "tingene" som er merket som på kroppen, vises som en blå genser i listen, se avsnittet Bekledning. "base weight" er total - Worn - Consumable
 5. Det er vel ikke så vanlig å koke inn voks lenger, nå har det kommet flere produkter på markedet. Du kan lese noen tester her https://biketestreviews.com/new-breed-chain-lubes-now-available/ Alle disse egner seg for både våte og tørre forhold. Selv bruker jeg Rock 'n' Roll, men går over til Smoove når RnR er brukt opp.
 6. Jeg har endret fra 2x10, til 1x11 med narrow-wide (oval black), 32 (eller 30) tenner, på min fulldemper. XT Bakgir med clutch, og jeg har ikke kjedefører. Når eg byttet så, satte jeg samtidig på ny krank, som har korrekt kjedelinje for 1x11. Jeg ville forsøkt uten kjedefører først, du kan jo alltids sette den på i etterkant.
 7. Ikke kjøpt akkurat i dag, men denne tørkesnoren var utrolig praktisk å ha med på tur
 8. To-faktor autentisering vil si at du i tillegg til brukernavn/passord også må bruke en metode til for å verifisere at det virkelig er deg, feks godkjenne på telefon, når du logger inn fra en ny PC. Du bør absolutt sette opp to-faktor autentisering. Veiledning og litt mer info om to-faktor finner du her, https://www.google.com/landing/2step/?hl=no
 9. Jeg fikk lyst til å forsøke meg på å lage Ramen på tur. Ramen er en smakfull suppe, laget på buljong av kylling. Gjerne med hardkokt egg, marinert i Soya Olje. Dette er en forenkling, og forberedelsene gjøres hjemme. Oppskriften passer til to personer. Ca 250g råkost. Gulrot, kål, purre etc. (Råkostmiks fra feks Kiwi går helt fint). 2 stk vårløk. 2 pakker nudler med kyllingsmak. ca 0,5 dl Soyasaus. 1 toppet ts reven ingefær. 2-3 terninger med kyllingbuljong. 2 stk egg Grønnsakene finsnittes og tørkes. Jeg tørket i stekeovn på ca 40 grader over natten. Soyasaus og ingefær blandes i en egnet beholder. På tur: Hardkok eggene, og legg de til side. Kok opp 1 l vann, med de tørkede grønnsakene. Grønnsakene skal nå få tilbake mye av konsistensen. Ha i buljongterninger og krydder/buljongblandingen fra nudelpakkene. Legg i nudlene og deretter de skrelte hardkokte eggene. Når nudlene er myke, er suppen klar til å serveres. Nytes varm, gjerne med en iskald ved siden av.
 10. Hva med Alfa Orre A/P/SNGTX? Disse er vedlikeholdsfrie, og har gummi i stedet for lær. https://alfa.no/orre-a-p-s-gtx-m Passer mine føtter bra, og ganske lette.
 11. Dette er en ganske vanlig oppfatning, men ikke helt riktig... Sitat fra https://www.uib.no/gfi/57487/lyn-og-torden Lyn mellom bakken og skyer vil alltid forsøke å finne minste motstands vei. En metallstang vil feks lede strøm mye bedre enn luft. Og dersom korteste vei fra ladet sky til bakken, blir enda kortere med et objekt som er elektrisk ledende, så vil det bli brukt på veg mot bakken.
 12. Jeg vil anta fraktfirma som DHL/UPS osv har bedra logistikk. Jeg bestilte varer fra USA, med USPS som forsendelse, 30/6 (riktig nok en søndag) og forsendelsen ble sporet via Canada, og jeg fikk hentemelding først 26/7. Pakken min hadde vært på farten i litt over 3 uker... Når jeg bruker fraktselskapet, så går forsendelsen mye fortere, og det koster gjerne litt mere.
 13. Kursene er standardiserte, iht Padleforbundets stige for våttkort. Du kan lese litt mer om de ulike kursene og hvem som holder kurs når. https://våttkort.no /Jan
 14. Fint å ha noe luftig på bena, mens fjellstøvlene (Alfa Orre) tørker.
 15. Hoff potetmos med gressløk og melk fåes på Coop Mega, skal kun ha vann... Pakk gjerne om posene, da det går lett hull på dem når de ligger i en stappet sekk...
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.