Gå til innhold
 • Bli medlem

sofasliter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  272
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

sofasliter vant dagen sist 5. april

sofasliter hadde mest likt innhold!

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, fottur, terrengsykkel, fotografering
 • Sted
  Hamar

Nylige profilbesøk

1 174 profilvisninger
 1. Anbefaler Randulf Valle sin "Hvorfor er det så kaldt å være våt". Han skriver bla om konveksjonssperre, det mangler du fullstendig i en luftmadrass som ikke har annet fyll enn luft. Kald og varm luft vil sirkulere og det blir lite isolasjon mot underlaget. Liggeunderlaget bør derfor nærmest kroppen, slik at kroppsvarmen reflekteres tilbake.
 2. Jeg bruker Biltema's Toalettpapir for portable toaletter Stoler på at det brytes ned raskere enn "vanlig" type. Gå for all del til en plass som er litt utenfor tråkket. Ser at på våren, så dukker det opp masse hundebæsj, som er veldig godt bevart i snøen gjennom vinteren.
 3. Du får noen varianter her. [Hidden Content]
 4. Der er jeg helt enig! Men etter å ha byttet Nikn D800 og 24-70/2.8 med en Nikon Z6 og 24-70/4, så er terskelen for å ta med skikkelig kamera mye mindre på tur der fokuset er tren og ikke bilder. Når jeg er ute med kajakken, så er det en Olympus TG-5, som blir med. Men med fullformat som Z6 har, så blir det mye finere bilder, med stor blender, og "blurret" bakgrunn. Til "vanlig" landskap, så fungere mobil (iPhone 11 Max Pro) helt greit.
 5. Det er bare å montere bæremeis på den, så erstatter du ryggsekken med en slik Trenger ikke å pakke den sammen heller...
 6. Sjekket her? [Hidden Content] Norsk firma som satser på ultralett utstyr. Utsyret de lager og selger er utviklet i Norge. Kjekt å bruke norske leverandører så langt det lar seg gjøre, synes jeg.
 7. Legg in søk på finn.no, med varsel til epost ved treff. Jeg kjøpte boken forrige sommer på den måten. Men du må være utrolig rask til å oppsøke selger når du får varsel. Jeg misset første forsøk, men fikk napp neste gang noen skulle selge. Prisen var også hyggelig, viker ikke som at den overprises selv om den er populær. Lykke til
 8. Link til åpen utgave av pluss artikkelen på ukemagasinet [Hidden Content]
 9. Etter at Lars Lenth og Bård Tufte var med i noen fluefiskefilmer for noen år siden, så krydde det av ivrige fluefiskere rundt om. Interessen fikk en oppsving. Jeg tenker det er fint at turlivet vises fram på nye måter, og at det ikke nødvendigvis må være høyt til fjells eller langt fra folk. Hvis dette kan påvirke folk som er avhengige av dag/nattkrem og alskens dilldall til vanlig, til å legge bort en del slike nykker og heller komme seg på tur ut i sunn frisk luft og natur så tenker jeg dette er bra. Selv synes jeg det er fascinerende hvordan enkelte tilpasser seg og lærer nye ting
 10. Og terper en i vann/elv så kan en råke til å få fisk også, det er bonus
 11. Jeg ville ha tatt saken opp med Hilleberg, ikke nødvendigvis som en reklamasjon. Forklart situasjonen med vind, slik du opplevde den. Og jeg ville ha vurdert å bruke doble stenger. Kanskje du får en hyggelig pris direkte fra Hilleberg, (på dobbelt stangsett) ?
 12. Jeg har samme hurtigfeste fra Peak Design, fungerer veldig bra, tar mye fler bilder nå. Hurtigplaten fungerer Arca Swiss kamerastativ. Bra tips om regntrekket fra Think Thank - snutebagen. Jeg har samme, og den skal få tillit.
 13. Jeg bruker kart fra Kartmannen, på min Garmin GPS
 14. Min erfaring er at Exped underlag (Downmat 7), oppleves glattere dersom jeg pumper for mye luft i det. Er det helning der jeg ligger, så "jobber" jeg meg ofte i den retningen i løpet av natten. Mulig jeg ligger mer urolig enn de fleste, men med mindre luft i underlaget, så ligger jeg mer stabilt uten å ake rundt.
 15. Noen av de Antibac-greien er en ganske seig væske, nesten som gel. Tenkte den kunne være fin å bruke pga konsistensen, blir mindre søl av det. I en kvistbrenner så kan selvsagt tennbriketter brukes, jeg bruker tennposer, de med noe hvitt stoff inni. Og så deles det ut over en lav sko, lett å få tak i, nå om dagen. Men for all del, det finnes andre brennbare materialer å bruke.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.