Gå til innhold
 • Bli medlem

langen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  29
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

Om langen

Nylige profilbesøk

Blokken for nylige besøkende er slått av og vises ikke for andre medlemmer.

 1. Har ikke mottatt greiene enda. Ting tar tid fra junaiten...
 2. Noen som vet hvor man kan få tak i Triangle? Alle steder jeg ser er utsolgt..
 3. Har også vondt i knærne når de er kalde, så bruker nesten alltid mine Rehband neopren knevarmere på tur. Om ikke annet er det et billig eksperiment for trådstarter.
 4. langen

  Hodelykt

  Kan også nevne Gemini, som jeg mener ligger på et fint nivå mtp kost vs kvalitet.
 5. langen

  Hodelykt

  Antar du mener langrennsski og fotturer? I så fall: Min erfaring er at man ikke trenger tusenvis av lumens til dette. Hvis budsjettet "bare" er 3000 ville jeg gått for Lupine, feks: [Hidden Content]
 6. Ang fellesbestilling fra Quietstove: Send meg en PM med følgende Navn & Adresse (for å sende cap'en til deg) Mobilnr (for Vipps forespørsler) Link til cap'en du skal ha & antall. NB: Kun ting som er In stock. Jeg sender to Vipps forespørsler: Beløp iht kjøpssummen, før jeg bestiller MVA + din andel av frakt og MVA-utleggsgebyr + porto til postkassen din, før jeg sender cap'en til deg Deadline: Imorgen kl 20:00. Bestiller imorgen kveld.
 7. Jeg sender bare videre med brevpost ja. Venter et par dager til før jeg beestiller, hvis noen flere vil hive seg på
 8. For å svare meg selv: Noen som har lyst til å dele på frakten på en slik? [Hidden Content]
 9. Jeg digger min. Har bare brukt den på bensin, og har tilpasset den til Trangia (største typen). Brenneren (påmontert Trangia-adapter) får akkurat plass nedi kaffekjelen. Eneste negative i min bok er at den bråker litt, så har lyst til å prøve en silent cap.. Skjønner ikke at denne ikke er mer omtalt her inne.
 10. Vi har hytte på Skramstadsetra ved Rena, og i det siste har jeg lurt på om det finnes noen steder i nærheten av Rena der jeg kunne fått bruk for rando-skiene.. Etter en rask titt på kartet finner jeg følgende i OK avstand nord for Rena: -Hovdsjøfjellet, 957 moh -Stor-horta, 1031 moh -Mykleby-skarven, 1023 moh -Rognvola, 984 moh Noen som har gått toppturer i området?
 11. Har allerede sendt epost og bedt om 800kr tilbake
 12. Til dere som har dette teltet: Er det faktisk 225 liggelengde? Hilsen en på 206cm med kløe i kredittkortet
 13. Liten oppdatering: Etter et par runder med kjærleik til ventilen, og full flushing av slangen holder nå ihvertfall ventilen tett (Det stemte bra at det hadde løsnet noe rødfarge fra o-ringen på ventilspindelen). Ang oransje flamme synes jeg den er ca som før, men jeg får kokt 1L kaldt vann på snaue 5min, så da er vel effekten OK. Tror jeg slår meg til ro med dette da.. Siste spm: Det er meningen at flamme-«skålen» skal være ganske oransje?
 14. Her lekker det fra pumpen ja - ca 1,5 dråpe pr minutt. Må nok gå løs på pumpen. 4-takt/alkylat har jeg kontroll på, men jeg skal også brenne en runde med den Statoil-bensinen jeg VET brenner bra.
×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.