Gå til innhold
  • Bli medlem

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Anbefalte innlegg

Da har man fått oppdatert bloggen med skituren i dress og med flagg på Nasjonaldagen. Dette ble nok siste skitur i marka på meg for denne sesongen, det har vært en lang og flott sesong for de som er glad i å gå på ski. (Det er fortsatt muligheter nedenfor Oppkuven for å få seg en skitur). For å være ærlig så foretrekker jeg å feire Nasjonaldagen ute i naturen framfor maset i Oslo sentrum.

På ski 17. Mai

180517_09_Skitur_17Mai.jpg

  • Liker 3
  • Hehe 2
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Annonse

Det ble lite padling denne pinsen, grunnet ekte drittvær. Yrs datavarsel har igjen vist sin store svakhet, da den meldte lite vind for pinsen, med maks sikkerhet på varsel. Den slo grundig feil kan man si, møkkavarsel. Nuvel, det blir det været det blir uansett, men det var lite som fristet til telttur i hvert fall. Men lørdag var det fine forhold for bølgepadling på Fjærvoll, så jeg tok en tur dit. Dessverre var det nøyaktig ingen som ble med, så jeg fikk ikke akkurat utfordret meg så veldig. Men jeg fikk rulletrenet, og det ble i grunnen ganske så fint. Bilder og en filmsnutt i bloggen HER.

P5190023.jpg

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Nye tokter i nærmarka på jakt etter poster for kjentmenn. Har oppdatert bloggen med bilder og tekster av et slag om turen på jakt etter Raabes gamme og der Røydkleivhytta sto, mens andre løp forbi i varmen under Ecotrail Oslo.

Kjentmannsmerket: Raabes Gamme, Eller Kåte. Ved Utsikten, Rett Ved Utepeisen og Der Rødkleivhytta Løytnanthytta Sto

20180526_02_Raabes_gamme.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Fiskefeberen herjer om dagen, så det er ikke alltid like lett å finne tid til å vaske koppene. Så hele uka har jeg sagt til meg selv at "I dag skal jeg ikke fiske. I dag skal jeg ikke fiske." På onsdagen hadde jeg tro på at jeg skulle greie å prioritere oppvask og fem minutter på sofaen fremfor en tur etter sjøørreten. Så jeg satte meg på sofaen og minte meg selv på at: I dag skal jeg ikke fiske...

20180519-IMG_2998.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har visst glemt av å oppdatere her den siste tiden, men jeg har vært litt på tur da. Grunnkurs padling var jo artig å holde, det ble det fire ettermiddager av. Alt fra perfekt sommervær til skikkelig møkkavær. Om noen har lyst til å se det, så ligger det blogget HER.

P5043701.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Pinsen i år ble avsluttet med dobbelpadling på grensen til Lofoten. Det vil si, jeg padlet først en tur alene på morgenen, og så møtte jeg en gjeng utpå formiddagen for surfing på Delp. Det er jo alltid like gøy. Grunnførfjorden var fin, om man kommer til området med kajakk i sommer så anbefales en tur hit. Bilder av begge turene i bloggen HER.

P5210037.jpg

  • Liker 5
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Teknikktorsdag med klubben høres kanskje kjedelig ut, men det ble en virkelig fin tur av det, i godt selskap. Flott ettermiddag med nesten magisk lys. Slike skulle man hatt enda flere av.. Man behøver ikke padle så langt for å finne en fin strand, det er jo flott selv om det er nært. I bloggen HER nå.

P5240210.jpg

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ikke mange ukene nå til ferie og årets første langtur i Indre Troms. Da ser det ut til at det blir tur med packraften i sekken i Rohkunborri nasjonalpark. Så for å trene på å fiske med packraft tok jeg turen til noen småvann i Dødesskogen 25. mai. Her er en ukegammel førerapport og videosnutt fra fisketur med packraft. (Packraften er en Kipara Char 220 på utlån fra forhandler). 

20180525-IMG_3114.jpg

  • Liker 7
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sist torsdag var jeg turleder for en super tur. Turlag, kystlag og padleklubb sammen på tur, per kajakk og robåt! Synes det var årets turidé, og turen ble i hvert fall flott. Nå var vi veldig heldige med været da, men det skjer jo faktisk. Så kan jeg jo si, for alle stakkarene med totalforbud mot bål - at vi hadde ei trivelig stund rundt BÅLET som vi grillet middag på, he he. Ta gjerne en titt i bloggen HER, det blir ikke sååå gnidd inn altså. ;)

P5310279.jpg

  • Liker 4
  • Trist 1
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den siste måneden har jeg sovet et tosifret antall netter i telt! Norge på langs ekspedisjonen er endelig i gang! Jeg og kompisen min Simon har gått omtrent 300 kilometer fra Lindesnes til Dalen i Telemark hvor vi er nå. Det kommer flere oppdateringer fra ekspedisjonen på bloggen snart, men dere kan nå lese et innlegg jeg har skrevet i samarbeid med Addnature (som også har sponset ekspedisjonen med utstyr) da jeg var gjesteblogger på deres side. Jeg skriver blant annet om hvordan ideen om å gå Norge på langs oppsto og om første etappe fra Lindesnes til Evje. Dere finner innlegget her!

20180328_132928.thumb.jpg.9f0f7dabc931a40bba6c85019cefe4d3.jpg

  • Liker 6
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.

×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.