Jump to content

"Jeg har oppdatert bloggen min" - tråden


Kjell Iver

Recommended Posts

Annonse

Noen får vel sørge for at den blir tatt i bruk, da. :) Jeg oppdaterte nylig bloggen min med sommerens første feriepadling. I ren desperasjon etter evig nok tåke og regn på en stund, kjørte jeg mot Bottenviken. Der ble det en ettermiddagstur andre dagen, med en annen værflyktning fra Nord-Norge. Han hadde riktignok trålet hele Nordland og begynt på Trøndelag, før han innså at det var Luleå-området sola hadde okkupert.

Anyhow, padling ble det i hvert fall. Selve turen finner du flere bilder fra HER i bloggen, vedlagt en liten smakebit.

P7190051.jpg

  • Like 6
Link to comment
Share on other sites

Jaja, jeg har allerede oppdatert bloggen min igjen. Ikke meningen å kuppe hele tråden, andre må gjerne slenge innom. :) Etter nokså kort tid i Sverige ble altså kursen satt mot Vega, og første del av Vega Rundt er nå kommet på plass i bloggen HER. Været var kjempemessig, og jeg hadde selskap også på første etappen her. Så langt, alt vel.

P7210154.jpg

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Ja, denne tråden slo jo veldig an… Er jeg den eneste som ikke har ordningen med at blogginnleggene kommer automatisk inn på forumet, eller?

Bloggen er nå oppdatert med del 2 av Vegaturen HER og del tre ligger HER i bloggen. Flott tur, Helgeland er helt fint område å padle i. Men de har den hersens havtåka, de også. :-(

P7220245.jpg

  • Like 5
Link to comment
Share on other sites

Jeg har oppdatert bloggen med helgas tur.

"Denne helga hadde jeg lovet Maren telttur og planen var Vegglifjell. Værmeldingen for helga ble dårligere og dårligere jo nærmere fredag vi kom og jeg lanserte forslaget om å reise på hytta istedet. Det var helt uaktuelt for fireåringen. Det skulle være telttur! Når en fireåring har bestemt seg hjelper det lite å argumentere med dårlig værmelding. Tok derfor en rask avgjørelse på telttur, men i litt mer beskyttet terreng på hjemlige trakter, nærmere bestemt Svartangen."

Les hele innlegget ved å trykke her!
IMG_4791.jpg

  • Like 8
Link to comment
Share on other sites

Mens sekken pakkes for ny tur i Indre-Troms ble det tid for en oppdatering fra "sommerens" tur i Reisa Nasjonalpark. Ikke mange godværsbilder, men desto mer skyer og ørret. Kanskje litt for mange fiskebilder...

http://www.tursiden.net/2016/08/bitevillig-fisk-i-reisa-nasjonalpark/

20160730-IMG_49581.jpg

  • Like 7
Link to comment
Share on other sites

Her er dag 2 av elvekurset kommet i bloggen, inkludert noen bilder fra en annen på kurset. Ekstra artig når man får andres vinkel også, synes jeg. Det blir fort forskjellige bilder man knipser. Flott dag i hvert fall, herlig vær og fine omgivelser. Dette må man muligens gjøre mer av. Innlegget i bloggen HER.

20160726-P7260545.jpg

  • Like 3
Link to comment
Share on other sites

Oppdatert bloggen med dag fire fra min ukestur på Hardangervidda fra Haukeliseter til Finse, hvor jeg har fulgt Massiv-ruten (en lengre turrapport på forumet er på vei). På denne dagen gikk jeg fra Litlos til Sandhaug hvor jeg tok meg en pause før jeg gikk videre og fant meg et tjern å telte ved siden av.

Massiv_Day04_08_Dark_sky_above_Nordmanns

(Massiv) Dag 4: Litlos - Reinsmyrtjørna

 

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Beveget meg fra over tregrensa til nedenfor den. Tilbake til hverdagen ventet skogene i Oslomarka. Ble en tur til Moldkastet på kjentmannspostjakt på lørdag:

160820_03_Utsikt_mot_Oslo_fra_Hagahogget

Du store alpakka, du finner blogginnlegget her: http://tarjeiskrede.blogspot.no/2016/08/kjentmannsmerket-moldkastet.html.

 

Edited by TarjeiSkrede
  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Hm, det ser ut for at jeg regelrett har glemt av denne. Da får vi ta det i tur og orden:

Trollfjorden, Grunnfjorden og Brakøya ble en kanontur! Rett og slett, men det blir det jo som regel. Fantastisk område. Det innlegget kan du lese HER i bloggen.

P7300066.jpg

  • Like 4
Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Create New...

Important Information

By using this site, you agree to our Terms of Use, and privacy rules Privacy Policy