Gå til innhold

bernt

Blogger
 • Innholdsteller

  465
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om bernt

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. bernt

  Gode, vanntette fjellvotter

  Sverger til ullvotter og vannavstøtende, vinntette overtrekksvotter når det trengs.
 2. I helgen var jeg en tur innom Burmaklippen i Trondheim. Har ikke vært her siden 2007. Den gangen var det et sted "ingen" (dvs. bare spesielt interesserte) visste om. I dag vet "alle" om det takket være internett og sosiale media. Slitasjen på stedet er påtakelig. Dilemmaet er følgende: jeg ønsker at alle skal ha muligheten til å oppleve naturen og slike steder. Jeg ønsker også at de skal bevares som de er (eller var i dette tilfellet). Hva i alle verden er det som er løsningen på dette? (Et alternativ er tilrettelegging for å kontrollere og begrense, slik Mavik kommune planlegger ved Storfossen, uten at jeg begeistres av det alternativet) 2018: 2007:
 3. bernt

  DNT

  Så du mener Sulitjelma og Omegn Turistforening ikke "oser" av "lavterskel, folkelig tilbud til alle" i motsetning til f.eks. Bergen og Hordaland Turlag?
 4. bernt

  DNT

  Selvfølgelig har de et slikt ansvar på lik linje med alle andre organisasjoner og enkeltindivider for den saks skyld, men de representerer kun sine medlemmer.
 5. bernt

  DNT

  Ser du på denne listen, ser du at du ikke kan konkludere serlig mye om aktiviteten utifra om det heter "turlag" eller "turistforening": https://www.dnt.no/foreninger/
 6. bernt

  DNT

  DNT kan vel bare representere sine medlemmer slik jeg ser det. De av medlemmene som ikke er enig i det som DNT som forening gjør, må bruke stemmeretten (evt melde seg ut i protest, men da får de enda mindre innflytelse). Slik er det i alle organisasjoner.
 7. bernt

  DNT

  Min lokalforening heter "Trondhjems Turistforening".........
 8. bernt

  DNT

  Enkelt. DNT er en medlemsforening og er til for medlemmene. Generøst nok har de et tilbud til ikke-medlemmer også, noe som egentlig ikke er en selvfølge.
 9. bernt

  DNT

  For meg som allergiker ble det aktuelt å bruke DNT igjen da de fikk kontroll hvor hundene kan oppholde seg....
 10. bernt

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  Homlastien og fossene https://berntsturer.wordpress.com/2018/09/16/homlastien-og-fossene/
 11. bernt

  Post bilder av ditt fottøy (i bruk)

  Hoka One One - Tor Ultra HI WP
 12. bernt

  Jakt uten kort

  Bare hvis det er "Crime Involving Moral Turpitude", så kan du jo lese https://www.uscis.gov/policymanual/HTML/PolicyManual-Volume12-PartF-Chapter5.html og prøve å finne ut tjuvjakt innebærer moralsk fordervelse sett med amerikanske øyne.....
 13. bernt

  Hva har du kjøpt nå!

  .... Siden sist Arc'teryx Gamma Rock Pants Optimus Elektra FE Hooka One One Tor Ultra Hi WP
 14. bernt

  "Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

  4-dagers fra Oppdal til Hjerkinn Se https://berntsturer.wordpress.com/2018/08/29/oppdal-hjerkinn-pilegrimsvandring-xiii/
×

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.