Gå til innhold
  • Bli medlem

71 grader nord


Gjest Srx (Ron)

Anbefalte innlegg

Annonse
  • Svar 78
  • Opprettet
  • Siste svar

Mest aktive i denne tråden

Mest aktive i denne tråden

Postede bilder

Det er nå tydelig at programmet engasjerer, det er jo denne tråden et godt eksempel på...

Hva som er bra og ikke i forhold til denne serien er en interessant diskusjon. Jeg er enig med mange av dere i vurderingen av samarbeidsevner og praktiske ferdigheter til deltagerne i årets program. Derimot tenker jeg at det er godt gjort av TVNorge å sette sammen en gruppe deltagere som fungerer så dårlig sammen! At det fungerer dårligere i år enn i tidligere utgaver er og med på å skape variasjon i programmet. At vi da irriterer oss over enkeltpersoner, og engasjerer oss i vurderinger deltagerne gjør og atferden deres, er jo det som gjør programmet interessant etter min mening.

Dersom programmet fortsetter neste år, vil vi nok se at det er andre kriterier som er lagt til grunn for utvelgelse av deltagere. På samme måte som til nå, hvor deltagergruppene sammenlignet fra år til år tydelig har ulike kvaliteter.

Morten

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)

Mulig det.........

Men snodig å se programmet igår.

Klarte de ikke å gå totalt feil på himmelretning og alt da de gikk inn i Sverige?

Og ska de stemme ut alle gutta, så spørs om de klarer alle oppdragene. Hvor mye veier ett slikt telt som de drasser rundt omkring, hva har de av kokeutstyr?

Har virkelig ikke sett på maken til middelmådige deltakere noensinne.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)
Den som påstår at programmet ikke inneholder noen flinke friluftsfolk er noen jævla brødhuer......
Hmmmm.........

Hvis de er så svartens flink, hvorfor:

Hvorfor går de så mye feil?

Hvorfor bruker de 2 timer på å rigge ned leir?

Hvorfor slår de nesten alltid opp teltet på vonde plasser, og hvorfor er teltet alltid slakt satt opp?

Hvorfor ser sekkene ut som velfylte søppelsekker?

Hvorfor bærer noen teltet oppå ryggsekken bittet fast til skiene?

Hvorfor virker de som en gjeng med ammatører.

Og hvorfor går de og bærer på GPS'en i klart vær og studerer denne i tide og utide. Skulle tru du hadde mere nytte av kartet?

Du er vell ikke en av de utstemte lommelun :roll:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)
Jeg lurer på hvorfor dere ser på dette når dere synes det er så dårlig ? :roll: .....
Er nok over gjennomsnittlig naturinteressert. Synes det er mange flotte områder i Norge, og hovedsaken til at jeg ser på, er (tror jeg) fordi de passerer naturen i Norges land. Akkurat de personene og alt det (vet ikke hva de heter engang) er mest bare fyll for handlingens del. Men blir allikevell sittende å irritere meg, fordi de er så svartens talentløs.
Lenke til kommentar
Del på andre sider

Gjest Srx (Ron)
Til deltagernes forsvar kan jeg si at sekkene visstnok er blytunge. Noe av dette er nok deres egen feil, men de bærer også mye utstyr for filmcrewet.
Nekter jeg å tro. Ser ikke slik ut på TV ivertfall.

Tror ikke noen har sekk stort tøngre enn 30kg.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Som jeg forsøkte å påpeke tidligere så er dette TV :roll:

Producer ønsker å skape det de mener er interessant TV - noe som er noe helt annet enn å gjengi virkeligheten.

Eksempelvis er det mer "interessant" å vise krangel/intriger/når ting går i dass enn å faktisk filme når ting går prikkfritt.

For å sette det på spissen så kunne en producer helt sikkert fått en godt organisert og sammenspleisa ekspedisjon til å fremstå som en gjeng amatører og suppegjøker ved å bare filme ting som skar seg/sutring og krangling.

Når det er sagt så kan det godt hende at flere av deltagerne er så hjelpesløse som de av og til virker....jeg vet ikke, og synes det er dumt å dømme for mye ut fra det lille vi ser på tv.

Men jeg må jo si jeg også lurte litt på hvordan de presterte å ende opp på svenskegrensa i siste program...

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Sitat: Producer ønsker å skape det de mener er interessant TV - noe som er noe helt annet enn å gjengi virkeligheten.

Nettopp! Svært mye av det som sendes på TV, er da også nærmest fra en annen virkelighet (noe alle "søppelprogrammene" bærer tydelig preg av)! 71 Gr. Nord har imidl. (i motsetning til alle andre "realities progr".) vært både interessant, underholdende og preget av mange flotte naturopplevelser.

Iår har derimot kvaliteten på progr. sunket så mye, at hele gleden har smuldret bort i ingenting. Synd at de ødelegger et så bra konsept, med å fokusere for mye på intriger/krangel/sutring/småprating og tullete intervjuer. Dette synes jeg (og sikkert flere andre), ødelegger og forringer hele programmet!

