Jump to content

sofasliter

Aktiv medlem
 • Posts

  422
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

sofasliter last won the day on April 5 2020

sofasliter had the most liked content!

About sofasliter

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, fottur, terrengsykkel, fotografering
 • Location
  Hamar

Recent Profile Visitors

1,880 profile views

sofasliter's Achievements

 1. En packraft, eller en hvilken som helst annen farkost på overflaten vil kaste en skygge mot bunnen, og synes godt som silhuett mot himmelen. Uansett hvilken farge den har. Den er og blir ett fremmedelement. Jeg tror ikke jeg ville vært bekymret for for fargen på packraften, den har neppe mye å si for mengden fisk du får.
 2. Har ikke de fleste packrafter sort bunnduk?
 3. Men hvis du setter inn en forstøtte, så kan du både. strekke bena og spenne i mot når du har behov. Jeg har ingen erfaring med produktet, men det kan være noe å vurdere. Ta gjerne en prat med Packraftnorge, de har mye kompetanse.
 4. Jeg har Flextailgear MAX Pump 202 EPS, pumper opp packraft flere ganger på en ladning og lades med USB-C. Det følger med diverse adaptere tl munnstykket. Tips. Den kan støye noe infernalsk, men ved å sette på den medfølgende gummimunnstykket så blir lydnivået greit.
 5. Efarte det for ett par år siden... Junior handlet joggesko på nett, etter en stund kode det en pakke i posten, fra Kina (nettbutikken var nederlandsk). i pakken lå det ett par elendige Ray-Ban kopier. Dialog med nettbutikken førte ikke fra til noe som helst erstatning. Via banken, så lveverte vi klage til Masterard. Som dokumentasjon la vi fram mailslynge (de svarte faktisk på mail), og fikk hele beløpet refundert i løpet av en uke.
 6. Det er visst "noen" som har prøvd butikken. [Hidden Content] Bare en review, men den lover ikke godt.
 7. Gikk fra Østerbø till Vassbygdi i fjor. Vi kjørte. ned bilen dagen i forveien, og busset tilbake. Veldig fint å slippe å stresse med busstider. Ett tips er å ta med badetøy, det er noen badeplasser som kan være verdt ett besøk.
 8. Min Helsport Bitihorn Superlight, fra 2-3 år tilbake kom i en tradisjonell pakkpose, helt grei. Den på bildet ser mer ut som en toalettmappe...
 9. Med så mye suikkerhet rundt materiale (og de kan ikke jeg svare på ...), Så ville jeg ha enten laget festepunktene selv av TPU materiale og limt de på packraften, med lim for TPU. Eller bare kjøpt ferdige fester og limt fast disse. Aquasure er brukbart lim. Jeg bruker et slikt jern, som vises her... [Hidden Content] Jernet handlet jeg på Ali Express, men kan sikkert skaffes i Norge, men du må jo også få tak i TPU-materiale...
 10. Det går helt greit å sveise, du må ha ett jern som gir 200 grader. Og det blir mye rimeligere. Du trenger TPU materiale, dersom du skal sveise. Det kan uansett være greit å sveise sammen delene til feste, og så heller lime de fast på packraften om du er redd for å skade overfleten på packraften. Alternativt kan du handle lim og ferdige fester som skal limes på. Dette får du hos feks [Hidden Content] (forsøkte å sveise kjøpte fester, men de smeltet bare...) Selv har jeg laget en packraft fra DIYpackraft og festepunktene lager jeg selv. Feste til finne kjøpte jeg fra West System.
 11. Er det ikke motsatt med mose da? Den vokser på nordsiden av trærne, på nordsiden er det mindre varme slik at mosen ikke tørker ut.
 12. Fram til 9/5, har Fjellsport 25% på utstyr, med rabattkoden MAI22 Dom vanlig noen unntak, men det står greit omtalt på hjmmesiden.
 13. Har du tørrmat, ala Real eller lignende? Den kan du i så fall pakke løst i sekken. Utrolig mange slike poser som presser seg mellom hulrommen du nevner. Ellers vil jo mindre pakkposer pakke tettere i sekken. 95L burde holde på en slik tur. Men du skriver at posene skaper hulrom på toppen, har du fåt ut all luften av de? Posene skal ikke ha en luftlomme på toppen når de er ferdig lukket og tette. For å lukke posen. Dra toppen ned langs sekken når du skal rulle den sammen og start rullingen uten å slippe luft inn i posen.
 14. Tja... I utgangspunktet er kajakker med ror retningsstabile, og vil helst gå rett fram. Roret brukes til å skifte retning. Skeg brukes for å få kajakker til å gå rett fram som ellers gjerne svinger litt med åretakene, svinge gjør du ved å kante kajakken. Disse kajakkene har gjerne mer markerte knekkspant en kajakker med ror. Noen kajakker kommer også med både seg og ror. En skeg krever gjerne litt plass i lasterommet bakerst, og kan være i veien vedd pakking. Du må nesten erfare litt selv hva du foretrekker. Anbefaler å prøve litt selv. Plastkajakker er robuste og tåler røff behandling mot svaberg og grus, men de er tyngre enn glassfiber.
×
×
 • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy