Gå til innhold
Kjell Iver

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden

Anbefalte innlegg

For å legge innlegg fra "Hvor har du vært på tur tråden" 

Regler: 

 • Skriv gjerne noen korte ord om hva du har skrevet om på hjemmesiden din.
 • Ingen andre kommentarer her - kommenter heller direkte i bloggene.
 • Maks ett bilde - og en lenke til blogginnlegget

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Noen får vel sørge for at den blir tatt i bruk, da. :) Jeg oppdaterte nylig bloggen min med sommerens første feriepadling. I ren desperasjon etter evig nok tåke og regn på en stund, kjørte jeg mot Bottenviken. Der ble det en ettermiddagstur andre dagen, med en annen værflyktning fra Nord-Norge. Han hadde riktignok trålet hele Nordland og begynt på Trøndelag, før han innså at det var Luleå-området sola hadde okkupert.

Anyhow, padling ble det i hvert fall. Selve turen finner du flere bilder fra Skjult lenke - logg inn for å se den, vedlagt en liten smakebit.

P7190051.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jaja, jeg har allerede oppdatert bloggen min igjen. Ikke meningen å kuppe hele tråden, andre må gjerne slenge innom. :) Etter nokså kort tid i Sverige ble altså kursen satt mot Vega, og første del av Vega Rundt er nå kommet på plass i Skjult lenke - logg inn for å se den. Været var kjempemessig, og jeg hadde selskap også på første etappen her. Så langt, alt vel.

P7210154.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Ja, denne tråden slo jo veldig an… Er jeg den eneste som ikke har ordningen med at blogginnleggene kommer automatisk inn på forumet, eller?

Bloggen er nå oppdatert med Skjult lenke - logg inn for å se den og Skjult lenke - logg inn for å se den i bloggen. Flott tur, Helgeland er helt fint område å padle i. Men de har den hersens havtåka, de også. :-(

P7220245.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

For at du ikke skal være alene Skjult lenke - logg inn for å se den kan jeg nevne at jeg også har oppdatert min blogg :-) Det er lenge siden siste innlegg nå.

Usikker på om mine blogginnlegg publiseres automatisk på forumet...

 

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

image.jpeg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Jeg har oppdatert bloggen med helgas tur.

"Denne helga hadde jeg lovet Maren telttur og planen var Vegglifjell. Værmeldingen for helga ble dårligere og dårligere jo nærmere fredag vi kom og jeg lanserte forslaget om å reise på hytta istedet. Det var helt uaktuelt for fireåringen. Det skulle være telttur! Når en fireåring har bestemt seg hjelper det lite å argumentere med dårlig værmelding. Tok derfor en rask avgjørelse på telttur, men i litt mer beskyttet terreng på hjemlige trakter, nærmere bestemt Svartangen."

Skjult lenke - logg inn for å se den
IMG_4791.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Mens sekken pakkes for ny tur i Indre-Troms ble det tid for en oppdatering fra "sommerens" tur i Reisa Nasjonalpark. Ikke mange godværsbilder, men desto mer skyer og ørret. Kanskje litt for mange fiskebilder...

Skjult lenke - logg inn for å se den

20160730-IMG_49581.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Her er dag 2 av elvekurset kommet i bloggen, inkludert noen bilder fra en annen på kurset. Ekstra artig når man får andres vinkel også, synes jeg. Det blir fort forskjellige bilder man knipser. Flott dag i hvert fall, herlig vær og fine omgivelser. Dette må man muligens gjøre mer av. Skjult lenke - logg inn for å se den

20160726-P7260545.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Oppdatert bloggen med dag fire fra min ukestur på Hardangervidda fra Haukeliseter til Finse, hvor jeg har fulgt Massiv-ruten (en lengre turrapport på forumet er på vei). På denne dagen gikk jeg fra Litlos til Sandhaug hvor jeg tok meg en pause før jeg gikk videre og fant meg et tjern å telte ved siden av.

Massiv_Day04_08_Dark_sky_above_Nordmanns

Skjult lenke - logg inn for å se den

 

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Dag fem på Massiv over Hardangervidda har plutselig dukket opp på bloggen, denne dagen tok meg fra en våt teltplass ved Reinsmyrtjørna til en tørr overnatting på Stigstu. Hvor jeg også tok meg en tur opp på Skapsjønuten ovenfor hytta:

Massiv_Day05_03_Langavatnet.jpg

Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Turen på Massiv over Hardangervidda har gått over i historiebøkene, som er fjernt minne ligger mine sparsommelige beretninger igjen på nettet. Den siste dagen gikk jeg fra Finnsbergvatnet til Finse under et grått teppe av vær og regn.

Massiv_Day07_05_Grey_border_between_land

Skjult lenke - logg inn for å se den

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Beveget meg fra over tregrensa til nedenfor den. Tilbake til hverdagen ventet skogene i Oslomarka. Ble en tur til Moldkastet på kjentmannspostjakt på lørdag:

160820_03_Utsikt_mot_Oslo_fra_Hagahogget

Du store alpakka, du finner blogginnlegget her: Skjult lenke - logg inn for å se den.

 

Endret av TarjeiSkrede

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Hm, det ser ut for at jeg regelrett har glemt av denne. Da får vi ta det i tur og orden:

Trollfjorden, Grunnfjorden og Brakøya ble en kanontur! Rett og slett, men det blir det jo som regel. Fantastisk område. Det innlegget kan du lese Skjult lenke - logg inn for å se den.

P7300066.jpg

Del dette innlegget


Lenke til innlegg
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


 • Lignende innhold

  • Av StineHV
   Om man vil oppleve Besseggen litt mindre traffikert kan jeg anbefale nattvandring. Spis frokost på eggen i soloppgangen
   Her er min opplevelse av det: Skjult lenke - logg inn for å se denSkjult lenke - logg inn for å se den
   Mvh
   Stine
   Skjult lenke - logg inn for å se den
  • Av Humbug
   Hei alle sammen. Dette er siste innslag fra rosabloggen min, www.hengut.no. Det serveres hengekøyerelaterte aktiviteter med tørr humor, fuktig ved og vekslende hell. Fra tid til annen også en dyne fra ikea. 
   Skjult lenke - logg inn for å se den
    
  • Av Peter F.
   Jeg driver å sysle med ideen om å starte en blogg (ja kjempeorginalt!) Har allerede en som har lagt død et par år men fikk gode tilbakemeldinger, og i det minste en god dagbok. Men, jeg føler internett er mettet av vanlige friluftsblogger ala “så gikk jeg hit, så fikk jeg en fisk, her var det fint” og bilder av kaffebål. Ikke det, jeg ønsker også å gi faktiske opplysninger i bloggen men vil ha noe som kanskje skiller seg litt ut.
    
   Sitter allerede med en del ideer, men kunne tenke meg å høre hva brukerne på Fjellforum ønsker seg? Er det noe i bloggene dere leser dere savner? Vil dere ha mindre fakta og mere skildringer? Video eller bilder? Utfordringer og konseptturer (lettvekt, begrenset utstyr/mat etc)
    
   Hadde vært kjekt å høre hva dere tenker!
  • Av ost
   Dette er egentlig bare et hjertesukk.
    
   Jeg er glad i å lese. Når jeg leser kan jeg drømme meg bort i andres opplevelser og gleder. Turbeskrivelser gir meg ekstra mye. Da kan jeg få innblikk i hva andre får til, små glimt av natur jeg ellers ikke rekker selv i en hektisk familiehverdag. 
    
   I denne digitale tidsalder leser jeg ofte mer på nett enn i fysiske bøker. Lett tilgjengelig, og stor variasjon i område og innhold. Det går ofte i friluftslivsblogger, både norske og internasjonale. Noen blogger er rene private fortellinger om opplevelser, andre har gjort blogg til levebrød og tjener på både tur og utstyrsgjennomgang. Slike utstyrsgjennomganger er kanskje ikke det jeg i utgangspuntket var på jakt etter, men over tid og når de øker i omfang er de gode pekepinner på hva som fungerer under gitte forhold, og hva som kan være fornuftig å styre unna. Heri ligger dette innleggets hjertesukk.  
    
   I det siste har jeg lagt mer og mer merke til en vesensforskjell mellom internasjonale og norske blogger. Internasjonale blogger er gjennomgående flinkere til å skille mellom hva man bruker egne penger på, og hva som er sponset/gitt for gode tilbakemeldinger. 
    
   Med dette mener jeg at hvis en blogger er sponset av en eller flere utstyrsprodusenter, eller får utstyr til testing, så må vedkommende inngående vise denne tilhørligheten til bloggleseren hvis det også skal skrives om dette.
    
   Et eksempel: Jeg har en blogg der jeg (av og til) skriver om turer med barna. En produsent av bæremeiser tenker at hvis vedkommende hadde fått meg til å skrive positivt om denne meisen, samt ta bilder av barna mine i denne, så vil det kunne generere flere salg for produsenten. Slik jeg ser det, må jeg da i hvert innlegg der meisen forekommer opplyse leseren om at jeg ikke har kjøpt meisen, men har fått den for å vise den frem. På den måten vil en leser med letthet kunne forstå at mine meninger om denne meisen kan være farget av at jeg ikke har brukt egne penger på den, og at det egentlig ikke nødvendigvis hadde vært den jeg ville kjøpt hvis jeg måtte kjøpe selv.
    
   Et annet eksempel: En produsent vil at jeg skal teste, og skrive en positiv omtale om en ny sekk de har fått inn på lager. Jeg får sekken med på tur, bruker den, skriver en omtale på bloggen og leverer den tilbake. For at lesere av bloggen min skal forstå hva dette egentlig er, altså snikreklame, må jeg da lage et forbehold, (engelsk: Disclaimer eller disclosure) på siden min i innlegget der jeg skriver at "Jeg har mottatt denne sekken til gjennomprøving av N.N og har ikke brukt egne midler til anskaffelse".
    
   Poenget mitt med dette er at jeg som leser av andre blogger, ønsker å vite om din positive omtale er farget av noe annet enn dine egne meninger. I mine øyne kommer dette ofte lettest til syne hvis bloggeren har kjøpt produktet selv og lagt ned en jobb selv i å finne hvilket produkt som vil passe best. 
    
   Bloggeren Skjult lenke - logg inn for å se den skriver mye rart, men en skikkelig disclaimer har han, se nederst på Skjult lenke - logg inn for å se den innlegget. 
   Bloggeren Skjult lenke - logg inn for å se den, har Skjult lenke - logg inn for å se den laget en intro til en ny ryggsekk, hvor han ikke bare beskriver hvordan han har fått den, men også er kritisk til produktløsninger og ikke bare hyller produktet som sådan. Han har også bedt om vareprøver fra Skjult lenke - logg inn for å se den for å sammenligne disse mot hverandre, og gitt grundige tilbakemeldinger på både positive og negative sider.
    
   Som det fremgår er det lettere for meg som leser å skape min oppfatning av hva som er best hvis jeg vet at den som forteller meg om hvor bra noe er, faktisk har gjort en egeninnsats for å skaffe seg akkurat DET produktet. 
    
   Sånn. Det var dagens hjertesukk. 
 • Hvem er aktive   0 medlemmer

  Ingen innloggede medlemmer aktive

Kommersielt samarbeid: Rabattkoder og sporingslenker

Fjellsport Fjellsport

Milrab Milrab

Skitt Fiske

×
×
 • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.