Gå til innhold
 • Bli medlem

sofasliter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  290
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

sofasliter vant dagen sist 5. april 2020

sofasliter hadde mest likt innhold!

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, fottur, terrengsykkel, fotografering
 • Sted
  Hamar

Nylige profilbesøk

1 305 profilvisninger
 1. Den som dreide "skruen" din hadde nok litt dårlig tid. Min er helt uten tapp, kun et lite punkt i senter av skruehodet. Bare å fjerne.
 2. Alternativt kan du se etter skiposer. Den siste jeg kjøpte kostet 129,- på XXL eller kanskje det ligger en og venter på gjenbruk og nytt liv som teltpose.
 3. Handlet varmejern, fra Aliexpress, og Telkwa packraftkit til å smelte sammen med dette jernet. Packraft ble handlet fra [Hidden Content]. Ankomst 29/4, i følge handlekurven ved utsjekk. Dette blir min første packraft, så det gledes, men litt lenge å vente. Får håpe den ankommer før estimatet.
 4. Dersom sko og bukse holder vannet ute, så kan du forsøke å tette med tape. Det funker sånn passe bra, men det er mulig å få det helt tett, og til en så kort passering bør det kunne holde slik at du ikke blir veldig våt.
 5. Når skaren bærer en voksen mann til St. Hans, blir det sen vår...
 6. Her synes jeg du tar feil mann... Det er vel ikke MMM som klipper og setter sammen programmene som vises på NRK?
 7. Når jeg handler fra "asiatiske butikker", så blir det AliExpress.com, de legger på norsk MVA også, så du slipper unødige gebyrer. Når noe blir feil, ikke levert, er det bare å klage, ting blir ordnet, det er min erfaring. Jeg har handlet kjeler og bestikk (i titan), fra bla Toaks, på Aliexpress.com
 8. Det er en skøytesko du har funnet fram til der. "rc team skate". Skøytesko er stivere enn klassisk sko. Men jeg synes ikke skøytesko er særlig gode å gå diagonalgang med. De flekser gjerne litt mindre bakover, det gjør at de ikke er så lett å strekke foten framover.
 9. Feks på Magasinet. [Hidden Content]
 10. Veldig fint område synes jeg. Vi gikk inn fra Liumseeter i fjor, Meen vi hadde en kort tur. Jeg tenker å bruke litt lenger tid denne sommeren. Dersom du skal tidlig i sesongen, så sjekk at veger er åpnet, for ferdsel.
 11. Klinket til med en Hell Nying Hadde en slik i ungdommen, men den har forsvunnet for en del år siden. Mye penere skaft har det blitt med litt spill i. (Ikke så mye som i reklamebildene, men pent )
 12. Det kjelesettet fungerer nok helt utmerket. Håndtakene er av metall, uten plastisolasjon. Det er like greit, det kan fort bli litt flammer utover sidene, som kan smelte plastisoleringen. (uten at jeg kjenner "din" kvistbrenner).
 13. Ikea har også poser med glidlås (på godt og vondt i snøen). Jeg ville nok satt inn glidelåsen med silikonfett eller noe. Samme størrelse som vist på bildet, men litt tettere ift snø dersom du har åpen pulk [Hidden Content]
 14. Jeg har denne, Mammut Alugator. Den er ikke særlig mye brukt, så jeg kan ikke si noe om holdbarheten. Men bladet kan vinkles for å lage en "krafse". Den fantes med både T. og D-håndtak. Jeg har den med D-håndatk, da jeg synes det fungerer best med votter. Det er også huller i bladet, for å kunne lage en provisorisk slede ved hjelp av remmer og ski (sikkert mest en salgs-gimmick)
 15. Bra råd. Jeg kjenner ikke så mye til Android telefoner, men iPhone bruker mindre strøm når ekstern spenning er frakoblet. Litt avhengig avb oppsett, så vil fort telefonen stå og laste ned epost, når den er tilkoblet spennning, men la være når den er frakoblet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.