At dette er interessant TV, virker fullstendig ubegripelig! :roll:

___________________________

Rune.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Jeg har kun sett noen få snutter av programmet og se ikke poenget med å kaste bort tid på dette. Programmet brukes ganske hardt av Bergans i markedsføringen sin, og det er dette som forundrer meg mest: merkevaren Bergans som kobles sammen med den talentløse gjengen i programmet.

HALLO! BERGANS! VIL DERE VIRKELIG AT PRODUKTENE DERES SKAL BLI ASSOSIERT MED DETTE?? HVEM GIDDER Å GÅ RUNDT MED BERGANS-GEAR NÅR IMAGET ER 71 GRADER NORD ??

Det skal veldig mye Cecilie Skog til for rette opp dette, men selv hun har blitt litt overeksponert i det siste.

Dette er jo egentlig litt synd ettersom Bergans har mange kule produkter. Lurer på om det er mulig å kjøpe produktene deres uten logoen ?

(Jeg innrømmer å være over gjennomsnittet forfengelig og opptatt av image og merkevarer :roll:)

Lenke til kommentar
Del på andre sider

JHALLO! BERGANS! VIL DERE VIRKELIG AT PRODUKTENE DERES SKAL BLI ASSOSIERT MED DETTE?? HVEM GIDDER Å GÅ RUNDT MED BERGANS-GEAR NÅR IMAGET ER 71 GRADER NORD ??

At 71 grader nord selger godt kan det ikke være noen tvil om. Jeg har hørt rykter om at de nye Bergans jakkene ble utsolgt fra flere butikker rimelig fort etter lanseringen.

Ellers synes jeg litt synd på deltakerne som må gå rundt i en haug med utstyr kun på grunn av reklameeffekten på TV. Da tenker jeg spesielt på luer, votter og dunjakke i vårvarmen på Lindesnes samt tungt og stivt randoneèutstyr på en vanlig skitur i fjellheimen.

PS. Jeg har ikke sett et helt 71 grader nord program i år, selv om jeg trodde at jeg som vanlig skulle sette av mandagskvelden til dette.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Det som provoserer meg mest er episoden hvor de ble hentet ut med helikopter fordi de ikke klarte oppdraget/var slitne/hadde litt lite mat. Et så stort program burde vise bedre fjellvett enn som så! Kan ikke spre en oppfattelse av at å gå i fjellet handler om å gå til du er lei/sliten for så å ringe etter skyss. Skamme seg burde de! Kunne jammen kommet seg ned til en bilvei og blitt hentet derifra. Men det hadde vel ødelagt planene til produsentene.

Ellers må jeg nesten le litt over den voldsomme bruken av GPS. De kan jo ikke gå en meter uten å sjekke GPSen og skal på død og liv navigere etter den hele tiden. Å lese kart burde vel ofte holde... :wink:

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Ellers må jeg nesten le litt over den voldsomme bruken av GPS. De kan jo ikke gå en meter uten å sjekke GPSen og skal på død og liv navigere etter den hele tiden. Å lese kart burde vel ofte holde... :wink:

Blir jo bare komisk når de på tross av dette roter seg bort..

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Den som påstår at programmet ikke inneholder noen flinke friluftsfolk er noen jævla brødhuer....

Jeg synes det er et bra underholdningsprogram...

Hvem er det som er så fantastisk bra bortsett fra Kelly? Muligens en person til (og da tenkte jeg ikke på programlederen ). Jeg synes de fleste deltakerne bare kakler og klager. Har de aldri vært på tur før og bært tunge bør? Er det noe poeng i a krangle og syte omtrent før turen er påbegyndt?

Dessuten ser det for meg ut som at Bergans har tatt fullstendig over kontrollen på hva som skal på skjermen og hvordan.

Mvh 'Brødhue'

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Har ikke sett mye av årets episoder med har fått med meg at Trond Ivar (en gammel venn i fra forsvaret) var med der i år. Har hatt ufattelig mange og harde turer med han som PF og kollega så der overrasket meg veldig at han ble stemt ut. Den gutten kunne gått til Nordkapp uten pause tror jeg. Makan til viljestyrke og motivasjonsevne skal du lete lenge etter.

Uansett, enig med at det er en hel gjeng med bjellesauer igjen i programmet. Skulle gjerne sett Trond Ivar og Kai Vidar i en finale sammen, helst en fysisk finale der deltagerne måtte ta seg frem over en lenger strekning med tung sekk. Da vet jeg hvem som hadde vunnet.

5Sf.

Lenke til kommentar
Del på andre sider

Bli med i samtalen

Du kan publisere innhold nå og registrere deg senere. Hvis du har en konto, logg inn nå for å poste med kontoen din.

Gjest
Skriv svar til emnet...

×   Du har limt inn tekst med formatering.   Gjenopprett formatering

  Du kan kun bruke opp til 75 smilefjes.

×   Lenken din har blitt bygget inn på siden automatisk.   Vis som en ordinær lenke i stedet

×   Tidligere tekst har blitt gjenopprettet.   Tøm tekstverktøy

×   Du kan ikke lime inn bilder direkte. Last opp eller legg inn bilder fra URL.


Annonse


×
×
  • Opprett ny...

Viktig informasjon

Ved å bruke dette nettstedet godtar du våre Bruksvilkår. Du finner våre Personvernvilkår regler her.