Gå til innhold

Leif88

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  104
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Leif88 vant dagen sist Oktober 30 2018

Leif88 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Leif88

 • Rang
  Blaut romsdaling
 • Bursdag 08. mai 1988

Nylige profilbesøk

1 085 profilvisninger
 1. etter en liten diskusjon på facebook, så kom jeg frem til at jeg kunne spørre her er personlig veldig glad i hermetikk som Snurring og Turist-proviant ( som forsvant fra markedet) noen som har gode forslag på svenske varianter? evt andre land?
 2. eple faller ikke langt ifra stammen da skjønner jeg ❤️
 3. det er ikke helt sånn det fungerer.. om du selger en sko til 499 så taper du mindre penger på den enn om du destruerer den. å selge varer med tap er helt vanlig i detalijhandel, du trekker folk til butikken, de kjøper kanskje mer. de kjøper kanskje de strategisk plaserte varene mine i kassa området til en liten sum, som jeg har veldig stor margin på. ting folk ikke tenker over er at butikker også tjener penger på lojalitetsbonuser. om de handler masse vare fra da" f.eks Asics " så får de "bonuser" ifra leverandør. man kutter priser på ting for og få meg og deg inn døra. for når du har vært der og handlet billig en gang, så er treskelen for og dra inn dit og handle neste gang du trenger noe neste gang mindre. men for all del! sportsbutikker har veldig gode marginer på klær og utstyr kontra mange andre butikkbransjer
 4. tror ikke du bommer på noen av de egentlig, har selv Trangia sett og veldig fornøyd med det. vet om mange som har hatt sine i veldig mange år, veldig enkelt og skaffe nytt, bytte ut eventuelle gryter om man vil det. men det samme kan sikkert gjøres på primus sitt
 5. friluftsliv er veldig inn, og personlig så håper jeg det går av mote. for forbruket og utstyrs jaget er blitt større enn opplevelser og helsegevinst etter min mening. satt og svirra på litt forskjellige instagrammer og var innpå noen av de veldig populære instagrammene, og kunne ikke unngå og legge merke til at de fleste hadde fryktelig lite bilder av opplevelser og natur, men veldig mye av dem selv og klær.. oppdaget også for en stund siden, noe som gjorde meg fysisk kvalm.. det var en annonse for en abonnement tjeneste der du vær måned, fikk det nyeste og kuleste i tur utstyr som man kunne teste.. altså.. en pakke med ting vær eneste måned... jeg skal ikke linke til det eller nevne navn, for jeg håper inderlig at oppegående mennesker med kjærlighet til naturen og friluftslivet er like forferdet som jeg er av det... sitter også veldig ofte og tenker på hva "gamlekara" tenker om friluftslivet vårt.. de som greide seg med en sekk, sovepose, telt og ei fiskestang..
 6. Leif88

  Rimelige telt

  uten at jeg har testa bergans, så fikk jeg råd om og gå for helsport fremfor Bergans sine, fordi innerteltet henger mer ifra ytterduken enn det gjorde hos bergans. så det var mye mindre kondens. sjekk også helsport outlet. der kan du få rimeligere telt
 7. mange av oss er i din posisjon der vi har oppdaget villmarka og fått denne drømmen, det største feilen jeg tror vi gjør vi som kommer " sent inn i villmarkslivet" er at vi setter oss ned og ser på alt mulig vi tror vi trenger. hva du trenger på dine turer er det ingen her inne som kan si. har du telt, sove pose, mat og sko så har du det du trenger til tur, du kan fint pakke matpakke for 2 dagers tur og ikke trenge og ha med deg kokeutstyr. jeg har masse rart jeg kjøpte når jeg starta som ble med første turene fordi jeg og andre trodde jeg måtte ha det, men som jeg har funnet ut jeg ikke trenger, verken på helgetur eller ukesturer. men hva jeg trenger, trenger ikke du du finner ut av erfaring, du gikk på tur med tynne bomullsokker og du lærte at det ikke var lurt. halve morroa med turlivet er og bli erfaren, og det er ingen andre enn deg som kan gjøre deg erfaren. som min gammle sjef sa når jeg var rørleggerlærling, hør på gamlekara og lær det beste har og lære og drit i resten av det kos deg på tur!
 8. er som Friluftsnoob sier, passer ikke sekken ryggen din, så hjelper funksjonene veldig lite, jeg prøvde en del sekker før jeg kom frem til min Lundhags 90l som satt som støpt til meg. men igjen ikke trenger og passe ryggen din i det hele tatt.
 9. XXL selger ut ofte høst varene sine nå på våren, også kommer de som oftest inn igjen på sensommeren til sesongen
 10. men er det med robust en Exped sine? en ultralett versjon vil aldri være veldig robust, uansett om det er sekk, telt eller underlag. så og sammenligne en UL versjon med en "normalvesjon" av et annet merke blir litt feil. men var sikkert ikke det som var intensjonen. liten vekt og størrelse samtidig som du skal ha varmt er sikkert mulig og få tak i, men sammtidig prøve og finne noe "billig" blir vanskelig, for du beskriver i bunn og grunn et perfekt underlag, og det må du betale for. når det kommer til blåse opp, så har exped poser til sine ( mulig andre merker også har det) som gjør det veldig lett og blåse opp.
 11. finnes det ikke sånne grupper på facebook der folk betaler en liten sum for og ta med en vare for folk som skal forbi? kanskje sjekke oppe sånne grupper, kanskje noen er villig til og ta med seg " spesiallast "
 12. får man søkt visum og på noen måte kunne vandre over grensen ifra Norge til Russland?
 13. tålte det godt, du kan alltids sende melding til xxl på facebook, da får du nok svar på hvor mye vekt denne skal tåle, fordelen med er også det at den har myggnetting og det følger med tarp. myggnetting er ganske viktig. men det kan være du får til de andre også du får byttet om du ikke er fornøyd, selv om den er brukt
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.