Gå til innhold
 • Bli medlem

bernt

Blogger
 • Innholdsteller

  596
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  4

bernt vant dagen sist 19. august

bernt hadde mest likt innhold!

Om bernt

Profile Information

 • Gender
  Not Telling

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Her i huset el-sykles det for tiden: [Hidden Content]
 2. Jada. Jeg bruker den til mye: Søvn-tracking, tracking av turer, navigering, treningsprogram (garmin coach) finne ut når de er solopp-/nedgang, finne ut når det er flo og fjære, ser medlinger som kommer på mobilen, timer når jeg koker egg eller baker brød, stoppeklokke (en sjelden gang i blant).
 3. Det er avsindig mye TV jeg ikke gidder å se (faktisk det aller meste), men jeg skriver da for f.. ikke kronikker om det!
 4. Mellom Nesoddtangen og Snarøya er den smalere.
 5. Eksempel på farled i trangt farvann
 6. Men i sørenden av Karmøysundet finner du den
 7. Sjøkart er forklart her: [Hidden Content] Skal en bruke Sjøkart kan det være smart lese en god del av det som står der. Stort sett er ikke skipsleia inntegnet i Norge fordi trafikken er for liten (Den er inntegnet i f.eks. ytre Oslofjord). I trange farvann er farleder ofte inntegnet (tynn svart strek. F.eks. ved Husvær på Helgeland). Jeg har aldri sett noen skipslei inntegnet i Sognefjorden på offisielle norske sjøkart, så hvis det er "for dårlig" bør kanskje noen ta seg en prat med Kystverket og fortelle de at de bør definere en skipslei i Sognefjorden
 8. [Hidden Content] Drar aldri på tur uten (Det er også plass til en liten flaske antibac)
 9. bernt

  Brødsmuleruting

  Å følge et spor som du har gått (backtracking).
 10. bernt

  Brødsmuleruting

  Kom over ordet "brødsmuleruting" i omtale av diverse gps-klokker etc. Dvs. googler jeg, er ordet brukt av én journalist på ett nettsted i kun to artikler. Og ut fra sammenhengen i artiklene skjønte jeg hva som var "brødsmuleruting". Nysgjerrig som jeg er, måtte jeg sjekke opp opprinnelsen og fant dette: [Hidden Content] Men: jeg ble sittende å fundere på hva som er et godt norsk ord. Noen som har noen forslag?
 11. Og nå en sykkeltur: [Hidden Content]
 12. inReach SOS and messaging remained fully functional and were not impacted by the outage. This includes the MapShare website and email reply page. The status for inReach can be found here.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.