Gå til innhold

langen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  12
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Er lite apropos: Kovea Booster +1 tar også både bensin og gass (uten bytte av noe som helst), og lar seg også fint integrere i Trangia istedenfor spritbrenneren. Jeg er happy med min ihvertfall
 2. Ganske forskjellig fra Nallo, men Marmot har noen 4manns kuppeltelt med stoor plass, høyere vekt og snillere pris. Kommer an på hva man prioriterer..
 3. Da endte jeg opp med et Marmot Limestone 4. STORT telt, både areal og takhøyde. Eneste negative er muligens litt lite plass i fortelt, men med så mye plass i innertelt går det nok an å lagre en del i innertelt istedenfor yttertelt. Ikke et ekstremtelt, men til 2-3 sesongsbruk for familien tror jeg det blir veldig bra.
 4. For ios? Fant ingenting i min ios Google Drive..
 5. Hentet akkurat en Booster+1 på posten igår - kjøpt brukt på finn. Rakk kun en rask testfyring innendørs, men den virker enkel og robust. Men den bråker litt, så da er spm om man skulle kjøpt en silent cap til den... Har "bare" en Trangia og en Svea 123 fra før, så det blir artig med noe med litt skikkelig futt i
 6. Det er jo klart at teltet i seg selv ikke varmer noen ting Det jeg tenkte på var om det pga mye mesh i taket forsvant mye varmluft ut, som da må bli erstattet av kald luft. Aka fyring for kråka.. Ellers synes jeg Limestone 4 ser veldig bra ut. Siden yttertelt legges på etter man har satt opp innerteltet blir det enklere å dele opp vekten på 2pers, og den (litt) høye vekten blir en mindre bekymring.
 7. Har googlet videre, og kommet over dette fra Marmot: https://www.fjellsport.no/marmot-limestone-4p-green-shadow-moss-one.html Plassmessig ser det veldig bra ut, men er det noen ting som gjør at det ikke vil egne seg som 3-sesongstelt her på berget? Vil det feks bli kaldt pga mesh i taket på innerteltet? Andre ting som vil gjøre det uegnet?
 8. Dette ser også interessant ut! Men jeg må si at jo mer jeg leser om Wiglo, jo bedre virker det. Eneste negative er vekt og fare for CO2-forgiftning(!!!). Er vedkommende helt på jordet, eller er han inne på noe?
 9. Har sett på dette, og har "lyst" til å like det, men uten noe særlig fortelt å snakke om tror jeg det blir uaktuelt. Ref å steke pannekaker til kidsa som ble nevnt over..
 10. Takk for svar. Jeg tror den avgjørende faktoren kan bli om vi ønsker ett eller to telt å fordele familien på. Hvis vi går for ett telt synes jeg Wiglo ser bra ut, spesielt med takhøyden. Hyggelig å i det minste kunne sitte rett opp og ned Så alt etter som man ser det blir det en fordel/ulempe å samle barna i ett telt... Når det gjelder store tunnelltelt så jeg det utgåtte Helsport Dovrefjell i outlet'en: http://www.helsport.no/dovrefjell-3-camp-3869 De påstår selv at det skal gjøre at de "lengste turgåerne skal sove godt om natten". Noen som har en formening om dette? Med disse dimensjonene ser det ikke så helt gæærnt ut:
 11. Vi er en familie på 4 med barn på snart 3 og 6, og en far (meg) på 206cm. Jeg og eldstemann har teltet litt med et Helsport Nordmarka 3 som har funket greit, men planen er at alle 4 skal ut i skævven til neste år. Det må åpenbart kjøpes ett telt til for å få plass til alle 4, men spm er om vi skal gå for ett stort telt med plass til alle, eller 2 mindre telt, med 2 pers i hvert telt. Ett stort telt Fordeler: -Koselig -Kanskje lettere å få benplass til mine lange bein? -Takhøyde kanskje? Ulemper: -Tungt -Dyrere enn et mindre telt? -Krever større plass Pros/Cons for 2 mindre telt blir vel kanskje det motsatte..? Jeg synes opp mot 10k blir dyrt, så noe nærmere 5k hadde vært bedre. Bergans Wiglo ser ut som et OK alternativ, og jeg vil også tro at Helsport har noe som kan passe - Fjellheimen feks? Konkrete tips tas imot med takk
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.