Gå til innhold

Leif88

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  91
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 • Dager vunnet

  1

Leif88 vant dagen sist Oktober 30 2018

Leif88 hadde mest likt innhold!

1 følger

Om Leif88

 • Rang
  Blaut romsdaling
 • Bursdag 08. mai 1988

Nylige profilbesøk

995 profilvisninger
 1. men er det med robust en Exped sine? en ultralett versjon vil aldri være veldig robust, uansett om det er sekk, telt eller underlag. så og sammenligne en UL versjon med en "normalvesjon" av et annet merke blir litt feil. men var sikkert ikke det som var intensjonen. liten vekt og størrelse samtidig som du skal ha varmt er sikkert mulig og få tak i, men sammtidig prøve og finne noe "billig" blir vanskelig, for du beskriver i bunn og grunn et perfekt underlag, og det må du betale for. når det kommer til blåse opp, så har exped poser til sine ( mulig andre merker også har det) som gjør det veldig lett og blåse opp.
 2. finnes det ikke sånne grupper på facebook der folk betaler en liten sum for og ta med en vare for folk som skal forbi? kanskje sjekke oppe sånne grupper, kanskje noen er villig til og ta med seg " spesiallast "
 3. får man søkt visum og på noen måte kunne vandre over grensen ifra Norge til Russland?
 4. tålte det godt, du kan alltids sende melding til xxl på facebook, da får du nok svar på hvor mye vekt denne skal tåle, fordelen med er også det at den har myggnetting og det følger med tarp. myggnetting er ganske viktig. men det kan være du får til de andre også du får byttet om du ikke er fornøyd, selv om den er brukt
 5. en sånn virker helt ypperlig ut. trenger ikke gps og alt mulig annet som er på sportsklokkene, da batterilevetid er minimal på sånne. og hva som er på mote og kult og ha kunne jeg ikke brydd meg mindre med
 6. hei Stian! flott og høre at du har fått deg en ny hobby som er friluftsliv! når det kommer til hengekøye kan det være litt forskjellig og tenke på, f.eks om du liker og ligge på siden så kan det være litt ekkelt og gjøre i en tradisjonell "banan" hengekøye. har selv den Mackenzie hengekøya fra xxl med tarp, og den fungerte fint når jeg var på 100kg, og jeg ligger ikke nødvendigvis rolig nå vet jeg ikke hvilken køye du så på som hadde 150kg's grense, men tviler på at den detter ned om du har 152kg i den en annen fin ting med f.eks ( og andre) er 100dagers åpent kjøp. du kan jo kjøpe en, teste den ut og finne ut om den duger:) må igjen gratulerer med ny og sunn hobby håper du blir like gærn som resten av oss og velkommen til fjellforum. ps: er veldig mange her inne som har stor peiling på hengekøyer, så du får nok masse gode svar
 7. koster ikke noe og spørre
 8. hvordan er det og finne "enkle" klokker med høydemåler? ikke lyst på den store tv'n på hånda man får av garmin og polar klokkene, med alt mulig fixfax jeg ikke trenger, helst slippe og aktivere gps sporing for og få høyde.
 9. blir spennende og følge fjellsti lasted ned lite nå til IOS, håper at den andre også kommer til IOS ettervært
 10. kan legge ved svar jeg fikk fra Crispi når jeg spurte om Besseggen skoa jeg kjøpte. Leif - Kjøpte nevnte Besseggen skoa på xxl. Bør de smøres eller impregneres før bruk? Crispi - Hei! Støvlene er impregnert fra fabrikk, men med frakttid etc. kan det være en liten stund siden. Dersom du ønsker kan du bruke en enkel sprayimpregnering. Dette er ikke en nødvendighet før førstegangs bruk, men en mulighet dersom du ønsker. Leif - Hvor ofte bør man impregnere skoene igjen etter bruk? Crispi - Hei, igjen Du impregnerer støvlene dine etter behov. Siden du har lærstøvler kan du tenke på læret som om det var huden din: du kan se/føle når det blir tørt. Læret mister glansen, og da er det på tide å smøre det med skokrem for å tilføre fuktighet. Det er viktig å tilføre skokrem når støvlene er rene og tørre. Vi anbefaler skokrem fremfor voks,- skokremen slites vekk etterhvert, mens voks kan gjøre støvlene stivere. Vi anbefaler en skokrem som ikke inneholder for høy andel voks og silikon, fordi det tetter porene. Bruk skokremen med måte, siden overbruk kan føre til at læret blir stivt. Etter du har tilført skokrem, kan du bruke en tilpasset impregneringsspray. Å tilføre skokrem i moderate mengder på støvlene, kan du fint gjøre med jevne mellomrom - eksempelvis før en langtur. Du kan også gjerne ta med en impregneringsspray dersom du skal ut på en langtur. Ha i minnet at været også spiller inn når det kommer til regelmessig impregnering. har det vært en varm tur - trenger skoene gjerne ekstra vedlikehold.
 11. prøv og sende melding til XXL på facebook, lasse på kundeservice er veldig flink til og hjelpe med og finne gode løsninger etter behov har brukt dem masse for og finne frem til rette produkter
 12. ofte lett og tenke at man trenger mer enn man faktisk trenger, jeg har brukt min eagle gassbrenner i 3 år nå, vært mye i høyfjellet på kalde høstkvelder. og har egentlig aldri hatt problem, og min har ikke forvarmingsrør. på vintern bruker jeg rødspritbrenner.
 13. masse gode råd i denne tråden om viking melk
 14. kommer an på hvor stor demper du skal ha. større den er, desto mer lyd reduserer den.. som du selv sier, så har du 6,5 dem smeller jo ikke så veldig i utgangspunktet, jeg tror igrunn du klarer deg mer en fint nok uten stålnettingfyll. tror ikke det er så stor forskjell at du vil legge merke til det egentlig. også vet jeg ikke hva det gjør med holdbarheten i demperen heller da..
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.