Gå til innhold
 • Bli medlem

sofasliter

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  302
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

sofasliter vant dagen sist 5. april 2020

sofasliter hadde mest likt innhold!

Om sofasliter

 • Bursdag 10. mai 1965

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Interests
  Kajakk, fottur, terrengsykkel, fotografering
 • Sted
  Hamar

Nylige profilbesøk

1 408 profilvisninger
 1. Jeg tørket egg til eggepulver og lagde omelett, den ble veldig god. Fulgte dine instruksjoner 👍 ( Min blanding ble ikke så gammel )
 2. Du kan sjekke ut Fjorda, det ser ut som det er noe is fortsatt, men det er veldig grunt der så det tiner fort. [Hidden Content] [Hidden Content]
 3. Fiske/fjelltur, destinasjon er ikke spikret enda. Men jeg vurderer Langsua, Jotunheimen, men det her ikke avgrenset. Det kan jo bli en solotur til Femund også... En tur til Femundsmarka, med kone og vennepar. Jeg skal padle packraft ned Karasjohka i august, det gleder jeg meg veldig til, og blir nok fort sommerens høydepunkt.
 4. Jeg ville ha sjekket med , [Hidden Content] Det er tidligere ansatte ved Helsport, som har startet med å reparere turutstyr, de kan nok ordne dette for deg, om det er mulig. (Søk litt på siden her, så finner du mer info om de)
 5. Det stemmer det. Telefonen bruker mer strøm, når tilkoblet strøm. Laster gjerne ned oppdateringer til apper (og telefon). Mye kan begrenses i innstillinger, men så vil du kanskje ha disse egenskapene når den er tilkoblet strøm hjemme. Det beste er nok å koble den fra så snart telefonen er fulladet.
 6. Jeg brukte Aquasure, fra McNett. Innkjøpt hos XXL, jeg finner det ikke i dagens sortiment på nettsiden, men det var denne tuben jeg brukte. [Hidden Content] Påførte på undersiden av sømmene. Ble ikke veldig pent, men tett.
 7. Jeg kjenner ikke packraften eller spruttrekket på den. På mitt spruttrekk til kajakk, så er det flere sømmer. Sømmene var ikke skikkelig tettet, så jeg gikk over med aquaseal fra undersiden. Det gjorde underverker. Nå kommer det mye mindre vann inn ved padling.
 8. Det ramlet inn en "spork", fra Boundless Voyage i postkassen. Den har jeg ikke kjøpt. Muligens en påskjønnelse for at jeg la igjen noen $ hos de for noe som ikke egner seg i denne tråden...
 9. 40 år gammelt liggeunderlag, aner ikke merke men grønt på ene siden hvit på andre. Vaffelmønster på begge sider. En del av vaflene ble glattet ut etter nærkontakt med bål. Nå er det delt opp til passelige biter for sitteunderlag.
 10. Jeg har disse, lette og gode å gå i. MEN de har dårlig grep på på vet stein/svaberg.
 11. Har du sjekket om det finnes USB-lader som ska lade kamerabatteriet ditt? Det er nok enklere å finne, og da har du godt utvalg i solcellepaneler også. Eller, bytte til Nikon Z - serien, der kan du lade batteriet i kamera, med USB-C🤔
 12. Veide min, den klokket inn på 750g, og tar ski på 215. Kan helt sikkert kortes ned, og lage en åpning i enden, med feks borrelås. Glidelåsen kan erstattes med en søm og da sparer du ytterligere vekt.
 13. Den som dreide "skruen" din hadde nok litt dårlig tid. Min er helt uten tapp, kun et lite punkt i senter av skruehodet. Bare å fjerne.
 14. Alternativt kan du se etter skiposer. Den siste jeg kjøpte kostet 129,- på XXL eller kanskje det ligger en og venter på gjenbruk og nytt liv som teltpose.
 15. Handlet varmejern, fra Aliexpress, og Telkwa packraftkit til å smelte sammen med dette jernet. Packraft ble handlet fra [Hidden Content]. Ankomst 29/4, i følge handlekurven ved utsjekk. Dette blir min første packraft, så det gledes, men litt lenge å vente. Får håpe den ankommer før estimatet.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.