Gå til innhold

langen

Aktiv medlem
 • Innholdsteller

  20
 • Ble med

 • Besøkte siden sist

 1. Vi har hytte på Skramstadsetra ved Rena, og i det siste har jeg lurt på om det finnes noen steder i nærheten av Rena der jeg kunne fått bruk for rando-skiene.. Etter en rask titt på kartet finner jeg følgende i OK avstand nord for Rena: -Hovdsjøfjellet, 957 moh -Stor-horta, 1031 moh -Mykleby-skarven, 1023 moh -Rognvola, 984 moh Noen som har gått toppturer i området?
 2. Har allerede sendt epost og bedt om 800kr tilbake
 3. 3199,- nå: https://www.xxl.no/helsport-spitsbergen-pro-3-camp-green-std/p/1137174_1_size_1
 4. Til dere som har dette teltet: Er det faktisk 225 liggelengde? Hilsen en på 206cm med kløe i kredittkortet
 5. Liten oppdatering: Etter et par runder med kjærleik til ventilen, og full flushing av slangen holder nå ihvertfall ventilen tett (Det stemte bra at det hadde løsnet noe rødfarge fra o-ringen på ventilspindelen). Ang oransje flamme synes jeg den er ca som før, men jeg får kokt 1L kaldt vann på snaue 5min, så da er vel effekten OK. Tror jeg slår meg til ro med dette da.. Siste spm: Det er meningen at flamme-«skålen» skal være ganske oransje?
 6. Her lekker det fra pumpen ja - ca 1,5 dråpe pr minutt. Må nok gå løs på pumpen. 4-takt/alkylat har jeg kontroll på, men jeg skal også brenne en runde med den Statoil-bensinen jeg VET brenner bra.
 7. Takk for svar! Da skal jeg undersøke lekkasjeraten rett fra flasken nærmere. Jeg plukket fra hverandre selve brenneren + slangen igår, det eneste jeg ikke gjorde var å flushe ut uten wire inni slangen. Jeg tenkte at siden brenneren er så ny skal det mye til om den har tettet seg allerede..? Jeg kjøpte denne i sommer, så jeg antar pumpen er av "nyeste" type, hva nå enn det er. Jeg husker ikke hvilken type bensin jeg brukte, men jeg har litt igjen på en 4L-kanne fra Statoil som jeg har brukt med hell de siste år - får teste med denne også. Jeg har tydeligvis mer feilsøking å gjøre ikveld Siste ting: Det er stor forskjell på hvor treg vrideren (i mangel av et bedre ord) er mellom lukket og åpen. Første 1/3 - 1/2 av totalt antall omdreininger er den ganske treg, men resten av veien mot helt åpen blir den plutselig mye lettere å vri. Er dette normalt??
 8. Hei, jeg kjøpte nylig en Whisperlite International for å ha en brenner som ikke bråker så mye, og hadde første tur med den i helgen. Jeg testet den før turen og den virket fin, men på turen oppdager jeg to ting: -Det siver bensin sakte ut av dysen selv om jeg har stengt. Hvis jeg har slukket og lar den stå med trykk, så har det kommet nok bensin i forvarmingsskålen etter 15-20 min til at jeg kan forvarme. -Den brenner gulere enn jeg både min Svea123 og Kovea Booster. Alle går på bensin. Har lagt ved bilder for å illustrere forskjellen mellom MSR (høyre) og Kovea(venstre). De er bittelitt mindre gulere i virkeligheten, men MSR er for gul i min bok. Bilde av Svea alene (med Berniedawg cap) bare for å se hvordan jeg mener det burde vært.. Hvis det er litt lekkasje ut fra slangen i stengt modus - kan dette også gjøre at flammen er gulere enn den skal være? Synes forøvrig Kovea’n er en super brenner, og bortsett fra støynivå bedre enn whisperlite på det meste.
 9. Er lite apropos: Kovea Booster +1 tar også både bensin og gass (uten bytte av noe som helst), og lar seg også fint integrere i Trangia istedenfor spritbrenneren. Jeg er happy med min ihvertfall
 10. Ganske forskjellig fra Nallo, men Marmot har noen 4manns kuppeltelt med stoor plass, høyere vekt og snillere pris. Kommer an på hva man prioriterer..
 11. Da endte jeg opp med et Marmot Limestone 4. STORT telt, både areal og takhøyde. Eneste negative er muligens litt lite plass i fortelt, men med så mye plass i innertelt går det nok an å lagre en del i innertelt istedenfor yttertelt. Ikke et ekstremtelt, men til 2-3 sesongsbruk for familien tror jeg det blir veldig bra.
 12. For ios? Fant ingenting i min ios Google Drive..
 13. Hentet akkurat en Booster+1 på posten igår - kjøpt brukt på finn. Rakk kun en rask testfyring innendørs, men den virker enkel og robust. Men den bråker litt, så da er spm om man skulle kjøpt en silent cap til den... Har "bare" en Trangia og en Svea 123 fra før, så det blir artig med noe med litt skikkelig futt i
 14. Det er jo klart at teltet i seg selv ikke varmer noen ting Det jeg tenkte på var om det pga mye mesh i taket forsvant mye varmluft ut, som da må bli erstattet av kald luft. Aka fyring for kråka.. Ellers synes jeg Limestone 4 ser veldig bra ut. Siden yttertelt legges på etter man har satt opp innerteltet blir det enklere å dele opp vekten på 2pers, og den (litt) høye vekten blir en mindre bekymring.
Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.